pokica_
|
Pozdravljene moje drage pupe! Končno sem uspela prebrat vse strani za nazaj od predvčerajšnjega večera. Da vam povem kako je z mano sedaj. Po vsej svoji trmi, kar jo premorem, me je včeraj moj po šihtu ob 17h pelal k zdravniku,ker res nisem mogla več hodit, ne sedet, ne ležat, v glavnem nič od nič. Komajda, da sem uspela prilest v avto in iz njega, saj brez pomoči mojega lubija nebi mogla niti koraka naredit. Dobila sem injekcijo v ta zadnjo in pa škatlo Naklofena, teh najjačih, ki jih moram jest 2x dnevno. Lahko povem, da je danes že dosti dosti bolje, tako da hodim že počasi, ležim pa že tudi lažje in evo, še sedet mi uspeva , ko vam zdaj to pišem. Glede je pa takole....včeraj zjutraj sem malo premišljevala, da nebi bilo napačno, če naredim test, da vidim kaj je, zaradi morebitnih injekcij in zdravil, ki bi jih dobila pri dr. In sem naredla test z CB, videla nisem nič razen ----, to je bilo kake 30 sec po opravljenem testu, ker pa me je tok zbadalo v križu, sem morala hitro vstat iz wcja in sem zabrisala test kar se da hitro v koš. Še nisem dobro vstala in se mi je vlila , rozano obarvana, sedaj zjutraj se imela pa rjav izcedek pomešan z malček krvi. In moje veselje je šlo Zvečer me je pa pekla slaba vest, da nisem počakala do konca, zaradi bolečin in sem ga privlekla iz koša, vn iz škatlice in videla rahel rahel plus, ampak kot vem, test ni veljaven več po 10min, to je bilo pa že nekaj ur kasneje, tako da je to to.... Ahh, nič dobrega se mi ne dogaja zadnje cajte,...srčno pa navijam za vas ostale, da dočakate svojo srečo življenja , vsem NOVIM NOSEČKAM pa želim SREČNIH 9 NOSEČNIŠKIH MESECEV IN ZDRAVE BEBICE