|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
18.7.2008 10:50:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Halo punce!

Midva z Vidkom sma spala danes do 8.45, papala pa sma ob 4.00.user posted image user posted image user posted image  Se je sedaj Videk na papal, na kakal, pa zopet spi kot drva.user posted image Vreme deluje danes.

Tako dolgo sem včeraj šraufala ta fotoaparat, da zopet delujeuser posted image user posted image

Drug teden pa ima moj user posted image  dopust in gremo v Bovec, si gremo noge namakat v mrzlo Sočo, ampak ne višje od gležnjevuser posted image . Saj mi je tako vseeno kam gremo, samo da gremo, ker sem sedaj že od marca nonstop doma, in se mi že malouser posted image .

user posted image user posted image  za Vidkovo spanje,  user posted image  za usposobljen fotoaparat in user posted image  za prihajajoči dopust.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.7.2008 11:01:39   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, danes nisem za nobeno rabo... user posted image  Še dobro, da mali zdajle že celo uro spančka, da lahko jaz počivam. Ponoči ga je itak spet biksal - ni mi jasno, zakaj tako malo spi... Saj tudi čez dan ne nabere toliko spanca, da bi lahko ponoči dežural, no...

Želim ti miren dan, da se končno naspitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.7.2008 11:04:57   
tilči

tilči, ja, kako je pa dedcu ratalo vozit z odprtimi vrati?? user posted image user posted image user posted image  Vem, da ni smešno, ampak si poskušam živo predstavljati. Upam, da ni sesul luči kakemu nobel gospodu z drago kračo, da ne bo luč predraga. Sicer pa glavno, da ni hujšega, vsakemu se kdaj zgodi kakšna nerodnost. In user posted image  za zrihtano streho.

Pozabil je zapreti zadnja vrata na tovornjaku, zbil je starega puntota, HB da ni bil kakšen avto večje vrednosti, ker bi se mi kar zmešalouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.7.2008 11:06:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
 tilči, ja, kako je pa dedcu ratalo vozit z odprtimi vrati?? user posted image user posted image user posted image  Vem, da ni smešno, ampak si poskušam živo predstavljati. Upam, da ni sesul luči kakemu nobel gospodu z drago kračo, da ne bo luč predraga. Sicer pa glavno, da ni hujšega, vsakemu se kdaj zgodi kakšna nerodnost. In user posted image  za zrihtano streho.

Pozabil je zapreti zadnja vrata na tovornjaku, zbil je starega puntota, HB da ni bil kakšen avto večje vrednosti, ker bi se mi kar zmešalouser posted image

Aha, na tovornjaku... user posted image  Jaz sem pa mislila, da je vozil avto z odprtimi vrati user posted image

Hvala ti za lepe želje user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.7.2008 11:19:53   
jana81
špelin ko smo ble na srečanju, si se mi zdela suhica z trebuščkom, tak da se mi ne sanja kje maš ti tiste odvečne kilce... se pa mene tud držijo na bedrih in bokih.

od prej nisem še nič naredla, ne telovadla, ne likala, nažrla sem se ko pujs.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.7.2008 11:21:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
od prej nisem še nič naredla, ne telovadla, ne likala, nažrla sem se ko pujs.user posted image

Eh, stara moja, danes je tak len dan... Ne se sekirat user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.7.2008 12:01:18   
tilči
Danes je ravno prav hladen dan in sem šla kuhat govejo juho.
Otroka sem dala spat in imam spet malo časa zase.user posted image
ko je user posted image  spal in je šel škrat s taščo k prastari mami na obisk, mi je uspelo posesat in zlikat,sedaj pa premišljujem, če bi tudi jaz kaj spekla, ko ste ostale tako zagrete user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.7.2008 12:13:07   
Estrella*
Špelin@: veš, mlahajoča bedrca se da popravituser posted image  Ampak tebi je odpuščeno na račun 3user posted image . Sicer pa je res samo to važno, da si zadovoljen sam s seboj.

Sedaj sem pa v veliki dilemi. Prejšnji teden sem šla na dieto brez mleka. Mazoljčki so se sicer res zmanjšali, ampak mala se je zredila v 1 tednu samo 60guser posted image  Se vedno smo pod 5kg. Upam, da ta dieta ni kriva za tako majhen prirastek. Ali je smiselno sploh še vstrajat na njej? Ali naj zahtevam, d jo da na testiranje za alergijo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.7.2008 12:23:45   
mya26
Naš Maj ima na desnem ličku en čuden lišaj, al kaj jaz vem kaj je to. Mogoče je več mozoljčov na kupu. Področje je veliko približno 1cm2. Na sredi ni nič okl so pa male rumene pikice, pa koža je pod njimi pordela. sem mu že probala mazat z mlekom, pa ni nič boljš. Pa ima jih samo tu, na ličku. Kaj bi to lahko bilo?user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.7.2008 12:39:47   
*Tiana*
Mali spet spi, je bil že čist zmatran, ampak po mojem vseeno ne bo dolgo, ker zadnje čase čez dan ne spi kaj veliko. No glavno da spi ponoči.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tiana: a tudi ti dojiš večinoma samo na eni dojki?  Meni redko hkrati gre na obe Sam imam občutek, da imam čedalje manj mleka zaradi tega.

NE, včasih še obe dojki nima dost čez dan in moram mal dodajat, ampak ponoč pa popapca samo iz ene in spi naprej. Pa ne vem, a zarad tega ker se ponoč kar dost nabere (mam že čist trde ko se prvič zbudi) al zato, ker je pač noč in on ve, da se ponoči spi .
Po mojem nimaš skoz manj mleka, ampak ima skoz večje potrebe.
Ah kaj pa vem, jest sem se dost presekirala zarad dojenja in dodajanja, in probala vse živo, da lahko izključno dojila, ampak mi ni ratalo, moram še vseen dodajat. Tko da blagor tebi za tvoje mlekarne .

špelin@ bogica zmatrana, mene bi to čist potolklo. Sej tud pr nas včasih ne spimo tolk dobro, se zbudi že tud ob 1:30, in potem na vsake 2 urci recimo, pa sem takrat čist povožena. Upam da vam bo kmalu uspelo prespati vsaj prvo rundo mal dlje. A imate večerni ritual? Mi se vsak dan pred spanjem kopamo (v vodi je samo ene 5 minut) in dojimo, pa še mal dodamo, če je treba.

Kilce tud men ne grejo več dol, še kakšna gre raje gor, kot dol. Jih bom mogla kar ene 10 še dol spravit. Ampak se zaenkrat še nič preveč ne sekiram, bo še dovolj časa za hujšanje. Telovadba... kaj je že to???

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sedaj sem pa v veliki dilemi. Prejšnji teden sem šla na dieto brez mleka. Mazoljčki so se sicer res zmanjšali, ampak mala se je zredila v 1 tednu samo 60g  Se vedno smo pod 5kg. Upam, da ta dieta ni kriva za tako majhen prirastek. Ali je smiselno sploh še vstrajat na njej? Ali naj zahtevam, d jo da na testiranje za alergijo?

A ma mala še kakšne druge težave, kot mozoljčke, da si šla na dieto? Ker moj je imel mozoljčke kr dolgo, še zdaj jih ima pravzaprav. Se mu je že popravilo, pa so spet ratali. A to pomeni da je na kaj alergičen? Pri nas sicer ni noben alergik, ampak lahko da je kaj kar mu ne paše, ker jem pa že čisto vse, razen okisanih zadev.
Ne verjamem da bi bila tvoja brezmlečna dieta kriva za majhen prirast, mogoče je imela samo tak teden, da je več porabla in bo mogoče naslednji teden več dobila na teži in manj porabila za npr. telovadbo.

Moj mali je zelo rad v pokončnem položaju in vedno ko si ga dam na ramo za podiranje kupčka, on pa začuti podlago pod nogicami, se postavi na nogice in kar stoji. Sicer ga ne pustim to izvajat prov dolgo, ker ziher ni dobro, ampak on bi kr stal pa stal in se odrival in skakal. Pa tko se zmer zravna, da je raven kot sablja. V položaju lupince se večinoma noče nosit, tko da ga probam čimveč odlagat na igralno podlago in v ležalnik, da ni skoz na rokah in pokonci seveda.

Pa še to, naš skoz obrača stopalca navznoter in ima levo stopalce že od rojstva malo zvito na notri. Pa sem to povedala tud P na prvi posvetovalnici pa mi je rekla samo da naj ga žgečkam po zunanji strani stopala. Ko to nardim sicer obrne stopalo na ven ampak to ne morem delat non stop, ker mu gre full na živce. Upam da se bo popravilo oz. izzvenelo samo od sebe, če ne bo verjetno treba na fizioterapijo. Sam naša P se mi zdi mal površna, mi je prvič malega tko na hitro pregledala, da sploh nisem vedela kdaj je vse pregledala.

Nč, mali se je že zbudu, gremo v akcijo.

Čao, N.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.7.2008 12:49:10   
aurora28
Mya26 hvala ti za recept, ga bom preizkusila user posted image , sem pa pri svojem receptu uporabila kar lahki probiotični jogurt in je super uspelo. user posted image

Tilči mi spimo s prižgano lučko, ki je na Angerl care in meni je ostalo še 7 kil viška, da pridem na preduser posted image težo, sam teh 7 kil ne gre nikamor user posted image user posted image .

Jana ti kar telovadi, dobra si, da se ti lubi, ker meni se ne. user posted image Ti pa itak imaš sam 61 kil in si že itak suhica, pa Špelin ti tudi. user posted image

Estrella* svetujem ti, da raje pelji tamalo na testiranje za mleko, ker 60 g v enem tednu je zelo malo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.7.2008 12:50:42   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!

Evo še mene in mojo Manco user posted image

Sem imela do sedaj eno kolegico in njenega enoletnega sineka na obisku user posted image user posted image user posted image .
Je bil Taj ves čas tako v pogonu in opazoval Manco, da ju je bilo prav fino opazovati user posted image . Ko pa je Manca malo zadremala je Taj takoj izkoristil priložnost, da ji je dekico dal potegnil in se smehljal, češ: a zdej boš pa spala, ko sem jaz na obisku user posted image . Pa se Manca ni pustila motiti in je pol urce lepo oddremal, potem pa se naprej veselo smejala user posted image

No sedaj pa da še malce pokomentiram, upam, da ne bo nastala jara kača user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro še od mene...pijem kavico, ati in Taja še ajata...ko jo spraznim spakiram do konca, porihtam dete in sebe in gremo na kontrolo kolkov...

Končno user posted image , komaj čakam, da se rešimo plenic...user posted image  Držite pestike...potem pa šibamo v Portorož, upam, da bo tam kaj več sončka...Se javim, če me bo tašča spustla k svoji mašini..user posted image

Ve pa lepo uživajte, danes je tak fajn dan za carklanje in poležavanje...
Ajde grem, jutri pa se spomnite na mojo pikico, če sene javiva, imava prvi po seznamu nesrečnih 13 tednov, kar znese točno Tri mesece...user posted image  user posted image  user posted image
Bomo praznovali, ziher! user posted image  

Čim bolje opravite na kontroli in upam, da se rešite teh "smotanih" plenic.
Pa uživajte v Portorožu, pa malce še za mene in Manco namočite nogice v morje user posted image
Jutri pa veš da bomo mislili na vaju z vajino pikico in vajinih 13 tednov user posted image

No, mi smo včeraj popoldne na hitrico odločili in šli na vlak ter v LJ k atiju v službo, da smo nabavili darili za dva otročka, ker smo jutri povabljeni na piknik. Potem smo šli še na pizzo in domov. Je bil pa zvečer cel cirkus, ker je malega zvijalo tako kot še nikoli user posted image  Verjetno zaradi cepljenja, res je bil bogi user posted image

user posted image user posted image user posted image  za izlet k atiju in nakup daril.
Upam, da boste danes kljub slabemu vremenu uživali na pikniku.
Gregor pa upam, da je danes že bolje? Pa tudi luna mislim, da to pot dela ta svoje. Tudi naša je bila včerej zvečer nekej sitna. Donc pa že drugo rundo "drnjoha" user posted image  kar njej ni ravno podobno. Mislim, da misli, da je noč, ker je taka tema v stanovanju, ker zunaj dež pada user posted image

Za nami je mirna noč brez jamranja.
Včeraj so do konca pokrili strehouser posted image ,iz zavarovalnice je prišel popisat škodo.user posted image
Da pa ne bi bilo preveč lepo, je danes user posted image  enemu razbil luč na avtu, ko je peljal vzvratno, ker je pozabil zapreti vratauser posted image . Sem kar mal jeznauser posted image . Pa tako dobro se je že izšlo, no, sedaj pa še to.

Včeraj popoldne sem pobasala otroka in smo šli kupit okvir za sliko našega user posted image . Že visi v dnevni.

Ali imate ve ponoči prižgano kakšno lučko ali spite v temi? Jaz sem imela do sedaj eno s čisto nežno svetlobo, pa mi je včeraj šla žarnica, tako da smo danes spali v temi. Mogoče smo zato tako dobro spali.Zaspal je že ob 18., jedel ob 21.,2. in ob 5., ter spal do 7.30user posted image

user posted image user posted image user posted image  za pokrito steho.
user posted image  no sej luč boste pa tudi popravili,ane? Ja vem pa da take stvari človeka razpuser posted image , ko se zgodijo, ko je najmanj treba.
Mi nimamo nobene lučke v spalnici ponoči prižgane. Smo imeli solno lučko prižgano prve 3 dni, ko sva prišli iz P, ker sem jaz tako želela, potem pa nič več in čisto lepo pančamo user posted image

Sem si našla nov hobi-sestavljanje puzzleuser posted image . Škrat jih je dobil za rojstni dan in ko user posted image  spi, jih jaz sestavljam. So pa take, da še meni preglavice delajo, ne da bi jih triletnik znal sestaviti.

Ha puzzle! Na to temo, bi pa moj oče lahko kaj napisl user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Midva z user posted image  sva že več kot 2 leti nazaj kupila sestavljanko z motivom WTC-ja. - 5000 kosov user posted image user posted image user posted image  in bila optimista da jo bova sestavila. No in sva sestavila vse zgradbe, potem pa se nama je končalo user posted image .
Potem pa je moj oče, ko je bil full dolgo časa na bolniški in mu je bilo dolgčas za pop user posted image  en dan rekel, če mu jo prineseva dol v dnevno, da on malo sestavljal. In je po parih dneh rekel, da bo vse skup vrgel skozi okno user posted image  ker ne gre nič skupaj. In ne boste verjeli, še sedaj jo sestavlja (bilo je za sestavit še cca. 3000kosov-in to sama voda in nebo-vse se mi zdi da je isto). Vodo je že sestavil, sedaj pa mu manjka še malce neba.
Tako da bravo za mojega očeta in njevove živce user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko kg pa vam je še ostalo viška?
Meni še 10, pa se nikamor ne premaknejo, s tem da ne jem veliko, še večerjo izpuščamuser posted image user posted image

Meni je ostalo še 2kg, ki tudi ne gresta nikamor. Je pa res, da zadnje dni pojem vse kar vidim user posted image user posted image user posted image

M me zaliva in kar naprej menjavam tampone ter vložke user posted image  Še dobro, da so otroci danes pridkani user posted image  Punci sta se spravili delat lepljenko in je tak mir user posted image  

user posted image  tudi pri meni je bilo prejšnji teden isto. Se mi je zdelo, da največ časa v dnevu porabim za menjavo tamponov in vložkov. HB da gre sedaj že proti koncu user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.7.2008 13:03:07   
Anery
Planice v AUT: Kolegica naroča Pamperske v AUT v Toysu in pravi, da je paket po 8€.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.7.2008 13:38:07   
tilči
Jutri bo naš TIlen dopolnil 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti, da gre čas tako hitro. Še včeraj je bil ves nebogljen, danes se pa iz srca zasmeji, glavco že visoko dviguje in jo tudi pridrži, tolče po igračkah na loku, vriska,...

Čestitke tudi Gregorju, Omarju in EVi za jutrišnja 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.7.2008 14:18:13   
kodrana
dan.

nam net ni delal cel teden, tko da en vem kaj se kaj dogaja..

naša Tara je imela včeri pregled in ima 5500g in 59cm. user posted image je pa rekla pediatrinja, da je zelo razvita za 2meseca. ko je pa videla, da je še 2 dobra tedna prej rojena ni mogla verjet.. superuser posted image . naša je imela v nedeljo 2meseca.

drugače pa smo ok.

menda niste iemle sedaj kakega srečanja brez mene?

vas bom šla še mal prebrat potem.. zdaj mala kličeeee.......

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.7.2008 14:38:36   
Estrella*
user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 16.06.2008: 4710g, 54,5cm, xx cm (+1080g, +3,5cm +xx cm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 16.07.2008: 5900g, 62,5cm, 40,5 (+2630g, +13,5cm, 6,5cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 10.06.2008: 5170g, 56 cm, 37 cm (+1590g, +3cm, +3cm)
- 28.08.2008:

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 1. posvet: 4900 g, 57,5 cm, 38 cm (+1200g, +3,5cm, +2cm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 07.07.2008: 5740g, 61cm, xxcm (+ 2350g, +9cm, +xxcm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 04.06.2008: 4825g, 55,5cm, OG 37cm (+1355g, +3,5cm, +2cm)
- 06.08.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 01.07.2008: 5500g, 58cm, 37,5cm (+1880g, +8cm, +3,5cm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 01.07.2008: 5820g, 63cm, 40cm (+2310g, +11,5cm, +6cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
-10.07.2008:5200 g (+1660g)

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 10.06.2008: 4850g, 59 cm, 36 cm (+980g, +6cm, +0cm)
- 24.7.2008:

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.2008: 5280G, 57cm, 39cm (+1870g, + 7cm, +7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 08.07.2008: 5570, 56,5cm, xxcm (+2050g, +6,5cm, +xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.2008:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 11.06.2008: 4620 g, 57,5 cm, 39,5 cm(+1170 g, +3,5 cm, +4,5 cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
-1.posvet: 4710g, 61cm, xxcm (+1405g, +11cm, +xxcm)
- 17.07.2008:

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
-  11.06.2008: 4610 g, 54,5 cm, 38,2 cm ( +1110g, +3,5cm, +5,2cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)
- 18.06.2008: 4140 g, 54,5 cm, 38 cm(+1060 g, +5,5 cm, +4 cm)
- 28.08.2008:

20. Pepita (???, 12.05.2008)
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 14.08.2008:

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (+390g, +2cm, +xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 16.06.2008: 4200g, 53,5cm, 37cm (+1090g, +1,5cm, +2cm)
- 22.07.2008:

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 17.07.2008: 5500g, 59cm, xxcm (+2380g, +7cm, +xxcm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008: 48??, 55cm, 39cm (+xxg, +2cm, +2cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 04.07.2008: 5150 g, 59 cm, 37 cm (+2140 g, + 6 cm, + 4 cm)
- 02.09.2008

26. suzy85 (Eva,16.05.2008)
- 19.06.2008: 4580g, 56cm, xxcm (+ 630g, +2cm, +xxcm)
- 05.08.2008:

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- rojstvo: 3420g, 51 cm, 37 cm
- 07.07.2008: 5200g, 58cm, xxcm (+1780g, +7cm, +xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.2008: 4000g, xxcm, xxcm (+1680g,+xxcm, +xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)
- 17.07.2008: 5890 g, 60,5 cm, 39,5 cm (+ 2020 g, + 6,5 cm, + 2,5 cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008)
- 02.07.2008: 5000g, 56cm, 39cm (+1450g, +4cm, +4cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 19.06.2008: 4630 g, 56 cm, 39 cm (+790 g, +4 cm, +1,5 cm)
- 29.07.2008:

33. SesilAneja, 20.05.2008)
-01.07.2008: 4100g, 55cm, 36cm (+620g, +2cm,+2cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 16.06.2008: 3890g, 53,5cm, 37cm (+630g, +4cm, +2,5cm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 01.07.2008: 4920g, 56cm, xxcm (+1130g, +5cm, +xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008)
- 26.06.2008: 4450g, 57cm, 37,5cm (+950g, +4cm, +3,5cm)
- 30.07.2008:

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.2008: 4950g, 55cm, 39cm (+1370g, +4cm, +3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 24.06.2008: 4700g, 55cm, 39cm (+1320g, +4cm, +2cm)

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 30.06.2008:4560 g, 54 cm, 37cm (+1170g, +3cm, +2cm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 30.06.2008:4650g, 55cm, 37cm (+980g, +3cm, +2cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.2008: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (+1695 g, +5.5 cm, +3 cm)
- 10.09.2008:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 01.07.2008:5210g, 57cm, 38cm (+ 1460g, +4cm, +3cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 17.07.2008:5280g, 58cm, 39cm ( +1440g, +6cm, +xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 02.07.2008: 4880g, 57cm, 39cm (+1280g, +6cm, +2,5cm)

45. eole (Julija, 29.05.2008
- 27.06.2008: 4200g, 55cm, 38cm (+620g, +3cm, +1cm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.2008: 5005g, 56cm, xxcm (+1535g, +4cm, +xxcm)

25user posted image  :  user posted image 22

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.7.2008 14:59:12   
jana81
je končno prišel net nazaj, sem bla čist odklopljena in zgubljena ko nisem vedla kaj naj delam, Nejc je pa spal.
sem pa jedla in lakirala nohte.user posted image

tiana naš se isto postavlja na nogice, pol pa mu malo pustim, potem ga pa kar na hrbet položim. Sta pa najina le en dan razlike, tak da je to kr normalno a ne?

estrella probaj jo dat testirat, čeprav po moje bi se ji že prej pokazala alergija, pa ne samo v obliki mozoljčkov.

Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.7.2008 15:34:21   
kasso
Ojla,

sem malo prebrala za nazaj, a ne utegnem komentirat, ker tudi Varjo nosi luna. žže vččeraj zvečer je bilo hudo. stalno je hotela biti pri meni in se dojit, čče ni bila, pa je kriččala. Konččno je omagala okrog desetih in potem pridno spanččkala user posted image
Danes pa sem mogla v LJ na nevrološško kliniko in sem se prav bala, kaj bo. Flašške nočče večč prijet in naredi eno hudo užžaljeno faco, pa seveda kričči na ves glas. Tako, da je vseeno po mukah danes dopoldne tudi po flašški pojedla, a se je mogla moja mama kar namuččit. Zunaj pa dežž, tako, da nista mogli it niti na sprehod. Ko sem priššla domov, pa je mama vozila varjo v voziččku po hišši. Malo po kuhinji, malo po vežži user posted image samo da je bil mir user posted image

Danes mi je bila potrjena diagnoza (multipla skleroza), tako da bom po konččanem dojenju ššla na komisijo, da mi odobrijo zdravilo. Vsak teden se bom pikala v rit user posted image . Ma glavno, da se ne bo slabššalo. user posted image
Ni pa panike, ker ni kakššna hujšša oblika, vsaj kakor pravi nevrologinja.
Tako, zdaj bom lahko ššla enkrat na leto zastonj v toplice user posted image

Alarm in moram ššibat.

Pa brez zamere, moja tipkovnica spet jeclja pa nimam ččasa popravljat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.7.2008 16:06:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Danes mi je bila potrjena diagnoza (multipla skleroza), tako da bom po konččanem dojenju ššla na komisijo, da mi odobrijo zdravilo. Vsak teden se bom pikala v rit user posted image . Ma glavno, da se ne bo slabššalo. user posted image
Ni pa panike, ker ni kakššna hujšša oblika, vsaj kakor pravi nevrologinja.
Tako, zdaj bom lahko ššla enkrat na leto zastonj v toplice user posted image

user posted image  Želim ti, da se čim bolj uspešno spopadeš z boleznijo. Je pa lepo vedeti, da ni hujša oblika. Toplice pa le izkoristiuser posted image

jana: v bistvu bi malo dala testirat predvsem na pšenico, saj me skrbi, da nima slučajno celikalije. Po moževi strani je prisotna, zato ima tudi Alja vse pogoje, da jo faše. Eden od znakov je hujšanje oz. slab prirastek teže.  

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.7.2008 16:41:10   
jana81
kasso veliko moči in volje ti podarjam...ostani močna, toplice pa do maksimuma izkoristi.user posted image

estrella ja celiakija pa ni prijetna...držimo pestke da ni to, in se ji pač ni dalo ta teden veliko papcati, pa bo drug teden dobla še za nazaj kilce.user posted image

anitka kater igralni center si ti vzela?? a je v BC v akciji al je ista cena kot na netu??

kakšen se vam pa zdi tale??
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.7.2008 17:17:05   
*Tiana*
kasso user posted image user posted image user posted image res ne vem kaj rečt ob takih priložnostih. Ampak ti si taka močna oseba, se mi zdi da si full dobro to sprejela. Ko so meni povedali da imam slabe izvide brisa in da moram na operacijo me je čist vrglo, sploh pa ker imam eno čudno G, in ker je imela takrat slab dan, in sem jo vprašala kaj je..., ker nisem imela pojma o pojmu glede teh testov in izvidov ...če mam raka, al kaj... in mi je rekla: če ne zdaj pa ga boste imela v prihodnosti. Mene je tko šokiral da sem se jokala celo pot do doma, potem sem pa malo prebrala o teh zadevah in se najprej pomirila, ker ni blo tko črno, kot mi je predstavila, kmal po tem pa sem dobila pop****ditis zarad njenega neumnega nesramnega odnosa.user posted image

jana, ja verjetno je res normalno user posted image So pa močni tile naši malčki. Mene včas tko trešči z rokico po nosu, da kar zaboli. Poj se mi pa še tko zareži, ko ga kao okregam, da se kr stopim zraven. Me že zdaj okrog mezinčka vrti, kaj šele bo.user posted image

estrella, upajmo da ni celiakija. Testirat jo pa le daj, da boste vedeli.  Pa eno user posted image za srečo.

Naš mali danes ful veliko spi, zdaj spi že od 12 dalje s presledki za dojenje in previjanje, kar mi je zelo čudno.  Vmes se kdaj pa kdaj tud zajoka, bogi bogve kaj sanja. Sicer kar paše malo več odmora, ampak le kaj bo ponoči user posted image

Ej mamice, a ste ve kej pridne za keglove vaje delat. Jest na to skoz pozabljam in se spomnim takrat ko včasih zelo težko zadržim vodo, ko me prime. Ampak potem v trenutku spet pozabim, he he.

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 18.7.2008 17:19:50 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.7.2008 17:40:04   
jana81
tiana jst sem keglove vaje delala mogoče ene 5x, vedn pozabim, in se spomnem šele takole ko katera omeni.

tud naš včasih cel dan prespi , ampak tud potem ponoči spi.HB.

mu je pa babi danes kupila eno novo igračko,ko jo samo butneš in igra pa učke se svetijo...in mu je tak zanimiva da se že pol ure neutrudljiva igra, sam zdej ga pa že mal spanje daje, pa spet rokice v usta tišči.user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.7.2008 18:04:11   
špelin@
kasso, do konca sem stiskala pesti, da ne bi bila MS... user posted image  Na osnovi česa so pa postavili diagnozo? So bile tako vidne izrazite lezije? Meni je moj nevrolog rekel, da je samo lumbalna punkcija 100% preiskava, da lahko dokončno postavi diagnozo MS user posted image
Draga moja, veš, da sem s tabo - sem pa zelo vesela, da gre tudi pri tebi za milejšo obliko, naj ostane tako še dolga, dolga leta user posted image user posted image user posted image  Drži se!!! Ej, komaj čakam, da se vidiva in kakšno rečeva, da se malo pomeniva user posted image  user posted image user posted image user posted image
Aja, reci tipkovnici, da bo treba k logopedu user posted image

Estrella*, glede alergologa: poskusi dobiti pri svojem P napotnico (kot jo je ****), potem pa hitro v naš konec (tako kot **** user posted image ), ni čakalne dobe, si takoj na vrsti user posted image  Pa saj ti imaš istega P kot ****, ne? Alergologinjo, ki dela v Trbovljah, on dobro pozna user posted image  Boš hitro pomirjena user posted image

jana81, meni je zanimiva tista blazinica v tem igralnem centru user posted image

*Tiana*, odnos tvoje G ob slabem brisu me neverjetno spominja na mojega G... user posted image  Na srečo sem potem prišla do dr. Kobala, ki je človek s srcem in strokovnjak na mestu user posted image user posted image

Moj mali danes kar dosti spi, ponoči bo najbrž spet fešta... user posted image  Čeprav ga vmes fajn utrudim, ker mora veliko gledat naokoli in past kravice user posted image

Aja, ena dobra: prejle je mali princ oprasknil malo piko, ker je toliko rinila vanj in je rekla: "Gregor me je pičil!" user posted image user posted image user posted image

Keglove vaje pa jaz zelo pridno delam, ker sem imela po porodu povešeno maternico oz. MV in sem fajn cviknila user posted image  Pa se krepko pozna, da tokrat delam te vaje res redno user posted image  Lahko kiham, kašljam ipd., voda mi niti malo ne uide user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.7.2008 18:08:14   
špelin@
tilči, ja, jutri bo kar nekaj naših majskih hroščkov starih 2 meseca user posted image

Če slučajno jutri ne utegnem na net, ker gremo popoldne na piknik: vse najboljše Tilnu, Omarju in Evi user posted image user posted image user posted image

Ma sem čisto user posted image , sploh ne dojamem, da je moj štrukeljček že cela 2 meseca "zunaj" user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.7.2008 18:12:44   
Anitka
No pa da še jaz izkoristim malce spanca našega Gala pa kaj pokomentiram.

Jana cene na netu si iste kot v BC, sem se pa potem odločila za tisto drugo varianto:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187 in sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

Ups, bo treba it previjat, ker smo kakaliuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?