|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
16.7.2008 8:29:46   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Zdejle se pa počasi spravim spat, no še prj obesim en pralni stroj cot, eden se mi še pere, za dva pa še imam pripravljeno da dam prat- Tak je to če imaš tri otroke- cot nikoli ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image

Men se scufa prvi dan brez sušilca.user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.7.2008 9:06:54   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin
Aja pa še nekaj me zanima, ali ve katera, kje bi lahko kupila voziček marelo s trdno oporo na hrbtu (letvice v hrbtišču. Ker nam je ati naš voziček malo "povozil" in je zdej fučuser posted image , navadne marele pa ne smemo imet, ker ima Jonas kar nekaj težav z normalni razvojem.

Jane ima eno full lušno marelico.

Baby welt ima tudi lušne, pa še velikokrat se najde v akciji BC. Jaz sem za našo dala 79€ namesto 130€.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.7.2008 9:07:41   
Sunny Morning

A poleti tudi daješ v sušilc?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 9:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.7.2008 10:10:29   
SuzanaKK
Nalin po moje jih nimata. Mi smo tudi nabavili marelo od Baby Welt-a in nima takega hrbtišča. Saj je trd, ampak lesa zagotovo nima. Pa ni bil recimo čisto "ta poceni".

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.7.2008 10:12:01   
Golobček

Zdejle se pa počasi spravim spat, no še prj obesim en pralni stroj cot, eden se mi še pere, za dva pa še imam pripravljeno da dam prat- Tak je to če imaš tri otroke- cot nikoli ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image

Saj imam jaz tudi sušilca sam šparam elektriko, če se le da, ker je plačujemo 100 € mesečnouser posted image user posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.7.2008 10:14:17   
Golobček

Pa imasta ti dve marelci trdno hrbtišče (letvice)?

Jaz imam marelo voziček od ABC design pa ima noter v preobleki neke opore 

Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.7.2008 10:15:59   
katee
Dober dan!

Evo, sem se predčasno vrnila iz morja. Sem bila danes že pri zdravniku in dobila blokado v bolečo roko.  V soboto grem pa nazaj.

Ne vem, če bi vas brala za nazaj - se mi ne da.

Danes grem v shopping za malega par bodijev kupit, zase ne bom nič kupovala, ker nič ne potrebujem.

Lepo se imejte in se slišimo zvečer!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.7.2008 12:15:08   
TRIŠ

Saj imam jaz tudi sušilca sam šparam elektriko, če se le da, ker je plačujemo 100 € mesečnouser posted image user posted image user posted image

Ja to pa je slaba stvar ampak zato smo pa pri drugih stvareh prikrajšaniuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.7.2008 12:18:53   
Sunny Morning

Naš ima trdo hrbtišče.

Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.7.2008 13:12:31   
limma
sunny,
ker ravno vidim, da si tu.. mi bomo tudi kupili stolček PP Prima Papa Dinner, ker sta s TRIŠ pisali, da sta zadovoljni.. kakšne barve ga imate vi? se spomnim, da mi je bila od obeh lepa barva, pa se mi ne da iskat fotk po 1. delu user posted image  TRIŠ, prosim, če mi še ti napišeš.. se spomnim samo češnjic, ne pa barve user posted image  Hvala obema.

Sem dala včeraj Neži malo korenčka, pa je bilo noooro veseljeuser posted image user posted image  tako da mislim, da je pravi čas, da začnemo z GH user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 16.7.2008 13:13:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.7.2008 13:29:28   
limma
user posted image

Tu sicer ni videti tega silnega veselja, ker se "boji" fotoaparata user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.7.2008 13:51:03   
limma
Stalno hodim stran, ker kuham in mi ne sme skipeti.. sem vse lepo počistila, dobimo namreč obisk - prijatelja, ki začasno dela v Dubaju user posted image user posted image  in že koooomaj čaka, da vidi Nežo (in malo tudi mene, je rekel user posted image )

mml - user posted image , da Manca tako hrabro prenaša mavec... vseeno pa upam, da ji ga po 10. dnevih snamejo.. bo lažje za vse user posted image

martinca, enkrat si me spraševala, pa ti nisem odgovorila (sem se zdaj spomnilauser posted image ).. bližje imam do Celja (v H&M) kot do Maribora, ampak v MB raje grem(o), ker je več trgovin, pa meni je MB zelo lep, pa user posted image  je tam študiral, pa sorodnike imamo (babica in že pokojni dedek po mamini strani sta Mariborčana) user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.7.2008 14:02:25   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
sunny,ker ravno vidim, da si tu.. mi bomo tudi kupili stolček PP Prima Papa Dinner, ker sta s TRIŠ pisali, da sta zadovoljni.. kakšne barve ga imate vi? se spomnim, da mi je bila od obeh lepa barva, pa se mi ne da iskat fotk po 1. delu user posted image  TRIŠ, prosim, če mi še ti napišeš.. se spomnim samo češnjic, ne pa barve user posted image  Hvala obema.

TRIŠ in mi imamo takega. Jaz sem ga vzela, ker je imel v Pikapolonici samo tega in pa enega sivega, ki mi niti slučajno ni bil všeč. Sploh pa nisem porajtala, da ima tudi TRIŠ takega dokler mi ni vaney povedala.user posted image
Sem pa res zadovoljna z njim. Se da prav lepo obrisat tudi, če se popaca, pa še Neja je ful rada v njem.
user posted image

Sem dala včeraj Neži malo korenčka, pa je bilo noooro veseljeuser posted image user posted image  tako da mislim, da je pravi čas, da začnemo z GH user posted image

user posted image  Neža. Pri nas je koren tudi zakon.

ker se "boji" fotoaparata user posted image

Neja je pa pravi fotomodel. Ko opazi, da jo slikamo se ful nastavlja. Dokler ne umaknem aparata je v pripravljenosti.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.7.2008 14:03:57   
Sunny Morning
katee user posted image , pa čeprav za kratek čas.

Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.7.2008 14:48:15   
Intruder24
oj,

nam pa je neurje uničilo streho (toča) in bomo morali renovirat user posted image , ker je teklo  v spalnico user posted image , pa modem nam je skurilo. Par metrov vstran je v hišo vdarila strela, drugim pa je dvignilo streho...tako da je naš del kar lepo uničilo to neurje. Da ne govorim o golobčkih (imamo 4) in je samičko zadela toča in tri dni ni našla domov...smo jo iskali in hvala bogu našli.

Vid je obojno neurje lepo prestal, popoldnaskega se je preigral, jutranjega pa prespal. Začel je spat in spi od 19 al pa 20 do 4 - 5 v kosu, pol pa še potegne,tako da se ponoči več ne rabim vstajat...samo danes ob 5 ni hotel nazaj zaspat user posted image  joj sem bila čist mimo...

zdaj se je zbudil in sem šla v spalnico, ko me je videl se je obrnil na bok in zaspaluser posted image , me malo preveč povezuje s spanjem...upam, da bo lepo zaajal čimprej in da ne bom rabila uporabit metode spi dete spi...

Lepe slikice vseh...

Vas nisem kaj brala tako, da nimam kaj pokomentirat.

Me pa zanima, kdaj bi naj zamenjal flaša obroke. Vid je danes jedel ob devetih banano-hruško (mu dam kar surovo že, pa nič ni), fižolo-krompir in ni imel mleka za kosilo, samo za zajterk... Sicer ni nič suh user posted image , ampak kar precej težki tako da se ne sekiram, samo da nebi imel premalo... Do sedaj smo 2x jedli na žlico, zdaj pa bi še kar zelenjavo vmešala...no kako kaj delate ve?

Lepo se imejte in se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.7.2008 14:50:05   
dašabina

Jaz imam marelo voziček od ABC design pa ima noter v preobleki neke opore 
Sem hotla ravno to napisat, ker ga tud jaz imam in mislim, da Nalin misli to...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 15:03:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.7.2008 15:56:54   
nana35
limma,najprej tebi-Neža je res lepotička,obrazek brez napake!!Joj,je lepa,se je ne morem nagledat.Kako bo lepa,si že predstavljam,ko bo velika.

Intruder.Sem se že spraševala,kje hodiš,pa berem,da ste imeli težave po neurju.Grozno kajne?Upam,da ste vse rešili kolikor toliko,zdaj boste pa dobili novo streho...Vsako slabo je za nekaj dobro.K sreči pri nas ni večje škode.le fasado nam je na zadnjem delu malo uničilo,se poznajo luknje od toče,pa seveda luknje na avtu.Me pa veseli,da je golobička našla svoj dom...
Klemen zjutraj dobi mleko,ker ga še lahko naserjem,pa v spanju ga dobi,pa ne samo mleko,ampak mleko s keksolinom ali rižolinom ali kaj podobnega.Drugače jemo na žličko vse kar gre.Tudi zvečer mu pripravim keksolino malo bolj gosto na žličko.
Lepo da tvoj Vid prespi noč in to je že veliko vredno kajne,če ne rabiš hranit ponoči.Te je verjetno slišal,da si grozila z metodo spi dete spiuser posted image  in se je odločil,da je ne boš uporabila na njem...

nalin,glede vozička,je najbolje iti v trgovine in povprašat,tako bosta z Jonasom najbolj zadovoljna.Danes v BC sem videla da imajo ogromno marel,takšnih in drugačnih...po normalnih cenah,kakšna hrbtišča pa imajo,pa ne vem.Se pa po moje najde vse kar češ...

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 17:07:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.7.2008 18:34:11   
mml
Dan user posted image

Manca se z mojo mamo sprehaja naokrog, menda sta šli v Ljubljanico metat kamenčke user posted image , Matic spančka, user posted image  prekopava gredico na vrtu, da bomo lahko še enkrat posadili ta nizek stročji fižol (smo ga danes jedli in je njami user posted image ). Dopoldan smo šli v mesto...no ne ravno dopoldan, ker je Matic spal do 10.30 (z vmesnim dojenjem ob 5), tako da smo se v mesto spravili šele ob 12. user posted image  Jutri imava pa posvetovalnico ob 8.10 user posted image  in ga bo po mojem kap, ko ga bom ob 7.15 budila in oblačila...bogi revček

limma lepo, da je bil Neži korenček všeč...jaz sem rekla, da ga bo Matic dobil, ko mi bo zrasel an vrtu,...pa očitno ne bo s tem nič, ker od vsega, kar smo sejali in sadili, samo korenček ne dela user posted image . Mogoče se ga bom pa usmilila in mu rajši dala banano user posted image . Zadnjič je veselo sesal lubenico in ko sem mu jo vzela, je renčal kot jezen brezzobi bengalski tiger user posted image . Se pa tudi Matic ob pogledu na fotoaparat takoj zresni, med tem ko se Manca začne takoj nastavljat in pozirat user posted image

intruder user posted image  za prespano noč, upam, da jih bo čim več

suzana dobrodošla spet doma, krasno da je dopust minil brez večjih stresov in pretresov user posted image

katee kaj se je pa zgodilo z roko? Upam, da bo blokada pomagala, da boš lahko še naprej uživala na morju user posted image

triš jaz tudi poleti sušim perilo kar na balkonu, kaj pa vem zakaj...po mojem iz navade user posted image , se mi zdi ,da je včasih suho enako hitro kot v sušilcu, pa še takoj ga nitreba pobrati in lahko še malo visi, če se mi ravno ne da ukvarajti s perilom in likanjem user posted image . Sploh pa zadnej čase malo goljufam in ne likam vsega, tako kot to počnem ponavadi...enostavno ne vem kdaj, bosta morala otroka začet hodit spat ob normalnih urah, da bo še kaj časa zvečer, ker sedaj ostanem kar v postelji, ko Matic okrog 23. končno pristane v svoji postelji user posted image

lusa tvoje princeske na fotografiji so prav krasne, vse srčkane, pa hkrati tako zelo različne user posted image

Se pa prav pozna, da je kar nekaj rednih čvekic na morju in je pravo malo zatišje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.7.2008 19:01:33   
TRIŠ
Limma prav lepa slikica s korenjčkom.Glede stolčka pa ti ga je že Sunny pokazala.Mi smo z njim zelo zadovoljni.Žan je notri in me gleda ko kuham ali pospravljamuser posted image

Intruder joj kako žalostno se ta narava poigrauser posted image user posted image user posted image

No mi pa ne gremo na morje ker je pri nas fešta in igrajo Atomik harmonik in ptujskuih 5 in Matic in Lana nočeta nikamoruser posted image .Mislim pa naj še kdo reče ,da gre zaradi otrok na morje.Pri nas to ne pali.Njim je morje domauser posted image .Danes je Matic rekel ,da njemu je najlepše doma .No ampak kljub temu bomo šli že zaradi mene,ker jaz ga pa obožujemuser posted image .Samo en teden kasneje ,če bo seveda vremeuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.7.2008 19:28:52   
Golobček

No mi pa ne gremo na morje ker je pri nas fešta in igrajo Atomik harmonik in ptujskuih 5 in Matic in Lana nočeta nikamoruser posted image .Mislim pa naj še kdo reče ,da gre zaradi otrok na morje.Pri nas to ne pali.Njim je morje domauser posted image .Danes je Matic rekel ,da njemu je najlepše doma .No ampak kljub temu bomo šli že zaradi mene,ker jaz ga pa obožujemuser posted image .Samo en teden kasneje ,če bo seveda vremeuser posted image

Triš a to imate kaj svojega da lahko tako prestavljate ?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.7.2008 19:50:30   
nikita2
ojla! jaz sem čisto nova tuki in ne poznam še pravil igre. tudi pri nas imamo januarčico. a sem potem "in"?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.7.2008 19:58:47   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: nikita2

ojla! jaz sem čisto nova tuki in ne poznam še pravil igre. tudi pri nas imamo januarčico. a sem potem "in"?

Nikita2, dobrodošla! Seveda si "in" user posted image

(odgovor članu nikita2)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?