|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
16.6.2008 20:39:32   
mml
Meni v petek po 10. čisto ustreza, Matic pa najbrž tudi ne bo imel kaj dosti proti user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.6.2008 21:47:50   
NiLe
Heeej... vidim, da se menite za kavico user posted image ... meni načeloma ustreza petek, tako da se vidimo. Pa ne vem, če bom ravno točna ... bom videla, kako se bova s Tio rihtali. 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.6.2008 23:28:59   
Majuska
Nič bat NiLe, saj veš da nikoli ne zginemo po pol ure ... user posted image user posted image user posted image

Torej velja ob 10h? user posted image Super, upam da bodo še ostale prebrale tole vabilce...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.6.2008 12:22:18   
redhouse
Lepo poklepetajte v petek na kofetku. Mene ne bo, ker bom že napoti
proti morčkuuser posted image user posted image . Imejte se lepo s svojimi user posted image  in okroglimi trebuščki.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.6.2008 13:31:43   
nanka
Po vsej verjetnosti pridem tudi jaz, se vidimo.

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.6.2008 13:56:20   
mml
Jaz pridem z obema, kar pomeni, da bomo leteči, ker Manca ne zdrži pri miru več kto 15 minut in ni tako pridna kot nankina Zoja user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.6.2008 14:01:01   
nanka
mml mogoče se bosta pa Manca in Zoja skupaj zaigrali, pa bosta pri nas.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.6.2008 18:04:10   
Majuska
No super, mislim da se bodo tudi otroci lepo zmenili user posted image

Se že veselim, saj se že lep čas nisem udeležila našega kofetkanja ... danes sem imela pregled, z malim je vse ok, veselo pobrcava in sodeluje sto na uro, čez dva tedna bova šla na UZ in na CTG. Šele takole se zaveš, kako hitro bo dan D tu ... ampak odkar poslušam predavanja na MŠ, me je vsaj manj strah.

Superca, imam polepšan dan ... grem po malce sladoleda, da bo še bolj luštno user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
23.6.2008 9:33:46   
Majuska
Oj, vidim da so se punce skrile pred to vročino ... user posted image

Tale letošnja vročina je pa kar ubijalska, sploh za moje noge. Najbrž bi jih mogla imeti stalno na višini, ampak to pač ne gre. Sploh desna zateka kot za stavo.

Zdaj se grem pa učit ...

Še to moram pokomentirat, ful vas je bilo luštno videt z vašimi sončki user posted image user posted image user posted image Super ste! Še midve z Nanko morava rodit, pa bo sploh živahno user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 484
23.6.2008 10:38:10   
nanka
O Majuska, a še zatekaš. Midve z Zojo sediva na terasi in noge namakava v bazenček, pa kar paše. Meni zaenkrat noge še ne zatekajo, me je pa počasi stisnilo, ker so začele julijke hodit v porodnišnico.

Ja prav lušne ste bile res, še midve pa bomo rabile večji prostor.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 485
23.6.2008 11:12:01   
Majuska
Ojla Nanka, ja meni noge še kar ne dajo miru ... žal imam pa v stanovanju samo ventilatorje in si pomagam, kolikor si pač lahko.

Pa ne me strašit s porodnišnico... odkar je prijateljica rodila, že tako preveč premišljujem, kako kmalu se bo to meni zgodilo user posted image dogodek je praktično pred vrati!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.6.2008 10:23:10   
Katina
Se strinjam z vama, prav luštno se je bilo zopet srečat. Naslednjič se bomo verjetno srečale same vozičkarice user posted image .

Majuška, tudi meni so blazno zatekale noge. Po porodu se je stanje zelo umirilo, vendar mi noge še vedno zatekajo, posebno leva. Upam, da bo ta težava sčasoma minila.

Nanka, ti pa brojiš sitno, ne? Če se ne motim je še 14 dni do dneva D.

Resno sem začela razmišljati o klimi. Mi imamo sicer le dopoldansko sonce, vendar se stanovanje kljub temu dopoldan kar ogreje. Ko smo bili dopoldan poleti vsi od doma je še šlo, sedaj si pa želim kakšno stopinjo manj.

Kako kaj ostale vozičkarice prenašate vročino?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.6.2008 9:34:35   
Majuska
Katina, ne boš verjela, zdaj imam poleg zateklih nog težave še z zapestji. Mislim da manj zatekajo, me pa zato precej bolijo. Joj, da bi se ta agonija vendarle nehala ... moram se učiti, zdaj pa že težko svinčnik držim user posted image

Tudi jaz razmišljam, kako bi prišla do klime. Noro, našemu stanovanju ventilatorji ne pomagajo dosti, pa čeprav smo obrnjeni za sever. Ne vem, kako so lastniki zdržali notri.

Takole, mislim da bom šla (spet) pod tuš ...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 488
30.6.2008 13:41:46   
mml
Nisem pozabial na vas, samo časa mi kronično zmanjkuje (je bil oči doma cel teden, pa smo bili leteči user posted image ), sicer smo pa OK, Matic je praviloma še vedno priden in lepo spi, Manca je nagajivka...

No pa še malo fotomateriala, ker Matic pridno spančka user posted image

Zrcalce, zrcalce v igralnici povej...
user posted image

Takole se me zjutraj razveseli Manca
user posted image

Ljubezen
user posted image

Prvi poskusi na gugalnici
user posted image

Zgodaj je treba začeti brati
user posted image

Tudi "velika" sestrica kdaj omaga
user posted image

Življenje na "veliki" nogi je lepše
user posted image  

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 489
30.6.2008 15:24:10   
Majuska
Hehe, Manca je pa kmalu začela nosit mamine čevlje ... user posted image user posted image user posted image   mml, fuuuul so lepe fotke, se mi zdi da je Matic zelo zrastel v zadnjih tednih. Ste imeli torej počitnice v minulem tednu? Prav je tako. Jaz sem bila žal okupirana s knjigami, pa še utrujena sem precej, tako da nismo kaj dosti letali okoli.

Kam so pa ostale punce izginile? Nanka se počasi verjetno že pripravlja, Katina skrbi za malega sončka, Nile je verjetno tudi okupirana s svojo trojico, srečke že dolgo ni bilo naokoli, Redhouse je najbrž še na morju ...

Do srede se še učim, potem bom pa tudi jaz prepuščena "čakanju" ... medtem lahko vse do konca operem, posteljico dobim proti koncu tedna, tako da bomo kmalu ready user posted image   Uhh, zanimivo poletje me še čaka.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.7.2008 23:15:19   
Majuska
Ojla,

evo za mano je nov ultrazvok in danes prvič CTG ... moja G. pravi, da je vse v najlepšem redu in da je mali že lepo obrnjen navzdol, praktično že pripravljen na nove izzive.

Naporen dan je bil ... najprej vsi pregledi, pol dekompresija, popoldne zadnji planirani izpit za nekaj časa. Bomo videli, kakšen bo razplet. Danes dobila tudi posteljico in previjalno mizico, oz. predalnik in sem polna delovnega navdiha, vendar sem čisto preveč utrujena, da bi se lotila danes. Pa še zatekle noge me matrajo, glede tega je danes precej hudo.

Še dobro, da so samo še štirje tedni user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 491
3.7.2008 13:35:33   
nanka
Majuska jaz do zdaj še nisem imela ctg, pa imam rok čez 5 dni. Včeraj smo se namakli v Ankaranu, tako da imam vsaj nekaj od morja letos, v soboto nas čaka še piknik v MB, potem si pa želim odhoda v porodnišnico, pa seveda s svojimi popadki. Upam ,da bo dete točno, ker čakanje čez rok je moreče, pa še mojega g ni do 15.7., nadomešča ga pa kajjaz vem kdo na Fužinah, menda, tako je setra rekla.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.7.2008 18:40:54   
Majuska
Čao Nanka,

ja moja G. gre zgleda tudi na dopust, ker imam pregled naslednji teden pri drugem dohtarju. Glavno da smo zaenkrat v redu... mali veselo pobrcava, vsi po spisku mi govorijo, da bom pred rokom rodila user posted image

Ja ti boš pa res hitro na vrsti. Le glej, da se boš javila ko bo veseli dogodek, sem danes že mislila nate, kako in kaj je zdaj pri vas. Pa veliko sreče s čim krajšim čakanjem! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.7.2008 16:09:07   
Majuska
kje ste, mamice in nosečke???

Da še tule objavim, naša Nanka je v soboto rodila punčko Natko in ji čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.7.2008 17:23:39   
Calena
Draga Nanka,

ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALE PRINCESKE NATKE user posted image user posted image user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Calena -- 7.7.2008 17:38:32 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.7.2008 20:10:35   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

kje ste, mamice in nosečke???

Da še tule objavim, naša Nanka je v soboto rodila punčko Natko in ji čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

.. No pa se ji je uresičila želja in ni blo čakanja čez rok....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.7.2008 20:55:56   
Majuska
a ne?

upam da bo tudi pri meni kaj prej ... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.7.2008 8:51:06   
mml
No pa da dopolnimo seznam

Evo, da dopolnim katinin seznamček user posted image

user posted image

mml, 30.01.2008
MATIC, 3700g, 54 cm

user posted image

NiLe, 08.04.2008
TIA, 3020 g, 50 cm

user posted image

Resnično srečna, 15.04.2008
IZA, 3150, 53 cm

user posted image
katina; 14. 05. 2008
INTI; 3865g, 53 cm

user posted image
nanka; 05. 07. 2008
Natka; 2500g, 47 cm

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.7.2008 8:52:20   
mml
...pa še enkrat...nanka iskrene čestitek ob rojstvu tvoje Natke user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.7.2008 10:37:51   
Katina
No, ravno pravi čas sem se prijavila, da pogledam kako je z nanko user posted image .

nanka, čestitke za Natko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke veljajo tudi za srečnega očka in sorojence.

Mi se imamo luštno, še posebno od takrat, ko smo Aptamil zamenjali s probiotičnim Hippom. Mml, najlepša hvala za nasvet user posted image user posted image . Vmes smo 1x kupili "navaden Hipp, pa ga naša probiotična ritka ni sprejela in se bomo v bodoče kar držali predlaganega AM.

Ju3 nam bodo prišli montirat klimo, da bo v našem stanovanju še bolj prijetno, kadar bo pritisnila ta velika vročina. Pojutrišnjem pa gremo sprobat potni list in šibamo na morčka.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?