barba
|
Ojla, jst sem imela včeri NS. Sicer ni bilo mojega G, ker je na dopustu, je bil pač en drug. Bil je dr.Riznerja. Menda je ful strokovnjak, samo nič ne pove, pa skoz dela take grozne face. Na zečetku me je blo kar groza, mali se ni premikal, srčka se ni videlo. Čisto trda sem ležala, G pa me je pregledoval. Potem je začel trest moj trebuh, pa še vedno nič. Počasi pa se je dete začelo pretegovati, premikati in tudi srček je veselo bil. Mi je res odleglo, saj je mali očitno spal. No, saj potem ga pa ni mogel ujet, ker se je tako hitro premikal in vrtel. Kar naprej je usta odpiral in tlačil roke v usta. Skratka, vse je OK, velik je že okrog 10 cm, lepo so se videle roke in noge. Gledala sem tudi 4D posnetke in dobila čudovite slikice. Tako lep se vidijo ušesa, oči, nos, usta, rama, ... Prelepo dete! Aja, z mano sta šla tudi mož in Meta, ki je skoz komentirala in tud rekla G, da ni dober zdravnik. Sem pomirjena in grem lahko praktično brez skrbi na dopust. V pon. imam še prvo posvetovalnico, potem pa via Grčija. Peli, a si ti v drugo tud ful hitr čutila premike? Veš, da se meni zdi, da jih že čutim. Itak mi je rekel Rizner, da imam čisto spredaj maternico in da je tudi zato že tako zgodaj tako velik trebuh. Sem šla potem gledat še za voziček in je bila očitno dezinformacija, da bodo iz prodaje umaknili vozičke Quinny Freestayl. Super, jeseni ga lahko naročim. Zdej grem pa pripravit solato, mož bo pa čevape speku in bo kosilo. Aja, so pol dobimo na kavi, ko mi pridemo nazaj? Kdaj greste kej ostale na morje? Pikapolona ČESTITKE!!!!! Urša - men so NH kar v KR v porodnišnici naredil. Je reku dr.Urh, da pri tej starosti itak ni tveganja in da nima smisla nekje plačevat, če to lahko on naredi. No pol je pa Rizner naredu UZ. Uživajte!
< Sporočilo je popravil barba -- 12.7.2008 12:54:34 >