ElaM
|
Ojla, kako ste potihnile, se vidi da je vikend in še čas dopustov. Mi smo se danes imeli luštno, so prišle 3 punce, ki smo bile kot rit in hlače celo OŠ in SŠ s familijami na obisk, in je bilo vreščanja in tekanja okrog. Andreja, naša je tudi vedno manjša, predvsem pa lažja od tistih, ki so tudi po par mesecev mlajši. Je pa gibalno tudi zelo hitra, tako da je vsaka stvar za nekaj dobra. 15.7. Res je čupav Klemen. Ne morem verjeti kakšna frizura. IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26 Ela M kateri parket imat po tleh ko je mala na tisti h slikicah slikana lamelni mozaik , ? katera vrsta lesa. Sva se z mojim odločila da ga naj kar Lei izbere tako kot barvo vrat, vzorčke v roke in izbere, tistega katerega prvo prime,,- tisti bo,,, Parket je jesen rustika. Midva nisva hotela prve klase, ki je ves v enakem odtenku. Parketar je nama svetoval, naj dava jesen ali hrast in sva se odločila za prvega. Je ok, ni občutljiv. Urša, škoda, da ne boste konec avgusta v Moravcih, takrat bomo namreč mi. Bi lahko šli na kakšen giro z vozički. Za Olimio prvič slišim, da voda ni primerna za male otroke. Jaz niti nimam namena Manco namakat v teh bazenih, mogoče čisto malo, drugače bomo pa vzeli njen bazenček s sabo. Ne zaupam ravno neoporečnosti teh bazenskih voda. Mogoče kompliciram, kaj pa vem? Pa kje ste vse? Naj že katera kaj napiše, no. Lepo bodite.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 19.7.2008 21:07:23 >