Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.1.2008 0:25:26
|
|
|
|
jencili
|
Issa, Aša in Numa Tieman in Gasan
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.1.2008 0:30:06
|
|
|
|
jencili
|
no, še dveh sem se spomnila...Husmina in Mersida...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.1.2008 9:47:00
|
|
|
|
valentina2006
|
Sadika
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.1.2008 9:49:45
|
|
|
|
samantha_ce
|
Žaklina, Egzona Ajdin, Loli
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.1.2008 10:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Starša sta izbrala ime za sina in to:Oceano ali po naše Ocean. Ko so ju vprašali zakaj sta podala razlago:zato,ker je Ocean največje in najglobje morje na svetu,prav tako,kot najina ljubezen. vemopa,da lubezen lahko tudi mine,ime pa bo za vse življenje ostalo.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.1.2008 12:16:02
|
|
|
|
lana777
|
Če me spomin ne vara, so enkart eni dali sinčku ime Go.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.1.2008 13:16:01
|
|
|
|
karmar
|
Jaz sem spoznala punčko Leticio- Kariso ( beri Letiša Karisa). Se mi zdi da je tako. Fantek z imenom Brin mi tudi ne gre.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 16.3.2008 8:57:24
|
|
|
|
lorby007
|
Tudi jaz sem imela na faxu sošolko Milko, ki se je pisala Lešnik. Pa mi je komaj v drugem letniku potegnilo: Lešnik-ova Milka. Sinu prijateljice je ime Lučo, pa ga slišiš dva-, tri-krat pa ni več tako čudno. Mojemu sinu je ime Neo (beri Nio) pa v imenu ni nič čudnega in tudi otrokom se ne zdi nenormalno ime. Sedaj pa pričakujem dvojčke oz. dvojčici oz. mešano in imam problem izbrati imena...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 16.3.2008 14:01:02
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Issa, Aša in Numa Tieman in Gasan men je pa Isa ful lepo ime ne vem zakaj, ampak mi je tko - cool, frajersko je pa to ime za fantka in ne za punčko (arabska verzija Jezusa), razen če je kaka skrajšava od Isabelle al kej tazga.. lorby007 sej veš kaj bosta mogla bit dvojčka - Trinity in Niobe, pa Morpheus, če bo fantek
< Sporočilo je popravil mateyka -- 16.3.2008 14:08:36 >
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.3.2008 10:59:48
|
|
|
|
renatka
|
Najbolj noro ime , ki sem jih jaz slišala je bilo, da se je otrok pisal Racman pa so mu dali ime Jaka in tako je bil Jaka Racman!
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.3.2008 11:01:18
|
|
|
|
renatka
|
Aja, sicer delam v vrtcu in mi nobeno ime več ni čudno ali nenevadno, vsega se navadiš.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.3.2008 11:57:00
|
|
|
|
andrejaboris
|
meni pa je tiara lepo imeIZVIRNO SPOROČILO: mojamura Amina Tiara Gonzalo Piču
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.3.2008 12:01:34
|
|
|
|
andrejaboris
|
Aja pa poznam ene ko so tut dali punčki ime Živa... s tem da so se pisali Grdoba! To pa je meni res malo nespametno! Pa en mali je bil Amfiteater- brez heca.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.3.2008 12:32:17
|
|
|
|
Azzurra
|
Enemu fantku na tem natečaju, ki je bil zdaj pred kratkim na internetu, je ime TUŠ. Se sprašujem, če bi bila sestrica slučajno BANJA
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.3.2008 10:27:02
|
|
|
|
Mijavček
|
Danes res nobeno ime ni več nenavadno. Kakšnih 10, 15 let nazaj je bilo tudi meni čudno, ko so starši začeli dajati otrokom "pasja" imena. Ampak kot je blo že večkrat napisano, se navadiš. Od otrok, ki jih poznam, mi je bilo na začetku najbolj neenavadno ime Juna , ampak, ko mi je mamica razložila, da je to ena rimska boginja in ko sem punčko videla, sem ugotovila, da ji ime zelo paše in zdaj se mi ne zdi čisto nič več nenavadno. Večkrat ponoviš in rata normalno. Jaz sama sem imela dolgo in zelooo staromodno ime, in me noben nimklical po njemu ampak po skrajšani verziji. Ko sem se poročila in spremenila priimek, sem hkrati tudi uradno skrajšala ime. Sama se bom trudila predvsem to, da si moji otroci ne bodo zaželeli spreminjat imena, ko bodo odrasli. Drugače pa je s kombinacijami s priimkom, kot so Živa Groza, Ana Konda itd... to se mi pa zdi delanje norca iz otrok.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.3.2008 15:06:36
|
|
|
|
anckabancka
|
Nenavadna imena v moji skupini v vrtcu: Basel Rio, Leontina, Ian (no, ta je še normalen).
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 20.3.2008 20:37:20
|
|
|
|
mateyka
|
Juno je rimska boginja (ekvivalentna grški Heri), Juna pa prvič slišim.. neka slovenska verzija?
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 23.3.2008 22:58:45
|
|
|
|
tweetek
|
ja, Juna pride iz slo verzije Junona -skrajšano v Juna (saj veste pri nas ljudje niso srečni če se ženska imena ne končajo na -a...)
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.4.2008 10:08:26
|
|
|
|
asra
|
Tanita, Kia Tanej, Timon Sem pa enkrat v nekem časopisu brala o imenih kot so ****s in Traktor
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.4.2008 10:13:46
|
|
|
|
taja27
|
meni je čudovito ime fanta Jad (izgovori se Žad) - smo je pomen 'jad' malo neprijeten, da ga bi dala svojemu otroku.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.4.2008 11:04:49
|
|
|
|
jagoda1977
|
Jugoslava
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.4.2008 12:31:24
|
|
|
|
faka
|
MEN SE PA TA TEMA ZDI ZELO ŽALJIVA. KAKO SE LAHKO NEKATERE SMEJETE TUJIM IMENOM OZ. TO SO VSE LJUDJE, KI ŽE NOSIJO TO IME!!! SEM BREZ BESED!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.4.2008 14:19:13
|
|
|
|
Erička
|
ne bom se smejala drugim imenom, ker smi tudi meni ne zdi smešno se nekomu smejat, če pa si ni sam izral imena ki ga ima. mi je pa nenavadno ime Santen, k se zmerm spomnem na Saturn-planet; al pa ena ženska se imenuje Živa, pa ima priimek Groza, tku da si lohko predstavljate kako ji je ko jo kdo pokliče (hej, Živa Groza...). meni ne bi pašalo, če bi mi blo tku ime, ne vem pa kaj bi nardila (če bi si ga spremenila), kr tako mi je bilo pač izbrano od staršev.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.4.2008 14:23:06
|
|
|
|
Erička
|
aja, pa da ne bo izpadlo, ku da mi je bilo meni izbrano ime Živa Groza.... tu je pač nekdo drug. jst sm pa ffuuuuulll zadovoljna s svojim imenom in upam d bo tako tudi z najinim prvim otročičkom , ko bo prijokal na ta svet (uradno 1.oktobra)
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 3.4.2008 2:38:24
|
|
|
|
TIA22
|
Ajdan Ion Mirabela Lukrecija Danuscha
|
|
|
osebnostni testnada56Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?me ne zanima (
45%)
ne zaupam testom (
18%)
od 15 do 20 eur (
27%)
od 20 do 25 eur (
9%)
Število vseh glasov: 33Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!