Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.5.2008 20:02:45
|
|
|
|
sunny24
|
Teira, kir letnik rojstva pa si ti?
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.5.2008 20:23:18
|
|
|
|
Teira ušaj
|
80
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.5.2008 22:15:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
Kasim, Tarik, Taime, Đoni, Merhrunisa, Đevada,
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.5.2008 23:08:11
|
|
|
|
pupi
|
Pšenica Kresnica Bogi otroci!!!!!!!! Meni se zdi že to brezzveze, da se dajejo v imena Y oz. črke, ki jih sploh nimamo v slovenski abecedi,...
< Sporočilo je popravil pupi -- 20.5.2008 23:12:09 >
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 21.5.2008 7:07:44
|
|
|
|
mateyka
|
Đoni oh, tale črkovanje me tako nostalgično spomni na ime Brusli
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 21.5.2008 9:53:27
|
|
|
|
kristinaj
|
malo prečekiraj forum in jih boš našla na tone...
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 21.5.2008 14:04:17
|
|
|
|
watershine
|
zarja, rosa in sonca... enkrat sm slišala da so tri punčke, sestre z takimi imeni... meni je to res mimo. drgač pa ful čudno ime za fantka se mi zdi strahinja
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 26.5.2008 12:04:28
|
|
|
|
jocika
|
Res bogi otroci . Še jst nekaj: Fikrije, Luiza, Drita, Dion, Selin, Alin, Elma, Emra,Monja... - jih je še veliko, sam se trenutno ne spomnim Ognjenko, Kovinko, Kamenko( bratci), Dragič, ...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 27.5.2008 22:51:48
|
|
|
|
kew kew
|
Sem prebrala celo temo od začetka in se od srca nasmejala... Sploh kakšnim komentarjem. Meni osebno je za nenavadno ime MEDO. Prijateljica je učila enega fantka s tem imenom.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 12.6.2008 12:40:18
|
|
|
|
čipka
|
al pa Anja Tomažin-hčerka Lulu
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 12.6.2008 13:05:57
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka al pa Anja Tomažin-hčerka Lulu Lilu je.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 12.6.2008 13:11:28
|
|
|
|
Mišni
|
Ognjenko, Kovinko, Kamenko( bratci), A dej nehej!!! A res?
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 13.6.2008 23:14:04
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Enemu fantku na tem natečaju, ki je bil zdaj pred kratkim na internetu, je ime TUŠ. Se sprašujem, če bi bila sestrica slučajno BANJA Če pa bi bil bratec sigurno bi bil SPAR
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.6.2008 10:41:13
|
|
|
|
glista
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula slovenca ampak jaz sem navdušena nad Francijo moj pa nad Anglijo... Ne vem pa, kje je najdu Sandrin.... Sam vsak dan mi je lepše. Po moje se je potrebno na ime samo navadit, potem že gre. Ta imena sem pa izbirala iz leksssikona imen ko je slovenski kao. Še vedno mi je boljš da ima v imenu y pa vsaj zveni lepo kot pa da je Pokahontas al pa shrek... al whatever vse še dajejo otrokom namest imen. saj tvoji predlogi tud sem spadajo
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.6.2008 10:46:49
|
|
|
|
glista
|
IZVIRNO SPOROČILO: faka MEN SE PA TA TEMA ZDI ZELO ŽALJIVA. KAKO SE LAHKO NEKATERE SMEJETE TUJIM IMENOM OZ. TO SO VSE LJUDJE, KI ŽE NOSIJO TO IME!!! SEM BREZ BESED!!!!!!!! Nikoli ne posmislim, da je z ljudmi, ki imajo "nenavadno" ime kaj narobe, vedno pa si mislim, da je s starši kaj čudnega.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.6.2008 23:52:12
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: glista IZVIRNO SPOROČILO: caligula slovenca ampak jaz sem navdušena nad Francijo moj pa nad Anglijo... Ne vem pa, kje je najdu Sandrin.... Sam vsak dan mi je lepše. Po moje se je potrebno na ime samo navadit, potem že gre. Ta imena sem pa izbirala iz leksssikona imen ko je slovenski kao. Še vedno mi je boljš da ima v imenu y pa vsaj zveni lepo kot pa da je Pokahontas al pa shrek... al whatever vse še dajejo otrokom namest imen. saj tvoji predlogi tud sem spadajo no, ta imena, ki ste tuki navedle, pa po večini prvič slišim groza, res!!! sem pa enkrat zasledila, ko so zbirali najbolj nenavadno ime v sloveniji in je bilo baje traktor če je to res, pa nevem-no glede na vaše poste, se nebi čudila
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.6.2008 20:55:38
|
|
|
|
mayci
|
RibicaRR, tale Jaka Racman trenutno hodi z mojo sestro.. Nesramni starši, a ne, da dajo otroku tako ime, če se pišejo Racman...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.6.2008 21:03:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci RibicaRR, tale Jaka Racman trenutno hodi z mojo sestro.. Nesramni starši, a ne, da dajo otroku tako ime, če se pišejo Racman... potem je on free ride celebrity?
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 6.7.2008 22:22:55
|
|
|
|
TejkaPK
|
Mirzeta, Mehrunisa, Merdina, Aldijana, Saba, Šejla (=Seila), Mišel(=Michelle), Fikreta, Refika Dejvit (=David; ang. izgovorjava), Šerif, Kenan, Bekim, Mirzet, Ernel, Adnan, Đevat
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 6.7.2008 22:24:05
|
|
|
|
TejkaPK
|
pa še tega sem pozabila Xavit
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 9.7.2008 16:00:04
|
|
|
|
kalla
|
Najbolj nenavadno ime, ki sem ga jaz slišala za je Tanslita. Mi je pa zelo všeč. Mislim pa, da je to izraz za sonce v nevem katerem jeziku že.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.7.2008 8:17:27
|
|
|
|
JaninaC
|
IZVIRNO SPOROČILO: glista IZVIRNO SPOROČILO: faka MEN SE PA TA TEMA ZDI ZELO ŽALJIVA. KAKO SE LAHKO NEKATERE SMEJETE TUJIM IMENOM OZ. TO SO VSE LJUDJE, KI ŽE NOSIJO TO IME!!! SEM BREZ BESED!!!!!!!! Nikoli ne posmislim, da je z ljudmi, ki imajo "nenavadno" ime kaj narobe, vedno pa si mislim, da je s starši kaj čudnega. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.7.2008 8:18:53
|
|
|
|
JaninaC
|
Meni je pa zelo čudno Brin in Brina. Pa ta moderna "kr neki" imena - Thai, Ty, Tya, Nya
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.7.2008 20:01:21
|
|
|
|
petra.
|
meni je že od začetka nosečnosti všeč ime taj in si res želim da bi bilo tako ime. ima pa fant prijatelja, ki ima psa s stem imenom in moj pravi da ne bo imel sina s pasjim imenom. zanimive se mi zdijo tudi kombinacije maminega in očetovega imena,npr. tina+janez= tijan nekaj podobnega si želim tudi jaz,ampak pri nama mi še nič pametnega ni padlo na pamet:petra+boštjan=? dobrodošle so ideje
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.7.2008 20:13:49
|
|
|
|
glen
|
Petja,Petjan
|
|
|
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!