|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
17.7.2008 14:41:10   
Anonimen
Samo en lep pozdrav in nekaj navijaških poz.user posted image user posted image user posted image Gremo, punce! Ne se vdat.

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.7.2008 14:42:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Vino je super za kri!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš zdrava!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa noseča!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, zdej se bom pa sekirala, zakaj sem vino dala notuser posted image Eh, pa sej to je mala količina. In če sem slučajnouser posted image , je mali že takoj na začetku dobil pogonuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.7.2008 14:42:49   
giotti
Anonimen, sem dobila kar solzice ob tvojih tako zelo iskrenih razlogih... in vem, da bi jih vsaka našla še cel kup dodatnih...

Ne vem, kam je poniknila tema za tiste, ki pozitivno razmišljamo ali nekaj takega, mogoče sem jo celo brala na kakem drugem forumu user posted image , ampak v vsakem primeru vas, nas vzpodbujam, da se začnemo neskončno truditi, da smo čimvečje pozitivke.

Da imamo čimveč teh user posted image user posted image user posted image
in čim manj user posted image  , tudi če pride user posted image

Hvala bogu, da sploh pride, enim dekletom še to ni namenjeno, da dobijo svojo user posted image

Torej, naj bo naš moto, always look on the bright side of life.

Srečno, srečno, srečno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.7.2008 14:44:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Samo en lep pozdrav in nekaj navijaških poz.user posted image user posted image user posted image Gremo, punce! Ne se vdat.

Evo jih:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.7.2008 14:45:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Anonimen, sem dobila kar solzice ob tvojih tako zelo iskrenih razlogih... in vem, da bi jih vsaka našla še cel kup dodatnih...

Ne vem, kam je poniknila tema za tiste, ki pozitivno razmišljamo ali nekaj takega, mogoče sem jo celo brala na kakem drugem forumu user posted image , ampak v vsakem primeru vas, nas vzpodbujam, da se začnemo neskončno truditi, da smo čimvečje pozitivke.

Da imamo čimveč teh user posted image user posted image user posted image
in čim manj user posted image  , tudi če pride user posted image

Hvala bogu, da sploh pride, enim dekletom še to ni namenjeno, da dobijo svojo user posted image

Torej, naj bo naš moto, always look on the bright side of life.

Srečno, srečno, srečno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.7.2008 14:46:25   
sonček85
http://24ur.com/novice/svet/dvojcka-z-razlicno-poltjo.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.7.2008 14:46:40   
Anonimen
Ne jst nisem ampak moj možek pa je.... Sicer pa zame tudi pravijo, da sem že prava Sobočanka ka že tak fejst gučin user posted image user posted image user posted image

Rada mam prekmurje in si mi takoj v očke padla... Tudi jaz upam da vama rata že avgusta :) Potem bomo splomladi zibali :)

LP, nina

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.7.2008 14:47:08   
*Junona*
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.7.2008 14:48:32   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

ah, giotti, saj vem, polno optimizma in naprej v nove boje.
...
torej v nove bojeuser posted image  pravišuser posted image

Itaq user posted image
Kaj nam preostane kaj drugega user posted image

Pa pa, delo kliče...

Polno ljubezni vsem user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.7.2008 14:48:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

http://24ur.com/novice/svet/dvojcka-z-razlicno-poltjo.html

Zanimivo res, in čeprav je možnost 1 proti milijon. Vse je mogočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.7.2008 14:49:18   
sonček85
tako je gremo veselo naprej s polno optimizma in vesele volje,kaj nam bodo solze -smejmo se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.7.2008 14:49:33   
*Junona*
Giotti, pridi še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85, tako se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.7.2008 14:50:33 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.7.2008 14:50:22   
Anonimen
Jst sem pa hotla ZS napisat :D:D:D:D:D

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.7.2008 14:51:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jst sem pa hotla ZS napisat :D:D:D:D:D

Js sem šla pa že za nazaj brat, na katero se nanašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.7.2008 14:52:03   
*Junona*
Dini.......vidim teuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nestrpno čakamo tvojo novičko....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.7.2008 14:52:27   
Anonimen
Ja pokica me je spraševala če sem iz MS, ker sem rekla da bova šle skupaj po Soboti na sprehod ko bova zibali... Pa sem ji hotela odgovorit preko ZS pa sem se zmotila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimaš kej.... Zdej pa vse veste kako mi je ime user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.7.2008 14:52:51   
Anonimen
Pa res DINI...... Novičke???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.7.2008 14:53:54   
giotti
*Junona* , ti pa najdeš odgovor za vse. user posted image  Tale šalca je the best šalca, kar sem jih kdaj vidla. Kaj je boljšega od tega, kot da te nekaj stalno spominja na to, da se ne vdaš prehitro malodušju in smiljenju samemu sebi? Ma, res super šalca.

Ja, ne grem nikamor, samo misli moram zdajle malce preusmerit...

Pa, pauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.7.2008 14:54:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ja pokica me je spraševala če sem iz MS, ker sem rekla da bova šle skupaj po Soboti na sprehod ko bova zibali... Pa sem ji hotela odgovorit preko ZS pa sem se zmotila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimaš kej.... Zdej pa vse veste kako mi je ime user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si naša živa25. Spoznale smo te po takem imenu in to boš za nas tudi ostala. Edino, če bi sama želela drugače.

V redu, živa25?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.7.2008 14:56:12   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

*Junona* , ti pa najdeš odgovor za vse. user posted image  Tale šalca je the best šalca, kar sem jih kdaj vidla. Kaj je boljšega od tega, kot da te nekaj stalno spominja na to, da se ne vdaš prehitro malodušju in smiljenju samemu sebi? Ma, res super šalca.

Ja, ne grem nikamor, samo misli moram zdajle malce preusmerit...

Pa, pauser posted image

Ja, mi ati, mami, moj dragi tud to pravijo, mam baje jeziček mal predolguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.7.2008 14:59:15   
Anonimen
heheheheheheh

Ne ne Junona... Naj ostane živa25, sem se tudi sama že na to navadila :)

Tvoj jeziček pa se prav prileže, da mi med službo ni dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... pa ne mojmu šefu povedat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.7.2008 15:00:16   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.7.2008 15:01:40   
*Junona*
Še nekaj od Dalaj Lame:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.7.2008 15:03:07   
*Junona*
Punce, prav vesela sem da vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mal takle posmejimo - smeh je pol zdravjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.7.2008 15:05:59   
witto
Pokica,nevem,nevem.......jast vseglih potiho upam, da si user posted image . Ponovi test. Nedvomno!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......