|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.7.2008 8:02:45   
spps
zdaj pa grem...user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.7.2008 10:22:30   
mama_milchy
Dobro jutro,

kako ste user posted image ? Ste kaj sitne, tečne? Moj user posted image  pravi,da sem malo sitna ma nema veze, bo že minilo. Nekam grdo kašljam pa Žiga tudi, ne vem kaj je zdaj to.

pocka, jaz sem iz okolice kopra doma, pa ti?

jjasna, jaz sem se pri Žigcu za cca.20kg zredila, pa pol neki shujšala pa spet zredila, pa začela hujšat in bla, bla, bla. Sedaj pa mislim (upam), da se ne bom kaj preveč zredila, že 3tedne imam nekje isto težo.

Aja, jaz tudi dvigujem Žigo leprav manj kot prej, pa cunje si odnesem na balkon in take drobnarije; sicer se pa pazim, ker ne bi rada da gre kaj narobe....

spps, sporoči nam kako je šlo user posted image

Kakšno vreme imate? Pri nas je tako grdo deževalo, bliskalo in grmelo, da smo kr brez elektrike bili kakšno urco. Sedaj pa moramo po opravkih - uradne zadeve za gradnjo hiše, pol pa menda še obiske dobimo....

uživajte

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.7.2008 11:47:26   
sasa78
spps - čestitke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zate in za malo pikico pa engauser posted image  da pazi nate

- pa tud na druge marčevske user posted image .

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.7.2008 11:59:39   
spps
hvalauser posted image user posted image user posted image
pregled je uspel,srček bije,je pa pikica 0.93mm velika,tako,da mi je za en teden prestavil pdp.to se pravi,da je datum PDP 7.03.09user posted image user posted image user posted image
grem zdajle p pico,se javim mal kasnejuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.7.2008 12:05:08   
sanna
Ne vem še točno kam spadam, ali konec marca ali začetek aprila, zato sem se k vam "prilepila", imam pa 31.7. pregled pa vam bom takrat sporočila če sem kiksnila. Zbada me v obeh jajčnikih, izmenično in sem malo prestrašena. Ali ima katera tudi podobne pojave?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.7.2008 13:23:01   
_andreja_
spps jaz sem šla v službo in sem sedaj že iz nje...user posted image user posted image  počutim se pa tako veselo najraje bi na ves glas vpila, da sem nosečaaaa

mama_milchy a nismo midve nekaj časa skupaj hujšale?? dokler ni mene minilo, oz. dokler se nisem odločila da bomo imeli še enega dojenčka...pol bomo pa orenk zagrabli, kajne?

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.7.2008 13:42:47   
Anonimen
_andreja_ user posted image user posted image user posted image Tudi midva sva tolk vesela, da sva že vse raztrobila. user posted image Sicer je bil moj najprej za to, da poveva po prvem pregledu, ampak potem ni mogel bit tiho. Sva se pa le trudila 9. mesecev in je potem veselje, ker je končno uspelo toliko večje. user posted image

zasavka - uh, naj se tvoj črmlček čimprej pozdravi, pa da se iz kašlja ne razvije kaj hujšega. Podatke bom pa dodala.

spps - Evo, čestitke še tukaj. user posted image user posted image user posted image Joj, ker imaš tak datum čisto blizu 8. marca, sem se spomnila.... da sem enkrat sanjala (pa že precej dolgo nazaj), da sem rodila fantka ravno na Dan žena. user posted image Hmmmm... če bom šla tudi tokrat čez rok, se lahko kar zgodi to... bomo videli kaj bodo na NS povedali kaj bomo imeli. user posted image

sanna - Dobrodošla! Eh, ti se kar nam pridruži, ker smo tolk fajn družba. Drugače je pa zbadanje nekaj normalnega, dokler gre za občasno zbadanje in te ne boli recimo kar cel dan skupaj. To je zaradi raztezanja tkiva, pa hormonov.

K smo že ravno pri hormonih.... men tud ven sekajo. Se mi je pod pazduho vnelo. In je splošni dr. rekel, da se to rada pojavlja v zgodnji nosečnosti in da se potem tekom nosečnosti rado ponovi. Mi bi dal sicer antibiotike, vendar je bolje da me boli in peče, kakor pa da mi da tablete in imam sranje za celo življenje. Ima prav. Bom pač luftala tam spodaj, se nič brila in mazala. Vsaj dokler se ne pozdravi vse skupaj. Ni pa prijetno, boli k hudič!

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
18.7.2008 13:47:29   
spps
user posted image user posted image user posted image sem sama tud poštudirala na to,da bi rodila na 8.marca in to fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image
se mi je ful smešno zdelouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa še bolj,ko si napisala istouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.7.2008 13:48:59   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.,
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.07
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   11.03  juli@                              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image  11.03  anonimnauser posted image  (28)     (št. 2 user posted image  , št.user posted image   1)     18.08.
user posted image  11.03  zasavka (28)                (št. 2  user posted image , št.  user posted image 1)      29.07.
user posted image  11.03  mama_milchy (26)       (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)      31.07.
user posted image   13.03  Dali*                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       11.08.
user posted image   15.03  tina_r                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image   0)    01.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       05. ali 12.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)      18.07.
user posted image   xx.03. dana                                 (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                               (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.

Trentno je 27 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
18.7.2008 13:50:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image sem sama tud poštudirala na to,da bi rodila na 8.marca in to fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image
se mi je ful smešno zdelouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa še bolj,ko si napisala istouser posted image user posted image user posted image

No, pol se morava sam še za porodnišnico zmenit, če je vse ostalo isto. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
18.7.2008 13:59:44   
spps
ne morem k šelihovi na ns,ker ima takrat dopustuser posted image
G mi je rekel,naj grem od 22.-26. avgusta

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.7.2008 14:02:38   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

mama_milchy a nismo midve nekaj časa skupaj hujšale?? dokler ni mene minilo, oz. dokler se nisem odločila da bomo imeli še enega dojenčka...pol bomo pa orenk zagrabli, kajne?

mislim, da sva ja ampak je bilo enostavneje z user posted image  po posteljiuser posted image  kot pa it en kgor teč user posted image user posted image user posted image ; pol bo pa treba res se primit v roke in na dieto ampak do takrat je še dolga pot

spps user posted image user posted image user posted image  

no, mi smo rešli en del papirjev sedaj pa možek pripravlja kosilo, jaz pa se grem malo na kavč odpočit, sem kr zaspana....

vreme pa je še vedno grdo in deževno....

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.7.2008 14:08:29   
Anonimen

Hmmm, pol ti pa res samo še dr. Pušenjak ostane. user posted image user posted image user posted image

mama_m - Vreme je tudi v Lj grozno... user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
18.7.2008 14:14:54   
juli@
Pozdravljene...vidim, da smo vse podobnega razploženjauser posted image .
spps čestitikeuser posted image
jjasna hvala za ono stranuser posted image

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
18.7.2008 14:25:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Hmmm, pol ti pa res samo še dr. Pušenjak ostane. user posted image user posted image user posted image

mama_m - Vreme je tudi v Lj grozno... user posted image

user posted image user posted image user posted image še bom pelkičevo v mb poklicala,mi je bližjeuser posted image
če pa grem puškotu,bom pa vsake dve leti noseča,da bi lahk šla k njemu na pregleduser posted image user posted image user posted image ,tk.da boljš,da niti prvič ne gremuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
18.7.2008 14:48:58   
Anonimen

če pa grem puškotu,bom pa vsake dve leti noseča,da bi lahk šla k njemu na pregleduser posted image user posted image user posted image ,tk.da boljš,da niti prvič ne gremuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tolk fejst pa tud ni, da bi zanosila samo zato, da bi šla k njemu na NS. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
18.7.2008 14:52:14   
sunny24
spps, čestitke za pregled  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.7.2008 15:04:44   
K_a_t_j_a
spps čestitke za uspešen pregled!!user posted image user posted image user posted image user posted image Boš pa za dan žena dobila lepo darilo!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.7.2008 16:09:56   
spps
hvala punceuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.7.2008 16:45:27   
ada2
meni je pa vsak dan bolj slabouser posted image , prej sem se morala prav vlečt, potem sem pa kar za 2 uri zaspala. joj, kako bo to zgledalo v službiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.7.2008 17:05:03   
Anonimen
No, eno obvestilo za našo "vaško stražo"... Če koga karkoli zanima v zvezi z menoj ali mojo nosečnostjo me lahko pride sama vprašat osebno, preko ZS-ja, preko telefona,... ni treba nadlegovati moževe sorodnike! 

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
18.7.2008 18:01:15   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo spps za pregled in da srček lepo bije tika taka.

jjasna.prav je tako da si napisala ,sedaj pa naj jezike držijo in te pustijo da uživaš v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image pokaž jim vetra

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.7.2008 18:15:40   
lejca
CIAO,

kak ste kaj danes? Jaz sem cel popoldne prespala zdej grem pa dat cote prat ....

Se malo pa na dopust... a se lahko kopam v bazenu ali morju?
lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.7.2008 18:27:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jjasna.prav je tako da si napisala ,sedaj pa naj jezike držijo in te pustijo da uživaš v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image pokaž jim vetra

Ne moti me kdo ve o moji nosečnosti, ker sva oba zelo vesela in nosečnosti ne skrivava, in bi itak kar vpila in povedla "celemu svetu". Moti pa me, da nekdo tukaj prebere da sem, potem pa gre vseeno še naprej spraševat v tem mojem primeru moževe sorodnike. Ampak pride k njim pa z eno "finto v levo". No, sej so tudi ti že vedeli, ampak če ne bi... Da, sem noseča, vesela kot le kaj in predvsem si želim zdravega otročička, pa naj ima lulčka ali pa je brez njega, pa če se rodi na Dan žena ali pa na prvi april.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
18.7.2008 19:13:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ne moti me kdo ve o moji nosečnosti, ker sva oba zelo vesela in nosečnosti ne skrivava, in bi itak kar vpila in povedla "celemu svetu". Moti pa me, da nekdo tukaj prebere da sem, potem pa gre vseeno še naprej spraševat v tem mojem primeru moževe sorodnike. Ampak pride k njim pa z eno "finto v levo". No, sej so tudi ti že vedeli, ampak če ne bi... Da, sem noseča, vesela kot le kaj in predvsem si želim zdravega otročička, pa naj ima lulčka ali pa je brez njega, pa če se rodi na Dan žena ali pa na prvi april.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......