špelin@
|
Joj, danes nisem za nobeno rabo... Še dobro, da mali zdajle že celo uro spančka, da lahko jaz počivam. Ponoči ga je itak spet biksal - ni mi jasno, zakaj tako malo spi... Saj tudi čez dan ne nabere toliko spanca, da bi lahko ponoči dežural, no... M me zaliva in kar naprej menjavam tampone ter vložke Še dobro, da so otroci danes pridkani Punci sta se spravili delat lepljenko in je tak mir jana81, za telovadbo, meni trenutno ne potegne *Tiana* in eole, za odlično spanje mya26, saj sem tudi jaz v desetih letih pridobila dobrih 10 kil Nekaj je ostalo od štirih nosečnosti, nekaj pa mi pripada na račun staranja - se tolažim Glavno, da si zadovoljna s svojim življenjem in da se imate radi, ne moremo biti vsi manekenskih mer - kar moja "plahutajoča" stegenčka vprašaj tally, držim pesti, da pri tebi omenjenega stranskega učinka ne bo tilči, ja, kako je pa dedcu ratalo vozit z odprtimi vrati?? Vem, da ni smešno, ampak si poskušam živo predstavljati. Upam, da ni sesul luči kakemu nobel gospodu z drago kračo, da ne bo luč predraga. Sicer pa glavno, da ni hujšega, vsakemu se kdaj zgodi kakšna nerodnost. In za zrihtano streho. Spimo pa mi v temi - no, malo svetlobe prehaja skozi žaluzije od zunaj, od javne razsvetljave. zalazoya, ja, oboje avstrijske (Lefaxin in Antiflat) in tiste italijanske kapljice (Mylicon) so isto sr nje, drugo pakovanje. Nam je družinski prijatelj Antiflat poslal iz Avstrije, Mylicon sem pa odpovedala, ko sem brala sestavine na netu. Držim pestke, da krči čimprej minejo jana81, mene se zadnje 4 kile viška od predzanositvene teže držijo kot pribite In to vse štiri na bedrcah!!! Za znort
|