|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
8.7.2008 13:59:53   
aleži
Hojla, nisem pozabial na vas, samo nisem nikoli utegnila poslati in kaj več napisati.... sopara in vročina me mučita, da se mi ne da kaj dosti pisat!!!user posted image user posted image  sem vas pa brala!!! Pa doma je Žiga do septembra, da je non stop akcija: ... da se prav sama sebi zgražam, ker kričim na njega včasih, če ne uboga. Ubogi moj fantič!!!

Rainbow, na srečo se je vse skupaj lepo končalo, samo možu čimprejšnje okrevanje. Pa škoda za dopust!!!! user posted image user posted image user posted image  
Nile in Dolina dobordošle domov iz dopusta. A je bilo superca? user posted image

Mojčca: čestitke za 1 dan službe user posted image user posted image user posted image user posted image  

Skaana: a si jih dal skupaj spat (ne vem če si napisala da ali ne user posted image )?

Lepo se imejte in lep dan vam želim..... hitim!!!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
8.7.2008 16:39:44   
rainbow
Ojla iz svežega in deževnega MB!

Hvala punce, za spodbudne besedeuser posted image
Mah, jutri bova videla, kakšna je situacija z nogami, kako dolgo bo potreben gips. Z gipsom na obeh nogah je čist brezveze silit na morje, v bogvekakem avtu, pa še jaz nisem dobra voznica na dolge proge.
Ampak zdaj šele vidim, kako sruser posted image  je imet nesrečo, tudi če k sreči ni nekih hujših poškodb. Kr neka letanja, čakanje, itd.

O, Mojčca, kako je bilo danes v službi???? Kako pa imaš varstvo urejeno?? sem prešpricala to infouser posted image  Sicer pa vam želim, da se vsi čimprej navadite na nov ritemuser posted image

Dolina, čakamo na poročilouser posted image  zagotovo ste se super imeliuser posted image

Kar paše  ta hlad, a ne? Pri nas je hladno, pa pri vas?user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
8.7.2008 22:46:48   
Skaana
user posted image

evo, dopustnici že doma user posted image user posted image .

NiLe, kako prijetno je bilo brati tvoje vrstice. Da ste se imeli tako lepo user posted image . In bravo za manjšo princesko, da je bila tako pridna user posted image user posted image user posted image . Jah, komarji so pa res nadloga. No, midva sva zdaj nabavla dva krematorija - lučko, ki jih privlači, nato pa jih scvre. Vem, saj se grozno sliši, ampak je to hitra smrt. No, od takrat kaže zelo dobro, pa še taka prijetna modra svetloba je, idealna za atenin nočni podvig - pot do najine postelje user posted image

Dolina, ko boš prišla na zeleno vejo, seveda poročilo še od tebe user posted image .

Modrooka me še ni rufnila, upam da tako uživajo, da nima časa user posted image .

Rainbow, veš da se mi še vedno zdi, da si ta dopust res zaslužite... Poskušajta nekako izpeljat. Pri nas se je tudi prav prijetno ohladilo. Je pa blo zanimivo predvčerajšnjem... Sem dala Alekseja ob pol osmih spat, pa je Atena hotla it po temi na sprehod z novimi supergami, ki imajo utripajoče lučke. Pa smo šli do bližnje gostilne preko ceste - je še babyfon vlekel. Se ravno vsedemo, in meni ena kaplja pade. Atena prileti od igral k nama, da dežuje, naslednjo s pa že stoli in mize po tleh user posted image . Mislim, res mi ni letos usojeno, da bi v miru spila tisti pir user posted image . Vidva si pa še kar vzemita kak večer of. Punci se tudi morata navaditi, da mami tudi kdaj ni na voljo.

Aleži, ja takole sta spala že prvo noč...
user posted image
Brez problema. Sta oba trdnega spanca, tako da ni panike. Hvala bogu...
user posted image
Je pa res, da imamo vedno odprta vrata in se ful vse sliši - smo vi za vi.Skoraj kot da smo v isti sobi, pa še varuško imam za vsak slučaj vklopljeno.
A tebi je na morju vroče? Kaj bi šele mi rekli user posted image

Ugi, ograjce še kar ni montirane user posted image . Sicer pa imamo še čas dokler se Aleksej ne splazi - torej po polževo celo večnost user posted image .

Tako, bežim drnjohat.

Na nočuser posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.7.2008 9:10:01   
ugi
Pozdravček,

včeraj sem imela 'day off', sem doma malo pospravila pol sem pa s sosedo v LJ prišla. Sem Luku obljubila, da ga pridem v vrtec iskat in je ves dan govoril, da ga je ati pripeljal v vrtec, mami ga bo prišla pa iskat. user posted image In je bil zelo vesel, ko me je zagledal, ko se je zbudil. Je reku, da ga bom vsak dan prišla iskat - ko bi vsaj lahko.

Zdej moram pa nujno nekaj naredit, pol pa še kaj napišem ...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.7.2008 12:04:32   
NiLe
Dan!
Kam ste se vse poskrile ... razen Modrooke in Katrin ni nobena na user posted image ... No, upam, da počnete kaj pametnejšega kot srfanje po netu user posted image user posted image user posted image

Naša Tia trenutno spi dopoldansko rundo na balkončku, jaz pa pospravljam, srfam po netu in kuham bolonjez omako, da bo kosilo na mizi, ko se ostala družinica vrne, ki se trenutno zabava na bazenu. Sva s Tio tudi mislile iti, pa je v senci kar hladno, na soncu se pa ne mislim izpostavljati.

Drugače sem pa zadnje dni bolj slabe volje, ker sva imeli s Tio v ponedeljek kontrolo rasti in zeloslabo pridobiva na teži, tako da me je ena pediatrinja (moja je namreč na dopustu) čist zafrustrirala, kako je suhcena in da se je premalo zredila - v 1. mes. je namreč dobila 430 gr user posted image ... Samo ni mi jasno, zakaj TAKO TEŽIJO, če pa je moja pikica ful dobrovoljna, luštna in zdrava deklica, ponoči spi po 7 ur v kosu, čez dan se pridno dojive, lepo spi ... Ah, tile pritiski mi prav nič ne pašejo ... Sedaj imam do ponedeljka čas, da jo NON STOP futram, če ne ... pojma nimam ... nekaj me je P strašila o prikritem uroinfektu user posted image ... kr neki!

Grem še kaj naresti, preden se user posted image zbudi!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.7.2008 21:01:17   
aleži
Kako ste kaj? Danes sem brez Žigca bila doma, je namreč v Izoli, kjer se kopa in uživa. Sara mi trenutno spi.

Nile: kaj pa če bi provala ji dodajat z adaptiranim mlekom? Moja se je zdaj v 4 m zredila za dobrih 800g. Lahko, da tvoje mleko ni dovolj hranljivo in zato ne pridobiva na teži. To je pa res čudno, če ti ne joče, da je lačna in lepo spi, kaj za vraga bi lahko bilo? user posted image

Skaana: ful sta luškana skupaj ko spita. FULLLLL mi je všeč, da imaš takšne barve po stenah. Ko boš imela kaj časa, daj prilepi še kakšno slikico vaše hiše. Jaz imam samo v kuhinji rumene stene in ploščice, spalnico eno steno oranžno (zavese oranžne in pregrinjalo oranžno z roza, rjavimi...) drugo belo ter njegovo sobo, katero ste že videle poslikano.

Rainbow; kako je pri vas doma? Kaj ste se odločili za dopust?

Ugi: tudi žiga je bil ful vesel, ko sem ga zadnji mesec hodila iskat po kosilu. Tudi on je prvi dan razlagal, da gre domov po kosilu in da ga pridem iskat. Kakšno veselje!!

Kje ste pa ostale?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.7.2008 21:39:22   
mojčca
OJla punce. Ja, da sem malo javim, še sem med živimi.

Ja, od kar sem začela delati je kar hud tempo, ampak se bomo navadili. V službi ja kar v redu, je pa toliko novost, sprememb zakonov, da komaj dohajam (imam 1700 nove pošto na emailu in to same služene zadeve). Jutri pa odhaja sodelavka na morje, tako da sva v pisarni samo dve, tako da bo v Kranj pred sprejemno pisarno noro. To bo strank, bo čisto črno na  hodniku user posted image user posted image user posted image .

Da se malo pohvalim. Naš Matic je začel hodit. Naredi kakšnih 10, 15 korakov prav počasi, potem pa gre na vse štiri, ker pravi, da je puzanje zakon, pa še hitro pride tja, kamor hoče. Po dveh pa gre bolj počasi.

So nam pa včeraj v kleti naredili estrihe, drug teden pa pridejo pokitati stene, tako da tudi pri nas hiška počasi napreduje. Ima moj še kar v glavi, da bi šli do konca leta notri. Ja, z mojo plačo oz. štipendijo se ne bi nikoli selili, tako da sreča, da ima moj s.p. Res, da dela ogromno, tudi država veliko pobere, ampak vsaj eden ima toliko, da hiška počasi napreduje.

Kar se tiče nočnega spanja pa lahko rečem samo KATASTROFA. Od treh mesecev, pa do enega tedna nazaj mi je Manca spala cele noči, sedaj pa non stop nekaj teži. Se zbudi sredi noči in jamra, da naj se ji pomagam pokriti user posted image user posted image user posted image  Halo, ja zakaj se pa ne sama, če se znaš????? Sem pa ponavadi tako utrujena zvečer, da samo padem dol (sploh včeraj, ko sem delala v službi 10 ur in prišla domov šele ob 18.30 - še dobro, da mi je tašča skuhala kosilo, sem samo prišla k njej, se  usedla, vzela otroke in šla domov), tako da Mance ponoči velikokrat ne slišim in mora user posted image  vstati, da jo pokrije. Ja, jaz pa ponavadi slišim Matica, ki kriči, mu dam za pii in spimo naprej.

Lahko pa rečem samo kapo dol pred mojo "taščo", ker pazi oba, skuha kosilo in ji vse prav lepo znese. NO, jutri bo Matic doma, ker gre ob 12.00 spat, jaz pa delam samo do 13.00 (oz. dokler bodo stranke), tako da sem doma okoli 14.00, takrat pa se on nekako zbudi.

NiLe, ja saj ne vem, kaj naj ti rečem. Čisto možno je, da Tia ne poje dovolj in se zato ne redi. Pri naši Manci vem, da je jedla ful malo, spala je ogromno, ampak smo potem videli, da je spala zato, ker je bila že čisto izstradana (samo to je bilo takrat, ko sva prišli iz porodnišnice). Po eni strani bi ti svetovala, da poskusi z adaptiranim mlekom, samo potem je vprašanje, če se bo hotela še rediti. Lahko pa poskusiš, preden se začneta dojiti, da si začetno mleko izčrpaš, ker je to mleko čisto vodeno in se otrok z njim odžeja, potem pa začne teči bolj gosto mleko in tisto je redilno. Upam, da zadevo uredita in da se pikica prične rediti.

Skaana, kako luštni slikici. Upam, da v novi hiški uživate in da se imate zelo, zelo lepo (vem, da se imate, sploh ne dvomim).

Rainbow, ja hudo, kaj berem. Joj, če samo pomislim na prometne nesreče, me kar zmrazi. Upam, da počasi okrevate. Ko si napisala, da ste bili na Romani Kranjčan - jo večkrat vidim, ker živi kakšnih 5 km stran od mene, velikokrat pa vidim tudi Marto Zore, ki ima za otročke tudi ful luštne pesmice (no, jih poje, Manca je navdušena nad Zvončki, bi bilo dobro, da bi ji kupili CD). Pa kadar jo vidi, zmeraj reče: mami, lej Marta iz zore user posted image user posted image user posted image . Bolj ko ji razlagam, da je to Marta Zore, bolj me prepričuje, da imam jaz narobe in da je to Marta iz zore.

Špacka, daj mi pošlji na ZS tvojo številko mobitela, če slučajno na morju utegnem zavrteti telefon, da skupaj spijemo kakšno pijačko ali pa dve. Pa če mi še enkrat zaupaš, do kdaj ste na Pagu. Ja, me malo daje skleroza ampak saj veš, kaj pravijo: skleroza je lepa bolezen, vsak dan izveš kaj novega user posted image user posted image user posted image .

Nič, za danes se poslavljam, imejte se lepo, če pa drugi teden utegnem, vam zjutraj skuham kakšno kavico. Jo že dolgo nisem in jih imate kar nekaj v dobrem

Nočko. 

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.7.2008 22:53:18   
Skaana
user posted image

na hitro, upam da mi uspe, moj 4 leta star rač mi namreč crkuje in ne vem, kako bom zadevo uredila user posted image .

Mi smo kar ok. Atena je sicer zakuhala, aleksej dobiva obe zgornji trojki in ga kar matra. Drugače pa uživamo. Pojutrišnjem bom stara 30 let in mi je prav smešno, ko mi je mami zadnjič rekla, da to pa le ne morejo reči, da me je do 30. imela na grbi user posted image .

Bom ob priliki objavila fotke, ja. Danes so nam montirali še steklo na ograjo, pa v kuhinjo in ogledala. Sem se po dolgem času spet normalno gledala v ogledalu, pa mi ni bilo nič kaj všeč.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.7.2008 23:01:31   
Skaana
NiLe user posted image user posted image user posted image veš, da delaš najbolj prav pod soncem. Ti si njena mami in ti veš, kaj je za tvojega otroka najboljše. Tvoja Tia je zdrav sonček in le to je pomembno. Jaz dobim kar pike, ko skušajo otročke stlačit v neke okvire. Vsak je zase vesolje in prav je tako.

Mojčca, super se rihtate. user posted image za moč še naprej in naj tisti čas dopusta hitro mine. Pa seveda BRAVO za Matica user posted image . Pa super taščo imaš. Glede hiške pa ne skrbi. Bo že ko bo. Midva sva tudi prej notri, kot sva mislila. In ste že daleč, veš.

Aleži, ti bom na ZS javila kako lahko obiščeš moj spletnik o hiši. Čeprav ga že nekaj časa nisem ažurirala user posted image .

Ugi, naj bo še več takšnih dni. Joj, kolk so luštni ti naši škrati. Meni tudi vedno zaigra srce in se kar topim, ko vidim, koliko sta vesela ko me vidita.

Dolina, zdaj si pa verjetno že perilo oprala user posted image .

Pa pa, se jutri še javim, če bom lahko...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
11.7.2008 7:54:49   
mojčca
Jutro punce.

Sem vam skuhala kavico, preden začnem z delom. Ja, še par minutk in potem začnem sprejemati stranke, RR pa bo počakal do večera.

user posted image

Skaana, a sta z Modrooko že spili kakšno kavico???? Kar se tiče zobkov, je pri nas Matic tudi bogi. Za Manco smo komaj vedeli, kdaj jih je dobila, pri Maticu pa je pri vsakem zobku ful joka. Ga mora kar zelo boleti. No vidiš, jutri pa bo tvoj dan, boš vstopila v kljub tistih, ki imamo spredaj trojko in ne dvojko user posted image user posted image user posted image .

Uživajte in izkoristite današnji sonček. Manca in tašča gresta danes na bazen, Matic pa bo pri moji mami, pa mu tudi ne bo dolgčas, ker so počitnice in bo imel okoli sebe še bratranca in štiri sestrične. Ja, bo dogajalo.

Čau bau

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
11.7.2008 12:22:26   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  ja sem, Skaana, sam pospravila ga pa še nisem do konca. user posted image user posted image user posted image  Pa iz službe me non stop kličejo tako, da sem čist zabezecana.
Samo pohvalim se: Neža se obrača iz hrbta na trebušček  - to je osvojila na morju user posted image user posted image user posted image  in na dan bo pokukal prvi zobek, dlesen ima že počeno.user posted image user posted image user posted image  Jo pa kar matra tale zobek tako, da je bolj nemirna zadnje dni.

NiLe, jaz vama držim pesti, da se poštimata. Se bi pa pridružila Skaani, vsak otrok je drugačen in če Tii sicer nič ne manjka, mislim, da ni razloga za dodajanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Letim, Neža se buniuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
11.7.2008 14:01:05   
Dolina
No, mogoče bo zdejle kaj več časa, tipkam pa kot miška, ker imamo računalnik v spalnici poleg posteljice, psssssssttttttuser posted image

Na morju je bilo super, šotor sem odlično postavila, sama!user posted image  Še dobro, da smo šele zadnji dan ugotovili, da v bližnjem skalovju (kake dva metra od šotora) domuje 1m dolg gož. user posted image  Sprva je bila moja mami z nami in pa teta (ki nas je vse preveč komandirala tako, da sem mislila, da bom šla kar domov), nato je šla moja mami domov in se nam je pridružil user posted image , teta pa je nehala tolk komandirat.user posted image  Zoja je imela svoje finte: en dan v vodo, druga dan pa tud prsta ni hotla pomočit. Rabi otroško družbo, ji da pogum. Pa z očijem gre rajši kot z mano (čist razumljivo, ker jaz nisem preveč vodni človek, kozorog pačuser posted image ). Plavat se ni naučila (pa tega niti nisem pričakovala), rada pa packa v mivki in mi dela fajn piling po celem telesu user posted image user posted image user posted image  Neža je bila super pridna, sploh nismo vedeli, da jo imamo, vožnjo tja je lepo prenesla, mal budna, mal pa spala, za nazaj je bila pa kar kriza zadnjo uro in pol. Drug dan je začela takoj tulit, ko sem jo dala v lupinico, da greva v trgovino. user posted image  Bomo videli, kako bo danes s tem. Imeli smo fin plac med borovci, senca, vetrič, 10 m od plaže, tušev in wcja. Skratka odlično.user posted image
Zoja pa ima zdej težave z vračanjem v vrtecuser posted image , danes se me je držala kot klop, komaj mi jo je vzgojiteljica vzela iz naročja.user posted image user posted image  Samo, ko si enkrat tam, ne morem kar nazaj vzet in jo imet doma. Bom Roberta prosila, da jo vozi nekaj časa, ker njemu ni v sredo čist nič jokala. Uapm, da ne bo dolgo trajalo to navajanje.
Stanovanje je še v razsulu, nič se mi ne da, pa še za službo imam nekaj dela, pa en prevod sem dobila tako, da je kar veselo.

NiLe, mimogrede, kaj ti je pa P predlagala, da ukreneš glede pridobivanja teže? Se je Tii kaj bolj posvetila, jo je pregledala bolj pozorno, če bi odkrila kakšen vzrok za slabše pridobivanje teže? Verjamem, da ni fino, ko je tako drobcena, samo saj je drugače živahna in zadovoljna. Pa spi ti tudi ne ravno cel dan, a ne? Mislim na vaju, lepo se dojita naprej, pa naj še kilce mal poskočijo.user posted image user posted image user posted image

Mojčca, čestitke Maticu za prve korake.user posted image user posted image user posted image  Želim ti, da ne bo preveč strank v čakalnici in da se hitro vpelješ nazaj v delo. Pa bravo za taščo!user posted image user posted image user posted image

Rainbow, kako ste kaj? Kako je koleno od možeka? Upam, da najdete koga, ki bo prevzel vaš dopust in da uspete uživati na dopustu kje drugje, bližje.user posted image user posted image user posted image

Skaana, kako Atena? Pa kako to, da ima vročino? Revca. Kar se zob tiče, mi pri Zoji tudi nismo vedeli, da so na poti, pri Neži pa se kar pozna na razpoloženju. Ampak vseeno ni tako hudo. Ponoči mi še vedno lepo spi. Na morju je 2x celo spala 10 ur tako, da sem mogla prav preverit, če še diha.user posted image

Toliko od mene za danes. Lep vikend vsem...baj baj

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
11.7.2008 15:22:35   
bt08
čao!

Na hitro da se javim,pol grem pa naprej pospravljat pa cunje rihtat,mam za prat tok da glava peče!

Mi smo danes mal čez polnoči pristali na Brniku,bilo je na Djerbi super,vem da se bomo še vrnili,domačini so nas presenetili,hotel je bil super,hrana dobra,pjače v litrih,sahara vroče,kamele so nas varno pripeljale do cilja,krokodili nas niso pomalicali...V glavnem smo se meli res lepo,samo prekratko.Naslednja varianta je ziher 14 dnevna,ker 7 dni je prekratko!

Slikice sledijo,aja pa še dans grem po poročni album,in komej čakam da vidim kakšen bo!

Se javim,takj ko pridem mal k sebi.

Če smo 4 še ne vemo,upam da smo,urano smo prečkali mejo 3!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
11.7.2008 18:38:30   
fipi
Ahoj!

Me je kar sram, da se nič kaj vam ne oglasim.user posted image Skratka v nedeljo smo praznovali rojstni dan, naša sončka sta se najbolj veselila torte, imeli smo jih kar 4 user posted image . Izgleda, da sta se ob praznovanju rojstnega dne prehladila, saj smrkata in kašljata.

Tudi mi smo se včakali psihologa, sem kar ponosna na Nejca. Sem mislila, da ne bo nič kaj govoril, pa je vedel vse, razen ni se spomnil, ko ga je psihologinja vprašala kaj leti. Smo pa bili kregani, da nimamo nobenega reda, da kako to lahko dovolim, da še sončka spita v skupni postelji user posted image . Sem bila prav šokirana, češ, da s tem zaviram otrokov razvoj user posted image .

jao, moram končati, sta prišla iz varstva sončka. Kdaj drugič več.

Lep vikend

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
11.7.2008 20:04:55   
rainbow
Ojla!

Z Enjo se na kratko oglašavauser posted image  danes sta punci začeli počitniceuser posted image  jaz pa sem zdnji fraj dan izkoristila za malo šopinga, tako da me na razprodajah verjtno ne bodo videli. Sicer pa sem ful prehlajena, glava me boli, in nisem pretiravala z nakupovanjem. Še dobrouser posted image
Možek je relativno v redu, gips so mu prerezali, tako da je lahko brez, ko leži.
Evo malo pikapolonic po Enjini željiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Avto pa ne bo za popravit, je most zvit in svašta kaput, tako da se po Internetu že raziskuje za drugim. Ta zavarovalnica, cenilci in ostalo si pa taaaaaaaaaaaaak čas vzamejo, kot da imamo vsi še kak avto v rezerviuser posted image

bom zdaj končala, enja si hoče ogledat vse smeške. se oglasim še kasnejeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
12.7.2008 10:09:34   
NiLe
Draga naša Skaana!

Največja želja se ti je uresničila, sedaj uživaj v toplem domu s svojo luštno družinico ... pa dobrodošla v klubu 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
12.7.2008 10:32:44   
aleži
Skaana:

user posted image

vse najboljše in še mnogo srečnih in nasmejanih dni s tvojima sončkoma.
Tudi mene čaka čez nekaj tedno pred seboj 3.
Lepo praznujte  

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
12.7.2008 10:35:43   
NiLe
Uauuuu, sem pravkar videla, da sem oddala svoj 1000-iti post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
12.7.2008 12:39:20   
mojčca
Draga naša Skaana.

Danes praznuješ svoj 30.rojstni dan.
Okrogla obletnica, pomembna prelomnica
v tvojem življenju.
Odslej naprej boš rojstne dneve doživljala drugače,
še z večjo mero veselja in entuziazma.
Izkoristi vsak trenutek, vsak dan,
ki prihaja zase, za svojo družino in prijatelje,
da boš nekoč, ko se boš ozirala po

porumenelem koledarju rekla:
”Zadovoljna sem s prehojeno potjo!”
Obilo zdravja, sreče in zadovoljstva,
ti želi

Mojčca z družino

user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
12.7.2008 18:38:41   
Špacka

O, naša Skaana pa praznuje user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana, hepi brzdejjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj bo še naprej tako lepo, al pa še lepše user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda, dobrodošla v klub, boš videla kako je luštno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
13.7.2008 8:03:28   
aleži
Dobro jutro,

kakšno imate vreme? Pri nas piha in je malo oblačkov ter čisto malo sončka. Bomo videli čez dan kako bo. Do zdaj ni deževalo že nekaj dni!!
Ob 10h gremo gledat Pikanogavičko v mercator center. Upam, da ga ne bo strah, ker vse do včeraj mi je govoril, da ne bo šel, danes pa ja, ker gleda živ žav. Kaj tudi vaši gledajo živ žav?

lep pozdravček!!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
13.7.2008 11:19:36   
ugi
Skaana: user posted image Vse najboljše - in vse kar si sama najbolj želiš! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo imeli piknik, je bilo pet otročkov starih od 0,5 do 3,5. Pol sta pa še sosedova dva prišla in je bilo kar pestro. No piknik je uspel, trampolin smo postavili in zdej skačemo kot norci. user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
13.7.2008 11:59:16   
Dolina
Iiiiiiii, Skaana, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo praznuj.
user posted image

pa pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
13.7.2008 20:22:11   
bt08
Skaana vse najboljše in še na mnoga leta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In link od mojih uradnih poročnih slik,od fotografinje!

http://www.moj-album.com/uredi/tobaoz/12796469/

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
14.7.2008 7:25:17   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Jaz sem že pridna in sedim v pisarni in se pripravljam na delo. Vreme je obupno, tukaj ful dežuje in je čisto črno.

Barbara, super slikce, res.

Ugi, kako je bilo na Piki Nogavički? Močno upam, da je Žiga užival. Kar se tiče živ žava ga naša Manca gleda kar rada. No, pogleda kakšni dve, tri risanke, potem pa ugasne televizijo in pravi, da je risank dovolj.

Skaana, a ste zapili tvojo okroglo obletnico??

Smo bili v soboto in nedeljo na žurkah za rojstni dan in sem čisto utrujena. Naš Matic bi non stop hodil naokoli, tako da ni niti minuto pri miru. Pa iz miz bi pobiral skodelice, mobitele, daljince. Če mu rečeš, da ne sme, pa na tla, spodvije glavo in joka. Ne joka, kriči, trma mala. So se mu včeraj tako smejali.

Grem počasi pripraviti do konca blagajno in ostale stvari, potem pa veselo na delo.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.