|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
15.7.2008 9:18:10   
lenika
Mojca se bomo pogajali, samo upam, da ne boste imeli prevelike vrste.
Ob tem, ko sem omenila vrsto se spomnim, na nekega pomembnega gospoda v našem mestu(zaradi majhnosti mesta ga raje ne bom omenjala), ki je od mene starejši kakšnih 15 let. Je na položaju, misli pa da je najlepši moški in so vse ženske zaljubljene vanj.
Nekega dne je prišel mimo nas, bile sva dve, ki sva se pogovarjali in rekel, da nes sem vaš in delajte z menoj kar hočete. Odločil sem se, da se bom danes vsem ponujal in me bo vzela tista, katera me bo hotela. Nato je kao skromno odgovoril sam sebi, da se boji, da ne bo nobene, njegova tajnica pa mu kao zatrjuje, da bo vrsta prevelika. No na to sem mu jaz odgovorila, da se nikoli nisem radala gužvala v vrstah in se jih kar izogibam. Odgovor mu po izrazu sodeč ni bil najbolj všeč.

Ja naš Matic se drugače v naši okolici tudi raje druži s starejšimi. Saj veste, izkušnje pa to,...user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.7.2008 9:40:39   
mojsoncek
o cveke, ste spet pridne danes... meni se pa ne da user posted image ... ja ni kaj, je pac tak dan danes.

puncica, kaj ga spet serjes?!

Nas Anze ima tudi rajsi starejse, ampak ker je v vrtcu (v njihovi skupini) najstarejsi, si je pac nasel eno mlajso. Si jo pa z enim sovrtickarjem (ki sta non stop skupaj - kot rit pa gate) malo delita user posted image .

Ah, res se mi nic ne da... bolje da grem, kot pa da kar nekaj brez veze nakladam... lep dan!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
   [Brisano sporočilo]
15.7.2008 10:59:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.7.2008 11:13:37   
mojca75
da sem slaba mama. res. prav nikoli mi še to ni prišlo na pamet. prej pomislim, da so moji otroci mal čudni, ne pa mama

tale mi je pa všeč!!!!
Punčica - kaj se še nisi skujala in boš počasi še kaj napisala, te že mal pogrešam! user posted image
Sem glih od okulista, dioptrija se mi je čist mal povečala user posted image , tako da sem sedaj samo malo bolj slepa, ne pa zelo bolj slepa. Sem pa dejansko slepa! JBG... 7,75 in 8 minusa ni mačji kašelj. Vejo vsi ki imajo dipotrijo.

tko, sedaj pa še malo dokončam sporočilo za medije, jutri speljem tiskovko, pol pa počasi dalje.

Aja, Mojca na sliki grize svež korenček iz vrta. Je k mala gosenica, poje vse iz vrta, grahke, korenčke, kolerabico,... user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.7.2008 11:16:39   
MarijaPo
cofek - vidis, v tem oziru, se s tabo popolnoma strinjam. Ce ti pomaga, potem je to super in bos najbolje resila, ce se bos zdravila s takim zdravilom (gotovo ima nic stranskih ucinkov). Dokler nimas mehurja tako vnetega, da lulas kri, da te ves cas (ne samo na koncu lulanja) boli tako, da mislis, da bi bilo najbolje kar umreti, kot zdrzati take muke, da te od bolecin v mehurju boli tudi kriz, ne mores nicesar "upropastit" s homeopatskim zdravilom. Cesto me zaskrbi, ko ljudje resne bolezni zdravijo s homeopatskimi zdravili, ce so posredi se kaksni zarodki ali otroci, je to se toliko bolj zaskrbljujoce, zato sem ti omenila, da ce dojis in imas zelo vnet mehur, je lahko to nevarno za tvojo lepo malo puncko in moras posezt po priznani medicini. Dokler pa nimas hudih simptomov, ne mores nic narobe narest s homeopatskim zdravilom (taka zdravila obicajno ne skodujejo).
O tisti debati, a homeopatska zdravila zdravijo ali ne, se strinjam, da ni enolicnega odgovora. Predvsem zato, ker gre v veliki vecini primerov za psiholoski vpliv, ki ni zanemarljiv (ce bi se mi vsi tako malo sekirali kot npr. kubanci, bi bili mnogo manj bolani), zato se s psiholosko ugodnimi zdravili vsekakor strinjam, nikakor pa se ne strinjam z raznimi neznanstvenimi razlagami, kako npr. neko zdravilo obrne frekvenco organa in ga s tem pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.7.2008 11:29:48   
marsovka2
o, cofek, no, jest imam danes tut še kar cajtuser posted image  ti, se spomnim, ko je Orest zaštrajkal na desni strani, se ni in ni hotel dojit tam, potem je bilo pa tako smešno, ker sem zadnje tri mesece dojenja imela levo fuuul večjouser posted image ..ma, saj po svoje je bilo hecno, samo ne vprašaj, ko smo šli v toplice...en jošk za raznest modrc, tadrug pauser posted image  mižerija...in potem sem si neke blazinice tlačila notr, da bi vsaj približn enako veliki zgledali, no in en dan se spozabim in dam notr uno papirnato blazinico...ajej ajej, grem v vodo, se mi tista reč napije vode...ne vprašajte, to je blo za crknt, sploh ker sem paradirala tam okol, pa nisem dala glihe, dokler nisem šla na wc, me je pa skor kapuser posted image user posted image

naš ima tut rajši starejše...ko grejo mimo kakšne najstnice, se seveda morjo mal ob njega spotaknit in ga mal ogovorit...da bi ve to vidle!!! tip totalno zašpila na karto sramežljivkota, ko gredo deklice mimo, pa ves vzhičen maha za njimi in je čist pafuser posted image user posted image

homeopatsko...hmhm...dokler ni posredi kakšna huda alkimija....sicer pa meni pri uroinfektu fuuuuuul nucajo tiste kaplice "za ledvice in mehur", res pomagajo! takoj ko jih vzamem, imam občutek (no, očitno tudi malo psihološko), da si mehur kar oddahneuser posted image
ne vem pa, kako je z dojenjem, verjetno ne al kaj

šibam, lep dan bejbe

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.7.2008 12:55:50   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

puncica - vsaka se trudi biti dobra mama, tudi ti in jaz in celo lenika, ki je od vseh najbolj grozna mama (to je seveda sala na Leniko, ki je po moji skromni oceni najbolj skrbna mama od nas, je uciteljica in se zato vsega loteva sistematicno in dosledno).

Me je skoraj kap, ko sem sedaj tole prebrala. Še zdaleč kljub temu, da sem učiteljica nisem idealna mama in včasih tudi jaz pomislim, ko vas berem, da sem pa jaz res grozna in zatežena in da mame bi morale biti predvsem skrbne, ljubeznive, očetje pa bi morali biti bolj strogi. A  pri naši hiši je ati prevzel vlogo mame, tako, da nekdo pa mora biti ati. user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.7.2008 13:00:13   
mojca75
A pri naši hiši je ati prevzel vlogo mame, tako, da nekdo pa mora biti ati.

joj Lenika, k da pišeš mojo zgodbo. pri nas je tud tko mama je ata, ata je mama, no včasih že. Jaz sem "huda" na Mojco, Mojči začne piskat, ati pa pravi "no pridi se k men stisnit" user posted image user posted image

WTF... včasih pa res ne vem, zakaj moram samo jaz robantit. Ati pa nikoli. da vedno jaz "tagrda" izpadem.
Ok, sej mal karikiram, ampak včasih se pa res tko počutim.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.7.2008 13:01:39   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Me je skoraj kap, ko sem sedaj tole prebrala. Še zdaleč kljub temu, da sem učiteljica nisem idealna mama in včasih tudi jaz pomislim, ko vas berem, da sem pa jaz res grozna in zatežena in da mame bi morale biti predvsem skrbne, ljubeznive, očetje pa bi morali biti bolj strogi. A  pri naši hiši je ati prevzel vlogo mame, tako, da nekdo pa mora biti ati. user posted image

Potem sem pa jaz tudi bolj ati kot mami user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.7.2008 13:06:04   
lenika
Me veseli, da nisem edina ta grozna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.7.2008 13:50:57   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

punči - ne nori! ti se tako podcenjuješ, mislim, da imaš ful malo samozavesti. sej tut jaz nisem popolna (daleč od tega), ampak nikoli ne tuhtam, da sem slaba mama. res. prav nikoli mi še to ni prišlo na pamet. prej pomislim, da so moji otroci mal čudni, ne pa mama user posted image

Aja, še pod to sem se želela podpisat. Se pa absolutno strinjam, da se  premalo ceniš. Si lušna mlada mamica, imaš svoje otroke najrajši na svetu in za njih krasno skrbiš in si nasploh super mamica.
Drugače pa imam tudi sama že vedno probleme s samozavestjo, a se v zadnjih dveh letih res trudim kaj na tem naredit in se ne več (čeprav se še vedno) toliko obremenjujem s tem, kaj bodo rekli drugi, kako bodo reagirali... Poskušam besede in dejanja drugih čim manj analizirat (je pa težko, če si takšen po naravi in tako vzgojen) in sedaj kdaj pa kdaj tudi že pomislim nase.

No sedaj je pa dosti tega foruma in grem še kaj naredit preden se Matic zbudi. Če bi bila tako skrbna..., ne bi sedaj že eno uro tukaj sedela in prebirala ter čvekala.user posted image  

< Sporočilo je popravil lenika -- 15.7.2008 13:52:58 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.7.2008 14:20:44   
MarijaPo
lenika - ojej. Nisem mislila tega tako, kot si to ti razumela. Zgleda te res precej sekira, kaj bodo drugi rekli. Meni se zdi vzgoja nekaj, kar mora biti sistematicno in dosledno. To sta tudi najpogosteje uporabljani besedi v vzgojnih knjigah. Matica imas ocitno zelo rada in ga zato pac noces prepustiti nakljucju, kar je pravilno in tocno to sem glede tebe hotela pohvaliti.

O samozavesti
S samozavestjo je danes tezko. Aurora ima prav, da si ne beli glave s tem, nekateri pa nimamo te srece, saj nas v to prisili okolje. Mene stalno kdo kritizira glede Eve. Najpogosteje Igor, ki ga cisto vsaka stvar grize. Ce se Eva med voznjo v avtu igra z balonom, je ves zivcen, da se bo zadusila z njim in potem sem takoj jaz slaba mama, ker ji ga nisem takoj, ko smo prisli v avto, vzela. Naslednja na spisku je moja mama, ki ima tudi stalno neke pripombe tipa: a ne bi, rajsi Evi oblekla kaj bolj tankega, a ne vidis, da so te hlace predebele za zdaj. S plazom ocitkov pa je najhujsa tasca, ki je prepricana, da sem otroka ze v nosecnosti zahabila, da zdaj revez ne je in je ves shujsan. Skratka, v takem okolju je res tezko biti samozavesten in razmisljat drugace kot: A sem res slaba mama?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.7.2008 14:25:36   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Jaz sem "huda" na Mojco, Mojči začne piskat, ati pa pravi "no pridi se k men stisnit" user posted image user posted image

No evo to se men zdi narobe in tako pri nas ne reagiramo, ker če robanti eden robanti tudi drug in če se jaz kregam na tavečjo ali tamanjšega potem ne najdeta potuhe v atiju ker da ati prav meni, pa če se še tako nestrinja s tem kar sem naredila in obratno če se krega ati, mi pa on ali jaz njemu potem poveva svoje in zato se še tolk slabš počutim, ker vem kako se trudim da moji otroc ne bodo imel potuhe, da ne bodo taki kot so nekateri ki ne spoštujejo nobenga in imajo sovrstnike in odrasle predvsem učitelje za norce in jim noben ne more do živega ker jih starši podpirajo v vseh bedarijah ki jih naredijo. Vse je pa sprožila tale tema, verjetno vam bo predolga za brat ampak samo za informacijo zakaj sem tolk slabe volje:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2941644&mpage=1&key=

Tako zdej grem pa domov. Lep dan vsem.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.7.2008 15:01:30   
marsovka2
spet mam mal cajtauser posted image

puncica, zdej bom pa verjetno "grda". Tudi jaz sem zelo nesamozavestna, čeprav se morda ne zdim, morda pa se trudim, da ne bi tako delovalauser posted image

NO, uglavnem, meni se zdi, da le preveč daš na mnenja drugih ljudi oz. si ta mnenja preveč k srcu ženeš. Čem rečt, vse lepo in prav, saj zato pa čvekamo tukaj, da dobimo tak in drugačen feedback, ampak jaz, na primer, vzamem tisto, kar mi paše, ostalo pa spregledam oz. si prikrojim, nikakor pa ne iščem neke 100% potrditve, kar je utopija, ker je vedno tako, da se 50% s tabo strinja, 50% jih pa zagotovo misli čisto drugače in te skritizirajo. Zakaj bi se torej psihizirala...sploh pa sekirala?? Mislim, da ni potrebe. Tolk o tem.

Pa Marija, saj res, kako je z Evino težo? A imate še probleme z jedjo? Že nekaj časa nisi nič o tem napisala, sem nekako mislila, da je prišla k...žliciuser posted image

Lepo popoldne

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.7.2008 15:42:13   
mojsoncek
puncica, saj ves da je vedno tako, ko odpres eno temo, da te bodo nekateri skritizirali do konca, nekateri pa te bodo podprli. No, konec koncev se isto zgodi, ce samo na kaksni debati odgovarjas ali podajas svoje mnenje. Vcasih lahko cloveka res vse mine, ampak mislim, da nima smisla se obremenjevati z mnenji drugih, sploh tistih, ki jih niti ne poznas. Zdej pa pridi raje v naso dolino na en kafe user posted image

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.7.2008 19:00:33   
puncica
Pa sej ni panike sprejemam mnenja tudi drugačna ampak kaj ko so mnenja izkrivljena in za mene popolnoma ne držijo, ugotovila sem da če se še tako zelo trudiš situacije ne moreš obrazložiti z besedami tle gor na forumu, vsak si predstavlja zadeve po svoje, pol stavkov itak spustijo zagrabijo pa za tist kar sploh ni bistvo, poleg tega je pa res ljudje me ne poznajo, tudi ve me ne poznate tako kot me poznajo bližnji in zato se trudim da bi mnenja šla skozi eno uho noter in pri drugem ven ampak ne gre, včasih se tako žrem za bedarije, ki drugim sploh niso pomembne, men pa pride do živga samo ena beseda. Mah sej ne vem kaj zdej morim s tem bedarijam tle gor, ma nič grem laufat, mogoče se mi mal možgani preluftajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.7.2008 8:05:00   
mojca75
Punči upam da ti je tek dal nove energije. Sem ti kr mal fouš za tole tvoje tekanje po gozdu.

Drage moje, jaz danes zaključujem tole debato, ne bom nič v pisarni, odhajam v Piran (službeno, da ne bo pomote). Imam sicer eno novinarsko konferenco ob 11h (držite pesti), pol pa še ena kavica pade, ob morju,...mmmm

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.7.2008 8:12:35   
lenika
Mojca lepo se imej. Pa drugače, a hodiš na te tiskovne sama ali gre še kdo s teboj?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.7.2008 8:19:27   
mojsoncek
Jutro!

No, midva z mozekom bova pa dva dni sama. Anze je sel na mini "dopust" k tasci in tastu. S kaksnim velikom veseljem in navdusenjem je vceraj govoril, da bo tam spal. Oh, ta moj mali fantek... kako hitro rastejo...

puncica, si odlaufa vceraj svoje... pa mozgancki, so se prevetrili?

mojca, dobro zrihtaj na konferenci, pa uzivaj na kavi ob morju (fous user posted image ).

Sibam zdej po hitrem pospesku delat, da bom lahko danes malo prej zakljucila... pa nobenemu povedat user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.7.2008 9:28:10   
cofek
sam še tole, pol pa RES zaključim to debato:

IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
cofek - vidis, v tem oziru, se s tabo popolnoma strinjam. Ce ti pomaga, potem je to super in bos najbolje resila, ce se bos zdravila s takim zdravilom (gotovo ima nic stranskih ucinkov). Dokler nimas mehurja tako vnetega, da lulas kri, da te ves cas (ne samo na koncu lulanja) boli tako, da mislis, da bi bilo najbolje kar umreti, kot zdrzati take muke, da te od bolecin v mehurju boli tudi kriz, ne mores nicesar "upropastit" s homeopatskim zdravilom. Cesto me zaskrbi, ko ljudje resne bolezni zdravijo s homeopatskimi zdravili, ce so posredi se kaksni zarodki ali otroci, je to se toliko bolj zaskrbljujoce, zato sem ti omenila, da ce dojis in imas zelo vnet mehur, je lahko to nevarno za tvojo lepo malo puncko in moras posezt po priznani medicini. Dokler pa nimas hudih simptomov, ne mores nic narobe narest s homeopatskim zdravilom (taka zdravila obicajno ne skodujejo).
O tisti debati, a homeopatska zdravila zdravijo ali ne, se strinjam, da ni enolicnega odgovora. Predvsem zato, ker gre v veliki vecini primerov za psiholoski vpliv, ki ni zanemarljiv (ce bi se mi vsi tako malo sekirali kot npr. kubanci, bi bili mnogo manj bolani), zato se s psiholosko ugodnimi zdravili vsekakor strinjam, nikakor pa se ne strinjam z raznimi neznanstvenimi razlagami, kako npr. neko zdravilo obrne frekvenco organa in ga s tem pozdravi.

a se ti ne zdi da malo demantiraš prejšnji post - ker če zdravilo ne deluje, pol ponavadi tudi ne škoduje. Je pa res da moraš vedet od koga kupiješ homeopatsko zdravilo in jaz imam 100% zupanje v to osebo (mimogrede v Zakonu o zdravilih in MTP so homeopatska zdravila že definirana in bodo kmalu dobavljiva tudi v naših lekarnah - sicer majo lobiji močan vpliv, ampak mislim da bo kmaluuser posted image ).
Seveda pa v nobenem primeru ne bi rada škodovala Neži, zato tudi 100x premislim, če res rabim Lekadol al bo bolečina minila sama od sebe.
glede samozavesti pa ne bi, ker nisem ta prava...
ti pa moram povedat, da boš ti najbolj vedla kako Evo obleč in če se ne pritožuje ji je že v redu...jaz sem že opazila, da recimo Ažbeta ponoči v večini primerov ne smem pokrivat, ker se pol zbudi, ker mu je vroče, Neža je pa bolj po men - torej zmrznjena in ji čist paše, če je malo bolj pokrita...

marsovka - sem pozabila komentirat tisto "strelo" - groza, res ste meli srečo...drugače pa jaz še kar vztrajam z dojenjem na obeh straneh, ker bi še vseeno rada bla vsaj malo simetrična user posted image (čeprav sem zadnjič v Intimissimu opazila vložke za v modrček, sam po moje bi si v takem primeru mogla namontirat tri naenkratuser posted image ).

vzgoja - no, tudi midva vzgajava hkrati - torej če se en krega, se kregava oba

puncica ti se nič razburjat, kar pojdi laufat pa boš pozabila neumnosti s foruma...sem pa mislila že zadnjič komentirat - a si slišala za moškega, ki ga je v okolici Ribnice lovila (in tudi ulovila) medvedka? GROZA - si sploh ne predstavljam kaj bi storila v tem primeru...no, previdno...

ah, mojca...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.7.2008 9:33:17   
MarijaPo
mojsoncek - a ti pa kar ne odnehas s tem delom? Daj malo nogo z gasa no! That's an order!

Igor in Kuba
Matematicno zabaven odgovor
Igor je hodil prve stiri leta na Kubi v solo zato, ker se je ze kot mlad rad ukvarjal s fiziko in ni rabil dolgo, da je odkril tako imenovane podprostore, ki povezujejo oddaljene kraje s casovnim parametrom. Gre za 3,4-mnogoterosti v katere se prehaja preko katerega koli odprtega dela roba (kar je v nasi metriki itak zagotovljeno).
Resnicen odgovor
Igorjev ata je bil zaposlen na Smeltu in je sel na Kubo kot vodja gradnje mislim da ortopedske klinike. Skupaj z njim sta se na Kubo za tista stiri leta preselila tudi Igor in njegova mama. Igorja so po krajsem razmisleku vpisali kar v navadno solo (tisto, ki je bila najblizja bloku, kjer so ziveli). Igor je bil prvo leto "slusatelj", pa je kljub temu vse predmete opravil, spanscino je imel naslednje leto celo 5. Prvi dan je bil menda grozljiv, ker so ga vsi zbadali s tem, da je Rus (v svojo obrambo ni morel nic reci, ker takrat se ni znal spansko). Ampak Igor je bil takrat se otrok, otroci se hitro vsega navadijo in tako je tudi Igor kmalu imel prijateljcke in tudi prenekatero prijateljico. Ko je prisel nazaj v Slovenijo ni imel nobenih problemov, ker se takrat niti nismo ucili kaj tako divje tezkega, da bi tega ne znal (postevanko in pisanje je obvladal iz kubanske sole).
Pa se anekdota - prvo leto ob koncu solskega leta, se je moral vsak otrok pod spricevalo podpisati in ker imajo na Kubi drugacen nacin poimenovanja kot pri nas (vsi imajo po dva priimka - ocetovega in materinega, ko se porocis zgubis materinega in si dodas priimek od mozevega oceta), je bil Igor z le enim priimkom v zadregi. Hitro je dojel princip in se na spricevalo podpisal z Igor Kovac Zakrajsek (priimka sta zal zaradi nehumanega aspekta interneta izmisljena). Ko je prisel domov, je pokazal starsema spricevalo in fotr je cist znorel, ker je bil Igor podpisan tudi z maminim priimkom in je zahteval, da Igor nese spricevalo nazaj in dobi novo spricevalo, kamor naj se podpise pravilno.
Eva ima dva priimka, zato take zagate sploh ne bi imela. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.7.2008 9:44:07   
cofek
sem hotla še nekaj vprašat...

do kdaj se kupuje darila za brata oz. sestro od tistega, ki praznuje rojstni dan?

in še tole: kaj se ponavadi kupi za maturo - od U nečak je bil odličen, midva pa nimava pojma kaj podarit user posted image

ja, tale teden mamo ful ljudi za obdarit, pa smo brez idej...user posted image user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.7.2008 10:05:48   
puncica
Tako sem čakala da bo katera kaj napisala ker monologe ne bom več pisala, pa bi lahko nakladala in nakladala pa ne, me boste mel poln kufer.
No tako laufala sem in ja cofek vsakič ko grem laufat me je strah da bo kaka žival skočla name, pa al bo to jazbec al zajc al veverca al srna al žaba al močerad al pa bohnedi medvedka, zdej 2 mesca sem hotila v gozd brez mobitela sama, doma sem pač vsakič povedala mojmu L da če me v 45 min ni, naj me pride iskat, ker se mi je sigurno kaj zgodilouser posted image ampak včeraj sem pa vseeno vzela telefon s sabo, ker mam pol kr eno paranojo, pa da me duhovi lovijo, pa da me vse živali gledajo in bo en ris stal tako na skali gor in ko bom mim priletela skočil name tako kot levinja al pa tiger user posted image user posted image , in si predstavljam če me medvedka zapazi, da bi splezala na drevo in pol gruntam a medvedi znajo plezatuser posted image al pa srnjak napadel da bom letela kolk se bo dal user posted image user posted image user posted image skratka pol se hočem zamotit in premišljujem čist neki tretjega, npr. kako ima tale tip ki me je zmešal lepe oči in je tako šarmantno siv,  pol si spet rečem ne to ne smem razmišljat, pa pol presklopim na kaj kej mojsonček počne zdejle z anžetom, pa premlevam odgovore majčic pa lenike, ki me je čist skritizirala da sem naredila narobe to s svakom in si mislim mah sej mi nič noče, sej me ma radauser posted image user posted image , pa marija, kako fajn vse opiše, pa da se vedno tako dolgo izogiba odgovorom, da moraš kaj tud po 34× vprašat, potem pa tako slikovito opiše (matematičnega odgovora žal nisem zastopla, pa nisem tak butl za matematiko) user posted image user posted image pa auroraaa  ki jo še vedno nisem pogruntalauser posted image , pa kako Barbs lovi svojga Aleksa tam za kolpo, da ne bi slučajn noter skočo, pol mi spet misli preskočjo na lišaje ki jih ima zadn cajt naš tamal po trebuhu pa pojma nimam kaj je to????, se pojavjo in izginejo, pa najnovejša kaj hudiča naj kupim mojmu za RD, ne bi neki materialnega pač pa neki tako praktičnega in zanimivga in romantičnega pa še nisem pogruntala, sem misla da bi mu končno striptiz plesala pa ne ni možnosti otroc pa to, pa nekak se ne spravim skup, pa še musko nimam kam vštekat, ker je sam na računalniku, v otroški sobi pa tega ne morem izvajat, pol gruntam da bi šla na kako romantično kopel, pa je tu mač vroče zunaj, to paše pozimi, pa bi mu plačala vožnjo s helikopterjem, pa je to spet verjetno blazno drago, pa sploh ne vem kje al pa avionom, pa da bi tud on mal peljal, ker je frik na pilotstvo (bi bil pilot če bi lahko izbiral pa žal ni bilo možno), mah ne vem kr ne najdem tisto pravo.
Skratka iz laufanja sem prišla na RD, tako da povzamem, tudi jaz se bojim tehle medvedov ampak dokler srečujem le močerade, žabe, srnice, veverice, zajce, jazbeca in gobe se ne bojim, upam samo da so risi pa medvedi in zadnič sem spraševala mojga če mamo lahko v našem gozdu divje prašiče daleč daleč daleč stran.

Evo spet nakladam, nč grem jest naprejuser posted image Uživajte

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.7.2008 11:10:15   
TiaSara
Punčica vidiš, jaz pa še v življenju nisem pomislila, da bi me lahko srna napadla, pa v bistvu tudi medved ne, čeprav se večkrat sprehajam tudi po medvedovem revirju, me je pa predvsem ponoči boj strah kakšnih čudnih ljudi, ki bi se klatili naokoli - se mi zdi, da je dosti večja možnost, da ti kakšen človek kaj naredi, kot pa da te napade žival - katerakoli v bistvu, od živali so pa spet najbolj nevarni psi, ki smo jih očitno uspeli toliko pokvariti s svojim vplivom.
Je pa super, da premagaš svoj strah in se vseeno odpraviš na tek - te strašno občudujem.

Mojsonček - uživajta v miru - jaz sem imela cel teden tega in čeprav je bilo na čase malo čudno, ker malega ni bilo doma, je pa strašno pasalo. Ves čas smo premišljevali ali bo zdržal cel teden ali ne, on je pa prišel domov in po dveh dneh doma prijavil, da bi šel še user posted image user posted image user posted image . Se bojim, da naš dopust ne bo pol tako zanimiv kot tisti z babico in dedkom (da ne govorim, kako razcrkljan je prišel domovuser posted image ).

Cofek - glede daril ti ne morem nič pomagati, sem zelo anti za te zadeve. Je pa res, da bratcem/sestricam tistega, ki praznuje, jaz ne bi nosila, razen, če to želijo starši teh otrok  - verjetno bi jih kar poklicala in vprašala, kakšno je njihovo mnenje glede tega.

Lenika - kakšne plenčke pa uporabljate, da vam nič ne premočijo? Mi smo sprobali že vse sorte, ampak ko se zjutraj zbudi in če ne gremo takoj na kahlo (ki je v tem primeru res polna), kar se za vikend ponavadi zgodi, ker nam vsem paše malo poležati, potem se polula v plenico in le od sreče je odvisno ali bo šlo kaj čez ali ne. Plenica tehta pa kakšno tono.

Pa še debato o vzgoji in o "atiju" in "mami" ste imele - no tu imam jaz srečo in sem "čist taprava mami" - je naš ati zelo strikten, včasih tudi glede stvari, ki se meni ne zdijo življensko pomembne in se mi zdi brez veze se zaradi njih zapenjati. Sploh ker je naš sine ponavadi pravi "zlati" otrok. Kljub temu mu poskušam stati ob strani (če pač nekaj zahteva, ga mora mali ubogati, ne glede na to, kaj jaz mislim) mu pa kasneje težim, da je bilo brezveze. Vseeno pa ga tudi kadar joka zato, ker je kregan stisnem k sebi. Mali se najlažje pomiri v mojem naročju in tudi ko sem razlog za slabo voljo jaz, se pride stisnit k meni. Ne vidim razloga, zakaj ga ne bi stiosnila, čeprav morda izgleda čudno, sploh če ga krega on, jaz pa "kao" potuho dajem.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.7.2008 12:02:41   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

do kdaj se kupuje darila za brata oz. sestro od tistega, ki praznuje rojstni dan?

NO evo pa sem med vso to mojo filozofijo pozabla na tole. Mi nikol nismo nič kupoval za bratce in sestrce in tud naša dva sta imela rojstni dan skupaj zato sta pač oba dobila darilo, tako da ni bilo te dileme, lahko se pa takole gremo predvsem zato ker imata RD narazen le 1 mesec. Je pa res da nimamo neki ful prijatlov z otroki, no sej prijatlov tud ne, tako da sem bla na 2 RD od otrok ampak so bili otroci starejši, tamale je bla pa stara 1 let tako da ni bilo panike in smo prinesl le eno darilo, isto je bilo z drugim otrokom, ki je bil že osnovnošolec. Nas itak nikamor ne vabijo, spadamo bol med čudne samotarske familijeuser posted image ,  tud na naših RD so bli zgol sorodniki, tako da dileme z darili ni bilo.

in še tole: kaj se ponavadi kupi za maturo - od U nečak je bil odličen, midva pa nimava pojma kaj podarit

Sicer nisem še nikol nič podarjala za maturo, prav tako nisem sama nič dobila razen nekaj fičnikov od starih mam, pa vseeno jaz vidim da se zdajšnji otroci najbolj razvezeslijo denarja ali kakšne igrce za računalnik, kar je men totalno mimo, jaz bi podarila kakšno knjigo, mogoče iz branže ki ga zanima ali kakšno drugo zadevo odvisno kaj ga zanima.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?