Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.7.2008 21:51:34
|
|
|
|
snorlax
|
Bom pridna, obljubim.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.7.2008 17:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
O, ta tema še živi? Jaz pa se kar ne morem spravit na hujšanje. Zdaj vsaj vem zakaj. Enostavno se mi ne da spet znova naučiti vseh pravil. Ker moraš imeti vsak trenutek dneva v glavi kaj smeš in kaj ne. Čakam na navdih.
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 12.7.2008 17:15:56 >
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.7.2008 8:10:18
|
|
|
|
lira22
|
Natasa77, nehaj čakat, na navdih, ker to zelo dolgo traja.... Saj pri meni je.... Vleče se tud po kako leto, med tem pa se kg še večajo.... Boljs je, da se discipliniras, pa kr zacnes.... .....No govort je lahko, saj vem....V glavi ti more nardit en klik , pol pa gre.... Jaz se pa moram pohvalit, da sem se mal vzela v roke in je opet kg manj, torej -14kg, ostane se 3 kg do zacasnega cilja.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.7.2008 8:26:23
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hoj, babike. Men pa kr ne gre dol...po moje zaradi sem pa tja kakega piva! Sem vas za na zaj prebrala in - ste bolj kot ne vse pridne. Sem pa razmišljala, da sem od januarja z montijem dala dol 20 kg in da je to že kr uspeh. pa zdej še tale kilca s tabele... Mi pa manjka telovadba! Sem imela skoz tamaladva doma in ni šans, da pridem do kake druge telovadbe, kot laufanja za njima in streženja, pucanja, kuhanja, peglanja.... Bomo vidli, če bo zdej kej boljš, ko gresta spet oba v vrtec.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.7.2008 8:32:41
|
|
|
|
mojamura
|
uuuu, saj 20 kg ni mačji kašelj....pa zaradi piva se ne sekiraj, kajti kmalu bo poletje minilo in pol ti tudi pivo več ne bo pasalo
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.7.2008 8:55:20
|
|
|
|
maja1488
|
Moj računalnik še vedno ni usposobljen (ja kovčeva kobila je vedno bosa ane), zato tudi tabelce še nisem zbezala z diska dol. Sem pa imela en napad včeraj, ko sta mojadva prnesla tamali VELIKO MILKO s CELIMI LEŠNIKI. Sem pojedla 2 ploščici in potem še 2 piškota. Kile so iste kot prejšnji teden.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.7.2008 9:16:03
|
|
|
|
Špelca21
|
ojla. Jst sem se pa ta vikend mal pregrešila, ker sva bila v soboto na eni poroki pa sem pojedla košček torte, včeraj sem pa jedla pizzo, sicer vegetarjansko samo je bilo testo iz bele moke. No saj od danes naprej bom pa spet ful pridna. Pa saj smo na poroki tudi ful plesali tako, da ni take velike "škode". Kilce so pa iste.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.7.2008 18:00:07
|
|
|
|
snorlax
|
Oj, še sem tu. Samo pofočkam se. Komaj čakam naslednji teden, da grem po 2,5 mesecih v službo. Bo malo manj časa mislit na hrano, pa bo šlo mogoče kaj dol.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.7.2008 18:07:16
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla. Jaz sem pa kr pridna. Včeraj sem samo dva deci šampanjca, ker smo s pričami in starši nazdravili najini bombažni obletnici poroke. Sem pa kr pizze spekla zraven in sem tri kose polnozrnate pojedla za večerjo. Sej ni tak zelo mim. Se danes čist ok počutim. Gremo punce v nove boje...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.7.2008 6:23:08
|
|
|
|
snorlax
|
Ti, Naty, kaka je pa to bombažna?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.7.2008 8:14:07
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Ti, Naty, kaka je pa to bombažna? ej, si mi vzela iz jezika oz. izpod prstov jaz sem si pa včeraj skuhala enolončnico iz zelja....mmmmmmm je bila dobra, pa še spucalo me je fajn
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.7.2008 8:26:24
|
|
|
|
maja1488
|
pa še spucalo me je fajn O bože mili. Jaz se tudi držim, včeraj za večerjo sem naredila jogurt z marmelado Kilce pa tudi gredo dol.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.7.2008 14:05:01
|
|
|
|
maja1488
|
ime željena izguba kg izgubljeni kg do cilja še... mojamura 45 18 27 sergia 25 10 15 snorlax 60 27 33 maja1488 17 7 10 Naty-Taja 10 1 9 dulcinea 14 7 7 sonjah 32 29 3 Špelca21 14 6 8 angel_rebelde 15 5 10 lira22 17 12 5 Naja3 10 0 10
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 8:14:34
|
|
|
|
mojamura
|
no meni je šlo spet pol kg dol, vendasr za tabelo lahko spremeniš ko bo šla cela kila dol....takrat bo tudi moj podpis drugačen hehehe
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 9:50:13
|
|
|
|
maja1488
|
Bom naslednji teden spet spremenila
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 11:32:42
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Snorči - celo leto!! Vam moram povedat, da sem ful vesela, ker sem z rojstnodnevnim darilom - Montijevo knjigo, spodbudila našo mamo (ima po moje še mal več, kot Snorči na začetku pa manjša je ) da je začela se navajat na "našo" prehrano! Mogoče ji bo pa uspelo. Je rekla, da ima celo mizo zelenjave pa to!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 12:28:42
|
|
|
|
snorlax
|
Naty-Taja, čestitke za 1. obletnico. Se mi je zdelo, da mora bit bolj začetniška, ker je mehka (bombaž), potem so čedalje bolj trde (srebrna, zlata, diamantna...). Maja, hvala za tabelco. Jaz še kar nekaj varam Montija z junk foodom. Sem se odločila, da s ponedeljkom, ko grem nazaj na šiht, začnem spet strogo, kot od začetka. Mi bo lažje, ker ne bom toliko v kuhinji.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 12:54:22
|
|
|
|
maja1488
|
Mislim Snorlax!!!!! Varaš ga????? Kako moreš. Pa on je tako fejst dec. Jst nič ne grešim in predvčerajšnjim sem naredila še eno anticelulitno nego. Je šlo ziher še kej vode ven iz telesa. Komaj čakam ponedeljek in novo tehtanje.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 15:30:21
|
|
|
|
mojamura
|
hehehe....jaz tudi ne razumem, kako lahko tako lepo čelavega moškega kot je monty sploh varaš jaz pa anticelulitna krema sve da best frendici
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 15:33:21
|
|
|
|
Anonimnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst nič ne grešim in predvčerajšnjim sem naredila še eno anticelulitno nego. J Kaka anticelulitna nega pa je to? Aja, a lahko daš še mene na tabelco? Recimo, moji podatki trenutno so: željena izguba kg: 50 trenutna izguba kg: -6 Tehtam pa se ob ponedeljkih. No, sicer me od naslednje srede vsaj 14 dni ne bo, pa vseeno.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.7.2008 18:51:29
|
|
|
|
maja1488
|
Jst uporabljam od geomar-ja. Po tem se mi vsaj mal pozna. Dokler mažem seveda. Pa brezovo olje sem tudi imela. Anonimnica, dobrodošla na tabeli.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.7.2008 8:01:09
|
|
|
|
mojamura
|
ka zaj pupike....se vidi, da smo same babe na kupu - poglejte kako je danes spet vreme
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.7.2008 8:31:39
|
|
|
|
maja1488
|
Kako same babe? Sej je monti gor
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.7.2008 8:43:11
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, bi moglo sonce svetit, glede na to, da je en moški med samimi babami! Jaz sem zdejle ravno pri zajtrku in kavici...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.7.2008 8:45:06
|
|
|
|
Naty*Taja
|
AHa - še to, jaz se vedno tehtam na en mesec. So mi pa hlače že mal bolj prav! Pa ta strela od piva... Jaz, morem sem pa tja kterga! Dobro, da je dež, da ne bo lušt.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?