|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.7.2008 21:14:04   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

CIAO,

kak ste kaj danes? Jaz sem cel popoldne prespala zdej grem pa dat cote prat ....

Se malo pa na dopust... a se lahko kopam v bazenu ali morju?
lp Lejca

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.7.2008 21:22:30   
mama_milchy
sem hotla napisat sporočilo pa mi je kr to ušlo....

no, pa nisem edina, ki bi kr spala....ma kaj ko je še tukaj služba, dom, družina in otrok pa ne morem skoz poležavat....svojo smeno še nekako oddelam, ko pa pridem domov, se bi najraje kr na kavč ulegla, pa je treba kosilo, kej oprat, zlikat; še dobro da je moj možek zelo priden in mi ogromno pomaga ampak jaz sem še vedno utrujena in zaspana; pa še Žigec ima tolko energije pa ni niti sekundo pri miru, jaz pa za njim skačem in ga lovim in tako....

sedaj se počasi že odpravljam spat; jutri je treba it delat - res da popoldan, je pa dopoldan pestro doma....

spps, kako se počutiš po poregledu? jaz komaj čakam 31/7 da grem videt svojo pikico-pikeca...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 502
19.7.2008 7:26:05   
spps
Dobro jutro punce!
sem super po pregledu,vendat spet ne morem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jjasna,pa pošlji te vaše čveke v tri krasne.pa kaj ima veze,da tukaj izvejo za tvojo nosečnost?
če bi se vsak zase malo bolj brigal,ne bi noben imel toliko časa,da se vtikuje v življenje drugih....

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 503
19.7.2008 13:24:44   
spps
kje pa danes hodite?user posted image user posted image user posted image se potepate?jaz počas dokončujem kosilo,pol bomo pa še vidli plan dela za danesuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 504
19.7.2008 14:15:44   
mama_milchy
Ojla,

evo, nekateri pa se odpravljamo delat čeprav bi najraje šla kr na kauč....dopoldan je minil pač v gospodinjskih opravilih (pranje, likanje in kuhanje) no, sevda mi je pomagal tudi možek...

kako ste? meni še vedno grlo nagaja drugače pa sem OK....

Uživajte v soboti in sončku dokler je še....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.7.2008 14:56:43   
ada2
pa dobro punce, a je še kateri tako obupno slabo kot meni?

ponoči se prebujam zaradi slabosti, zjutraj sploh ne morem vstati, potem se cel dan komaj vlečem, kar naprej mi je slabo..... mine samo ko kaj jem, pa še to je uspeh, če ugotovim kaj mi paše, ker mi v enem trenutku neka ful zapaše, potem pa ko imam tisto pred nosom, pa mi smrdi.

prej npr. so mi zadišale breskve, in ker naše še niso zrele, sem šla k sosedovim eno utrgat (imam dovoljenje), ko pa sem jo oprala pa mi kar na lepem ni bilo več do nje in sem si šla pripravljat sladoled. takoj, ko sem zadnjo žlico v usta dala pa spet slabost....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 506
19.7.2008 14:59:00   
ada2
mama milchy - naj ti hitro mine v službi. Mene je kar strah, ker bo kmalu konec dopusta....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.7.2008 16:35:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mama milchy - naj ti hitro mine v službi. Mene je kar strah, ker bo kmalu konec dopusta....

mama m,res naj ti čimprej mine današnji delovnikuser posted image
ada,a tebe pa tolk matra?sem mi prav smilišuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.7.2008 20:17:30   
Anonimen
Samo da se javim, da smo mi OK. Smo bili skoraj cel dan zunaj in uživali. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
20.7.2008 6:33:09   
Anonimen
Pozdravljene.

Žal vam moram sporočiti, da najine pikice sploh ni bilo. V petek sem imela rjav izcedek in sem šla na pregled k G. Ta mi je potrdila, da je vse okl,da vidi plodek, čeprav je bil majhen za 6 tdnov (1mm). Kljub temu me je napotila na urgenco, da bi še tam postavili diagnozo. Seveda sem odšla takoj, so me pregledali in postavili enako diagnozo (da je vse ok, da pa je gestracijska vrečka majhnain da se plodka ne vidi). V dobrem pričakovanju sem odšla domov. Včeraj zjutraj sem zagledala krvav madež (majhen); poklicala sem v trbovlje in tam so me bili pripravljeni takoj pregledati-seveda z napotnico. To sem uredila in odšla na prgeld. G mi je rekel, da je "jajček prazen, da ni ničesar v njem". Z danes (nedeljo) smo se zmenili, da mi naredijo abrazijo. Toda včeraj sem zakrvavela in iz mene je nekaj šlo ven.  Mislim, da je bil to sponatani splav. Grem danes vseeno se pokazat, da me pregledajo in vidijo ali bo kljub vsemu potrebna še abrazija(čiščenje).

Punce in očki mislite pozitivno, vse bo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 510
20.7.2008 8:07:42   
spps
zasavkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se in čiimprej naberi nove energije za novi boj.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
20.7.2008 8:47:37   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.,
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.07
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08 
user posted image   11.03  juli@                              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image  11.03  anonimnauser posted image  (28)     (št. 2 user posted image  , št.user posted image   1)     18.08.
user posted image  11.03  mama_milchy (26)       (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      31.07.
user posted image   13.03  Dali*                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       11.08.
user posted image   15.03  tina_r                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image   0)    01.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       05. ali 12.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)      18.07.
user posted image   xx.03. dana                                 (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                               (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.

Trentno je 26 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

< Sporočilo je popravil spps -- 20.7.2008 8:48:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
20.7.2008 10:11:09   
_andreja_
no da se še jaz malce javim sporočam vam da smo vredu, brez posebnosti, pač je vikend in smo bolj malo tukaj gor, lepo nedeljo vam želim, in se kaj jutri dopoldan javim...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 513
20.7.2008 12:19:23   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image velikop oguma in glavo pokonci.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
20.7.2008 13:56:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

zasavkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se in čiimprej naberi nove energije za novi boj.

Zasavka, se pridružujem spps. Upam, da je šlo vse ven samo do sebe, da vsaj abrazije ne bo potrebno. Potem pa v nov boj in upam, da nam čimprej ponovno javiš lepo novičko.

In drugače souser posted image ? Danes je takšen dan bolj kot ne za spančkat, ampak se moj sinko ne strinja. user posted image

Drugače pa vam tudi jaz želim lepo preostalo nedeljo. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
20.7.2008 14:11:07   
sonček85
jjasna:sem gledala sedaj tvoje avatarje in slike pa koliko je mali star.a kar oba bosta rojena v marcu-kako lepo kako vama je pa to uspelo.mesec marec je vaš mesec.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
20.7.2008 18:45:48   
spps
mi smo pravkar prispeli domov,nič se mi ne da,ko pa se spomnim,da se bom ta teden vstajala ob 5ih zjutraj,mi pa kr mine do vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste ostale preživele vikend?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 517
20.7.2008 20:47:15   
Anonimen
sonček85 - ja, zgleda, da bomo imeli doma dva marčevska otroka. user posted image Očitno je junij najbolj ploden mesec pri nama. user posted image user posted image user posted image Zgleda pa tko kot bi načrtovala, da bo ravno nekje 2 leti razlike med njima, ampak je to čisti slučaj. user posted image

spps - Ti nič ne zavidam jutranjega vstajanja... pojdi pa zgodaj spat, da ne boš že ob 8 uri čisto hin.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
20.7.2008 21:49:26   
mama_milchy
zasavka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pogumno z glavo gor na poti v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image

no, dekleta, da se vam malo javim; tudi danes delam popoldne in komaj čakam, da bo ura 23 in kidnem domov; jutri sem pa za 7-mo nazaj; malo spanja - upam, da bom lahko ustala....
drugače sem OK, le nekaj me spodaj pika, samo ko se prepognem, ne vem kaj bi to bilo pa kašljam še vedno grdo; a mislite da lahko fluimukan vzamem (tista zrnca, ki se jih v vodi raztopi)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.7.2008 22:08:01   
Anonimen
mama_m - tukaj piše nekaj glede fluimukana. Kljub vsemu bi pa vseeno jaz vprašal G ali pa splošnega dr. Pa pozdravi se čimprej!

Neposredna povezava do sporočila: 520
20.7.2008 22:14:28   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

mama_m - tukaj piše nekaj glede fluimukana. Kljub vsemu bi pa vseeno jaz vprašal G ali pa splošnega dr. Pa pozdravi se čimprej!

hvala, sem ravnokar zbrskala tole stran; itak bom jutri klicala G, da povprašam, če lahko pridem kaj prej na kontrolo, ker me nekam čudno špika v trebuhu spodaj, ko se prepogibam....meni je do sedaj vedno fluimukan pomagal že takoj isti dan, sedaj pa ne vem če smem kaj sploh vzet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
21.7.2008 7:41:18   
Anonimen
pa dobro punce, a je še kateri tako obupno slabo kot meni?

ponoči se prebujam zaradi slabosti, zjutraj sploh ne morem vstati, potem se cel dan komaj vlečem, kar naprej mi je slabo..... mine samo ko kaj jem, pa še to je uspeh, če ugotovim kaj mi paše, ker mi v enem trenutku neka ful zapaše, potem pa ko imam tisto pred nosom, pa mi smrdi.

Še ena, ki je začela dneve preživljati prav tako. Tudi v prvo je bilo tako in zdaj tudiuser posted image

Zasavka, tebi pa veliko poguma in veliko upanja za v naprej.

Jjasna, veš ravno zato jaz še ostajan anonimna, imam zelo podobno izkušnjo.

Lep deževen danuser posted image

Auser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
21.7.2008 8:19:05   
sonček85
sonček85 - ja, zgleda, da bomo imeli doma dva marčevska otroka. Očitno je junij najbolj ploden mesec pri nama. Zgleda pa tko kot bi načrtovala, da bo ravno nekje 2 leti razlike med njima, ampak je to čisti slučaj.
prava načrtovalca otrok sta vidva z dragim.jutrii grem k čarovnici in ti sporočim kaok in kaj mi bo povedala.upam da kaj + tako kot tebi.
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
21.7.2008 9:35:40   
lotoska
Dobro jutro!

Še včeraj sem pisala na upajmo skupaj, danes se pa pridružujem  klubu marčevk 2009. Naša dvoletnica bo dobila družbo  predvidoma 27.3.2009.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 524
21.7.2008 10:32:50   
Anonimen
lotoska, čestitke! user posted image user posted image user posted image Te bom popoldne dodala na seznamčka ali pa spps. user posted image

sonček85 - Upam, da ti pove kaj tako lepega kakor meni! user posted image

anonimna klovn - Jah, tko zgleda kot bi bila prva in zadnja nosečka v zadnjem stoletju. user posted image user posted image user posted image   Sicer pa itak ne skrivam tega veselja, samo neumno se mi zdi, da če nekdo prebere, da sem noseča da gre še potem vse od A do Ž spraševat če sem res. Ne vem, kot da bi drugače znanstveno fantastiko pisala sem gor.

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......