Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.7.2008 20:14:23
|
|
|
|
glen
|
Petra. to je predlog zate ni mišljeno kot nenavadno ime
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 21.7.2008 15:22:26
|
|
|
|
petra.
|
Hvala,sem razumela tako . LP in hvala
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 25.7.2008 8:21:23
|
|
|
|
khurde
|
Jaz sem imela v vrtcu in potem v OŠ sošolca, zdaj enega najboljših prijateljev, ki je imel za takratni čas precej čudno ime (se mi zdi, da sirijsko), čeprav noben od staršev ni tujec. Zdaj je to precej bolj "normalen" pojav in ne vem, zakaj se ljudje obremenjujejo s tem. Ker na koncu, ime ni čudno otrokovim prijateljem, sošolcem itd., pač pa njihovim staršem in če so starši zaplankani, potem otroka res lahko kdo zbada, ni pa nujno. Mnoge učiteljice si nikakor niso mogle pravilno zapomniti njegovega imena, ampak so ga vztrajno klicale po najbolj podobnem slovenskem imenu, pa jih je ponavadi cel razred opominjal, da to ni to. Tega fanta so precej manj zbadali oz. lahko rečem, da nič, na tapeti pa s(m)o bili predvsem nepopularni člani razreda, s popolnoma običajnimi imeni, kot npr. Mojca, Uroš itd. Tako da je zbadanje, po mojih izkušnjah, odvisno predvsem od posameznikovega vklopa v razred, popularnosti in ne od imena.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 27.7.2008 18:13:44
|
|
|
|
tanyta
|
ZDRAVO MOJEMU SINU JE IME ROŽLE, PA PRVIČ SLIŠIM DA JE TO IME NENAVADNO.DRUGI NE MISLIJO TAKO, SM KR MALO PRESENEČENA LEPO SE IMEJTE,T
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 28.7.2008 9:28:52
|
|
|
|
sakuL
|
Rj , Dženana , Jedrt
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 28.7.2008 12:33:43
|
|
|
|
petra *k
|
oh joj totim otrokom pa glih nebo najlepše. malo pa te moreš gledati tudi na okolico. no hvala bogu, da izbiraš ime ki se ti dopade, samo malo moraš misliti na otroka, pa kaj se mu lahko zgodi v vrtcu ali šoli. za vsako navadno ime nekaj najdejo, ne da za tako nenavadno nebi... pa brez zamere...
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 29.7.2008 8:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Pšenica Kresnica Bogi otroci!!!!!!!! Meni se zdi že to brezzveze, da se dajejo v imena Y oz. črke, ki jih sploh nimamo v slovenski abecedi,... Moj vnuk pa ima v imenu prisotno črko Y,pa mu ne dela težav in niti okolici,se ne zdi brez veze.Brez veze so tisti,ki tako nazadnjaško razmišljajo.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 13:55:56
|
|
|
|
Dee
|
Vsem ,ki se vam zdijo navedena imena čudna ,neokusna itd, sporočam ,da ste strašno omejene in bogi vaši otroci ,če jih tako tudi učite. Zakaj tak začetek? Ker ste naredile listo (nenavadnih) imen in se še zgražate pa niti ne veste od kod izhajajo se pa temu režite kot bi bile ve omejene . STRAHINJA- je staro pravoslavno ime ki ga najdete v vsakem cerkvenem koledarju-zelo pogosto FIKRETA, MIRZA, EMIR, SAMIR.....- to so prava muslimanska imena tako kot so LEPA SLOVENSKA -JANEZ, MIHA JURE.. Čist za hec -JURE v Bosni pomeni da nekoga podijo. Mater bi se Bosanci potleh valali ,ko bi jim kdo povedal da mu je ime JURE. Pos ni namenjen kritiziranju samo preden kaj napišete o čudnih imenih pomislite da tam od kod izvira je čisto običajno. Mam pa tudi jaz eno nenavadno ime za seznam Radijana -bog RA in boginja DIJANA
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 14:02:12
|
|
|
|
Mišni
|
Včasih je bila v vasi, kjer je živela moja mati, ena Zmaga Pravica.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 14:04:01
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde Jaz sem imela v vrtcu in potem v OŠ sošolca, zdaj enega najboljših prijateljev, ki je imel za takratni čas precej čudno ime (se mi zdi, da sirijsko), čeprav noben od staršev ni tujec. Zdaj je to precej bolj "normalen" pojav in ne vem, zakaj se ljudje obremenjujejo s tem. Ker na koncu, ime ni čudno otrokovim prijateljem, sošolcem itd., pač pa njihovim staršem in če so starši zaplankani, potem otroka res lahko kdo zbada, ni pa nujno. Mnoge učiteljice si nikakor niso mogle pravilno zapomniti njegovega imena, ampak so ga vztrajno klicale po najbolj podobnem slovenskem imenu, pa jih je ponavadi cel razred opominjal, da to ni to. Tega fanta so precej manj zbadali oz. lahko rečem, da nič, na tapeti pa s(m)o bili predvsem nepopularni člani razreda, s popolnoma običajnimi imeni, kot npr. Mojca, Uroš itd. Tako da je zbadanje, po mojih izkušnjah, odvisno predvsem od posameznikovega vklopa v razred, popularnosti in ne od imena. Kako mu je pa ime?
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 14:05:37
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kew kew Meni osebno je za nenavadno ime MEDO. Prijateljica je učila enega fantka s tem imenom. Ta je bil najbrž Medard. Te ponavadi potem tako prekrstijo.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 14:08:02
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: faka MEN SE PA TA TEMA ZDI ZELO ŽALJIVA. KAKO SE LAHKO NEKATERE SMEJETE TUJIM IMENOM OZ. TO SO VSE LJUDJE, KI ŽE NOSIJO TO IME!!! SEM BREZ BESED!!!!!!!! Saj če ne bi bila ravno faka ...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 14:30:36
|
|
|
|
Aniboy
|
oj! se prvič oglašam. tut js bi rada nekAJ NEOBIČajnih imen. no, pa ne pretirano. sicer imam nekaj imen v "ognju", za katera se mi zdi, da jih še nisem zasledila pr nas??!!Sej ni finta v neobičajnosti (vsaj zame) pač pa v zlajnanosti. Luka, žan, sara,... to je vse tako znucano, mar ne
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 14:39:53
|
|
|
|
CHICA 83
|
Kj pa pravste na JAŠODA oz. JASHODA, je pa žensko ime.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 30.7.2008 14:44:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: faka MEN SE PA TA TEMA ZDI ZELO ŽALJIVA. KAKO SE LAHKO NEKATERE SMEJETE TUJIM IMENOM OZ. TO SO VSE LJUDJE, KI ŽE NOSIJO TO IME!!! SEM BREZ BESED!!!!!!!! Saj če ne bi bila ravno faka ... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 31.7.2008 22:31:06
|
|
|
|
laknerš
|
Ja za znoret so ta imena. Pri moji hčeri v vrtcu so trojčki, ki jim je ime Din , Dan in Lua . imajo pa še bratca z imenom Tan .
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.8.2008 8:30:06
|
|
|
|
Mišni
|
Iz Nevinega linka: V bližini Osijeka živijo Armani, Versace in Al Pacino, trije bratje, ki se lahko staršema zahvalijo, da imajo tako neobičajna imena. , o đizus!
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.8.2008 11:35:59
|
|
|
|
helloKitty
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.8.2008 12:40:13
|
|
|
|
mateyka
|
heeeej! saj Al Pacino je resnično ime in ni nič nenavadnega v ameriki. kaj je tukaj nenavadnega? Osijek? sicer pa - a ne živi tam okoli tudi Brusli? Al Pacino je vsaj originalno črkovano
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.8.2008 21:01:00
|
|
|
|
mayci
|
Še dve imeni za seznam nenavadnih: Iskra, Zvezda
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 3.8.2008 10:13:52
|
|
|
|
s@nny
|
Moja znanka je dala otrokom ime Brina in Bruno . Men je smešna kombinacija
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 7.8.2008 13:35:06
|
|
|
|
mersi
|
Dee
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 7.8.2008 20:35:10
|
|
|
|
goa
|
Zadnjič sem zasledila ime ZAL. Totalno mi je mimo.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 7.8.2008 21:28:12
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: goa Zadnjič sem zasledila ime ZAL. Totalno mi je mimo. Od moje kolegice je tudi tako ime.
|
|
|
se vam zdi?cupacupskaksno je vase misljenje o nasih politikih?se jim neda ubadat z nami smrtniki (
29%)
radi nastopajo na tv oddajah in obljubljajo vse , naredijo nic (
65%)
se trudijo (
4%)
veliko so ze naredili (
2%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!