Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 21:38:47
|
|
|
|
ledenka
|
gantar verjamem, da ti je bilo tezko, in zato smo tukaj, da se podpiramo in jocemo... in seveda smejimo miska73, hvala za kompliment spelcika, ena kokos ima temo na Zelimo si novega clana... sej ok, se zgodi, ampak ona meni zase, da je najbolj pametna in da smo vse ostale tupe ko tocak beyba, kako kaj formula? mogoce pa se naslednji teden kaj prikazem v KR
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 6:27:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, mene je pa zdaj una bejba na drugi temi totalno razkurla a lahko ugibam na kateri?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 6:31:24
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro punce kako ste kaj spale?jaz bol švoh ,bo jutri boljš. ne vem al me luna al vreme zdeluje al pa nervoza pred prvim pregledom,al pa vse skupaj drugače pa vsem želim en lep začetek dneva
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 7:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Jaz sem spala čisto ok, še boljše bom pa jutri, ko bom lahk potegnila tja do 10.00 . Mam res ful rada vikende... In kako ste? Pri meni je danes 20. dan, pa me skos neki boli v jajčnikih. Čudno.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 7:18:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Juutrooo! Glede na to, da me zdaj nekaj časa ne bo in vem, da me boste pogrešale ... OK, vem da boste pogrešale določene bonbončke, vam nadoknadim malo za vnaprej. Pa ne vse naenkrat zaužit, vsak dan enega, ok? za danes: za soboto: za nedeljo. za ponedeljek: torek: sreda: četrtek: petek: pa še naj vam bo za sobotno jutro: (ta zadnja dva sta malo večja, ker vem da sčasoma ljudje postanemo zahtevnejši ) Bo dovolj? Ker meni se že sline cedijo, grem po eno oreng porcijo......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 7:22:44
|
|
|
|
Serendipity
|
Oooo biba - Dobro jutro. Bom držala pesti, da so bolečine v jajčniku znak za kaj lepega! Jaz vsak dan spim do 6 .. pa sem doma na ''počitnicah'', ampak mava z moužekom skupaj zajtrk, potem se mi pa ne da več v posteljo ... Bom pa na dopustu bolj potegnila ... spps - kako si ti? Te že kaj znakeci matrajo? Držim pesti za prvi pregled. Vse bo ok! fargi - mislim nate pupa!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 7:32:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Oooo biba - Dobro jutro. Bom držala pesti, da so bolečine v jajčniku znak za kaj lepega! Jaz vsak dan spim do 6 .. pa sem doma na ''počitnicah'', ampak mava z moužekom skupaj zajtrk, potem se mi pa ne da več v posteljo ... Bom pa na dopustu bolj potegnila ... spps - kako si ti? Te že kaj znakeci matrajo? Držim pesti za prvi pregled. Vse bo ok! fargi - mislim nate pupa! ma jaz sem drugače brez simptomov edin po dolgem času imam spet razlog,da modrc nosim hvala za pestke,se javim potem,ko pridem nazaj iz celja se* in ostale pa pridno čvekajte
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 8:30:15
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, lepo dopustingiraj in hvala za cukrcke biba, saj ves, to je lahko karkoli pocakaj se malo in bos vedela. stiskam pesti za plusek! spps, tudi jaz drzim pesti za pregled!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 10:44:22
|
|
|
|
ledenka
|
no, po vseh Se*jinih sladkorčkih skor paše kaka kavica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 12:14:21
|
|
|
|
Fargi
|
hej punce....včeraj sem se ponesreči odjavila...in valda pozabila geslo...in zdaj čakam in čakam da se bom lahko projavila pod starim nickom...do takrat bom Fargi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 12:39:37
|
|
|
|
Erin
|
Se-ki - uživaj na...kam greš že? Skratka lepo se imej, spočij se in ne pozabi na nas pikica - kako je s teboj? Špelka, Fargi - tudi za vaju No pa še nekaj za vse vas da se malo nasmejete http://www.ffk-wilkinson.com/intl/
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:05:35
|
|
|
|
nf
|
Spelkica tebe tudi še nisem fejst stisnila Mislim nate. Erin ti imaš pa samo še 2 tedna, pa sej ne morem verjet. Komaj čakam, da boš prilepila kakšno slikco dojenčka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:07:09
|
|
|
|
spps
|
evo mene iz pregleda.pikica je tam ko mora bit,srček bije,tako.,da zaenkrat je vse v najlepšem vredu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:22:17
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps evo mene iz pregleda.pikica je tam ko mora bit,srček bije,tako.,da zaenkrat je vse v najlepšem vredu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:25:46
|
|
|
|
spps
|
erin,kako se pa kaj ti počutiš?še malo pa bo tvoj dan D?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:32:40
|
|
|
|
ledenka
|
sam da se mal javim... je rahla gneča tule
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:33:54
|
|
|
|
Fargi
|
Erin tole reklamo sem že pred časom videla...je ful huda... spps, čestitke za srček!!!jst bom tud to enkrat doživela...vem da bom...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:49:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargi Erin tole reklamo sem že pred časom videla...je ful huda... spps, čestitke za srček!!!jst bom tud to enkrat doživela...vem da bom... maška,seveda boš in to ZEEEELO KMALU
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:50:17
|
|
|
|
~Biba~
|
da vas pozdravim...in Se za slikice kam pa gre madam na dopust? en sončni zahod nam le spps si pa le 1 dan razlike z nosečnostjo moje sestrice ajsika hvala za kafu biba morda so bolečine dober znak za kaj pomembnega... joj jaz pa ta mesec sploh ne vem ker dan ciklusa mam...pa niti nočem vedet..aja pa tui jaz si sploh ne želim otročička...sploooooooooh ne...a-a ...never...niemals...si čula psiha? da malo pomagam raziskovati teorijo, ki jo podpira prijateljica od Se* z imenom M. Fargi...sem iste pozabljive sorte...zato pa mam jaz vsepovsod enako geslo..bog ne daj da ga kdo odkrije; sem pečena
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 13:56:13
|
|
|
|
sonček33
|
Kako ste babe žabe? jaz sem lačnaaaaa, non stop...tko da zbiram ideje za moje 3. današnje kosilo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 14:02:21
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček....jaz lih razmišljam, da moram bučke pospravit pa lih iščem pameten recept, za kako omakco...mogoče ti lahko prodam idejo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 14:08:58
|
|
|
|
Erin
|
Fargi - vidiš tako je treba - optimistično naprej Bravo punca... Tudi me vemo da boš to doživela, in ne le 1x! spps - dobro sem hvala...psihično se pripravljam na dan D Malo me že štoka samo se malemu očitno nikamor ne mudi...jaz sem pa mislila da bo frajer bolj zgodne sorte pa bo 2 tedna prej mamico razveselil Hej mogoče se moram pa samo prihično prepričat da nočem rodit? --> Sem brala uno temo na Želimo si....sem skor dol padla od smeha ...ženšča nej si gre prevezat zadevce al pa njen..pa kako pametuje...raje naj kako knjigo v roke vzame in prebere kako se delajo otroci, mogoče še na med. faks vpiše da bo vsaj znala pametovat, namesto da se s štilčkom od dragega ukvarja brez da bi vedela kakšne so lahko posledice Človk bi jo kr skoz ekran usekal...ženska zberi se...odrasti..hehe... Ja paše se zlajat, res.... hihi sonček - priporočam fižolovo juhco in skutine palačinke, njamaaaaaa Je fajn nasitno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 14:12:06
|
|
|
|
ledenka
|
sem ravno pojedla ene zelo zanič marelce tko da ne mi o hrani, lepo prosim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 14:16:55
|
|
|
|
ledenka
|
kleja, pa glede une teme - mi je jasno, pač paziš. sej sva midva tud, samo takrat, ko ni bilo ovir za razen ene finančne krize, ki pa je trajala nekaj mesecev. in če bi takrat kaj blo, se ne bi sekirala. ampak da je ona zanosila s pazenjem, in to 3x, pa ji ni kapnilo, da pri njiju to ne deluje to je pa za dol past. no, ena moja frendica je tudi tak zanosila prvič (s prejšnjim tipom ni v nevem koliko letih). no, po porodu je vzela tanajbolj močne KT, sam da je ziher pač, če pazenje ne rata, ne tvegaš več, kajne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 18.7.2008 14:59:26
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kleja, pa glede une teme - mi je jasno, pač paziš. sej sva midva tud, samo takrat, ko ni bilo ovir za ...... kaj mam jaz z ono temo? osvetli me prosim
< Sporočilo je popravil kleja -- 18.7.2008 15:00:26 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?