Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 22:13:00
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss majrim mogoče se je ustrašla pa ni odgovorila Mela ustrašla ..ma koga ..solinarja...
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 22:16:09
|
|
|
|
thaiss
|
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 22:20:35
|
|
|
|
cuma
|
Čau pupe! Sem brala za nazaj ... ma nisem vsega prebrala ... Kako ste? thaiss: ni panike ... mati je že rezervirala mašino
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 22:28:09
|
|
|
|
Noel
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss majrim mogoče se je ustrašla pa ni odgovorila Mela ustrašla ..ma koga
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 22:34:36
|
|
|
|
Noel
|
Kam pa spadaš? Na sever Primorske. Sem se zdej učila citirat, zato sem prej nekaj čudnega citirala
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 22:37:49
|
|
|
|
thaiss
|
noel bravo za citiranje...tle se marsikaj naučiš cuma, kaj je uzela??? helenav sem prilaufala nazaj, ker v Cantanteju so sami pubertetniki
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 22:44:22
|
|
|
|
cuma
|
Ojla ... tukaj sem thaiss: vem samo, da je 1,4 in da je črn ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 7:39:56
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, včeraj ste samo neko nezemljanščino pisale Poleg tega Cuma in Thaiss v nekih šifrah in nekih črncih tako, da... edino povabilo Majrim je sprejemljivo Thaiss super, da si dobila. Ta bo šele za nove stvari Kaj si naročila prav na tisti strani, ki si jo priložila. In kako si plačala. Kako si pa vedla, da prihaja z Nemčije, a si z njimi v kontakt stopila. Bi za sestrično jih še kupila pa me zanima mal več. Nič ne bom zjutraj v Kopru. Najzgodnejša ura je 16.30. Sicer bom danes popoldne verjetno pri Delfinu. Šele naslednji teden, od četrtka naprej bom po Kopru Zrak, se vidimo v soboto. Ma kaj vi nimste otrok, da delaste take fešte Upam, da nam bo zneslo. V soboto smo super zasedeni. Najprej gremo v Podbež gledat mini zoo in verjetno nabavit mini pujska za mojega očeta, potem gremo na kosilo, potem mogoče domov na torto... Joj, še en naporen vikend. Tako naprej bom šla ponovno na škonte, ampak po novo garderobo Sej datum je že določen, 09.08 Mela ci sei? Včeraj so te nestrpno klicale, ampak tebe od nikoder. A se ti ni kolcalo Helena, si obupala v monologu. A še hodiš zjutraj na plažo. Ni prehladno? Slikice bodo prišle, samo čas si moram vzet. Če ne prej, bom v službi Jaz pa rabim kakšno priporočilo za dopust septembra eno tedenski, lahko tudi z letalom
< Sporočilo je popravil asso -- 16.7.2008 7:41:18 >
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 7:51:05
|
|
|
|
melaverde
|
dobro jutrooo ma kaj jo imate z menoj ???? nič se mi ni kolcalo, al pa se mi je in nisem opazla imam preveč dela.... IZVIRNO SPOROČILO: asso Mela ci sei? Včeraj so te nestrpno klicale, ampak tebe od nikoder. A se ti ni kolcalo glede mene in mojih sms-jev....jih berem in znam tudi odpisat ampak ne hodim naokoli z gsm-om v roki ker mi je butasto, posledično ne slišim vedno bip-a. včeraj sem spet delala do 16:20 in sem jezna odvihrala proti domu, telefon pa je ostal v predalu.... čisto sem pozabla !! sem pa zamenjala aparat in sploh vseh številk nimam noter še to me toka... danes sem prišla že za 7:30 in me prav zanima če bom šla ob 15:30 domov lep dan vam želim....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 8:02:00
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde danes sem prišla že za 7:30 in me prav zanima če bom šla ob 15:30 domov Ja, pri tem pa moraš bit karakter in se dobesedno pobrat, ker če ne itak lahko visiš v službi do večera... jaz večkrat tako naredim.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 10:15:05
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde danes sem prišla že za 7:30 in me prav zanima če bom šla ob 15:30 domov Ja, pri tem pa moraš bit karakter in se dobesedno pobrat, ker če ne itak lahko visiš v službi do večera... jaz večkrat tako naredim. ma sej, en dan se bom razpiščla in bom ostala doma...če me bo klical, bom rekla da koristim nadure ma ki se nardi mona in....brezveze, sva se samo zmenla dadelam do 15:30 in nisva dala nič na papir
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 11:25:40
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav mela kdaj dobiš kako pomoč? ma po moje ne kaj kmalu ma ni nekega dela...dobimo še en servis in pol si vedra.... meni bolj manjka družba....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 12:32:35
|
|
|
|
zrak
|
na hitro vas pozdravim.. sem že doma in zdaj grem delat kosilo... Asso.. ja ja imamo otroka, ampak ga damo spat od 20-20.30.. tako da imamo pol čas za klapo in malo druženja.. kaj je pol drugi dan, je pa ... pripravljali pa ne bomo kaj veliko.. v sodu je pa vedno vino in v pipi voda SEM VIDLA .. NEKE CD V SMETI????? KAKO PA NAJ VEM, DA SO PRIPRAVLJENI Saj me ni nihče obvestil... Sem pa že parkrat napisala kdaj se vidimo in nobenega odziva.. tako da dejte se odločit in vedno se rade volje pridružim.. ne da pa se mi silit ljudi.. ŠE THAISS PROSIM da ji vrnem voziček in NIKAKOR ne znese... TI PRINESEM NA PARKIRIŠČE ????? KER ČE BOMO ČAKALE, DA SE DOBIMO.. NE BO TAKO HITRO.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 12:41:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso.. ja ja imamo otroka, ampak ga damo spat od 20-20.30.. tako da imamo pol čas za klapo in malo druženja.. kaj je pol drugi dan, je pa ... pripravljali pa ne bomo kaj veliko.. v sodu je pa vedno vino in v pipi voda Nisem več navajena na take fešte Ponavadi se začnejo najkasneje okrog 17-ih, končajo pa se... tudi kdaj pozno... Ja, skoraj noben ni več brez otrok tako, da... se lepo tudi otroci malo družijo. Oz. za odrasle se skoraj več ne dela fešt Mene tudi še čaka kosilo. Zdej bom dala pomfri cvret, da ko vstaneta bom samo še 1x na olje vrgla, ostalo pa se itak hitro naredi (meso na žaru in bučke na žaru). Ne da se mi kaj dosti kuhat. Včeraj sem imela škužo, da nimam plina in sem samo hrenovke s panceto na žaru naredila in zraven solato Aja, zdej sem si spomnila, da za marendo smo imeli pizzo od včeraj. Bom pa vzela na plažo in bo popoldanska marenda.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 13:25:05
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav meni bolj manjka družba.... jaz pa navijam, da dobim prazno pisarno in bom sama ...delala nemoteno..ko se mi bo zahotlo, bom skočla na net in to je to....služba-služba, družba-družba..moj nov moto..ma ne vem kako bom zdržala z mojim karakterjem ma kam greš, v komercialo????? se boš morala uvajat na novo??? kaj zdaj 4 ali 8 ur??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 13:26:41
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak SEM VIDLA .. NEKE CD V SMETI????? KAKO PA NAJ VEM, DA SO PRIPRAVLJENI Saj me ni nihče obvestil... Sem pa že parkrat napisala kdaj se vidimo in nobenega odziva.. tako da dejte se odločit in vedno se rade volje pridružim.. ne da pa se mi silit ljudi.. ma majrim predlagaj ti kdaj lahko?? jaz sem načeloma zvečer vedno fraj in moja varuška je vedno prosta
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.7.2008 13:43:44
|
|
|
|
helenav
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: helenav meni bolj manjka družba.... jaz pa navijam, da dobim prazno pisarno in bom sama ...delala nemoteno..ko se mi bo zahotlo, bom skočla na net in to je to....služba-služba, družba-družba..moj nov moto..ma ne vem kako bom zdržala z mojim karakterjem ma kam greš, v komercialo????? se boš morala uvajat na novo??? kaj zdaj 4 ali 8 ur?? ne ne...delala bom kontrolo polnih cntr na terminalu....to sem delala že med nosečnostjo in od takrat tega, razen šefa, ni noben počel...tako, d abom prevzela nazaj in mi je kul, ker nisem vezana na prijavo ladje itd.... Komerciala sem bila enkrat in si ne želim več..preveč pritiska....premalo novih velikih strank...ni to zame..pa še šef ti visi vsak dan, non top za vratom
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
na kakšen način radi varčujete Sparkpostopno klasično varčevanje z obrestno mero (
31%)
naložbeno varčevanje v sklade (
6%)
varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (
19%)
ne varčujem (
44%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!