|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
17.7.2008 22:45:29   
scubadiver
Tjulenček tudi naša čist lepo uživa ko jo brišem, še celo smeji se in prav nastavi usta v šobo kot kakšna prava damica user posted image . Jo pa brišem izključno s papirnatimi brisačami. No ja, skoraj izključno, izjemoma z vlažilnimi robčki.

Dajica uživajte 100 na uro, pa le ne kompliciraj preveč user posted image

Tanayya je poslala SMS: Če me slučajno kdo pogreša smo že na morju malo prej..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
17.7.2008 22:57:49   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Dajica uživajte 100 na uro, pa le ne kompliciraj preveč user posted image

user posted image Bom probala. Pa hvala.

Tud nasa se lepo pusti brisat okoli ust.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
18.7.2008 0:12:31   
kanarka
Evo spet mene! Mal pozno, ampak....sem mal žalostna user posted image . Pa da se potožim. Dans smo spet imeli tisto kričanje. Pa nič ne pomaga. Tudi če jo stisnem k sebi, se obrne proč oz. hoče gledat okolico in če stojim na mestu, tuli še bolj, razen če bi šla na sprehod na rokah, da lahko gleda okoli, bi verjetno pomagalo. Pa nisem žalostna, ker pupa kriči, ampak zato, kako sem se počutila takrat. Bila sem prav jezna nanjo in sem jo potem res pustila kričat...češ, potem se pa deri, pa da vidimo, kdo bo zmagal. In reva je res kričala do onemoglosti. Jaz pa potem slabo vest. Sej ok, da jo pustim, ampak da sem jezna zravenuser posted image  in da pri osemmesečnici v sebi uveljavljam svojo moč in me to celo zadovoljiuser posted image user posted image
Pa ko bi vsaj vedela kaj hoče? Noče se niti igrat, noče se stiskat, noče pozornosti, noče nič....samo kričat. Kako naj potem to razumem?  Izsiljevanje česa??

Tjulenček...dobrodošla in naj ti bo naša beseda prijetna user posted image .

GB, vikend se bliža in boš lahko izpregla user posted image . Uživaaaaj.

Vse, ki šibate na morje, spočijte se in naužijte!!!

Jst grem pa jest čokolado. Pomila sem že, zlikala tudi, čaka me še osebna higiena pa spat.
Lahko noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
18.7.2008 0:14:59   
kanarka
Aja, naša se še tudi kar pusti brisati, ampak če to na hitro naredim. Pred umivalnikom (če jo umijem) pa prav uživa in liže vodo. Si to tudi poskusla?, saj se medtem gleda v ogledalo in smeji, brca, skratka ji je igra. Uf, slavistke, stran poglejteuser posted image

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
18.7.2008 0:52:32   
mamuška
kanarka, je punčka budna in pri sebi med tem kričanjem? Moj prvi je imel 3 leta napade nočne groze, ki so izgledali prbl. tako, kot opisuje ti. Včasih je imel oči odprte, vendar ni nič videl, večinoma je mižalin tulil skozi zaprte zobe in oči. Pomagalo je - večinoma - tiho popevanje in zibanje naprej.nazaj, smo ap iemli par primerov, ko ni pomačalo nič od nič. Občutek je grozen, vem, od nemoči, besa, jeze, do želje, da bi otroka naklofal, čeprav TOČNO VEŠ, da ni nič kriv  - ampak po obdobju 3, 4 tednov, ko se napadi pojavljajo vsako noč 5x ,s i tolk na koncu, da pomisliš čist na vse.

Nobena sramota ni, da se tako počutiš. Blazno pogumna si, da si ta čustva in občutja priznaš in jih poveš, večina jih skriva in se zgraža sama nad sabo. Oja, tudi 8-mesečnik te zna lepo spravit ob živce in jaz sem mojemu že prakrat obljubila, da bom dala plenico dol in našeškalauser posted image user posted image user posted image - če povem, da jih je moj 5,5 letnik dobil do zdaj natanko 2 x in se je HUDO potrudil za to, potem veš, kako gre meni šeškanje od rok. Ampak tudi grožnja mal odležeuser posted image

Tjulenček - WELKAM.

Ampak zejle, ženske, rem jest SPAT!!!! Mirno noč, upam, dabo jutri malo bolj miren dan.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
18.7.2008 1:15:58   
kanarka
U Mamuška, hvala za te besede. To kričanje se odvija čez dan oz. pozno popoldan (ne govorim o spanju). Kar na lepem se iz joka začne kričanje. Pojma nimam zakaj. Danes sva se igrali na poselji in je iz smeha začela stokati, potem jokati (nobena animacija več ni pomagala) in nato kričati, ko sem jo odnesla, da jo previjem in počasi pripravim za spat, ker je mencala oči. Včeraj se je to dogajalo bistveno pred spanjem, torej ne morem povezati niti z zaspanostjo.
Sem zdejle šla prav knjige brat, ampak žal je tam samo statistika in seveda najbolj opevan strah pred ločitvijo, ki za naju ne velja.

Da pa ne bom samo jamrala...morem vam povedati, da od včeraj naprej že redno maha z rokico, če ji rečeš Adijo ali Adios po špansko. Tukaj jo ne učim PAPA, ker je Papa=očka in bi me vsi čudno gledali, ko bi ji govorila Papa, ona bi pa z rokico mahalauser posted image .

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
18.7.2008 8:17:28   
ajtak
Dobro jutro user posted image

ena kavica za vse zaspanke
user posted image
evo, pa se kos torte, vceraj smo namrec praznovali 8 mesecev
user posted image

Tamara vse najboljse!

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Evo naš mulo se je pa zdajle že dvakrat zbudil in se v spanju posedeluser posted image Svašta....pa ti razvojni dosežki....user posted image

tocno, sem se pozabla pohvalt... tud mi smo to pogruntali vceraj ponoci in vceraj se je cel dan posedal user posted image

Dajica uzivaj na morju, upam da bo vreme lepse kot so napovedi za slo!

joj a veste kaj je zdele Tjas naredu... sedi na tleh in se spila s sesalcem (sva namrec pridna in sva zr cel zg. stuk posesalauser posted image ), no in ga je vklopil user posted image - evo ze 4× user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
18.7.2008 8:28:48   
tintin
Ajtak, hvala za kavo in torto. Evo, jaz vam ponujam še marelični jogurt z musliji to ravno jem)

Sesalnik - tudi Vasji je blazno všeč, me zanima če mu bo še toliko všeč ko odraste...user posted image

No, po dveh budnicah se je HB nehal posedat...pomoje nas čez kak teden čaka vstajanje ob ograjici...glede na to, da se čist povsod dviguje, ko ima kaj za prijet......

Tjulenjček...no jaz sem pa na Planini doma...si morda hodila na šolo za starše v KR?Ker če si, bi se skoraj mogle poznat...

Jaz moram pa počas začet za morje pakirat..ja, v pon končno gremo! Lp vsem!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
18.7.2008 8:53:34   
tjulenjček
Dobro jutro, drage dame!
Še enkrat hvala vsem za dobrodošlico...upam, da je za vami mirna noč in da je vas in vaše malčke dežek lepo zibal v spanju...

Kar se tiče brisanja okol ust: vedno ga brišem s papirnato servieto (malce pomočeno v vodo, da kak krompirček ali pa kašico lažje obrišem, ko se tako rada primeta). Bom pa poskusila še z umivanjem pri umivalniku...to bi mu mogoče res bilo zabavno, pa doslej nisem niti pomislila na to.

Tintin: ja, v KR sva hodila na šolo za starše, in sicer v oktobru. Najbrž smo se res tam videli...no, se bomo pa spoznali ena na ena ob naslednji skupni kavici...user posted image

Kanarka: žal nimam ideje, kakšno fazo ima tvoja hčerkica in zakaj...želela sem ti pa povedat, da je tudi pri nas očka Papa.

Lep dan želim

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
18.7.2008 8:56:40   
barika
Jutro

Kanarka, takle je pa pri nas...pa se isto počutim kot ti, pustit ga dret, ker ne vem kaj mu je (pri nas pomagajo roke, samo, če ga dam ob 20. v posteljo, ga ne vzamem več ven, ker točno ve, da bo cartanje, no potem pa dretje). evo današnja situacija ->Martin se pa že par dni zbuja ob 5. ponoči, ne vem kaj mu je...danes ga je moj rihtal, pa nič zrihtal...zmanjkalo nama je mleka (aptamil) jaz sem pa imela kravjega kuhanega pa pripravljenega, pa mu nisem mogla dopovedat, da ga nej kr zraven da...on pa men..ja kolk žlic pa ga dam zraven user posted image user posted image user posted image , sem mu rekla, ja ulij ga zraven - nič mu ni blo jasno:roll: user posted image user posted image user posted image na koncu sem ga poslala spat, pa sem sama zrihtala, mali se je pa drl, da je šlo čez ušesa. potem pa ob 7.30 že auf user posted image

samo on stoji v postelji in se dere, dere....user posted image user posted image , čeprav je dobil potem flašo mleka pa je bilo dobro, pa zvečer,ni šans da zaspi, potem se pa tolk dere, da je čist moker, vroče mu je...
mah ima preveč energijeuser posted image , pa da lažje spi, se zdereuser posted image

danes dobim pa moj čisto pravi sesalec, se je moj odločil, da ga rabim (ker sem pridna in bla bla bla, pa ker ne morem vsak dan s coto po stanovanju letat - kar v resnici tudi počnem)user posted image user posted image , danes gremo pa po hooverja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
18.7.2008 8:58:28   
barika
jaz Martina obrišem kr z viledouser posted image , tak vsaj vse obrišem...sej ste vidle slike (no v tem primeru velja samo kopanje)user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
18.7.2008 9:32:49   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz Martina obrišem kr z viledouser posted image , tak vsaj vse obrišem...sej ste vidle slike (no v tem primeru velja samo kopanje)user posted image

na to sem tud jaz se pomislila pa se mi miloreceno grauzauser posted image , razen da bi mela posebej viledo za malega brisat, sam to je v gospodinjstvu s 6imi clani tezko...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
18.7.2008 9:59:09   
Dajica
Mi smo prestavil odhod na morej na jutri zaradi vremene.user posted image Pa se user posted image sem dobila,user posted image grooooooooooooza. Ravno v casu dopusta. A gre lahko se kaj narobe??user posted image user posted image

Jaz ji brisem usta s krpicami prav za ta namen. Se splaknejo z vodo, pa tudi perejo v stroju.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
18.7.2008 10:23:17   
Oranža
ojla babuške

Hvala za kofi ajtakuser posted image user posted image

Kanarka user posted image user posted image  zate in za tvojo pupo....kej dost svetovat ti ne znam, bi ti pa rekla takole: dej se mal opazuj, si morda preden tamala začne kričat tudi ti nervozna, morda je vse tole za njo prišlo...selitev pa to....glede na to da si več al manj sama z njo je pa čist razumljivo da ti pokrovko dvigne....v glavnem glede na to ekspresno selitev, morda je kaj povezanouser posted image ...drugače je pa jok otrokovo edino orodje, da ti pove kako se počuti in seveda je otroški jok zmožen spremeniti naše možgane v žolico.... v glavnem, upam da se kmalu pomiri tole obdobje......naš je tako kričal danes ponoči vsega skupaj 1 uro in ni pomagalo nič, tudi dojka ne, pa se je ponavadi pomiril.....ne vem, morda kakšne sanje, morda zobki, morda ga je kaj črvinčlouser posted image

mi gremo pa natanko čez 7 dni na morjeuser posted image user posted image  

Tanayya uživajteuser posted image user posted image
Dajica vi pa ju3user posted image user posted image

Ah kakšno vreme je danes.............

Ajd grem....pa pridem še kej nazaj......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
18.7.2008 10:24:48   
Oranža
Aja še to: kumare in stročji fižol - tiste k dojite a to že jesteuser posted image  Kja pa malčkiuser posted image  Bi morda lahko že kake kumare v omakci??? Men se jih tolk luštauser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
18.7.2008 10:28:20   
Oranža
a gre katera na kofi????

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
18.7.2008 10:44:22   
Oranža
a ni nobene kanditatke za kofiuser posted image  pol pa nčuser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
18.7.2008 10:55:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

na to sem tud jaz se pomislila pa se mi miloreceno grauzauser posted image , razen da bi mela posebej viledo za malega brisat, sam to je v gospodinjstvu s 6imi clani tezko...

sej veš da jih kr naprej perem, pa menjujemuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
18.7.2008 10:58:48   
barika
Oranža, Martinu se smkuhala (no pa za naju tud) kmečke kumare...je ful jedel, pa ni bilo nobenih težav.

btw. zelo lepo si napisala Kanarki (verjetno bo tudi od nas kateri prav prišlo).aja, bi prišla na kavo, pa mi mali spi,pa še pešec sem...aja, pa dežuje (čakam, kdaj nam bo spet kej not priteklouser posted image -je že tak žalostno tole, da je že smešno)user posted image user posted image user posted image

aja, Tjulenček, Martin še ne je sam, samo tisti dan je bilo nekaj v zraku, da se je cel popacal, ko je jedel, pa sem rekla, qrc, pa dej še sam probi jest, če si že takega user posted image  iz sebe naredu. no ene 2x mu je ratalo, potema, pa ni šlo več.user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
18.7.2008 11:05:21   
Oranža

Oranža, Martinu se smkuhala (no pa za naju tud) kmečke kumare...je ful jedel, pa ni bilo nobenih težav.

user posted image  kakšne so pa touser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
18.7.2008 11:36:43   
mojval
Oranža glede kumar... tudi Neža je že z nama jedla kumare v ¨zosu¨  s  pire krompirjem.... fižol v mineštri sem si privoščila pa le jaz, njej ga še ne upam dat. Je pa ni po dojenju nič napenjalo ali kaj podobnega.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
18.7.2008 11:40:51   
barika
kmečke kumare:
krompirskušaš tak da narediš potem pire.
za kumare pa nardim tak, da na malo olja prepraažim eno žlico moke, dam gor odcejane kumare (naribane), malo prepražim, dodam česen, malo soli in popra, tinstam 15 minut. v tem času ko se to dela, je po navadi krompir že kuhan, ga malo pretlačim, pa vse skupaj zmešam.... to je men ful dobro, če imam pa slučajno doma še jajca (kar je zelo redko), pa nardim še šmorn zraven.

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
18.7.2008 12:16:30   
tintin
Hojla babe,
no škoda, ker nisem vidla prej Oranžinega poziva za kofi, bi ful šla na kak čvekec...bi pasal.

Kumare- ja, jedla že in tudi stročji fižol....stročji fižol je itak bolj zelenjava kot "težka hrana".Tudi mali je probal kumare ravno včeraj, ko sva jih midva jedla (samo malo sem jih dala za pokusit) in so mu bile fajn...

Kanarka - mislim, da je tvojo bejbiko iz tira spravila selitev. Kar naenkrat novo okolje...in kričanje je pač ventil, kjer sprošča svoje negativne emocije....

jaz imam pa še vse za spakirat in ful cot za oprat...user posted image

Dajica: sočustvujem glede user posted image , držte pesti, da slučajno mene ne obišče...samo je pa res, da še kar dost dojim...

lp!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
18.7.2008 12:25:02   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Hojla babe,
no škoda, ker nisem vidla prej Oranžinega poziva za kofi, bi ful šla na kak čvekec...bi pasal.

user posted image user posted image user posted image  Škoda res Tintin. Sej če bi mela tvojo tel. bi te zvrcnila, pa nimamuser posted image

Hvala vsem za pojasnila okoli kumar in fižola. Evo jih bo dons fasaluser posted image

Fižol bom pa tud poskusla(stročji namreč) 1xuser posted image
Barika bom 1x poskusla tvoj recept, samo brez šmorna, mi nekak ne paše skupiuser posted image

No jst bom dons naredila kumare v ''zosu'' in zraven pražen krompiruser posted image user posted image . Njami.........

ta user posted image  pa jst tud še nimam in upam da me ne doleti kakšna takšna nesreča kot tebe Dajicauser posted image , naj počaka šemal.....hmmm....kakšno leto al pa dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........

< Sporočilo je popravil Oranža -- 18.7.2008 12:26:39 >

(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
18.7.2008 13:14:29   
tintin
Ja, Oranža res škoda...user posted image

Barika, nama so Hooverja odvsetovali tako v Merkurju kot v Bigbangu...sva ravno zadnjič nov sesalec kupla...in zdaj imava enega najnovejšega Bosha BSGL 42232, 2200w z navadno in  parket krtačo, avtomatskim prilagajanjem moči sesanja...za 179 evr. Čisto super je in ful tih.user posted image

Brišem mladička z mokro pap brisačo, mokrimi vatnimi blazinicami (tistimi ta večjimi iz Mullerja), včasih s Toto krpicami....kokr je...z viledo je pa tudi meni gravž...

Evo šibam kuhat...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?