|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
17.7.2008 10:33:43   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

[
za jutri sem dobila en faj recept, ko pride tašča in tast..za soboto smo jo pa naročili, ker bo veliko ljudi...user posted image user posted image user posted image

Njami,men tud nekej sladko skoz paše,bi sam tortice jedla pa čokoladke,ne vem kaj je to.Upam da ni napad cukra pred user posted image .

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.7.2008 12:06:50   
FLASK_A
Ojla!

Nataši, kolikor le sfolgam, prilimam naš seznamček gor, tako da brez skrbiuser posted image

Barbara, jaz tut upam, da ni to TISTI napad cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Maya2, sem videla, ja, da imaš probleme pri malčici, ko ne gre spat... Ti ne znam svetovat, upam pa, da se kmalu umiri...

Jaz sem pa danes prišla v pisarno po enem tednu in pol (mal je blo dopusta, pol pa sranje z Jakcem)... MARIČKAAAAA!!! Sm samo pogledala, sploh ne vem, kje se lotit zadeve. Čista norišnica, pa še sama sem za vse, delo bo ostalo dokler ga ne porihtamuser posted image No, pač, polako aneuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.7.2008 12:26:21   
NATAŠI
flaška najbolje da najprej eno kavico popiješ, globoko vdihneš in počasi začneš šlihtat kupčke, papirček za papirčkom user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.7.2008 12:44:50   
sepetalka
Dannn,

evo vse se ste tako na sladko danes, jaz pa imam sladkega danes čez glavo! sav šla namreč naročat poročno torto in sva probala tolk tortic, da že kar pisano gledam!
Sva jo pa naročila,ko bom imela čas bom prlimala slikco, samo bo najbrž bolj slaba ker je z mobilcem slikana! Prišla naju bo 200€! Pa je pod torto slap oz. fontana, pa torte so povezane z mostičkoma! Full lepaaaauser posted image !user posted image
Zdej pa letim k kozmetičarki populit še par dlak!user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.7.2008 12:46:07   
FLASK_A
user posted image

projekt za projektom mislišuser posted image user posted image user posted image

Bom kar vse naenkrat, sam bi rabila ene tri glave pa lovke ko hobotnica, pol bi blo pa vse pošlihtanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.7.2008 13:00:17   
NATAŠI
user posted image  ... sem jezna ... napišem potem pa kar ni več 

šepetalka "uživaj" na puljenju .. in čimmanj bolečine ti želim.. in seveda user posted image  user posted image  user posted image  za tortico ... za koliko kosov pa sta jo naročila

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
18.7.2008 7:26:31   
bankc
Dobro jutr!

Jaz sem danes totalno povožena, ker je ta dež smotan. user posted image
Drugače grem pa danes popoldne na razprodajeuser posted image . Komaj čakam. V službi mi je pa tako dolgčas, ker sem popolnoma sama v pisarni. Včeraj mi je havala bogu delala družbo sestrica, danes bom pa najbrž kar zaspala, če bo šlo tako naprej.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
18.7.2008 7:27:53   
NATAŠI
halooooo -- jutrooo

mislim, kje pa ste user posted image  user posted image

bubica, danaji želim vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image , naj bo zdrava in vesela punčka ...

no midva greva pa danes naprej z vabili, greva do treh stricev user posted image

tiste ta poročene- a ste vse metale šopek

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
18.7.2008 7:29:01   
NATAŠI
ja bankc je vreme za znort .. .ampak bo jutri že bolje user posted image  user posted image  .. razprodaje - no jaz nisem šla nič ti pa le uživaj ... se splača za otročke kaj nakupit ampak kaj ko sem mu že pred razprodajami vse nabavla user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
18.7.2008 7:32:42   
bankc
Ne jaz nisem metala šopka, ker mi ga je bilo škoda za uničit. Mene so postavili v sredo kroga in zavezali oči. In pol sem se jaz vrtela v eno smer, punce v drugo in ko je muzika utihnila sem se mogla ustavt in iti samo na ravnost in na tisto k sem prišla, je dobila šopek.

Šopka pa nisem hotla metat, ker vem da se kakšne znajo stepst zanj in potlej gre šopek na prafaktorje.

Danaja tebi pa želim vse naj boljše za tvoj rojstni dan in da te bosta oči in mami čimbolj ubogala. user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
18.7.2008 8:09:37   
FLASK_A
DANAJA HEPI BRZDEJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa pridna bit in nič mamici nagajatuser posted image

Nataši, ja, jaz sem metala šopek.

Bejbe, kam nej grem po pajkice, take, na tričetrtuser posted image Pa da niso glih 20 EUR, ker se mi zdi to čist preveč za tak kos blagauser posted image me je bankc spomnila, ko pravi da gre na razprodajeuser posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
18.7.2008 8:09:53   
fragola
Dobro jutro!

Danaja vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

NATAŠI jaz sem metala šopek in se ni prav nič poškodoval!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
18.7.2008 8:22:18   
NATAŠI
flaška take pajkice sem vidla pri fabianiju v city-park ... drugač se jih da pa kar dobiti v city-parku orsay, h&m, street one (al tko nekak)

jaz sem pa razmišljala da bi šopek kar dala in to moji sestrični, kaj mislite o tem

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
18.7.2008 9:15:00   
sepetalka
Dobro jutro drage moje,

ja kam sta pa Baguška in Buba zginileuser posted image user posted image user posted image Jih že pogrešam!
Nataši najina torta je za cca. 120 kosov! Tako da jo bova najbrž še razdajala na okoli! Midva tudi jutri še ostala vabila znosiva, upam, da so vsi doma, ker je res že skrajnio čas!

Danaja vse najboljše in da te bosta mamica in oči ubogalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
18.7.2008 9:18:31   
NATAŠI
šepetalka a ti povem da imava midva še 10 vabil za znosit in da nama sigurno ne bo uspelo. .. tako da pri tebi skrajni čas - kaj pa vem no, se mi zdi da imaš še kar nekaj časa.... torto sta pa full poceni dobila user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
18.7.2008 9:27:22   
baguSka
tiste ta poročene- a ste vse metale šopek

jst sm ga vrgla v morje... in ne vem ce se, ampak plava nekje po jadranu... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
18.7.2008 9:28:04   
FLASK_A

NEVESTE 2008
user posted image    

user posted image  

2.8.2008 
ellie 
civilna poroka: turistična kmetija Černe, 17.00
slavje: turistična kmetija Černe
poročno potovanje: Abu Dhabi
user posted image

6.8.2008
KARIN24
civilna poroka: UE Postojna, 15.00
poročno kosilo:gostilna Pav Rakek
poročni piknik: Prangar
poročno potovanje: Pariz

16.8.2008 
Tejcha 
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

23.8.2008
NATAŠI 
civilna poroka: Galerija Repanšek, na prostem ob 14.00
cerkvena poroka: Brdo ob 18.00
slavje: gostilna Peterka
poročno potovanje:

23.8.2008
anabanana 
civilna poroka: občina v Cazinu (BiH)
slavje: restavracija Oaza
poročno potovanje:

user posted image  

27.8.2008
ana**
civilna poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image

6.9.2008
pikovit
civilna poroka: Polhograjska graščina
cerkvena poroka:
slavje: gostilna Jezeršek
poročno potovanje:
 user posted image   

20.9.2008

moci
civilna poroka: Grad Jable
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
*maya*
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
sepetalka
civilna poroka: Grad Ormož
cerkvena poroka: cerkvica Runeč
slavje: dvorana gasilnega doma Ključarovci
poročno potovanje:

user posted image  

27.9.2008

eva1
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image

4.10.2008
ankabananka
civilna poroka: Predvor
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje: Gran Canaria

user posted image

user posted image    
NEVESTE 2008

LADIES 2008

user posted image

12.4.2008
AnjaPH
poročno potovanje:
spletni album:

user posted image
26.4.2008
Bubamaraa
poročno potovanje: Sharm el Sheik
  najin dan

user posted image

10.5.2008
srccek
poročno potovanje:

user posted image

31.5.2008
Lan
poročno potovanje:

31.5.2008
seredndipity
poročno potovanje:

user posted image

7.6.2008
fragola
poročno potovanje: Mehika

user posted image

14.6.2008
FLASK_A
poročno potovanje:

14.6.2008
bankc
poročno potovanje:

user posted image

18.6.2008
baguska
poročno potovanje: toplice, Emirati

user posted image

21.6.2008
barbara.a.
poročno potovanje

user posted image

28.6.2008
Trinity22
poročno potovanje:

sonček33
poročno potovanje:

anja24
poročno potovanje:

user posted image
5.7.2008
maya2
poročno potovanje:

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
18.7.2008 9:31:32   
baguSka
Bejbe, kam nej grem po pajkice, take, na tričetrt

BTC hala A, Rudnik - Supernova, Takko... Najvec izbire je pa pomoje v Hali A, kjer je toook stacun, da bos ziiihr kere najdla.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
18.7.2008 9:31:42   
NATAŠI
še en mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ... mešani občutki user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
18.7.2008 9:33:42   
baguSka
18.6.2008
baguska

poročno potovanje: toplice, Emirati

Flaska... ko bos pri volji in casu, lahko tud tole popravis... sva spremenila v jadranje.. user posted image  Ni pa se receno, da ne bova tud Emiratov se letos vidla... ko pobaseva denar od piknika hahaha... user posted image  Bova vidla kok mava razkosne prjatle!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
18.7.2008 9:33:50   
maya2
Dobro jutro!

DANAJA vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image

šopek: jaz sem ga metala, so se tko zagreble, ena je v zraku skor špago nardila (imam dokaz user posted image user posted image )

Sanje: danes sem imela pa hudooooooo čudne sanje.... sanjala sem, da sem se čist slučajno znašla na poroki od barbare user posted image user posted image Kar tam na eni šrangi smo ustavli, pa evo barbara in njen user posted image ki btw sploh ni bil podoben njenemu možu na slikahuser posted image user posted image v albumu, potem sem pa v naslednji sceni stregla na njeni ohcetiuser posted image user posted image   - in to solate.. kaj neki to pomeni???user posted image user posted image user posted image

Ker danes dežuje bomo s Karin kar noter, še tuhtam kaj naj počnemo, ona bi barvala, sam jest ne bi pol pucalauser posted image user posted image

V nedeljo pa albuuuuuuuuuuuuuuuuuum dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... komaj čakamuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
18.7.2008 9:37:33   
NATAŠI
maya hude sanje user posted image  user posted image user posted image

zbiram mnenja no user posted image

povejte mi kaj si mislite o tem da šopek dam določeni osebi in ne vržem

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
18.7.2008 9:38:13   
baguSka
še en mesec ... mešani občutki

tej obcutki so se najlepsi... ko so mesani... user posted image user posted image user posted image

uzivaj natasi... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
18.7.2008 9:40:03   
baguSka
kaj neki to pomeni???

to, da tvoji mozgancki funkcionirajo... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
18.7.2008 9:42:53   
baguSka
povejte mi kaj si mislite o tem da šopek dam določeni osebi in ne vržem

no, men to NI!! Iskreno povedano. Ce se ze greste nek obicaj itd...

Lahko pa tko nardis (ne bos edina, jih je blo ze veliko), da nardis rezervni sopek katerega bos metala... Tega tvojega pa potem kasneje podaris tej osebi, ki si zelis. Tko pa ja.

Na ohceti se namrec pricakuje, da se bo sopek lovil ali tko kot je rekla maya... in ne mores ti potem tam rect sred najvecjega veselja, da ne bos metala sopka, ampak ga bos podarila. Ne vem no. Meni osebno pac to ni prevec vsec.

Ce ti pa dol visi za vse ostale ( v kar dvomim ), potem pa kar.user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?