|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
8.7.2008 11:07:55   
mml
katina me veseli, da ste boljše in Intija ne črviči več tako hudo. Ja klima je krasna zadeva oziroma kot pravi moj mož klima je prima user posted image . Uživajte na morju, kar se le da user posted image

majuška upam, da sta včerajšni in današnji dan pozitivno vplivala na tvoje počutje in da so ti noge kaj splahnele. Menda zelo pomaga lubenica, sicer je po tem treba hodit kar naprej na stranišče...Jaz otekanja sploh ne poznam, ker sem obakrat konec nosečnosti preživela pozimi, ko si je sicer naporno obuvat čevlje user posted image

red house kam si se pa ti izgubila?

Lara Croft a so obrtniki že končali s svojimi deli? Upam, da je vse tako kot si si želela user posted image

Z Maticem sva peljala Manco v varstvo in po tem sva mislila it v CP, pa sem si premislila in sem rekla, da grem pogledat, če imajo kakšno poeltno pižamo za Matica v C&A v Supernovi, no vmes je Matic seveda zaspal, ko sva prišla do Supernove je pa tako lilo, da se sploh ni dalo iz avta, kaj šele, da bi sestavljala voziček, tako da sva se odpeljala domov, kjer se je seveda takoj zbudil in zdaj nerga...no ja saj bo..

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
8.7.2008 19:51:55   
Majuska
Ojla,

danes sem šla na MS poslušat zobozdravnika, ker je prejšnji mesec odpovedal svoje predavanje. Morala sem v UKC, očitno imajo poleti predavanja kar tam - sem pa v predavalnici skoraj zmrznila. Čeprav mi je ponavadi vroče, so prostor čisto preveč klimatizirali in sem komaj čakala, da bomo fertik.

No zato pa je vreme zdajle veliko boljše. In jaz se fajn počutim, ker sem imela na obisku prijateljico, ki sicer živi v tujini, je tudi noseča in si imava kup stvari za povedati, prav prijetno je bilo.

Kolikor vem, je Redhouse še na morju ... Katina gre tudi uživat - blagor vsem, ki greste čofotat!! Jaz likam pleničke in male cunjice, kar noče jih zmanjkati, pripravljam posteljico in ugotavljam, da sem v vročem vremenu pravcata lenoba. Jutri imam spet pregled in pa dekompresijo.

Nanka, si ti že doma? Upam, da ste in da se imate vsi fino z novo članico družine. Jaz sem danes pestovala prijateljičinega sinka, ki je star 22 dni in je pravi srček user posted image   takole se res srce kar stopi ...


< Sporočilo je popravil Majuska -- 8.7.2008 20:00:30 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
8.7.2008 23:32:28   
blustar
nanka, čestitke. Čedalje več mamic in manj nosečk na tejle temi user posted image

Me kar dolgo ni bilo gor. Smo bili vmes na dopustu, pa v službi veliko dela in mala zdaj poleti kasneje zaspi, tako da potem ni več energije za računalnik. Tudi tako bo zdaj poleti za to manj volje, ampak vseeno pridem vsake toliko časa malo pogledat.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
8.7.2008 23:44:38   
NiLe
Heeej... sem vedela, da moram pokukati tu gor in sem prav vesela novice o rojstvu še ene princeske!!!
Bravo Nanka za novo pridobitev - iskrene čestitke ob rojstvu brhke Natke (btw, lepo ime) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila malo odsotna ... smo bili 1 teden na morčku (Sukošan, poleg Zadra) in smo fuuuul uživali v morju, senčki, vonju borovcev .... Tia je bila totalno pridna in še najmanj dela je bilo z njo. Veliko je spala, papala in opazovala iglice in lističe.
Drugače imam pa pestro, ker sta starejša dva škrata na počitnicah in čez dan nimam čisto nič časa ... ah, saj bo.
Zdele pa šibam v mižule ...




_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
9.7.2008 16:22:28   
nanka
Punce pozdravček,

ja midve sva že od včeraj doma, zaenkrat je vse OK. Dojenje je steklo, dojiva se z nastavki. Danes je bila babca na kontroli, v petek pride še enkrat, potem pa upam, da je ne bo več. Drugače je vse super, Zoja je zaenkrat kar dobro odreagirala, še malo zrasteva, potem bom pa vesela spet kakšnega srečanja. Porod je bil expresen, komaj sem zdržala do porodne sobe in spet sem jo odnesla brez šivov.

Hvala vsem za lepe čestitke.

Vsem, ki še čakate, želim hiter porod, vsem, ki greste na morje, pa uživajte in se lepo imejte.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
9.7.2008 19:04:51   
Majuska
Ooooo Nanka, ful sem vesela, da si se tako hitro javila user posted image   me veseli, da si opravila tako ekspresno - raje ne povem, kako vesela bi bila jaz takega poroda user posted image   super, pa še luštno ime ste izbrali! Drugače se v redu počutiš?

NiLe, super da ste bili na morju - jaz bi z veseljem šla, ampak se bojim, da bi me res kaj presenetilo

Jaz sem danes spet letala okoli dohtarjev, sem bila pa za spremembo pri dr. Koželjevi (Leonišče) namesto pri moji, ki je dopustu in je fuuuuuul prijazna, je bila z nama zadovoljna. Opozorila me je sicer, da moram še več piti. No, na koncu sem imela še dekompresijo in je šel praktično ves dan za tele opravke. Na srečo ni bilo preveč vroče, me pa po cesti vsi gledajo, ko se s svojim ogromnim trebuhom zibam ... user posted image



(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
11.7.2008 23:06:15   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

a ne?

upam da bo tudi pri meni kaj prej ... user posted image



Ti si tudi kmalu na vrsti, ne? Kdaj imaš že rok?

mml... obrtniki so končali, ma ni vse tako, kot bi mi blo všeč.... ma že tako se je grozno zavleklo in imam res že čez glavo vsega.... in sva se odločla, da pustiva tku ku je.... dva dni sem jokala in se občutla grozno razočaranje.... ma zdej sem se že navadla....

Celo vrata sva dobila, ma ki smo se navadli bit brez, jih puščamo kar odprta... user posted image user posted image

V glavnem na veliko pospravljam in prekladam... kot že tolikokrat od začetka maja...

Naslednji teden nam pripeljejo in sestavijo pohištvo, tku da bom začela lahko kej nabavljat za mojo malo čebelico....user posted image , ki se mimogrede še ni obrnila....

Je rekla ginekologinja, da bi mogla več počivat.... ma jaz sem cel dan na nogah...



(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
12.7.2008 1:22:46   
Majuska
Ojla,

Lara rok imam 29.07., ampak vsakdo ki me vidi, pravi da bom šla sigurno prej rodit ... tudi meni se zdi, da bo tako, ampak vedeti pa ne morem user posted image

Danes sva z mojim ugotavljala, da bo treba kupit še zadnje malenkosti, banjico in podlogo za previjalno namreč, ker je malce specialnih dimenzij (ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe, a ne?), pa kozmetika ... potlej smo pa pripravljeni.

Lara, ti pa vendarle malce počivaj, ni dobro da se preveč naprezaš. A nimaš nikogar, ki bi pomagal prekladati stvari? Saj vem da moramo nosečke migat, ampak tudi počitka ne sme manjkati.

A Redhouse je še kar na morju? Fajn se ima user posted image pa Calene tudi že nekaj časa ni bilo naokoli, da resnično srečne sploh ne omenjam ... malce se javite. Nanka me veseli, da je dojenje pri Natki steklo. Kako so pa ostali otroci sprejeli punčko?

Takole, zame je skrajni čas, da jo mahnem v posteljo ... da ne bom izzvala še kakega glavobola.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
12.7.2008 14:50:28   
Lara Croft
Ma jaz prekladam svoje.... mož pa njegovo.... sej če bi blo samo to... ma ki sem v muvingu najprej do 15h.... pol pa naprej... user posted image

O hmali si na vrsti...user posted image user posted image ....



(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
13.7.2008 20:54:13   
Majuska
Ja kmalu bom na vrsti ... moji mami se vsakokrat ko me vidi, smeji, da bom prej šla rodit. Malce se ji še smilim zaradi oteklih nog. In ravno to je razlog, da bi šla rada čimprej rodit, da bodo stranske tegobe čimprej mimo.

Včeraj sem prav poceni kupila kufer (12 €) v Sport2000 in se odločila, da ga bom imela za v porodnišnico. Končno sva kupila še podlogo za previjalno mizico, poličko in banjo, mislim da smo že skorajda pri koncu z nakupi. S pranjem in likanjem pa na sredi, tu imam še kar nekaj dela, vsaj dan dobim še kakšno malenkost.

Kakšno vreme pa je bilo pri vas danes? Mi smo imeli pravi urnebes, dve uri smo bili brez elektrike, niti kuhati nismo mogli in sva šla z mojim raje na pizzo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.7.2008 9:12:03   
mml
Manca ima pa Mavec user posted image ...pravzaprav ne vem točni kaj se je zgodilo, v petek popoldan smo šli na šoping v Leclerc in ker je Matic mrknil in si je Manca zaželela še v igralni kotiček, sva jo pač pustila, midva sva pa zraven pila limonado. Lepo je poskakovala in se plazila, naenkrat je pa stala sredi igralnice in jokala...sploh ni padla...tako da je nazačetku še prav resno nisem jemala...po tem pa kar ni več mogla stopiti na nogo, tako da sem ji v avtu sezula čevelj in nogavico in videla, da je nastala na narti prav grda oteklina. Tako smo namesto domov šli na urgenco, kjer smo se načakali, ker je bila ravno smena, po tem pa v minuti v ordinacijo in ven, pa spet čakat na rentgen, no po tem mi je kar sestra povedala, da ima zlomljeno stopalnico in bo potrebovala mavec in da 10 dni ne sme stopit na nogo...ker je premajhna ne more dobiti bergl, ker jih ne zna uporabljati...pozabila je pa povedati, kako jo naj prepričam, da ne bos stopila na nogo, ker prilepit v posteljo je ne morem, 24 ur na dan je pa tudi ne morem imeti na očeh...no potem smo kar hitro dočakali mavec...je pa tako kričala in se zvijala, kot bi jo devali iz kože...toliko o tem, kako znajo na urgenci z otroki...če bi si kdo vzel 2 minuti časa, bi šlo brez solz in kričanja...ampak tako pač je...

...ponoči je slabo spala, ker jo je seveda motil mavec, je pa za čuda prav dobre volje in sploh ne poskuša stopit na nogo, ampak se pusti nosit, v mesto smo šli pa z dvema vozičkoma. Med vikendom je bilo OK, sedaj med tednom, ko bomo sami, ker sem pač na porodniški in zato očetu bolniška za drugega otroka ne pripada...logika pa taka...ampak nekako bomo že...malo bo pomagala moja mama, malo razmišljam ,da bi najela kakšno varuško iz Sezama za 3 ure na dan, da bi šla midva z Maticem malo ven...

No pa še naša varuška me je spravila v tako slabo voljo, da iščem drugo varstvo za Matica...sem jo klicala, da Mance ne bo v ponedeljek (v torek gre tako ali tako za 14 dni v toplice) in da pač pride 30. normalno v varstvo, pa ženska prijavi da gre 30. z možem k zdravniku, po tem sta pa "kao" samo še dva denva in po tem gre spet na dopust za en teden (to je bilo že prej planirano) in da ima ona toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooliko priprav pred dopustom in vse za oprat...za malo se mi zdi, ker smo zmenjeni za 14 dni dopusta avgusta, no letos izjemoma julija...sedaj bo pa iz teh 14 dni nastalo kar 4 tedne...plus vsi vmesni dnevi, ko je imela kakšne opravke, da o tem ,da je Manca tam samo od 10 in ne od 7 sploh ne govorim...se mi zdi, da prav grdo izkorišča, da sem na bolniški...skratka, če bom našla kaj drugega, bom dala Matica rajši drugam...

nanka suepr, da sta z Natko doma in da sta obe OK, pa tudi da je Zoja lepo sprejela novo sestrico user posted image

lara croft po moje nikoli ni tako kot si želimo, obrtniki so pa tako ali tako poglavje zase....vzami si kaj časa zase, ker po porodu ga pa res ne boš imela, tako da izkuristi kakšno uro za lenarjenje user posted image

majuška tole včerajšnje vreme je pa res groooozno, ampak se je pa spet malo shladilo...tako da upam, da je to pozitivno vplivalo na tvoje otekanje user posted image , sicer si pa zdaj že res že v ciljni ravnini...še 14 dni do PDP

katina, NiLe, resnično srečna, calena upam, da ste OK in uživate z vašimi malimi in velikimi user posted image



_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.7.2008 11:06:24   
Majuska
Ojla,

mml tole pa ni fajn izkušnja z našo urgenco ... upam da bo Manca čim lažje preživela obdobje z mavcem- kako si je revica sploh zlomila stopalce? Menda ne pri igri. Pa tudi tole z varuško ni nič prijetna stvar, upam da se bo pravi čas našla kaka fajn zamenjava.

Jaz sem pa danes prava zaspanka, mi je prav nerodno ker sem tako pozno vstala. Bom nekako prenesla notri, hitro nesem žehto prat, pa kaj naredit ... tisto kar lahko, zdaj me trebuh že pošteno ovira user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.7.2008 11:10:54   
nanka
Majuška, nič ne imej slabe vesti in kar počivaj in nabiraj moči, ti bodo prav prišle. Natka je čez dan kar pridna, ponoči pa zaenkrat spi samo pri nama v postelji. Takoj ko jo prestavim v njeno, se zbudi in joka. Je pa zaenkrat kar priklopljena name, zaenkrat še nima nobenega pravega ritma. Saj vem da se bo počasi uredilo, samo mene zdaj že tako bradavice bolijo da kar vriskam ko se priklopi.

Še dve sliki naših tamalih. Vseh skupaj še nisem slikala, jih morav kmalu.

user posted image
user posted image


MML o ti smola za Manco, naša se tudi velikokrat igra v Leclercu v igralnici, očitno je kar nevarno. Čimprej naj se ji zaceli, zate je pa res naporno. Pa tale bolniška za očkata mi tudi ni jasna in sem kar jezna, da mu ne pripada, ne vem ali mislijo da si na porodnoški zaradi sebe.


< Sporočilo je popravil nanka -- 14.7.2008 11:14:28 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.7.2008 13:41:23   
redhouse
Ojla, punce,

evo mene spet domauser posted image ! Na morčku je blo tko super, da smo šli celo
po treh tednih prou žalostni domov. Bli smo na Pagu, v senčki, vreme smo mel
fantastično, skratko ta prav dopust, user posted image  v trebuhu je pa tud veselo plaval z mano.


Čestitke Nanka za dojenčico Natko!
 
Na hitr sm preletela naš forum, da sem mal na tekočem, zdej bom bol pogosto gor.
Res bo kmal zmanjkal nosečk, same mamice. Katera je zdej naslednja?! Majuška?!
 
Jest se še vedno počutim super, trebušček raste, ostalo pa niti ne, tko da sm kr zadovoljna,
ker lahko čist normalno funkcioniram. Pred dopustom sem hotla že čimveč stvari za dojenčka nakupit, sam so mel takrat vse brez rokavov in s kratkimi, naš user posted image  bo pa v začetku septembra, takrat pa to ne pride ravn prav,
tko da me čaka zdej še šopingiranje.
 
No, tolk na hitr, več pa v naslednjih dneh.
 
Uživajte poletje!
 
 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.7.2008 15:02:24   
Katina
No, mi smo že nazaj s poskusnega bivanja na morju user posted image . Bilo je super. user posted image je bilo zelo všeč, user posted image pa tudi, ker je imela družbo in se ni več kujala, da gremo na morje.
Danes smo stari 2 meseca user posted image . Joj, kako čas beži.

nanka, vidim da se super rihtate, ker si se že uspela javit user posted image . Zelo sem vesela, da si tudi tokrat ekspresno opravila, pa še brez šivanja user posted image .
Kako luštni slikici user posted image . Naslov bi lahko dala: 2 lepotički.

NiLe
, verjamem, da ste na morčku uživali, še bolj pa, da imaš s tremi otroki veliko dela. Vendar tako hitro rastejo, da bo vsak dan lažje.

majuška, zelo me veseli, da je s tabo vse v redu. Upam, da te zatekanje nog takoj po porodu zapusti za vedno.

Lara Croft, fajn, da so obrtniki zaključili dela, škoda da nisi popolnoma zadovoljna z njimi. Sicer so pa obrtniki res eno posebneži. Najprej jih komaj dobiš, nato te na......o, na koncu pa še ožamejo user posted image . Mi moramo biti pa zadovoljni, da so sploh prišli user posted image . Ti kar upoštevaj nasvet G, ker bo za počivanje kasneje res manj časa.

mml, user posted image škoda, da se je mančina igra tako želostno končala. Upam, da jo čim bolje zvozite zdaj, ko ima Manca mavec. Jaz še vedno vodim v zlomih pred vstopom v šolo na moji bivši OŠ user posted image - na to sicer nisem ne vem kako ponosna, vendar se k sreči v tej starosti zadeve hitro in dobro celijo.
Nisem vedela, da očka ne more dobit bolniške za otroka, če je mamica na porodniški - kako pa vedo, da si ti na porodniški?
Glede varuške bi bila tudi jaz jezna kot user posted image . Najbolj me jezi, da se kdo ne drži dogovora in da izkorišča dobroto ali stisko drugega. Upam, da najdeš bolj zanesljivo varuško. Si se že kdaj poslužila Sezama? kako si z njimi zadovoljna?

Greste vi skupaj za 14 dni v toplice? Če ja, potem vamželim prijetno namakanje.

redhouse, krasen dopust in hkrati zelo koristen. Saj si si nabala moči za jesen. Moja user posted image je rojena v začetku septembra in sem res potrebovala bolj dolgorokavne zadeve. Sicer je odvisno od jeseni, vendar se navadno kmalu v začetku septembra že prikaže izza vogala.

Kot povedano smo danes že doma, k sreči živi in zdravi, saj smo imeli vso pot tak naliv, da je bilo polno vode na cesti. Kljub previdnosti smo se komaj izognili nesreči na AC, ko smo zapeljali v večnjo lužo in nas je neslo v ograjo. HB se je dobro izteklo. Zgleda, da se za nekoga pred nami ni tako dobro izteklo, saj je bila ograja ravno na tem mestu že obripsana in kolesnice v travi.
Škoda, da nismo mogli na morčku ostat še kakšen dan, kajti tam je še vedno sonce.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.7.2008 15:18:38   
Majuska
Lepo da ste se dopustnice oglasile, super vas je brati user posted image

Redhouse, super da si plavala in migala, tko boš imela ravno prav kondicije za kasneje.

Katina, čestitam za dvomesečni RD user posted image kako hitro gre čas, a ne? Ravnokar je bil tu še maj, zdaj bom pa že jaz počasi na vrsti.

Ja danes sem sredi pranja in likanja, kufer se lufta na balkonu in potlej ga pripravim ... ne morem verjeti, da sem res že tik pred zdajci, čeprav me trebuh stalno opozarja na to user posted image   sem stalno v navezi s prijateljico, katere sinko je danes star 4 tedne in je že prav zabavno, kaj vse se dogaja z njim.

Tako, šibam med lonce ... se kasneje še javim!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
14.7.2008 19:10:03   
Lara Croft
Evo.... počivam....user posted image user posted image

Bejbe..  o obrtnikih zdej dost... nikoli več ne bom prenavljala stanovanja... Ku bo pupa velika bova pa vse prodala in šla nekam na Maldive al Sri lanko živet.... tam ne rabiš stanovanja.... user posted image Kača in mačka pa bosta do takrat tudi že verjetno odšla na drugo stran...

Ne vem, kaj mi je danes... sem si pod nujno mogla naredit čokoladne navihančke.... upam, da mi rata tiste tri pustit možu.... user posted image user posted image

Manci želim čim prejšnje okrevanje....user posted image









(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
15.7.2008 23:23:56   
Majuska
Lara C. ti kar počivaj, zdaj ni pravi čas za naprezanje. Jaz že vem, ker lahko delam čedalje manj stvari user posted image   pišuka da bo eni strani res komaj čakam, da grem rodit ... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
16.7.2008 15:06:41   
Lara Croft
Čedalje manj in vse bolj počasi.... prow eno počasnelo se počutim.... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
16.7.2008 18:42:46   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

pišuka da bo eni strani res komaj čakam, da grem rodit ... 


Jaz pa pri nobeni nosečnosti nisem imela te želje...meni je bilo pa obakrat čisto do konca prav super biti nosečnica user posted image , mogoče zato, ker nisem bila nsoeča poleti in nisem otekala, pa tudi sicer sem se počutila super...
Si že vse zlikala? Zdaj je pa res zadnji čas, da si pripraviš prtljago za v P. Pa ne pozabi na oblačila zadomov, da ti bo user posted image  vedel kaj prinesti. Vem za dve moji koelgici, ki sta jima user posted image  po porodu pozabila prinesti v P oblačila za domov user posted image

Manca se z mojo mamo sprehaja naokrog, menda sta šli v Ljubljanico metat kamenčke user posted image , Matic spančka, user posted image  prekopava gredico na vrtu, da bomo lahko še enkrat posadili ta nizek stročji fižol (smo ga danes jedli in je njami user posted image ). Dopoldan smo šli v mesto...no ne ravno dopoldan, ker je Matic spal do 10.30 (z vmesnim dojenjem ob 5), tako da smo se v mesto spravili šele ob 12. user posted image  Jutri imava pa posvetovalnico ob 8.10 user posted image  in ga bo po mojem kap, ko ga bom ob 7.15 budila in oblačila...bogi revček

katina super, da ste se imeli krasno na morju user posted image . Varuško iz Sezama sem imela enkrat zaManco in sem bila zadovoljna, po tem mi jo je pa večkrat pazila sodelavkina hčerka, tako da nisem potrebovala Sezama, zdaj pa pride ena iz Sezama v petek, da grem jaz z Maticem malo ven (čeprav je napovedan dež user posted image , no bova šla pa v šoping user posted image )

nanka tvoji punčki sta pa prava srčka user posted image . Super, da vam gre tako dobro...upam, da se bo Natka kmalu navadial tudi ponoči na svojo posteljo. Maticu je pasalo pri nama spati kakšnih 10 dni, po tem pa niti ne več

Lara Croft daj lepo lenari še malo zame user posted image

redhouse ja poletne stvari bodo za septembrčka bolj malo uporabne, oziroma zelo kratek čas...tako da po mojem bo najboljše nakupit kakšne tanjše majčke z dolgimi rokavi in ga po tem oblačiti po principu čebule user posted image


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
16.7.2008 22:18:18   
resnično srečna
eto končno še nekaj od mene...

včeraj smo imeli 3 mesece in čas res leti...Iza lepo raste in se debeli in je oh in sploh prava pujsika...zadnjič mi je bilo prav žal, ker se nismo videli ampak je bila Iza ravno nekaj prehlajena, prejšnji dan smo bili zaradi njenega čudnega bruhanja celo na urgenci in ker je ravno spala je niti nisem budila...

...smo pa kar veliko na morju, saj ima moj najdražji hišico v Strunjanu tako da že zaradi zdravja poskušamo biti čim več v naravi...Iza pa itaq najraje spi v vozičku na vrtu...v petek spet odhajamo in nas 10 dni ne bo...kasneje pa če bo čas bi pa pasala kaka kava...

user posted image

Katina super za klimo in morje...naše stanovanje na srečo ni preveč vroče, drugače pa skušamo veliko zračiti...pa super, da ste že okusili morje in se je tudi vaša starejša zabavala...matevž je nad Izo popolnoma navdušen in je rad z njo, tako da takrat družbe niti ne pogreša...

mml ja uboga manca...upam, da bo na koncu vse skupj le spomin na nezgodo, ki se človeku pač zgodi...uživajte na počitnicah...

nanka...čestitke...super, da je punčka tako zlahka priletela v ta svet in Zoji ni preveč težko gledati konkurenco...

Majuska upam, da bo kmalu vse za teboj...in boš v rokah imela ta čudež življenja...meni miška tako hitro raste, da kar vsrkavam vase vsak trenutek...in si ga skušam zapomniti...

Lara obnavljanje človeka res spravi ob živce...najbolje je, da človek stoji stalno za njimi in supervajza samo zakaj bi jih potem plačal?...

NiLe je pa s5 na krajšem oddihu in upam, da s Tio uživa...

tole zaenkrat od mene...

pip

G.




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.7.2008 21:12:11   
Calena
Ojla nosečke in mamice,

Končno se spet malo oglasim. Sicer vas precej redno spremljam in sem vesela lepih novic, časa za pisanje pa imam zelo malo, ker je naš Tosja zelo zvedav in živahen fantek, ki čez dan skoraj nič ne spi, je pa zato toliko bolj priden ponoči, ko prespi že praktično vso noč (spat gre ob 21h in spi kar do 6h ali 7h zjutraj), tako da sem spočita in polna energije. V ponedeljek je dopolnil 3 mesece in je še vedno navdušen nad svojo igralno blazino, pa glasbenim mostom.. Obešene, viseče igrače čvrsto prime z obema rokama in jih potegne na tla, potem pa morava ponoviti vajo. Pa že prava mala čveka je postal - stalno nekaj pripoveduje v svojem jeziku in se na glas smeje. Tudi "kravce" rad pase in se trudi prekotaliti se s trebuščka na hrbet, kar mu včasih uspe. Izjemno malo joka in je še vedno zelo dobrovoljen in trpežen otroček. Praktično povsod gre z nami, uživa na sprehodih, izletih, kjerkoli. Danes je bil tudi prvič cepljen, pa stehtali (5.910 g) in izmerili (59 cm) so ga.
Lana je že en teden na počitnicah pri babici, kjer tako uživa, da se sploh noče pogovarjati po telefonu, konec drugega tedna pa gremo prvič na morčka letos - kar v Umag, potem bomo šli pa še enkrat konec avgusta.

mml Prav hudo mi je za Mancouser posted image  Upam, da se ji stopalce kmalu zaceli in bo spet veselo skakljala naokoli. Tudi naša Lana se zelo rada igra v Lecrecovi igralnici.
A ste bili mogoče v četrtek popoldan v Baby Centru? Sem videla eno tako punčko (ki se mi po fotkah zdi Manca), ki jo je očka peljal v vozičku quinny zapp z mavcem na nogi, mamica pa je peljala dojenčka v "ta velikem" vozičku. Pa mi je zdajle kliknilo, da ste to morda bili vi. Mi smo našega nesli kar v naročju. Pa z možem sva se še pogovarjala kako mora biti hudo, ko si tak mali otroček zlomi nogico.
Manci želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image  Pa seveda se vsi čimbolj lepo imejte.

nanka vaši Natka in Zoja sta pa pravi lepotički user posted image . Lepo, da se tako fino rihtate. Upam, da Natko kmalu navadite na spanje v njeni posteljici. Naš Tosja spi v svoji posteljici od začetka, čeprav se ob jutrih zelo rad pocrklja v najini postelji, kar vsem zelo paše.

Majuska Verjetno že odštevaš dneve. Si kar predstavljam, kako se počutiš. Meni je bilo dva tedna pred porodom že vsega dosti in sem bila nadvse vesela, ko mi je G rekla, no zdaj gremo pa rodit. Upam, da bodo tudi tebi ti zadnji dnevi čimpreje minili. Privošči si čimveč počitka in razvajanja, ker bo potem vse podrejeno user posted image . Lep preostanek nosečnosti ti želim in čimlažji porod.

Katina  Super, da ste uživali na morjuuser posted image  Vaš Inti je pa tudi že pravi korenjak, točno en mesec mlajši od našega. Lepo se imejte in se še kaj javite. Me je kar streslo, ko sem brala, kakšna nesreča bi se vam lahko zgodila na AC. Še dobro da ste jo srečno odnesli.

Srečka Iza je pa prava mala dama z oblinami na pravih mestihuser posted image  Le čimveč izkoristite morčka, da bodo otroci zdravi in veseli.
Tudi mi smo včasih imeli vikend na morju, tako da sem kot otrok bila ogromno na morju pa nisem v šoli nikoli manjkala zaradi bolezni, a smo ga žal prodali, zdaj ko imamo male nadebudneže bi pa še kako prav prišel.
 
Lepo se imejte in maksimalno uživajte!




(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.7.2008 11:03:02   
Majuska
Ojla pupe,

lepo da ste se že malce javile ... ja v bistvu jaz res že odštevam dneve, sem mislila, da bo včerajšnja polna luna kaj vplivala na dogodke pri nas user posted image pa sem očitno še prezgodnja. Imela sem pa pregled, z nama je vse v najlepšem redu, mali je že pripravljen za vstop v ta svet, pretipali so mi trebuh, ctg je dober... Tokrat sem imela mlado in prijazno zdravnico, ki sem ji lahko še malo pojamrala zaradi otekanja. Desna roka je tudi precej problematična, ne samo da imam otečene prste, kar večino časa čutim, kako je mravljinčasta in me kar malo skrbi.

Nekaj sem navalila na hrano in mi je že prav nerodno ... moj user posted image se samo smeje in nič ne oporeka, ko si zjutraj mažem nutelo na kruh. Stvari imava večinoma pripravljene, no, včeraj je poštimal ze previjalno mizico, imela sva namreč zelo ozko, pa je dodal še eno ploščo in bova bolj komot.

Danes greva na en izlet, do prijateljev v bližini Kočevja in upam, da bo vse ok ... user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.7.2008 21:26:55   
mml
calena ja tisto smo bili mi, smo šli malo zapravljat v BC...Matic je "nujno" potreboval hobotnico za v vodo in še eno knjigicvo, ki je bila v akciji, pa Mancine igračke za v vodo so bile že higiensko hudo oporečne user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.7.2008 11:26:55   
Majuska
'dan drage moje,

kako ste kaj? Jaz sem prav hecno, vsako jutro ko se sestavim skupaj, gruntam ali me kje kaj špika in ali to morda spominja na kake popadke user posted image

Grem se stuširat, pa potlej morda na kakšen izlet ... dan je lep in treba ga je izkoristit user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?