Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 8:09:59
|
|
|
|
spps
|
uf,tako kot ste bile včeraj pridne,pa že dolgo ne Sonček , in pogumno naprej-vedno bližje si svoje pikici Junona - zdaj,če ne bi urejala seznama,bi bile stare "urednice",kar preveč obremenjene Kepica, naj ti čimprej uspe ugledat PLUS Dini,ma ne se tolk obremenjevat s testom-al ga narediš al pa ne S@nta -nič še ni izgubljeno Dali,super,da sta ti in tvoja pikica ok Orhideje,kako si pa kaj ti?Kje se skrivaš? NOve borke-dobrodošle
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 8:11:14
|
|
|
|
spps
|
JUtro TIKKI,kako si pa kaj ti?si že pridno uredila seznam kako ste vredu
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:02:21
|
|
|
|
ella.
|
punce, dobro jutro, z vami grem v boj za dojenčka. Napol ne pričakujem konec julija, ampak res ne verjamem, da sva tokrat dovolj zavzeto začela ;) Vsem želim vse naj in čimprej.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:08:42
|
|
|
|
*Junona*
|
Dobro jutro Js še kar v postelji poležavam in imam prenosnega zraven sebe. Lena ko ****s Spps, ravno vedve z "Enonobeno" sta me vpeljali v urejanje seznamčkov . Pa jjasna je tudi pripomogla k temu Tiki55, hvala za lepe besede . Je lepo takole zjutraj ko se zbudiš prebrati kaj lepega.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:11:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatinka jutro punce. Jaz se selim v avgust, al pa še dlje. Taka žalost me prime. Punca naša, ne obupaj. Sama sebi reci, da greš v avgust in to ti naj bo cilj. Zaenkrat ti naj ne bo cilj september ali oktober, ampak avgust, ki ti bo prinesel dobitno srečko. Pošiljam ti objemčke in pikepoke za srečo:
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:12:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. punce, dobro jutro, z vami grem v boj za dojenčka. Napol ne pričakujem konec julija, ampak res ne verjamem, da sva tokrat dovolj zavzeto začela ;) Vsem želim vse naj in čimprej. Pozdravjena, ella in dobrodošla med nami Važna jer kvaliteta in ne kvantiteta , tako da navijam sto na uro
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:15:15
|
|
|
|
*Junona*
|
JULIJSKE BORKE ZA xx.07. - BEBIII v nove boje xx.07. - Binchyka.k xx.07. - nejkag (17.krog) xx.07. - Lopona xx.07. - liam (3.krog) - v nove boje xx.07. - neela - v nove boje xx.07. - tejč76 xx.07. - misk xx.07. - *Mišika* (5.krog) xx.07. - M1987 xx.07 . - miklarom xx.07. - Anonimna xx.07. - Majch xx.07. - imam - srečka nosečka xx.07. - *kinnie* xx.07. - dini 02.07. - boob - v nove boje 04.07. - mani2 (7.krog) 04.07. - Dali* (1.krog) - srečka nosečka 05.07. - Vita80 05.07. - bingo - v nove boje 05.07. - babyg - srečka nosečka 06.07. - METULJ1 (17.krog) - v nove boje 06.07. - pokica_ (2.krog) 06.07. - *zabica* - v nove boje 07.07. - živa25 - v nove boje 08.07. - KatkaT (4.krog) - v nove boje 08.07. - MojcaK 08.07. - trinity22 (13.krog) - srečka nosečka 09.07. - *TEJČI* 10.07. - Anya22 - v nove boje 11.07. - sanna - srečka nosečka 11.07. - MTFP (2.krog) - v nove boje 11.07. - KOKICA32 - srečka nosečka 11.07. - Anonimna (13.krog) - srečka nosečka 12.07. - becky 12.07. - evica23 (9.krog) - srečka nosečka 12.07. - midvaxy 14.07. - Orhideje - v nove boje 14.07. - tropical 14.07. - pin - v nove boje 15.07. - tinkatinka - v nove boje 15.07. - _andreja_ - srečka nosečka 15.07. - db - v nove boje 15.07. - cofk 16.07. - ...Martina...$ 17.07. - Arual ( 10.krog) 20.07. - limonita (4.krog) 20.07. - micka007 20.07. - janaja (7.krog) 20.07. - MAŠKA (1.krog) 21.07. - Tipa (3.krog) 21.07. - pikipu 21.07. - Kaja30 22.07. - barbara.a. 23.07. - Še ena 23.07. - tj81 (3.krog) 23.07. - tane 25.07. - Ursa30 27.07. - soncek_25 28.07. - anci banci 28.07. - aqua77 (13.krog) 28.07. - carpe diem 28.07. - Joob (4.krog) 28.07. - kepica 29.07. - jernejav (4.krog) 29.07. - ziva1 (8.krog) 29.07. - Tiki55 (11.krog) 29.07. - andre3a 30.07. - tinč407 (4.krog) 30.07. - pikicaa25 (8.krog) 31.07. - LunaLuna 31.07. - anonimna 31.07. - Athina 31.07. - anonimna 31.07. - ella NAVIJAČICE * jjasna * spps * brkn83 * *Junona* * sonček85 * mala_pupika * _ sanja_ * lunica24 LUKA * giotti * D.Mateja * Orhideje *sunny24 *pikica5 * jocika * lily32 * mišk2 *Anonimna *anonimna **Mišika* * oktavija *BEBIII *Barbk *Arwenko *dini *Kaja30 *Anonimna *soncek_25 *Anonimna *kepica *ella NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JULIJSKA STAVNICA 19% - sonček85 JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk MAJ...........................................18,3% srečk nosečk JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk JULIJ .......................................11,84% SREČK NOSEČK
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:19:28
|
|
|
|
soncek_25
|
Dobro jutro vsem! Kako ste?Jaz se ful neki slabo počutim, sem prav slabe volje. Po navadi mi pred ful razpoloženje niha, tko da bo to verjetno to , pa še ful izcedka imam (rahlo rjave barve), že 3 dni Vse me spravi iz tira, sem včeraj mojmu tolk težila, kar neki brez veze, našla 100 stvari, da sem ga morila, tko da sem šla že sama seb na živce, se mi solze kar ulijejo Se še kateri dogaja podobno? Ne vem kaj bo pol, k bi bla No kakorkoli, da vas ne zamorim...danes je spet sonček in naj bo čim več vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:20:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: jjasna Orhideje - Ni slabosti, počutim se v redu, razen grozne zaspanosti in utrujenosti. Prvi pregled sem že imela v ponedeljek in je vse OK, videli smo srčka. Glede "čarovnice" pa, meni je dvakrat prav napovedala... slučaj ali pa je res dobra. Res malo pred zadnjo O je bila pri nas in rekla, če sem že noseča. Pa računa letnice in ure rojstev mene in mojega, ter najinih staršev, kar tko na blef, pa reče... drugo elto februarja ali marca boste imeli še enega dojenčka. In imeli ga bomo 3.3. Kak lepo, tudi jaz bi že rada videla srčka. Ma, saj bo. A res kar dvakrat ti je uganila? Pa res ne bi bilo slabo it k njej Mogoče nam bi takrat prej ratalo. Mogoče pa prinaša kakšno dobro energijo za . A je iz Ljubljane? Dobro jutro!!! Kako se pe pride do te čarovnice??!! Ker razen čarovnice smo že skoraj vse probal!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:22:17
|
|
|
|
ella.
|
Junona, hvala za toplo dobrodošlico. Je prav luštno biti del takele skupnosti, kjer se navija, pomaga, svetuje, potolaži, mal poheca ipd. In ker ste pravi naslov tudi za kak napotek: moram kaj posebnega (razen očitne stvari ;)) storiti, preveriti, za kaj poskrbeti, da bo že od začetka vse tko kot je treba? :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:23:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Dobro jutro vsem! Kako ste?Jaz se ful neki slabo počutim, sem prav slabe volje. Po navadi mi pred ful razpoloženje niha, tko da bo to verjetno to , pa še ful izcedka imam (rahlo rjave barve), že 3 dni Vse me spravi iz tira, sem včeraj mojmu tolk težila, kar neki brez veze, našla 100 stvari, da sem ga morila, tko da sem šla že sama seb na živce, se mi solze kar ulijejo Se še kateri dogaja podobno? Ne vem kaj bo pol, k bi bla No kakorkoli, da vas ne zamorim...danes je spet sonček in naj bo čim več vsem Dokler se vrag rdeči ornk ne prkaže je še upanje, tako da me soborke še vedno držimo pestke zate Ti pa se prepusti, kar bo bo. In seveda upaj na najboljše. Vem, da ti je hudo, ker si tvojega "jezila", ampak včasih jih moramo mal, tako vsaj vejo, da nas imajo srečno
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:26:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Junona, hvala za toplo dobrodošlico. Je prav luštno biti del takele skupnosti, kjer se navija, pomaga, svetuje, potolaži, mal poheca ipd. In ker ste pravi naslov tudi za kak napotek: moram kaj posebnega (razen očitne stvari ;)) storiti, preveriti, za kaj poskrbeti, da bo že od začetka vse tko kot je treba? :) Samo prespusti se, ne obremenjuj se in seveda velikooo slončkaj Poletje ima svojo moč, boš videla Aja, pa še nekaj...obvezno vsak dan na ringarajo (hecam se)
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:30:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Naj vam postrežem s:
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:30:25
|
|
|
|
soncek_25
|
Ful ste prijazne res Hvala!!! Itak, da bom vsak dan na ringaraja Sem danes že komaj čakala, da pridem v službo in odprem forum
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:33:53
|
|
|
|
spps
|
ojla punce,ste že v akciji?jaz sem zdajle prebrala eno temo na Želimo novega člana,zarad katere,mi je pritisk nabilo...tk,da se moram mal ohladit
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:39:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. punce, dobro jutro, z vami grem v boj za dojenčka. Napol ne pričakujem konec julija, ampak res ne verjamem, da sva tokrat dovolj zavzeto začela ;) Vsem želim vse naj in čimprej.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:40:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla punce,ste že v akciji?jaz sem zdajle prebrala eno temo na Želimo novega člana,zarad katere,mi je pritisk nabilo...tk,da se moram mal ohladit morm it kr prebrat
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:43:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla punce,ste že v akciji?jaz sem zdajle prebrala eno temo na Želimo novega člana,zarad katere,mi je pritisk nabilo...tk,da se moram mal ohladit morm it kr prebrat mal sem se razpisala,kar zame ni preveč v navadi ko mi pa dekl dvigne,ga pa ornk
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:45:37
|
|
|
|
*Junona*
|
Hudo mi je to brat, sem že včeraj malo pokomentirala.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:47:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Hudo mi je to brat, sem že včeraj malo pokomentirala. Men je tut dekl dvignal. Upam vsaj, da ne bo šla na splav. Sama sem imela dva spontana in ko slišim, da gre katera namerno.... , sploh taka, ki je pri zdravi pameti in se zaveda posledic nezaščitenega seksa
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:49:56
|
|
|
|
spps
|
ma brezveze....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, res ste krasne. Zaenkrat sem anonimna (če je ratalo), se še nič ne trudimo, bomo pa (upam) kmalu začeli :). Rada bi vas samo pohvalila, kako držite skupaj, sigurno vam je tako lažje... Pa še malo za tolažbo "ta modrim": Tiste, ki ste se komaj začele truditi - potrpežljivo in pogumno v nov krog! Tiste, ki ste že utrjene borke: čestitam, ste zelo močne in pogumne osebe, odločene izpolniti največjo željo sebi in svojemu dragemu... Svaka čast! Pa še to - ko pride največje razočaranje, ta rdeča, se nasmehnite: morda je pa prav to dan, ki bo štel za prvi dan vaše nosečnosti! Seveda ob uspehu v naslednjem krogu In pa seveda čestitke vsem novopečenim nosečnicam! LP,
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:56:39
|
|
|
|
ella.
|
Bo pa vsako dete, za katerega se je treba malo dlje boriti, toliko bolj posebno in ljubljeno ;)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 9:59:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, res ste krasne. Zaenkrat sem anonimna (če je ratalo), se še nič ne trudimo, bomo pa (upam) kmalu začeli :). Rada bi vas samo pohvalila, kako držite skupaj, sigurno vam je tako lažje... Pa še malo za tolažbo "ta modrim": Tiste, ki ste se komaj začele truditi - potrpežljivo in pogumno v nov krog! Tiste, ki ste že utrjene borke: čestitam, ste zelo močne in pogumne osebe, odločene izpolniti največjo željo sebi in svojemu dragemu... Svaka čast! Pa še to - ko pride največje razočaranje, ta rdeča, se nasmehnite: morda je pa prav to dan, ki bo štel za prvi dan vaše nosečnosti! Seveda ob uspehu v naslednjem krogu In pa seveda čestitke vsem novopečenim nosečnicam! LP, Joj, kako lepo si to napisala
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 10:00:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Bo pa vsako dete, za katerega se je treba malo dlje boriti, toliko bolj posebno in ljubljeno ;) To tudi js pravim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......