|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
12.7.2008 19:04:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

hojla punce!
Kaj jst to slišim zaene neumnosti Neelika!!!!!! Pheeee same brezveznosti, vse bomo imele svoje otročke! user posted image  Sicer pa sej veš, kaj je meni Reš rekel...da je lahko kljub M še vedno nosečnost user posted image  Kakšen bučman user posted image  Jaz pa mislim, da nas bo par fosilk (in seveda tudi tistih ta frišnih, da ne bo pomote) zelo kmalu zanosilo. Za Lučko je itak jasno, da bo avgusta, Miška pomoje že pleše za našimi hrbti z dvema črticama, ti nas boš pa itak prehitela vse in mi končno sproducirala mojga zetka. Hja, jst se bom pa Lučki pridružila avgusta, kaj pa čem. user posted image

Se čist strinjam s tabo. Bi blo res fino, če bi šlo vse po tem scenarijo, ker bi se nam vsem zmešalo, seveda od sreče. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neela, kot ti je že nf rekla: vse bomo enkrat kmalu srečke user posted image  in najboljše mame. Danes se zjoči, jutri boš pa že spet polna energije za nove boje.

nf, a tebe pa tudi tako lepo rihta tvoj user posted image . Jaz pa sem imela še to srečo, da sta mi kuhala moja starša in tašča prve tri dni. Smo imel kar družinska kosila pri nama, sta še mal na kosilo prišla brat in žena in mi je blo prav fino. Ker bi drugače umrla od dolgčasa. Hitro se poštimaj, da boš ti pa lahko za neeli priskrbela snaho. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.7.2008 9:23:35   
neela
hvala hvala hvala vam - nf, lučka in trinity!!! user posted image user posted image user posted image Res, le kaj bi brez drug druge?? Naši možički/fantje bi se nam že odpovedali, če bi v taki meri njim tarnale...
Danes je z mano že bolje. Saj vem, da bo treba iti v nove boje. Zmeraj bolj pa mi je tud jasno, da nama brez pomoči bele halje pač ne bo ratalo, zato se bom poskušala 'skoncentrirati' na jesen...

Kako ste mi drugače???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.7.2008 13:08:29   
lučka 25
Ja, res je sreča, da imamo ena drugo, da se malo pohecamo, pojamramo,... skratka vsega po malo.

Tudi midva sva se že sprijaznila, da nama bela halja ne uide, ker naju je na to opozoril tudi Reš. Je rekel, da sva pač izbranca, ki sva tako super dobra, da zato obiskujeva zdravnike, da jim to poveva in, da so oni lahko veseli, ker so naju spoznali. Naju je prav šokiral s svojo pozitivno voljo in pravim humorjem za spodbudo. Ampak saj smo res mi izbranci, nekaj posebnega, ker bo že naša zanositev posebna in volj tako močna, optimizem, vstrajnost,... kar mogoče drugi, ki jim uspe takoj, nimajo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kot je že rekla ena (se ne spomnim več katera), da so naši otroci izbranci, najboljši, najlepši, posebni,..., ki že čakajo na nas, samo še do njih moramo priti. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.7.2008 13:51:28   
Fargesia
hojla punce...

jaz sem danes spet žalostna...

jutri imam rojstni dan, najine pikice pa ni več...joj...spet mi gre na jok...

upam da ne najedam...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.7.2008 14:41:13   
lučka 25
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da jaz že cel teden razmišljam, da imaš 14.7. rojstni dan in na mesto, da bi se veselila, je pa sedaj takole. user posted image
Vem, da ti je še vedno hudo. Vedi pa tudi, da na nas se lahko vedno zaneseš. Smo ti ves čas na voljo in te bomo poslušale/brale ves čas in ti vsaj tako poskušale stati ob strani.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.7.2008 17:13:08   
neela
Ostajam brez besed Fargiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.7.2008 19:17:05   
Fargesia
Lučka in neelika hvala vama...ko se spomnim kako je moj dragi jokal in si nekako očital...srce mi bo počilo...

je rekel v joku zadnjič...pa roko sem gor vsak večer držal pa ljubčke dajal, pa ni nič pomagalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
13.7.2008 20:12:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka in neelika hvala vama...ko se spomnim kako je moj dragi jokal in si nekako očital...srce mi bo počilo...

je rekel v joku zadnjič...pa roko sem gor vsak večer držal pa ljubčke dajal, pa ni nič pomagalo...user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
13.7.2008 20:15:31   
lučka 25
Fargi, vem da je težko, ampak ne smeta si očitat. Vidva nista nič kriva za to. Tako je narava hotela.
Morata razmišljat za naprej, da sta že v prvo mislila in hotela vse dobro in taklo bo tudi v naprej.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.7.2008 20:34:06   
trinity22
Fargi niti predstavljati si ne znam tvoje bolečine pa vendar vedi, da smo vse s tabo in da moraš ostat močna, za vsakim dežjem posije sonce in tudi za vaju z dragim bo posijalo, le verjet je trebauser posted image user posted image user posted image

nf super, da si že spet prava ti, ti kar počivaj in se pusti malo strečt, saj vešdolgo to tako ne bo trajalouser posted image

no pa tolk za radovedneže, jaz sem super, slabosti nič(še), prsi me bolijo -  malo se da zdržat, drugače pa imam ogromen apetit, sam jedla bi ...

neela tudi zate sem vesela, da si že bolše in tako se govori - gremo v nove bojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.7.2008 21:38:08   
Fargesia
user posted image prav ponosna sem na naju...sva se zdajle nasmejala in pogovarjala kako lep in zdrav bo najin otroček...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.7.2008 10:03:10   
miska73
Punce fosilke, jst sicer tudi resno računam na pomoč belih halj.
Ampak sem si za letošnje poletje zadala resen plan, da vseeno intenzivno poskušava po naravni poti.
Kar pomeni organizacijo podaljšanih romatičnih vikendov v času O.
Sem polna optimizma. Po svoje me je to, da dohtarji niso nič našli oziroma da so ugotovili, da sva oba super fajn, kar opogumilo... Čeprav bi včasih kar raje videla, da kaj najdejo in da potem veš, da je v tistem vzrok...
Mogoče pa nama samo usojeno še ni bilo, da bi nama ratalo... Pa bo zdaj.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.7.2008 11:38:57   
dana
Hojla punce,

no mi smo preživeli 3 dni na Krku in je bilo super. Tamali užival 500 na uro. Baška je res lepa in fajn plaža za otroke.

Moje M še ni. Testa nisem delala, čeprav že kakih 5 dni zamuja. Prejšnji mesec sem jo dobila že 29. dan, ta mesec pa očitno spet zamuja. Ti, ti, ti M user posted image

Fergi žal mi je za pikico.

Biba upam da se je/bo prijelo ko si imela tako lep rezultat na UZ.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.7.2008 12:07:19   
trinity22
dana super novičke, pa  bi mogoče le nardila test za nas radovedniceuser posted image

Fargi sem vesela in ponosna nate, da kljub temu krutemu dogodku zmoreta toliko optimizma in pozitivne energije, tako je prav, bravo ...

biba držim pesti, da bo ta mesec uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miska73 prav da tako razmišljaš, mogoče pa le rata zgubit nimata kaj, lashko kvečjemu pridobita malo štručkouser posted image user posted image user posted image

Da vam povem, pa vem da boste rekle, da zveni že staro in oguljeno, pa vendar sem se jaz cel prejšnji mesec tolažila s tem, da ta mesec (junij) še jem vse te tablete in vitamine in pijem čaje in ne vem kaj vse, da potem pa ko greva na potovanje pa vse odklopim, pa če rata rata,, če ne pa tud OK, no in glej ga zlomka je ratalo že ta mesec ... tako da včasih je res treba dat vse skupi mal na OFF, željo potisnit malo v ozadje in potem prepustit vse skupaj naklučju in naravi ...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.7.2008 12:11:07   
sonček85
fargi:vse najboljše zate,vse najboljše zate,in nikar ne bodi žalostna ,saj ti zmoreš use.user posted image

rade te imamo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.7.2008 12:11:59   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj gre pa še meni na jok.naj ti posije sonce in ti podari najlepše darilo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.7.2008 13:05:30   
Fargesia
sonček!!!hvala!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
14.7.2008 13:26:15   
lučka 25
user posted image  user posted image  Fargi, še enkrat in tudi tokrat iz srca. user posted image  user posted image

user posted image user posted image   VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 14.7.2008 13:33:23 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.7.2008 13:34:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image prav ponosna sem na naju...sva se zdajle nasmejala in pogovarjala kako lep in zdrav bo najin otroček...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  In to je čista resnica! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.7.2008 13:38:03   
lučka 25
miška, saj tako razmišljanje je čisto prava. Je pa res, da je prav, da sedaj uživata, se sprostita in bo že vse lepo in prav zato, ker bosta v tem uživala vidva.

dana, upam na user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

trinity, vidva pa glejta, da se bosta imela nepozabno super, dobro, enkratno,... na poročnem potovanju. user posted image  user posted image  user posted image  Praviš, da se dobro počutiš in uživaš v user posted image . To je pa lepo slišati.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.7.2008 14:03:05   
miska73
Fargi, ob tvojem RD ti želim ogromno smeha, poljubov, objemov in lepih dogodkov

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.7.2008 14:03:39   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image  user posted image  Fargi, še enkrat in tudi tokrat iz srca. user posted image  user posted image

user posted image user posted image   VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! user posted image user posted image  

hi hi lučka! še enkrat hvala!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.7.2008 14:05:58   
nf
Fargi vse najnajnaj ti želim!!!!! Želim ti, da bi ti bilo to leto postlano z rožicami in samo s srečo in z veseljem, vse ostale grdobije pa ŠŠŠŠCCCCCCC. Sem pa zelo zelo vesela, da sta oba že boljše volje in sploh, da ti dragi skos stoji ob strani, to je pa itak največ vredno.

Grem nazaj počivat, sem še vedno ful zmatrana.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.7.2008 14:09:54   
Fargesia
miška in nf, hvala!!!

za vse častim eno tortico!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 14.7.2008 14:10:58 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.7.2008 14:37:39   
trinity22
Fargi vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image

pa hvala za torto, njami

Lučka verjamem, da se bova imela lepo in bova uživala 100/huser posted image , kar se pa user posted image pa uživam, nič mi ni slabo apetit imam ogromen pa trenutno nič ne delam, ker se mi ne da - skratka uživamuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?