|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
17.7.2008 10:01:54   
*Junona*
Grem js na moj zajtrk - jabolko.

Pridem kmalu, sej ne morem brez vasuser posted image

papauser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
17.7.2008 10:08:27   
Arual
Ojla.
Danes je dan D. Zaenkrat še user posted image  ni. Me pa grozno bolijo bradavice, v jajčnikih me špika pa še križ me boli (včeraj sem bla aktivna, cel dan sem plavala) tak da mislim da se nekaj kuha. Sem si merla BT zadnje dni, pa se mi kr rahlo dviguje, samo da ne pade, se mi je že tolko krat zgodilo da sem mela povišano pol pa je padla, ko mi je že več kot teden dni zamujala. Ampak dokler se ne vlije je upanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečke na plano. user posted image user posted image user posted image
Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
17.7.2008 10:11:39   
spps
arual,držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
17.7.2008 10:18:33   
soncek_25
Tudi jaz DRŽIM PESTI!!!!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
17.7.2008 10:33:50   
aqua77
Jaz tud, jaz tud!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
17.7.2008 10:57:10   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, res ste krasne.
Zaenkrat sem anonimna (če je ratalo), se še nič ne trudimo, bomo pa (upam) kmalu začeli :). Rada bi vas samo pohvalila, kako držite skupaj, sigurno vam je tako lažje... Pa še malo za tolažbo "ta modrim":

Tiste, ki ste se komaj začele truditi - potrpežljivo in pogumno v nov krog!

Tiste, ki ste že utrjene borke: čestitam, ste zelo močne in pogumne osebe, odločene izpolniti največjo željo sebi in svojemu dragemu... Svaka čast!

Pa še to - ko pride največje razočaranje, ta rdeča, se nasmehnite: morda je pa prav to dan, ki bo štel za prvi dan vaše nosečnosti! Seveda ob uspehu v naslednjem krogu user posted image

In pa seveda čestitke vsem novopečenim nosečnicam!

LP, user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ella

Bo pa vsako dete, za katerega se je treba malo dlje boriti, toliko bolj posebno in ljubljeno ;)

anonimnauser posted image + ella, danes potrebujem take besede, ker punce moje jaz se nažalost selim v avgust, je prišla včeraj oz. danes ta pravauser posted image . sem že bolje, včeraj je bila kriza oz. pač razočaranje danes pa je že bolje.
Vem samo to, da ne smem obupat in tudi ne bom, ker si res želim/želiva pikico, vsaj eno, pa očitno še ni pravi čas. Dobra stvar je le to, da se mi je cikel po operaciji normaliziral na 28dni, kar pomeni manj čakanja nauser posted image .

še vedno ostajam vaša zvesta navijačicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
17.7.2008 10:57:19   
Anonimen
Kje pa je dini danes? Jo še nič ne lulat user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
17.7.2008 11:19:07   
sonček85
pozdrsvljene!
a veste kako sem jezna na te v Ljubljani,že ves dopoldan kličem da se naročim k dr.drobniču in mi kar naprej piše-povezava ni uspela pa končno dobim zvezo in mi da drugo cifro-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jokala bom.

dajmo srečke nosečke javite se in kje si dini ,a si delala test.
arual:ti si meni nekaj sumljiva!
junona.res lepo skrbiš za tale seznamček.vse pohvale
vse nove dobrodošle in smo vesele da lahko navijamo ena za drugo!

Vsem bi se pa še rada enkrat zahvalila za vse tolažbe in objemčke.sedaj je že malo bolje in moji mamici sem povedala in je tako žalostna ,da mi je skoraj srce počilo ko sem ji poovedala-je rekla -ja kaj je pa sedaj to-kako to  a sem rekla mami bo že ,sedaj imam zdravniško pomoč in bo kot bi mignil,samo datum moram dobituser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.7.2008 11:26:36 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
17.7.2008 11:25:47   
sonček85
sedaj sem pa končno dobila zvezo in datum imam 7.10 ob 14.00.samo prej pa mora moj na odvzem spermoiograma v Ljubljano in potem na pregled k dr.Drobniču.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.7.2008 11:40:04 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
17.7.2008 11:50:43   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sedaj sem pa končno dobila zvezo in datum imam 7.10 ob 14.00.samo prej pa mora moj na odvzem spermoiograma v Ljubljano in potem na pregled k dr.Drobniču.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superuser posted image  do takrat pa pridno user posted image , mogoče se bo pa kej prej prijelo...navijam user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
17.7.2008 11:51:12   
sonček85
hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
17.7.2008 12:43:13   
pokica_
Pozdravljene moje drage pupe!

Končno sem uspela prebrat vse strani za nazaj od predvčerajšnjega večera.
Da vam povem kako je z mano sedaj.
Po vsej svoji trmi, kar jo premorem, me je včeraj moj po šihtu ob 17h pelal k zdravniku,ker res nisem mogla več hodit, ne sedet, ne ležat, v glavnem nič od nič. Komajda, da sem uspela prilest v avto in iz njega, saj brez pomoči mojega lubija nebi mogla niti koraka naredit.
Dobila sem injekcijo v ta zadnjo in pa škatlo Naklofena, teh najjačih, ki jih moram jest 2x dnevno. Lahko povem, da je danes že dosti dosti bolje, tako da hodim že počasi, ležim pa že tudi lažje in evo, še sedet mi uspevauser posted image , ko vam zdaj to pišem.
Glede user posted image  je pa takole....včeraj zjutraj sem malo premišljevala, da nebi bilo napačno, če naredim test, da vidim kaj je, zaradi morebitnih injekcij in zdravil, ki bi jih dobila pri dr.
In sem naredla test z CB, videla nisem nič razen ----, to je bilo kake 30 sec po opravljenem testu, ker pa me je tok zbadalo v križu, sem morala hitro vstat iz wcja in sem zabrisala test kar se da hitro v koš. Še nisem dobro vstala in se mi je vlila user posted image , rozano obarvana, sedaj zjutraj se imela pa rjav izcedek pomešan z malček krvi. In moje veselje je šlouser posted image  
Zvečer me je pa pekla slaba vest, da nisem počakala do konca, zaradi bolečin in sem ga privlekla iz koša, vn iz škatlice in videla rahel rahel plus, ampak kot vem, test ni veljaven več po 10min, to je bilo pa že nekaj ur kasneje, tako da je to to....

Ahh, nič dobrega se mi ne dogaja zadnje cajte,...srčno pa navijam za vas ostale, da dočakate svojo srečo življenja user posted image , vsem NOVIM NOSEČKAM pa želim SREČNIH 9 NOSEČNIŠKIH MESECEV IN ZDRAVE BEBICEuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
17.7.2008 12:47:49   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
17.7.2008 13:08:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

arual,držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
17.7.2008 13:11:14   
*kinnie*
Pokica user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
17.7.2008 13:14:56   
witto
Pokicauser posted image user posted image  čeprav nevemuser posted image , ko sem jast delala test clear blu, ki je bil dejansko negativen, se tudi po 2 urah ni narisal rahel plus,ampak je enostavno bilo -------, še drugi dan. Pri tebi pa se je  vsaj rahel plus pokazal. Vem, da rezultati po 10minutah niso več veljavni...........pa user posted image  se ti je konkretno vlila,ali je le pri izcedkih ostalo? Nevem.........če se gospa user posted image  še ni konkretno pojavila, je še kaj možnosti........user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
17.7.2008 13:16:05   
sonček85
pokica_user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
17.7.2008 13:28:09   
pokica_
Hvala punce za objemčeke!user posted image

Witto, ni se mi še konkretno vlila, včeraj zjutraj je na papirju bil tak roza izcedek pomešan z belim tokom, danes pa bolj rjav kot rdeč izcedek, ni ga pa veliko, tako malo na tamponu.

Glede testa sem pa res skeptičnauser posted image  Niti mojemu nisem nič omenila, ker pol bi bil spet cel zmeden, že tako se mi smili, ko tako srčno upa, da bo kmalu postal očkauser posted image .

Bom počakala še kak dan, da vidim, če se bo menstra kaj konkretno vlila in če bo bolj švoh in minila, bom ponovila test za vikend.

Drugače pa nevem, zakaj tisti plusek po parih urah?!
Ima še katera kako podobno izkušnjo z CB?

lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
17.7.2008 13:32:39   
Anonimen
sonček85  - Fino, da se premika naprej! user posted image user posted image user posted image

pokica_ - IEn koš objemčkov. Isto je bilo pri meni, sem naredila test, pa je bil negativen, čez 2-3 ure pogledam, se je videl rahel plusek, ampak pol ure po tem se je packa takrat ulila. Sem pa brala pri Pušenjaku, da je test po določenem času lahko pozitiven celo, če ga pomočiš v moški urin. user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
17.7.2008 13:32:50   
sonček85
ponavadi se res naredijo potem + po parih urah ,a vseno ponovi test in poročaj.vso srečo

jjasna:hvaalllllllllllllllllll sem tudi sama vesela t za to kako hitro se odvija.samo da bo oktober in jupi že bo bebica

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.7.2008 13:33:57 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
17.7.2008 13:36:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

pokica_ - IEn koš objemčkov. Isto je bilo pri meni, sem naredila test, pa je bil negativen, čez 2-3 ure pogledam, se je videl rahel plusek, ampak pol ure po tem se je packa takrat ulila. Sem pa brala pri Pušenjaku, da je test po določenem času lahko pozitiven celo, če ga pomočiš v moški urin. user posted image

Ah, hotla sem še nekaj dodat, ap mi ej prej všlo iz glave... M je takrat trajala samo en dan, pa eš to ne normalno. Potem pa sem imela 8 dni rjav-krvav izcedek, samo ko sem se obrisala zs papirjem, redko je bilo na dnevnem vložku kaj vidit. No, naslednji mesec pa M ni bilo in sem bila noseča. Potem pa cela zmeda koliko sem noseča, kdaj sem zanosila. Pa smo po UZ-ju in velikosti pikice videli, da sem res zanosila zadnji mesec, da kljub po 2-3 urah pozitvnemu testu in nenormalni M nisem bila takrat noseča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
17.7.2008 13:37:58   
pokica_
Ahh, bomo pa še naprej veselo slončkaliuser posted image  in čakali na plusek avgusta. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
17.7.2008 13:39:50   
pokica_

Ah, hotla sem še nekaj dodat, ap mi ej prej všlo iz glave... M je takrat trajala samo en dan, pa eš to ne normalno. Potem pa sem imela 8 dni rjav-krvav izcedek, samo ko sem se obrisala zs papirjem, redko je bilo na dnevnem vložku kaj vidit. No, naslednji mesec pa M ni bilo in sem bila noseča. Potem pa cela zmeda koliko sem noseča, kdaj sem zanosila. Pa smo po UZ-ju in velikosti pikice videli, da sem res zanosila zadnji mesec, da kljub po 2-3 urah pozitvnemu testu in nenormalni M nisem bila takrat noseča.

Mogoče se bo pa isto ponovilo pri meni naslednji mesec!user posted image  Srčno upam, da me doleti enaka usoda, kot je tebe takrat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.7.2008 13:42:28   
aqua77
Julijke navijam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajmo punce, teste polulat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.7.2008 13:48:21   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Julijke navijam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajmo punce, teste polulat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  sam res, dejte mal bl pit, da boste kej lulat lahko šle...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......