|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
16.7.2008 18:25:06   
neela
tejčica30 -  držim pesti, da vama že ta mesec rata in ti ne bo treba iti na HSG. Drugače pa je - bil vsaj zame - HSG eden izmed pregledov, ki se ga skorajda ne spomnem ...se pravi, brez bolečin. V trenutku, ko vbrizga tekočino je sicer malo čuden občutek, čutiš pritisk. Bila pa je zdravnica in sestra tako prijazna - smo kar nekaj čvekale, tako da sploh nisem opazila, kdaj sem bila sploh pregledana... Itak pa dobiš tud protibolečinsko tableto. Skratka kar brez strahu.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
16.7.2008 18:25:59   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Če imaš ful zamašene jajcevode te bo bolelo, če ne pa obratno!

Aaaa....zato mene ni nič bolelo.....user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
16.7.2008 18:32:51   
Rakica_80
E jaaaaauser posted image
Mene skoraj da ni razneslo na uni mizi, ko se spomnemuser posted image .....ampak dobro, vse enkrat mineuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
16.7.2008 18:34:34   
neela
No, vsak dan se človek nečesa novega nauči...čeprav je v bistvu logično...

Neposredna povezava do sporočila: 3229
16.7.2008 19:36:56   
sonček85
če te je bolelo v jajčnikih pomeni da si imela odziv na klomifen in da si takrat imela O in upam da si veselo slončkala.

držim pesti za +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3230
16.7.2008 22:34:14   
lučka 25
katy 82, take pozitivne informacije pa potrebujemo!  user posted image  user posted image  user posted image pa pozitivne misli tudi! user posted image  user posted image  user posted image

BEBIII, mislim, da si imela O in, da sta veselo user posted image

tejčica30 user posted image  user posted image  user posted image  za dva lepa folikla. Zdaj pa naj vama uspe, da se ogneš HSG-ju.

sonček, tako se govori user posted image  user posted image  user posted image  Tvoj podpis je pa prav dober in naj se uresniči.

neela, vsem nam bo KMALU uspelo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
16.7.2008 23:52:43   
tejčica30

Mene pa nekaj zanima.....kako si jemala K pred HSG?

Saj to tudi meni ni bilo preveč všeč. Po enem letu neuspeha sem pri G dobila K, šele potem sem prišla do informacij (kje drugje kot v našem klubu), da to ni bilo najbolj pametno. Da je velika verjetnost, da ga jemljem brezveze. Sem pa zdaj tretji/zadnji ciklus K, naslednji mesec ga zaradi HSG -ja ne bom jemala - taka so bila navodila.

Tudi od ene tabletke na dan, me prav fino zdaj špika v jajčniku, se mi zdi, da niti ni take razlike kot prejšnji mesec, ko sem imela dozo dva na dan.

Lepe sanje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.7.2008 6:17:20   
Anonimen
Bebi, tud meni je dala najprej K, HSG imam šele nekje čez 2 meseca.

tejčica, vidim, da smo nekje na istem. Tud jaz sem sedaj 4 ciklus s K, HSG me še čaka nekje čez 2 meseca.

Moje bolečine so danes popustile, tako, da je vse ok. Sedaj pa lahko samo čakam do konca meseca..

Neposredna povezava do sporočila: 3233
17.7.2008 8:57:12   
Rakica_80
Ja neven no......moj G, ne osebni ampak, Dr. Ravnikar, ki me zdravi, je rekel , da nič ne bo od K ali bilo kaj, dokler se ne ugotovi vzrok, ko bo vzrok viden, takrat se zdravi!
Meni je predpisal K , komaj po Laparo, čeprav so že vedeli na HSG, da imam 100% zamašene jajcevode.....kaj če bi jaz jemala K pred vsem tem in bi se trudila ampak iz tega nebi bilo ničuser posted image
.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
17.7.2008 9:02:35   
Rakica_80
Res da včasih komu pomaga K, ampak šele takrat , kadar je vzrok viden.
Res pa je v vsemu temu, da je dolgotrajno!
Uhhhh sem se raspisala, kot kakšen DR!!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz želim vsem da vam rata in bi bila vesela, da nerabite hoditi na razne operacije,...itd!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.7.2008 9:06:00   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica30

Mene pa nekaj zanima.....kako si jemala K pred HSG?

Saj to tudi meni ni bilo preveč všeč. Po enem letu neuspeha sem pri G dobila K, šele potem sem prišla do informacij (kje drugje kot v našem klubu), da to ni bilo najbolj pametno. Da je velika verjetnost, da ga jemljem brezveze. Sem pa zdaj tretji/zadnji ciklus K, naslednji mesec ga zaradi HSG -ja ne bom jemala - taka so bila navodila.

Tudi od ene tabletke na dan, me prav fino zdaj špika v jajčniku, se mi zdi, da niti ni take razlike kot prejšnji mesec, ko sem imela dozo dva na dan.

Lepe sanje!user posted image

Res je, še ena je prevečuser posted image ......jaz čutim jajčnike od kadar jemljem (K-2krog), po eno na dan,še preveč, jih lahko še narišem, kako jih lepo čutimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da ti zadnji krog resnično uspeuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.7.2008 10:11:53   
tejčica30
Hvala vam za lepe želje, pa za tolažbo, da HSG ni nujno da boli. Do zdaj sem imela informacijo, da je to zelo boleč postopek, vendar sem se s tem soočala tako: ziher ne boli bolj od poroda, tega pa si želim bolj kot vse na svetu. In bom potem tudi HSG pokončno dala skozi. Seveda pa je tudi upanje, da mi ne tega ne bo trebauser posted image

biba12, kako to da čakaš dva meseca na HSG? Kaj so take čakalne dobe? Meni je zadnjič G rekla, naj ko dobim M (čeprav mi želi da je ne), pokličem in imava že določen datum v začetku avgusta (v Postojni).
Tudi meni je zdaj že uplahnila bolečina.

Vidim, da se dogovarjate za zmenek. Tudi jaz bi se pridružila, če bom imela čas in če ne bo predaleč. Veste, zaenkrat nekako ne govorim okrog o svojih težavah, (razen dvema prijateljicama, ki sta na drugem koncu Slo), tako da se mi včasih hoče kar zmešat, se mi zdi, kaj čem to govorit, saj me noben ne more razumet - razen vas, ki ste na istem. Ne vem, kako dolgo še bom zdražala, vem pa, da se bo novica o najini neplodnosti razširila s svetlobno hitrostjo po našem malem kraju, če bom samo eni osebi povedala. Jaz bi vas rada spoznala, ker je v živo čisto nekaj drugega kot tole na forumu - čeprav moram priznat, da mi tudi forum veliko pomaga - že dejsvo, da nisem sama s svojimi težavami.

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.7.2008 10:32:42   
nf
Dober dan gospodične ex + klomifenke user posted image
Kakšna burna debata se je končno razvnela!!!! Jupiiiiiii! Glede preiskav in K, jaz sem tudi jemala K 4 mesece, ampak čisto brezveze, glede na to da sem imela tako hudo endometriozo. Ampak tak je baje postopek, da najprej probajo s K, potem pa vse te invazivne preiskave. Sej ful puncam je pa pomagal ravno K.
Bebii, meni je pa tvoja BT ful čudna user posted image  Na začetku naj bi bila nizka, ti si jo pa imela 37,2?? Pri ovulaciji sicer res pade, ampak ne za pol stopinje, prej za 2 desetinki. Bebii kaj če si ti noseča user posted image  Pri nosečnosti BT ostane visoka tudi po kvazi M.

Neposredna povezava do sporočila: 3238
17.7.2008 10:34:18   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image Tako se govori!!! Sploh pa če si pacientka dr. Drobniča...te smo pa itak klasa zase, kajne??? user posted image

Gremo! Drobnič versus Ribičeva! user posted image  user posted image  user posted image  Kateri rata prej!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
17.7.2008 10:56:14   
lučka 25
Ojla punce, ste se pa razgovorile. user posted image

Vsaka ima svojo zgodbo kako je do sedaj vse potekalo. In tako smo videle, da imajo G res različni pristop do K. Mene so tudi najprej na HSG poslal, da vidijo, če je z jajcevodi vse v redu, potem prva terapija K, potem laparo, spet K in sedaj IVF. Pa tako prav hitro minejo 3 leta.

Sva z mojim gledala slikce na mailu, ki sta nama jih poslala prijatelja, kjer je  rodila drugega otroka. So na eni sliki onedva in obe hčerkici. Pa se pogledava in rečeva. "A veš, da smo oboji na enkrat začeli delati na user posted image  in zdaj poglej njiih, imata že 2user posted image . A je res že toliko časa minilo? Hudo. Ko vidiiš ta veliko in tamalo user posted image , se šele zaveš koliko je res dolga doba 3 leta."

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
17.7.2008 11:24:41   
miska73
Jst imam skoraj identično zgodbo kot lučka, kar sva že ugotovili.
Sem pa med enim izmed obiskov pri G malo bolj tako neformalno čvekala kaj in kako je s temi postopki pa s financami... in sem dobila vtis, da je Klomifen pač zelo poceni (napram preiskavam) in da se večkrat kar na hitro predpiše pacientkam, ker je tudi kar velika verjetnost, da pomaga pri zanositvi...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.7.2008 11:43:32   
sonček85
dobila datum in sedaj komaj čakamo.jeeee samo še prej mora moj v ljubljano na odvzem spermiograma in potem še gre on na pregled k njemu.
je komaj čalam 7.10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.7.2008 11:47:18   
Anonimen
tejčica, nisem se še prijavila na HSG. Samo G mi je rekla, da če v roku 2 mesecev ne bo nič, da bom šla na HSG.

Sonček, bravo za datum!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.7.2008 12:15:30   
PENCA
Pozdravljene klomifenke
Biba 12 ne boj se HSG-ja, ni tak bav bav. Pa tudi če boli ne traja dolgo. Itak smo pa trpežne. Jaz se veliko bolj bojim poroda, ker bo ziher težji user posted image . No pa zaenkrat se mi ga še ni treba bat. Danes je prav potiho prišla user posted image , pa tak dober občutek sem imela, da sva kaj prešvercala iz Grčije. No, bova pa ta ciklus bolj pridna user posted image .
Lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.7.2008 12:30:03   
sonček85
biba hvala 
pencauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.7.2008 13:10:04   
Anonimen
Penca, kaj se pa to pravi, švercat nekoga čez mejo?!?!? Itak da se ni prijelo. Vajin otrok je očitno bolj pošten od vaju, ker je vedel, da to ne bi bilo prav. user posted image  user posted image   100% čaka ta mesec, ko bo vse tako kot je treba. user posted image

Mene pa spet neki špika po jajčnikih..user posted image  Pa je danes 19. dan, tako, da me ne bi več smelo..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.7.2008 13:15:04   
sonček85
user posted image user posted image user posted image a mogoče to

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.7.2008 13:25:49   
Anonimen
dvomim. Ker sem imela O nekje okoli 17. dne. Tako, da ni možno.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.7.2008 14:36:10   
lučka 25
miška, sva si pa res v marsičem podobni, vsaj kar se najinih zgodb tiče. user posted image

sonček, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za datum. Naj hitro mine.

PENCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

biba, K lahko povzroči tudi večkratno ovulacijo, tko da.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.7.2008 14:40:28   
sonček85
želim ti vse naj naj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?