|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
17.7.2008 21:53:31   
jana81
sem prej pisala da že 2 dni nismo kakali, no čez pol ure ga je pa nadelal, da je šlo na obeh koncih ven  user posted image

v glavnem mi smo končno odpravili obiske, no midva z Nejcem se nisva dala motit, sva se v miru skopala in najedla, zdej ga pa ati uspava, ker mali gleda ko čuk.

mama gre pa tud pod tuš in nekaj pojest.
Ej a vam rata prej jest večerjo ?? jst nikakor ne uspem jest pred 22h.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.7.2008 22:34:12   
hijenca
Ma sem jezna, kot ris. user posted image  bom. Imam 4 mesece star fotoaparat in je sedaj meni nič tebi nič zablokiral, se ne da niti ugasnit, še za baterije ne moreš odpret. Pa take denarji, pa tak zanič.

Moj Videk pa še kar gleda in ni mu jasno, zakaj je mama tak jezna. Grem ga sedaj polupčkat za lahko noč, pa še probam malo fotoaparat pošraufat.

Lahko noč punce in vaši hroščki.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.7.2008 6:19:16   
Estrella*
Jutro!

Sam tolk , da ne pademo na drugo stranuser posted image
Tiana: o potepinka, te pa kar nekaj časa ni bilo na spregled!
Aurora: nimam pojma po čem sprašuješuser posted image
Jana:user posted image  za kakanje. Joj, za kake malenkosti se veselimouser posted image

Mi smo se podojili na brzake in sedaj grem še az malo odspat. Bo prav romantično, ker tako lepo dežek pada.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
18.7.2008 6:47:27   
aurora28
Estrella* pinjenec je mlečni izdelek, bolj kiselkastega okusa, ki nastane pri izločanju masla iz smetane. Potrebujem ga za peko mafinov, pa na receptu piše, da je potrebno dodati 250 g pinjenca, pa ga v Sparu nimajo oz. sploh prodajalka ni vedela o čem moj dragi sprašuje. user posted image user posted image

Aja pa dobro jutro in en user posted image za vse, ker danes bo tak zaspan dan. user posted image user posted image user posted image
Sem se odločila, da bom danes pekla mafine, ker sem si včeraj kupila knjigo Mafini in pekač. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.7.2008 8:21:21   
Čmrlika
Dobro jutro še od mene...pijem kavico, ati in Taja še ajata...ko jo spraznim spakiram do konca, porihtam dete in sebe in gremo na kontrolo kolkov...

Končno user posted image , komaj čakam, da se rešimo plenic...user posted image  Držite pestike...potem pa šibamo v Portorož, upam, da bo tam kaj več sončka...Se javim, če me bo tašča spustla k svoji mašini..user posted image

Ve pa lepo uživajte, danes je tak fajn dan za carklanje in poležavanje...
Ajde grem, jutri pa se spomnite na mojo pikico, če sene javiva, imava prvi po seznamu nesrečnih 13 tednov, kar znese točno Tri mesece...user posted image  user posted image  user posted image
Bomo praznovali, ziher! user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.7.2008 8:27:17   
aurora28
Čmrlika dobro opravite danes na kontroli kolkov, jaz verjamem, da bo vse ok in boste lahko zabrisali previjalne v koš za smeti user posted image user posted image , mi smo jim včeraj, no ja ne dobesedno user posted image , jih bom umila in spakirala za prijateljico, ki ima PDP na začetku septembra. user posted image

Za jutri pa Taji že čestitam za 13 tednov! user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.7.2008 8:29:06   
mya26
Aurora: Jaz ti dam recept brez pinjenca

Za čokoladne:
mokre sestavine:
2 jajci,
125g margarine
140g sladkorja + vaniljev sladkor (10g);
1 navaden jogurt (mislim da 180g, lonček od LJ mlekaren)
2dcl mleka
200g čokoldanih koškov

suhe sestavine:
380g moke
1 pecilni prašek (vrečkica)
1 žlička sode bikarbone
jaz dodam še par žlic kakava, da so temni

Najprej zmešaš mokre sestavine, nato dodaš še suhe. Lahko dodaš še rozine (namočene v rum), orehe, lešnike, kokosovo moko.
pečeš na 180 15-25 min, odvisno od velikosti. če so pečeni lahko probaš z zobotrebcem ali vilico. Zapičiš jo v muffin in če je čista ko jo izvlečeš (lahko je umazana samo od čokolade, ki se je stopila, ne pa od testa) so pečeni.
Moja izkušnja s peko: niso zelo zahtevni in ni nič hudega če se ne držiš recepta 100%. Mogoče je fajn na začetku, da dobiš občutek kako gosta naj bi bila masa, potem pa ne več.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.7.2008 9:12:50   
špelin@
Dobro jutro user posted image

mya26, slasten recept user posted image

aurora28, vem, da sem pred časom videla v trgovini pinjenec od Pomurskih mlekarn, zdaj pa že dolgo ne... Kolegica uporablja pri peki kefir.

Čmrlika, najprej pestke za kolke user posted image user posted image user posted image  Pa seveda user posted image user posted image user posted image  za Tajine tri mesece oz. 13. tednov user posted image  Uživajte na morju user posted image

Estrella*, moj user posted image  ni mogel zaspati ob romantičnem ropotu dežja in je zaprl vsa okna, potem pa smo se ponoči zbudili vsi čisto skuhani user posted image

hijenca, upam, da si uspela usposobiti fotoaparat.

jana81, tudi jaz ne utegnem večerjati pred deseto zvečer user posted image

sesil, pri previjanju že lep čas ne uporabljam več vode in vate, ker mi je mala pika vedno pomagala in je bilo nonstop vse polito user posted image  Uporabljam robčke Müllerjeve blagovne znamke in se odlično obnesejo user posted image

O, *Tiana*, lepo, da si se oglasila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Vse pišete, da vam otročički spijo od večera pa do petih zjutraj ali več brez hranjenja - nam ne vem če bo to kdaj uspelo.user posted image user posted image

Tudi jaz si tega trenutno še ne znam ravno predstavljati... user posted image  Upam pa, da bo mali čimprej bolj pridno prespal noč.

No, mi smo včeraj popoldne na hitrico odločili in šli na vlak ter v LJ k atiju v službo, da smo nabavili darili za dva otročka, ker smo jutri povabljeni na piknik. Potem smo šli še na pizzo in domov. Je bil pa zvečer cel cirkus, ker je malega zvijalo tako kot še nikoli user posted image  Verjetno zaradi cepljenja, res je bil bogi user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.7.2008 9:14:00 >

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.7.2008 9:16:00   
tilči
obro jutro vsem...

Za nami je mirna noč brez jamranja.
Včeraj so do konca pokrili strehouser posted image ,iz zavarovalnice je prišel popisat škodo.user posted image
Da pa ne bi bilo preveč lepo, je danes user posted image  enemu razbil luč na avtu, ko je peljal vzvratno, ker je pozabil zapreti vratauser posted image . Sem kar mal jeznauser posted image . Pa tako dobro se je že izšlo, no, sedaj pa še to.

Včeraj popoldne sem pobasala otroka in smo šli kupit okvir za sliko našega user posted image . Že visi v dnevni.

Ali imate ve ponoči prižgano kakšno lučko ali spite v temi? Jaz sem imela do sedaj eno s čisto nežno svetlobo, pa mi je včeraj šla žarnica, tako da smo danes spali v temi. Mogoče smo zato tako dobro spali.Zaspal je že ob 18., jedel ob 21.,2. in ob 5., ter spal do 7.30user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.7.2008 9:25:57   
mya26
Mi spimo v temi. Včasih pa imamo prižgano malo modro lučko (spooke iz ikeje). Je bil apa danes Maj kar priden in je spa od 22h do pol treh, pojedel v 15 min in spal do pol šestih, pojedel samo na eno dojko in nato zaspal še za eno urco.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.7.2008 9:38:21   
tally

Dobro jutro, da se še malo jaz malo oglasim in vas lepo pozdravim.

Mi smo ok, spimo kot vedno, jemo tko tko Emilija je včeraj neki sračkala in čisto malo jedla, no pol je zvečer pojedla tako porcijo da me je bilo kr malo strah da bo vse zbruhala, pa HB ni. Včeraj smo spet malo zapravljali v Lj vsi trije in je bilo prav lepo.

Aja pa mami je začela včeraj jemat Cerezete in je eden od stranskih učinkov ne boste verjele povečanje telesne teže user posted image . Že tko me je preveč...................

Lp pa kej več napišem kasneje zdej greva pa z atijem kavico pit ker najin polhek še spi.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.7.2008 9:39:37   
tilči
Sem si našla nov hobi-sestavljanje puzzleuser posted image . Škrat jih je dobil za rojstni dan in ko user posted image  spi, jih jaz sestavljam. So pa take, da še meni preglavice delajo, ne da bi jih triletnik znal sestaviti.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.7.2008 9:41:44   
jana81
dober juter..

no danes nismo spali celo noc, smo se zbudili ob pol4h in ob 7h, pa smo nazaj zadremali do sedajle.

Vreme je obupno, no bom pa vsaj lahko kaj zlikala, pa aurora je dala dobro idejo, da bi lahko kaj spekla.

estrella ja za vsako malenkost se veselimo in prav je tako.

tilči ti pa res nimaš sreče trenutno, ampak sej bo pa potem bolje.user posted image

špelin za Gregorja en user posted image  da ga čuva.

zdej grem pa mogoč mal user posted image .Poletje se bliža z svetlobno hitrostjo.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.7.2008 9:46:25   
tilči
Koliko kg pa vam je še ostalo viška?
Meni še 10, pa se nikamor ne premaknejo, s tem da ne jem veliko, še večerjo izpuščamuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.7.2008 9:52:48   
mya26
A mogoče katera kupuje plenice (pampers) v avstriji. Zanima me ali so cenejše kot pri nas, v mullerju. Predvidevam da so v avstriji tiste iz nemčije in ne s poljske. Vem, da tud če so cenejše, se ne splača samo po njih v Avstrijo. Ampak če pa bom šla npr. v Ikejo a se mi splača še nekaj več plenic nabavt?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.7.2008 9:54:59   
mya26
Men je ostal še 5kg od Maja in še 10 od Lane, pa še dodatnih 10 od poroke user posted image . Prav grozno odkar sem skupaj z mojim user posted image imam 30 kg več kot takrat ko sva se spoznala. Ja predobr kuha. user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.7.2008 10:05:43   
*Tiana*
Dobro jutro,

mi smo danes spali zelo dobro. Od 22. do 5. user posted image , nato ena dojka in naprej spanje do 7., potem druga dojka in previjanje in igranje iin naprej spanje od 9. zdaj pa še spi. Nam kar paše tako vreme včasih, da se bolje spi.

Mi tud spimo v temi, ko se mali prvič zbudi ga vzamem k sebi in on že najde dojko. Potem je pa kar pri meni, ker ponavadi zaspim že med dojenjem, on pa tudi takoj naprej spi, ko se mal naje.

Tilči bravo za streho in škoda za avto. Ponavadi nesreča nikoli ne hodi sama, vsaj pri meni je tako, da ko gre ena stvar narobe, gre hitro še kaj drugega in tretjega, potem pa je ponavadi nekaj časa mir. Upam da se bo  zdaj pri vas vse uredilo.

Čmrlika držim pestke za kolke. Tud mi bomo imel kmal 13 tednov, kam ta čas beži, jest sploh ne dojemam vsega sproti. Glede širokega povijanja pa naj povem, da mi nikol nismo povijal široko, niti prve punce, niti našega Erazma, ker nam nihče (mislim na pediatre, patronažno) ni nič takega niti predlagal. Res je, da smo imeli kolke 1a, ampak kot vidim nekatere kljub temu široko povijate. Upam da ne bosta imela naša otroka kasneje zarad tega kakšne težave.

Mali se je zbudu, grem, mogoče lahko kasneje še kaj pokomentiram.

Čao, N.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.7.2008 10:07:47   
eole
dobro  jutro..
mi smo danes spali odlično, kar ne morem verjet.. najbrž zato, ker sem se včeraj tako pritoževala user posted image  se je zbdila ob petih in potem ob pol 10user posted image user posted image  mama je  kot roža user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Preberi tole temo KLIK , najdeš stranske učinke in učinkovitost user posted image

hvala šplein@user posted image

sesil - mi še vedno vato in vodo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.7.2008 10:10:06   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Aja pa mami je začela včeraj jemat Cerezete in je eden od stranskih učinkov ne boste verjele povečanje telesne teže user posted image . Že tko me je preveč...................

kaj res? ojej user posted image  sploh ne vem če jih bom jedla ..

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.7.2008 10:28:39   
zalazoya
čau mačke

naš miško tud zdele pančka pr nas je blo pa jamranje ponoči, tele krči nas bodo čist zdelal, mali je bošček, mami pa user posted image . Upam da res minejo pri treh mesecih. mamo ene italijanske kapljice, zdej bomo probal z avstriskimi, se mi zdi, da bodo isti šit, ker je ta Simeticone (sestavina) v obeh. Pol dobimo še ene angleške naslednji četrtek, pol se pa že bližamo magični trojki, komi čakam.

drugač pr nas gremo ob 21 spat in spimo do 3, pol pa nekje do 5.30 in do 8.00, včasih pa se zbudimo še okoli 24. še kar vredu. Kupčke podiramo tudi ponoči, če nam rata, matram ga pa ne prav dosti.

kar se kilaže tiče mam jaz drug problem, men kar letijo sem že na predporodni teži in me je strah da bo šlo še dol, sem že tko suhica, pol je pa vprašanje a bo še mleko. Ful bi rada dojila, naš flaške ne mara, skoz rad ziza.

Dons bomo bolj not se držali in se cartali.

čau

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.7.2008 10:34:16   
jana81
tilči men je ostal še 5 kg , pa bom na prednosečniški teži (56)...do avgusta imam namen to dol spravt, pa še mogoč kake 2 kilce za na morje zraven
Zdej gre res bolj počasi kot tiste prve 14 dni, ko jih je šlo 14 dol v šusu, ampak sej poskušam telovadit, pa gre počasi, kljub temu da jem ob 23 h ponoč večerjo.

Mi bomo tud danes noter , ker zunaj lije kot iz škafa.

mya26 v avstriji so ble včasih ceneje plenice, za zdej pa res ne vem, sam verjetno da so.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.7.2008 10:43:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

čau mačke

naš miško tud zdele pančka pr nas je blo pa jamranje ponoči, tele krči nas bodo čist zdelal, mali je bošček, mami pa user posted image . Upam da res minejo pri treh mesecih. mamo ene italijanske kapljice, zdej bomo probal z avstriskimi, se mi zdi, da bodo isti šit, ker je ta Simeticone (sestavina) v obeh. Pol dobimo še ene angleške naslednji četrtek, pol se pa že bližamo magični trojki, komi čakam.

drugač pr nas gremo ob 21 spat in spimo do 3, pol pa nekje do 5.30 in do 8.00, včasih pa se zbudimo še okoli 24. še kar vredu. Kupčke podiramo tudi ponoči, če nam rata, matram ga pa ne prav dosti.

kar se kilaže tiče mam jaz drug problem, men kar letijo sem že na predporodni teži in me je strah da bo šlo še dol, sem že tko suhica, pol je pa vprašanje a bo še mleko. Ful bi rada dojila, naš flaške ne mara, skoz rad ziza.

Dons bomo bolj not se držali in se cartali.

čau

evo zalazoya jaz ti dam svojih 10kg, pa jih bom imela še vedno na razpolagouser posted image Zakaj te skrbi, da ne bi imela mleka? Moja sekica je pri drugem ko je dojila pristala na 47kg in je uspešno dojila do 1,5letauser posted image Če gre naravno dol in normalno ješ, ne bi smel bit problem. Pri kakšnih dietah pa že lahko nastopi problem.

Mi smo spali dobro od 22-6h, je pa danes spet bolj hreščala proti jutru. Zbudila se HB niuser posted image Popapala in zaspala do 9.20, popapcala in še sedaj spi. Danes bo spet bolj polhec.

Za rotavirus so cene različne, ker nekje računajo storitev in dodajo še svojo maržo.Mene so na to že opozorili v ZD na prvrm pregledu. To je bila ena in edina dobra stavr, ki me je čakala. Mislim, da to ni prav in bi cena cepiva morala biti enotna za vse.

tiana: a tudi ti dojiš večinoma samo na eni dojki?  Meni redko hkrati gre na obeuser posted image Sam imam občutek, da imam čedalje manj mleka zaradi tega.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.7.2008 10:44:50   
špelin@
Joj, danes nisem za nobeno rabo... user posted image  Še dobro, da mali zdajle že celo uro spančka, da lahko jaz počivam. Ponoči ga je itak spet biksal - ni mi jasno, zakaj tako malo spi... Saj tudi čez dan ne nabere toliko spanca, da bi lahko ponoči dežural, no...

M me zaliva in kar naprej menjavam tampone ter vložke user posted image  Še dobro, da so otroci danes pridkani user posted image  Punci sta se spravili delat lepljenko in je tak mir user posted image

jana81, user posted image  za telovadbo, meni trenutno ne potegne user posted image

*Tiana* in eole, user posted image  za odlično spanje user posted image

mya26, saj sem tudi jaz v desetih letih pridobila dobrih 10 kil user posted image  Nekaj je ostalo od štirih nosečnosti, nekaj pa mi pripada na račun staranja - se tolažim user posted image  Glavno, da si zadovoljna s svojim življenjem in da se imate radi, ne moremo biti vsi manekenskih mer - kar moja "plahutajoča" stegenčka vprašaj user posted image

tally, držim pesti, da pri tebi omenjenega stranskega učinka ne bo user posted image

tilči, ja, kako je pa dedcu ratalo vozit z odprtimi vrati?? user posted image user posted image user posted image  Vem, da ni smešno, ampak si poskušam živo predstavljati. Upam, da ni sesul luči kakemu nobel gospodu z drago kračo, da ne bo luč predraga. Sicer pa glavno, da ni hujšega, vsakemu se kdaj zgodi kakšna nerodnost. In user posted image  za zrihtano streho.

Spimo pa mi v temi - no, malo svetlobe prehaja skozi žaluzije od zunaj, od javne razsvetljave.

zalazoya, ja, oboje avstrijske (Lefaxin in Antiflat) in tiste italijanske kapljice (Mylicon) so isto sruser posted image nje, drugo pakovanje. Nam je družinski prijatelj Antiflat poslal iz Avstrije, Mylicon sem pa odpovedala, ko sem brala sestavine na netu. Držim pestke, da krči čimprej minejo user posted image user posted image user posted image

jana81, mene se zadnje 4 kile viška od predzanositvene teže držijo kot pribite user posted image  In to vse štiri na bedrcah!!! user posted image  Za znort user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.7.2008 10:48:00   
hijenca
Halo punce!

Midva z Vidkom sma spala danes do 8.45, papala pa sma ob 4.00.user posted image user posted image user posted image  Se je sedaj Videk na papal, na kakal, pa zopet spi kot drva.user posted image Vreme deluje danes.

Tako dolgo sem včeraj šraufala ta fotoaparat, da zopet delujeuser posted image user posted image

Drug teden pa ima moj user posted image  dopust in gremo v Bovec, si gremo noge namakat v mrzlo Sočo, ampak ne višje od gležnjevuser posted image . Saj mi je tako vseeno kam gremo, samo da gremo, ker sem sedaj že od marca nonstop doma, in se mi že malouser posted image .

Sem včeraj poslušala pri dnevniku, da je na Gorenjskem in Koroškem veliko okuženih klopov. Kdaj lahko cepimo user posted image  proti klopnemu meningitisu??user posted image  Ta me skoraj bolj skrbi kot rotavirus, ker klopa lahko sredi mesta tudi dobiš (ker jih tudi veter prinese), mi pa smo doma izven mesta, kjer je tudi gozd, pa travnik, pa to.

Zdaj pa se nekdo oglaša.

Punce, kako boste začele hujšat? Jaz sem pred tremi leti 13 kg shujšala z ločevalno dieto, ko pa sma z mojim user posted image  skupaj prišla, pa sem vse nazaj dobila pa še kako poleg. Jaz bi ponovno probala to dieto, samo rabim nekoga, ki bi z mano trpel, da bi se lahko spodbujali.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.7.2008 10:48:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Mi smo spali dobro od 22-6h, je pa danes spet bolj hreščala proti jutru. Zbudila se HB niuser posted image Popapala in zaspala do 9.20, popapcala in še sedaj spi. Danes bo spet bolj polhec.
user posted image user posted image user posted image  

Za rotavirus so cene različne, ker nekje računajo storitev in dodajo še svojo maržo.Mene so na to že opozorili v ZD na prvrm pregledu. To je bila ena in edina dobra stavr, ki me je čakala. Mislim, da to ni prav in bi cena cepiva morala biti enotna za vse.
Se popolnoma strinjam!!! Naša P je privat s koncesijo in dela res za dušo, ker imata z možem denarja dovolj, da bi že zdavnaj lahko zaprla ambulanto ni živela od drugih virov, ki jih imata. Ona nima srca, da bi šla ob tako svinjsko dragem cepivu zaračunavat še kaj dodatnega.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?