|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
16.7.2008 11:16:44   
sanna
Hvala punce!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
16.7.2008 11:19:28   
Rakica_80
Predlog za srečanje: Primorskauser posted image ,.....se lahko malo okopamo v morjuuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
16.7.2008 11:49:23   
Fargesia

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator
13.BEBIII

možna lokacija:
  • Zbiljsko jezero
  • Primorska (morje)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
16.7.2008 12:53:40   
PENCA
Pozdravljene klomifenke
Nekaj časa nisem nič brala foruma, ampak sem se čisto odklopila. Zdaj sva z morja, pa bova videla, če bo kaj haska. No, v petek bom naredila test, če ne bo prej prišla. Me pa ma, da bi probala že jutri z ovulacijskim testom. Saj menda tudi pokaže nosečnost in menda tudi prej kot nosečniški test, kajne? Bomo videli
Fargi vse najboljše za rojstni dan. In hudo mi je za tvojo pikico. Še bolj je to hudo za nas, ker se tako dolgo trudimo, ampak tudi me bomo enkrat prišle na vrsto, da dobimo zelo izjemnega otroka. Prav je, da ne vržemo puške v koruzo, ampak gremo optimistično naprej. Ti si že ena takih, zato te občudujem. Sigurno boš kmalu dobila svoje največje darilo. user posted image user posted image user posted image
Dana in Sanna čestitke. Lepo nosečnost vama želim.
Tudi vsem drugim želim vse dobro in čimprej user posted image user posted image . Žal še nisem uspela prebrat vsega kar se je v tem času zgodilo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
16.7.2008 16:13:07   
Fargesia
O PENCA, ful hvala!!!

ja, me smo tiste "srečnice" k nas življenje malo bolj preizkuša kot druge...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
16.7.2008 16:34:25   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

seveda, same izbranke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
16.7.2008 17:09:20   
neela
Sanna - čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Se samo meni zdi, da se nove članice skoraj že prej izpišejo iz našega kluba, ker ugledajo user posted image , kot se sploh vpišejo??? Smo skoraj že tako kot na  'štacjonu'...user posted image ...samo še veteranke sopihamo kot stare lokomotive...user posted image user posted image user posted image

Srečanje? Men je čisto vseeno lokacija; ker če bom imela čas (kar je pri meni večja spremenljivka) pridem tud v Prekmurje...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
16.7.2008 17:14:00   
sonček85
žal nisem več vaša članica ne jemljem več klomifena ,ker je rekla g da ga predpiše največ za 3-5 mesecev.sedaj čakam na pregled pri dr.drobniču v lj.kje pa bo,sem pa vaša zvesta navijačica še naprej ,saj je vsaka nekaj posebnega in si vse zaslužite user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
16.7.2008 17:28:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

žal nisem več vaša članica ne jemljem več klomifena ,

Da te ne bomo privlekle za ušesa nazaj v klub! Tvoja članarina poteče šele takrat, ko ugledaš user posted image !!!! Tle nas je kar nekaj takih, ki smo že zdavnaj pozabile, kako izgleda K...pa vendar ostajamo kot kokoške vse na istem kupu..user posted image ...zato res upam, da nas ne zapustiš....user posted image

P.S.: Se opravičujem, če sem groba...malo sem se razjezila nad pisanjem *Marty* na forumu Zanositev...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
16.7.2008 17:35:31   
lučka 25
BEBIII, čestitam, ker boš postala teta. user posted image  user posted image  user posted image  jaz tudi že odštevam dneve, ko bom postala teta, še 17 tednov.

biba, upam, da je morje dobro vplivalo inn bomo kmaluu tebi user posted image  user posted image  user posted image .

PENCA, upam, da bo petek srečen dan in bo na testu user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  naj bi pa baje O test res žee pokazaal nosečnost,, ampak morata biti obvvezno obe črttici močni.

IZVIRNO SPOROČILO: nf

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

seveda, same izbranke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Se podpišem. user posted image  user posted image  user posted image

neela, mapak res nove članice kar bežijo user posted image , me veteranke pa kar sopihamo. Mojo one pač  tiste ta nove vlake,  ki so noro hitri,  me ppa stare čuha-puha.  user posted image

sonček, ti je že neela vse povedala. Članstvo see v tem klubu prične in se mogoče lahko konča le, ko zagledaš user posted image  user posted image

Fargi moja user posted image . Jaz sem tudi za Zbiljsko jezero.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 16.7.2008 17:36:21 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
16.7.2008 17:44:31   
sonček85
no problema nisem jezna ker si se malo ujezila.seveda dogovorjeno se konča ko zagledam kar piše pod moj podpisuser posted image

kje pa bo srečanje in kdaj da bi probam nekako uskladit s službo če bo šlo
(sem pa iz Žalca)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
16.7.2008 17:47:22   
Rakica_80
A res tudi ti boš kmalu teta?......Kako lepouser posted image

Dejte mi nekaj povedat, danes sem imela par ur take grozovite krče v predelu maternice, včeraj zvečer pa me je fuull križ zbodeluser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
16.7.2008 17:50:23   
Rakica_80
user posted image pa sem dobila 2.7......bazalno temperaturo sem si merila: 12,13 in14 sem imela vsak dan večjo do 37,2,včeraj pa mi je padla že na 36,7user posted image ....a je možno da sem že imela Ouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
16.7.2008 17:52:55   
Rakica_80
Jaz sem tako zmedenauser posted image
Hvala, ker mi vedno tako pomagate in odgovarjate na moja smešna vprašanjauser posted image ,....takih bolečin v maternici nisem čutila nikoooli!!!!user posted image Res je bilo groza!

Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.7.2008 17:53:19   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image pa sem dobila 2.7......bazalno temperaturo sem si merila: 12,13 in14 sem imela vsak dan večjo do 37,2,včeraj pa mi je padla že na 36,7user posted image ....a je možno da sem že imela Ouser posted image

Jaz bi rekla, da je čisto možno. Sploh če imaš krajše cikluse. Upam, da sta delala potrese user posted image in da bo čez cca. 2 tedna polepšan dan z user posted image ! Držim pesti zate!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.7.2008 17:54:47   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

no problema nisem jezna ker si se malo ujezila.seveda dogovorjeno se konča ko zagledam kar piše pod moj podpis

user posted image user posted image user posted image Tako se govori!!! Sploh pa če si pacientka dr. Drobniča...te smo pa itak klasa zase, kajne??? user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.7.2008 17:56:51   
Rakica_80
O jooj Draga moja Neela, da bi bilo vsaj to res, ampak kljub vsemu, ne verjamem da bo kej, sem že počasi obupala.......user posted image čakam na Umetno in takrat se bom veselilauser posted image ....mislim vsi se bomo veselili za naše user posted image !!!!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.7.2008 18:05:52   
katy82
Čau mačkice se samo tolk javljam da vam vlijem malo upanja pa sej ga v bistvu niti ne rabte k ste same pozitivkeuser posted image .Sploh nisem vedla da obstaja ta forum drugače bi se že lani pridružila,klomifen sem jemala skoraj eno leto,zraven še par ciklov dabrostona ker so me hormoni res zajebaval.V glavnem lani avgusta sem ugledalauser posted image in letos maja postala mamica prelepi dojenčici Lari.
Rada bi vam sam rekla da mislte pozitivno in ne obupavat tud vam bo enkrat al pa tud večkrat ratalo,da boste ugledaleuser posted image pol pa sploh verjele ne boste tko kot jst nisemuser posted image .

Srečno Katy in Lara

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.7.2008 18:06:39   
neela
BEBIII, nikar obupat no! You never know.
Čeprav sem bila v soboto, ko me je znova obiskala user posted image , tudi sama čisto enakega mnenja kot ti in sva se z mojim user posted image tudi pogovarjala o tem, da nama pač brez pomoči belih halj žal ne bo ratalo. Čeprav je ravno ta ironija, da z nobenim od naju ni nič narobe....

Mogoče pa se še kje srečava v vodoravnem položaju in nizkem štartu, a? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.7.2008 18:07:55   
Rakica_80
Hvala Katy82 za tako prelepe besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.7.2008 18:09:08   
neela
katy82, oj! Hvala za lepe želje! Seveda ostajamo s podporo druga drugi pozitivke še naprej....samo to čakanje na user posted image nas občasno ubije...user posted image ... Vso srečo tudi tebi in tvoji mali štručki - ki je mimogrede rojena prav na moj rojstni dan - BRAVO BIKICE!!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 16.7.2008 18:10:33 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.7.2008 18:10:55   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Čeprav sem bila v soboto, ko me je znova obiskala user posted image , tudi sama čisto enakega mnenja kot ti in sva se z mojim user posted image tudi pogovarjala o tem, da nama pač brez pomoči belih halj žal ne bo ratalo. Čeprav je ravno ta ironija, da z nobenim od naju ni nič narobe....

Mogoče pa se še kje srečava v vodoravnem položaju in nizkem štartu, a? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja ma resuser posted image user posted image user posted image
Bomo pa čakale bele halje in vse drugo kar pride vmes je dobrodošlouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.7.2008 18:14:14   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image  ja ma resuser posted image user posted image user posted image
Bomo pa čakale bele halje in vse drugo kar pride vmes je dobrodošlouser posted image user posted image user posted image  

tud kar 'pride vmes' vzamem, samo da dočakam user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.7.2008 18:19:01   
tejčica30
Živjo!

Jaz sem bila na morju, ve pa ste med tem naklofale 20 strani, sem samo površno preletela....
ČESTITKE NOVIM NOSEČNICAM;
user posted image user posted image user posted image user posted image Fargi.

Ta ciklus sem jemala le eno tabletko K na dan, čeprav mi je G predpisala dve. Sem imela v ponedeljek pregled in je bila kar malo jezna, da kar nekaj po svoje doziram. Samo kakšen smisel ima jemanje večje doze K, če potem med Ovul. tako boli, da niti seksat ne moreš? Naredila mi je UZ in rekla, da sta dva lepa folikelčka pripravljena na ovulacijouser posted image user posted image
Če ta mesec ne zanosim imam naslednji mesec HSG. Pol bomo pa vidli kako naprej... A ful boli HSG?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.7.2008 18:23:33   
Rakica_80
Če imaš ful zamašene jajcevode te bo bolelo, če ne pa obratno!
Mene pa nekaj zanima.....kako si jemala K pred HSG?

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?