|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
15.7.2008 22:05:12   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Zanima me, a je še katera, da samo doji, ali sem osamljen primer. Pri nas namreč še popolnoma nič ne dodajamo
Tud pri nas se samo dojimo, začnem počasi probavat drug teden...

No, jaz sem se odločila, da ne bom še dodajala, vsaj do konca meseca ziher ne, pa mislim, da bom potegnila še da pridemo iz morja nazaj, torej tam nekje okoli 4.8, ko bo stara 6 mesecev in 5 dni. Saj ni panike. Ima že 8 kg

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.7.2008 22:06:35   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alfabeta moj Alex se še tudi samo doji, no čajeka pije zraven ker je takooooo žejen.

No, čajčka pa tud mi pupamo...

No mi pa nič več.Obožuje pa milkouser posted image .Ja prav ste prebrale.Zadnič sem mu dala za kosilo pire in omakico od čuft pa ni hotel,pol smo se pa mi sladkali z čokolado in za foro damo njemu.Najprej se je kremžil ,ker je mislil da je krompir ,pol je pa skužil in tako sesal tablico,da sem mu jo na silo vzela,ker je le še malo prezgodajuser posted image .Aja pa sladoled .S tem je isto.Se kar treseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.7.2008 22:06:50   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Alfabeta
ne preveč hvalit mojih otrok ,da ne bo v petek kak kaosuser posted image user posted image user posted image

če pa bo kaos, pa naslednjič jaz pripeljem svojega, pa bo kaos od tvojih hitro pozabljenuser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.7.2008 22:08:17   
Alfabeta

Alfabeta moj Alex se še tudi samo doji, no čajeka pije zraven ker je takooooo žejen.

No, čajčka pa tud mi pupamo...

No mi pa nič več.Obožuje pa milkouser posted image .Ja prav ste prebrale.Zadnič sem mu dala za kosilo pire in omakico od čuft pa ni hotel,pol smo se pa mi sladkali z čokolado in za foro damo njemu.Najprej se je kremžil ,ker je mislil da je krompir ,pol je pa skužil in tako sesal tablico,da sem mu jo na silo vzela,ker je le še malo prezgodajuser posted image .Aja pa sladoled .S tem je isto.Se kar treseuser posted image user posted image user posted image

a to je tisto.... Pri tretjem otroku pa delamo tako.... Veš kaj mislim?user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.7.2008 22:09:33   
TRIŠ

Zanima me, a je še katera, da samo doji, ali sem osamljen primer. Pri nas namreč še popolnoma nič ne dodajamo

No, jaz sem se odločila, da ne bom še dodajala, vsaj do konca meseca ziher ne, pa mislim, da bom potegnila še da pridemo iz morja nazaj, torej tam nekje okoli 4.8, ko bo stara 6 mesecev in 5 dni. Saj ni panike. Ima že 8 kg

No če bi bilo po moje bi dodajala že pri 5 mesecu.Malo po malo postopoma,ker se mi zdi to tako lepo.Moj jošk je že čisto rjav  ,ker je non stop na sončku.Žan se tako rad pocartika vsakič ko mu je dolgčasuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.7.2008 22:11:26   
TRIŠ

Alfabeta
ne preveč hvalit mojih otrok ,da ne bo v petek kak kaosuser posted image user posted image user posted image

če pa bo kaos, pa naslednjič jaz pripeljem svojega, pa bo kaos od tvojih hitro pozabljenuser posted image user posted image

Pa ga pripelji s seboj ,da Maticu ne bo dolgčas.Lana pa se bo rada poigrala z Mašo in    Anouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
15.7.2008 22:12:41   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sem pa "izdala" januarčice in nisem kupila bazena gobice.

Sva že dve izdajalki     .

smo že tri izdajalke

Pa še jaz sem. Torej smo štiri...user posted image user posted image user posted image

Pet, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.7.2008 22:13:45   
Alfabeta

Alfabeta

Pa ga pripelji s seboj ,da Maticu ne bo dolgčas.Lana pa se bo rada poigrala z Mašo in    Anouser posted image

Ti, moj je totalno preveč živ, pa itak je v vrtcu

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.7.2008 22:14:24   
SuzanaKK
TRIŠ tvoje otročke je res veselje pogledat. Jaz upam, da bom zbrala moči še za enega malo kasneje, ko imamo z Aljažem take prigode.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.7.2008 22:14:24   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Sem pa "izdala" januarčice in nisem kupila bazena gobice.

Sva že dve izdajalki     .

smo že tri izdajalke

Pa še jaz sem. Torej smo štiri...user posted image user posted image user posted image

Pet, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image

Dej se ne važi,pa rajš poglej kako Žan uživa v gobico in jo pejt hitro kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.7.2008 22:14:58   
dašabina

Alfabeta v vrsto sepostaviin ne prehitevajuser posted image , ti si sedmauser posted image .
Šit šele 8. sem ker prehitro citiramuser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.7.2008 22:19:15   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

TRIŠ tvoje otročke je res veselje pogledat. Jaz upam, da bom zbrala moči še za enega malo kasneje, ko imamo z Aljažem take prigode.

Ja res se imajo zelo radi.Jaz in user posted image sva danes še nekaj finiširala peskovnijk pol sem pa še nekaj kopala in plela po škarpici,Lana pa je zabavala noter Žana Matic pa je posesal celo stanovanje.Tako sta mi polepšala večer.Pol pa pridejo soseda iz RK in rečejo da imajo nekaj iz EU  za velike družine.Seveda sem bila zelo vesela in smo dobili še 2makaronče ,1mokico in zdrob in pa 2 platoja mleka.Sem kar hotela plačat,ker nisem navajena tega,pa je rekla da se eni branijo ,ker jim je izpod časti.Jaz pa sem bila zelo vesela in nam bo prev prišlouser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.7.2008 22:30:19   
SuzanaKK
Ko smo že pri izdajalkah, jaz tudi nimam gobice, sva z dragim raje mal večjega vzela, cena je bila pa ista. No, imamo pa Ano banano in pepenčkauser posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.7.2008 22:34:24   
Sunny Morning
Sunny, saj veš da bomo zelo vesele če prideš. Ga pa seboj pripelji, se bo z otroci od Triš igraluser posted image user posted image user posted image

Revež cel teden ne bo prišel k sebi.user posted image user posted image user posted image

Al ona ma ful pridne otroke, bo vsaj vidu kak zgleda če jih imaš več in ko so malo večjiuser posted image user posted image  lahk pa še jaz svojega gavnerja pripeljem, pol boš mela pa ziher mir pred njim kak mesec, ker potem se pa res ne bo kmalu pobraluser posted image user posted image user posted image

Imava že tako preveč mir pred njim, da tole glih ne bi bilo dobrodošlo. Po moje se mu zmeša, pa naj so user posted image še tako pridni.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ku, ku, jaz sem tu"!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Poslušaj, a ti si Nejo že k zobozdravniku peljala?

Jap, pri nas v Nm je to praksa. Če bo Neja kaj po meni sva šli še prepozno.user posted image

Tvoja Ajda je itak najmlajša in sploh ni panike, ker ji ne dodajaš...pa še mleka imaš čisto dovolj. Jaz bi tudi, če bi bilo tako.

dašabina vidim, da si nas res pogrešala.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.7.2008 22:40:02   
Alfabeta

Tvoja Ajda je itak najmlajša in sploh ni panike, ker ji ne dodajaš...pa še mleka imaš čisto dovolj. Jaz bi tudi, če bi bilo tako.

Ja vem. Ona pa itak pije prekomastno mleko, kot izgleda. Je ko mišelinko. Vsa v šunkicah, pa prav hecno je videti, ker ima že ful barve in je med gubami bela.user posted image Boš videla v petek.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.7.2008 22:41:18   
Sunny Morning

Ja vem. Ona pa itak pije prekomastno mleko, kot izgleda. Je ko mišelinko. Vsa v šunkicah, pa prav hecno je videti, ker ima že ful barve in je med gubami bela.user posted image Boš videla v petek.

user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.7.2008 22:47:04   
Alfabeta
en kveščen? Kaj je narobe, da se pri meni je vidi trakec, v nicku? Sem ga naredila, prilepila v profil, pa samo url piše. Sem prav skopirala tam kjer piše tole: PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode ?

hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1517
15.7.2008 22:50:32   
Alfabeta

en kveščen? Kaj je narobe, da se pri meni je vidi trakec, v nicku? Sem ga naredila, prilepila v profil, pa samo url piše. Sem prav skopirala tam kjer piše tole: PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode ?

hvala!

Ratalo! Narobnega sem kopirala!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
15.7.2008 22:51:09   
dašabina

Neja se zahvaljuje za čestitke. Nam je pa sama dala najlepše darilo za svojega pol leta.
user posted image user posted image
Bravo, bravo!!!! Pa tud ostali,user posted image user posted image ki že sedite, mi se še prekucnemo na stran ali pa naprej, bo že ko bo....

Neposredna povezava do sporočila: 1519
15.7.2008 22:51:48   
dašabina
NOčko, zdaj me je pa vse to branje zmatralo, jutri pa slikice...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
15.7.2008 23:18:46   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Danes sem bila v šopingu v Muellerju in sem odkrila kašice podobne kot so Hipp in od Nestleja, mislim da se jim reče Babyvita ali nekaj takega in so občutno cenejše od drugih. Men se zdijo kar v redu, sestavine so menda iste kot v drugih kašicah...ali katera pozna oz. je katera to dajala svojimuser posted image ?

Jaz sem že dajala Klemnu kašice od Bebivita in so ok,pa kot si že ugotovila,da so res cenejše,mislim pa da so to kašice prav od Mullerja.

Mi smo tudi podedovali avtosedež,tako da jaz tudi izpadem iz igre...

Triš,jaz tudi dam malo Klemnu za polizat sladoled in ga obožuje,postane pa kar siten,če mu več ne dam in izsiljuje s sitnarjenjem.Jaz imam rada sladoled jogurt in tega edino jem,tako da Klemen tudi.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
15.7.2008 23:28:07   
Golobček
Triš mi bomo šli kar najverjetneje tukaj pri nas za čez vikend, če bo pa prosto pol pa gremo v Novigrad. Si nismo letos nič rezervirali ker ima moj tak čudn del da je joj- pa sva se odločla da greva rajši kr za vikend zdaj julija pol pa še enkrat avgusta -pa bo tudi vredu.

Zdejle se pa počasi spravim spat, no še prj obesim en pralni stroj cot, eden se mi še pere, za dva pa še imam pripravljeno da dam prat- Tak je to če imaš tri otroke- cot nikoli ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image

Nočko vsem

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 7:30:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 7:38:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.7.2008 8:29:42   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

Aja pa še nekaj me zanima, ali ve katera, kje bi lahko kupila voziček marelo s trdno oporo na hrbtu (letvice v hrbtišču. Ker nam je ati naš voziček malo "povozil" in je zdej fučuser posted image , navadne marele pa ne smemo imet, ker ima Jonas kar nekaj težav z normalni razvojem.

Jane ima eno full lušno marelico.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?