|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
18.7.2008 10:09:22   
Antilopa
Birdy, si že dobila DVD od Vzajemne? Če ne, ti ga lahko pošljem - na ZS mi sporoči naslov...

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.7.2008 11:02:17   
Anonimen
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

Sem še enkrat klicala in BOM LAHKO DELALA LE DOPOLDANuser posted image user posted image user posted image veste kolk sem veselauser posted image user posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.7.2008 11:05:56   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: ****

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

Sem še enkrat klicala in BOM LAHKO DELALA LE DOPOLDANuser posted image user posted image user posted image veste kolk sem veselauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa delaš?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.7.2008 11:07:49   
Antilopa

jupi  user posted image user posted image user posted image user posted image   sem ti rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.7.2008 11:17:40   
Rivi
Lep pozdrav vsem skupaj!!!! In hvala za vse čestitke!!!!

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.7.2008 11:18:49   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image

Tudi od nas treh iskrene čestitke  user posted image user posted image user posted image  Pa mnogo čudovitih trenutkov v krogu svoje družinice ti želimo!!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.7.2008 11:19:31   
Antilopa
Oj, Rivi! user posted image   Zdaj pa jaz grem user posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.7.2008 11:20:37   
Sončni žarek

Sem ful vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Super, da si uredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.7.2008 11:27:13   
Sončni žarek
Oj, Oj user posted image user posted image user posted image

Joj, tole vreme je čist depresivno...........hočem sonce user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj zaključila s porodniško, danes pa sem že v bolniški user posted image  Sem hodla že zjutraj kri dajat-me res zanima če bodo izvidi kaj boljši. Drugač pa vse po starem.

Smo pa imeli včeraj popoldne polno obiskov-je imel moj user posted image  RD in je blo tok ljudi. Na srečo nisem rabla nič delat-narezke smo naročili, krožnike in kozarce smo imeli plastične (smo bili zunaj) -edino 2 malinovi torti sem spekla.......potem pa zraven gledala, kako so se basali z zelenjavo, sadjem in torto...pa pili muškatno penino  user posted image user posted image user posted image  Jaz pa suh kruh jedla in pila vodo ...... Ah, saj bo že.

Antigona- čestitke za tvojo nečakinjo user posted image user posted image user posted image  

Talika- so me včeraj klicali iz Vzajemne MS- in so celotni kader spremenili.....grem po 1.8. mal pogledat zdej te nove face user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.7.2008 11:29:05   
Petjana

NO super...so ti rekle vedeževalke iz rr-a da se bo vse uredilouser posted image
jaz sem tud vesela,ker mi ni treba v spar na razgovor.sem mogla poslat prošnjo ker tako zavod zahteva,pa so me prej klical iz spara,pa ko sem povedala da nimam do septebra varstva me je do nadaljnega odslovila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.7.2008 11:34:26   
Sončni žarek
Pa še nekaj- PIKI KOMARJEV.....

Evo so v soboto na počitnicah ful komarji popikaliuser posted image user posted image user posted image in je imela cele zatekline...pa kot da bi imel mal mehurčke-sem mazala s fenistilom (po nasvetu v lekarni) in ker ni bilo bolje, smo šli v ponedeljek k P. Pogledala in dala elocom-pa rekla da ji moram takoj namazat, ko jo piči....Ti flekci se sedaj sicer sušijo. Jo je pa predvčerajšnjim spet eden popikal in ima danes na 2mestih ful mehurja, pa kar tak gnoj ven teče user posted image user posted image user posted image

A ima katera še kakšen nasvet? Ker sem pediatrinji razlagala, da sem jaz kot otrok do 3.leta  ima ful hudo obliko alergije (vsa zatečena, mi niso mogli čevljev obut) in so me na injekcije vozili....Ne vem, če je ne bom spet nazaj peljala, ker se mi tok smili......

Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.7.2008 11:39:54   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Birdy, si že dobila DVD od Vzajemne? Če ne, ti ga lahko pošljem - na ZS mi sporoči naslov...

Sem ji jaz napisala, da ji ga lahko pošljem in mi je zdej odgovorila, da ja. Tako, da ti ne rabiš nič pošiljat, ji bom jaz posnela.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.7.2008 11:41:11   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Evo so v soboto na počitnicah ful komarji popikaliuser posted image user posted image user posted image in je imela cele zatekline...pa kot da bi imel mal mehurčke-sem mazala s fenistilom (po nasvetu v lekarni) in ker ni bilo bolje, smo šli v ponedeljek k P. Pogledala in dala elocom-pa rekla da ji moram takoj namazat, ko jo piči....Ti flekci se sedaj sicer sušijo. Jo je pa predvčerajšnjim spet eden popikal in ima danes na 2mestih ful mehurja, pa kar tak gnoj ven teče user posted image user posted image user posted image

A ima katera še kakšen nasvet? Ker sem pediatrinji razlagala, da sem jaz kot otrok do 3.leta  ima ful hudo obliko alergije (vsa zatečena, mi niso mogli čevljev obut) in so me na injekcije vozili....Ne vem, če je ne bom spet nazaj peljala, ker se mi tok smili......

O bogica, žal nimam izkušenj s tem in ti ne znam nič pomagat.user posted image Upam, da se ji pa to hitro konča, da jo ne bo mučilo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.7.2008 11:42:04   
Talika19

Super, da se je zrihtalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.7.2008 11:43:20   
Talika19
Talika- so me včeraj klicali iz Vzajemne MS- in so celotni kader spremenili.....grem po 1.8. mal pogledat zdej te nove face user posted image user posted image user posted image

A res?user posted image  Vem samo za direktorja, mogoče so pa imeli kakšno reorganizacijo. Nisem še na tekočem, saj bom žal mogla kmalu spet bit.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.7.2008 11:54:44   
Sončni žarek
Talika- kok je Mark dober na oni slikci, kjer spi na sedežni user posted image  Pravi mali cuker user posted image user posted image user posted image  Pa sem vidla, da tudi ima nekaj plišastega za spat...... Eva ima enega velikega zajca- smo ga prekrstili v zaspanko.....pa sem ga zadnjič dala prat in je vidla ter nonstop letala v kopalnico gledat kako se pere in je bila tako smešna, ko ni mogla do njega. Ko pa sem ga ven vzela iz pralnega stroja pa ga je še mokrega celega polubčkalauser posted image user posted image user posted image ...... Joj, kaka ljubezen je to pri nas.....pa spat brez njega-ni šans.......se kar dere panko......panko.......
Ji moram še enega istega kupit-da bo doma za rezervo-če se temu slučajno kaj zgodi.

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 18.7.2008 11:55:42 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.7.2008 12:17:56   
*lenc@*
Jst sem možeku kupila uro i je bil čisto in totalno presenečen, ura pa že ponosno nosi

a nima rd drug mesec?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.7.2008 12:51:13   
Sisy
Dan

Najprej želim naši IVI vseeeee naj naj naj boljše za rojstni dan!

Poopsika-ful fajn da je bila Simonu urca všečuser posted image  Sej je res ful lepauser posted image  Jst sem pa z majčkama tut ful zadovoljnauser posted image user posted image

Joj kakšno vreme je danes..obup...Sara je bila že od jutra sitka kouser posted image  Zdej spi,jst sem že vse pospravila,kopalnico pomila,kuhali bomo samo juhco in palačinke...Tko "u easy"...

Vidim da se že o službah pogovarjate...Jst morm rečt da se je že kar veselim...Sicer je zame do službe še kar dolga,pa vseeno...Odkar moje šefice ni več bom šla z lažjim srcem nazaj...In če bo po sreči ne za dolgouser posted image  pol pa spet porodniškauser posted image

****-a ti si si zdej našla drugo službo? Fajn da boš delala samo dopoldneuser posted image  Mene pa tko kot Taliko skrbi bolj to da bom s tamalo samo par urc na dan..To me prav mori...Preden pridem iz službe bo ura pol petih...Ob sedmih,osmih gre pa tamala že pančatuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.7.2008 13:05:02   
Antigona

Namaži s tea tree kremo. Od mojga bratranca hči je tud mela ful alergijo na komarje in sem jm prnesla kremo. So rekl da je ful pomagal...
Drgač jih pa jaz našpricam z Justovim sprejom za sončenje faktor 2, ki je ravno tako proti komarjem in klopom. Drži 6 ur, pa morm rečt da tud to pomaga da nista nič popikana. Ker sem zadnjič jih pa pozabila našpricat je bil pa Žan ko švicarski sir. Čist naluknjan od pikov user posted image , ampak hvala bogu vsaj alergičen ni...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.7.2008 13:05:54   
Antigona

Talika- kok je Mark dober na oni slikci, kjer spi na sedežni user posted image  Pravi mali cuker user posted image user posted image user posted image  Pa sem vidla, da tudi ima nekaj plišastega za spat...... Eva ima enega velikega zajca- smo ga prekrstili v zaspanko.....pa sem ga zadnjič dala prat in je vidla ter nonstop letala v kopalnico gledat kako se pere in je bila tako smešna, ko ni mogla do njega. Ko pa sem ga ven vzela iz pralnega stroja pa ga je še mokrega celega polubčkalauser posted image user posted image user posted image ...... Joj, kaka ljubezen je to pri nas.....pa spat brez njega-ni šans.......se kar dere panko......panko.......
Ji moram še enega istega kupit-da bo doma za rezervo-če se temu slučajno kaj zgodi.

Kupi isteg ačimprej, dokler ga še dobiš. Pa še en dobro namern nasvet. Menjaj jih kar naprej, tako da sta približno enako znucana. Drgač se dostikrat zgodi da nobega nočejo... Starega pa prat ne pustijo...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.7.2008 13:08:09   
*lenc@*
super, da je eva zagrabla"ninico", jaz ji pa turim žirafo za pančat pa ne mara, k bi rada da ni treba da sem skoz zravenuser posted image

današnja noč pa slabša kot pri taliki-na 20min zbujanje, jok, pokonc od 4 do pol6h in pol spanje do 9h
zob ji gre ven , se prav čuti, pa saj so revčki, tud spat ne morjouser posted image

jaz pa tud zraven

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.7.2008 13:08:11   
Talika19

Jaz sem mu kupila enega zajčka v C&A, ki ga ima kot ninico in ga tudi ful stiska, drugače teh plišastih igrač ne porajta preveč. Sem pa iskala kakšnega večjega pa mi ni nič zelo všeč. Ena moja sodelavka je kupila nekje enega pajacka (po tistem je enako predlagala tudi kolegicam) s katerim so vsi ta mali začeli spat, tudi, če prej niso. Menda ima kar čudežen vpliv.user posted image user posted image  No kaj takega bi jaz rabila, da bi Mark spal.user posted image

Jaz sem pa zadnje čase tudi zaradi tega kar malo zamorjena.user posted image user posted image Predvsem ta utrujenost me že ubija in sem ful slabe volje, sploh ne uživam tako kot bi morala. Joj, kdaj se bo to nespanje nehalo. Čutim, da nimam več potrpljenja.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1047
18.7.2008 13:08:34   
zalenka

ola SŽ. jaz mam tud velikanske bule, ko me komarji popikajo in letos jih je nekam dosti. jaz sem zase pogruntala, da mi še najbolj nuca, če takoj namažem z justovim body frešem. veliko bolj kot fenistil. mogoče probaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.7.2008 13:09:45   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

super, da je eva zagrabla"ninico", jaz ji pa turim žirafo za pančat pa ne mara, k bi rada da ni treba da sem skoz zravenuser posted image

današnja noč pa slabša kot pri taliki-na 20min zbujanje, jok, pokonc od 4 do pol6h in pol spanje do 9h
zob ji gre ven , se prav čuti, pa saj so revčki, tud spat ne morjouser posted image

jaz pa tud zraven

ojej, upam, da bo zobek čimprej zunajuser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.7.2008 13:11:22   
*lenc@*
user posted image

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.