|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
15.7.2008 15:00:52   
tintin
Barika, ne v bistvu nič ne odstraniš, samo ko je v smeri vožnje obrnjen je pač bolj pokonci in pride veliko več placa...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
15.7.2008 16:25:28   
mamuška
Hoj, sam vmes, ene 1o stvari delam hkrati, ravno smo prišli s pohoda od Martuljka do Kr. Gore. Deca uživala, jaz sem pa tud mal špeh preguncala.

Včeraj sem D. nabavila Concorda in sicer Ultimax, ker ga moram še lep čas vozit v kontra smer vožnje zaradi hipotone muskulature. Je zanj prenevarno, če pride do trka, da mu odnese glavo. Trimax pa je prav tako odličen sedež, sploh za manjše avte. kajti da pripneš v avto Tobija, rabiš KILOMETRSKE user posted image user posted image   pasove. Meni v unota sedež ne gre - pika. Oz. ga ne morem pripet, ker je pas prekratek, grrrrrrrrr. tko da zdej smo na ultimaxu in D. je čist hepi, vidi ven, poza je ultra udobna, do 4. leta bo pa lepo z njim rastel. Pa še zapnem ga lahko!  Trimaxa se pa splača kupit, najcenejši, ki sem ga včer zasledila, je bil 154 eur. Sedež ap je super.

Grem črpat, kuhat, futrat pa še kaj vmes.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.7.2008 16:26:40   
mamuška
Aja - kazein. To je mlečna beljakovina. da nau kera rekla tko kot moj mož, da mu je otrok alergičen na KEROZIN (gorivo za letala). Folk je umiral okrog nejgauser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
15.7.2008 17:25:40   
scubadiver
Midve sva nazaj s šopinga in kave.. Mami ima nove kavbojke in en tak poletni puloverček, lana pa ima eno oblekco, dvojne hlače, dve majčki..

Oranža hvala za nasvete s čim kombinirat kaše user posted image . Kar se pa tiče učenja kako sam jest, pa nisem tko optimistična da sem mislila da jo bom naučila do vrtca da bo čist sama jedla in da ne bo nič packala user posted image . Sam nekako se mi je zdelo, da je dovolj stara da začne spoznavat prehranjevalni proces. Vem pa, da bo to ena sama packarija okol in okol in da ne gre tko hitro user posted image . Sicer me ne skrbi da bo v vrtcu lačna, ker bo itak tolk časa tulila k norc da jo bojo nafutrali. Po mojem bo vedno prva na vrsti user posted image

Sonchek Romer je pri nas prevladal zato ker je širši in bolj prostoren. Glede na to, da je Lana bolj buckaste narave user posted image . Drugače pa sta po testih kr tm nekje, oba imasta nastavljive nagibe ko je otrok že v sedežku in oba sta z isofixom draga k zlato user posted image . Ga bomo pa tud mi verjetno naročili po netu. Sem ga danes našla z isofixom za 274 eur, pri nas je pa med 330 eur in 360 eur. Pa sem to samo na hitro gledala, ker mi nemščina dela težave in bom zvečer še pogledala ko bo še moj doma..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.7.2008 17:26:30   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Po mojem bi za to tud rabil soglasje a ne?

kokr jaz vem, ne..rabi samo lokacijsko informacijo, ki jo pridobi na občini...sicer je pa lohk že kej novga..tko da ti ne vem povedat 100%...sicer je pa že Oranža povedala..in mislim da je še vedno tako...
..upam da čim prej končajo...user posted image

Martita..kaj pa če bi ji probala dat samo eno tekočino ponoči..mogoče je pa žejna...user posted image ..drugo ti pa ne vem povedat...k v bistvu sem ugotovila, da svojga otroka sploh ne znam uspavat, razen v postelji, če sama zaspi, ali pa na joški...hmmmmm tud to bo mene še teplo...
Tudi naša je fullll trdo kakala..eni bobki so bili...pol sem pa ukinla banano, korenje in jabolko...in velik sem ji dajala za pit (vodo)..pa je zdej dost boljš...mislim da jo al banana ali pa jabolko zapirata...ker korenček smo pol že poskusili in ni bilo panike...hmmmm???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.7.2008 17:26:39   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Barika, hvala za linke, a teste za 2007 in 2008 že imam. Tobi je ocenjen v 2007, za XPja pa ne najdem nič.
Najbolje so seveda ocenjeni AS z isofixom. Tudi največ stanejo.user posted image Jah, kaj čmo, bomo pa malo več dinarčkov dali. Je pa pri MC sedežu z isofixom sedež XP, če se ne motim??

zmeraj so testi nsrejeni samo za nove AS..tko da morš pogledat, še ostale letnike...čak sem tud pred časom jaz iskala...
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2814664
tukajsem že jaz spraševala user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
15.7.2008 18:08:23   
rozika12
Scubaaaaa, kako narediš hobotnico s krompirjem. Mi jo tudi radi jemo. Imaš kaj specijalnega? Mljask.

Zobek je končno zares pokukal ven. Jupiiiii! Prvi okrasuser posted image

Grem nazaj na vrt. Plevel se je nabral. Se kar sprostim, ko ga ven pulim (a kaj, ko je to bolj malokrat :(
user posted image Punce, če imate kak nasvet za Bohinj in okolico: kam iti jest in podobno, napišite.

Kanarka dober vstop v novo okoljeuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
15.7.2008 19:10:38   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

user posted image Punce, če imate kak nasvet za Bohinj in okolico: kam iti jest in podobno, napišite.

Definitivno na jahanje k Mrcini, itak se kopat v jezero(brrrrrrr),na vogel z gondolo pa gor mal pošetkat za jest me pa preveč vprašaš, nč ne poznamuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
15.7.2008 20:32:50   
Dajica
Ojla punce!

Hvala prav vsaki za tko lepe komplimente o slikicah s praznovanja.user posted image user posted image user posted image
oranza-jaz odkar pomnim, sem nora na sladkarije, vegi gor al pa dol

Sem pa tko zmatrana dons. Moj ima ze dopust in namesto, da bi sli ze na morje, delamo... zdej nam delavci delajo omete in moj mora bi zraven, pol pride se elektricar in spet more bit zraven, tko da ce bo po sreci, gremo konec tedna al pa drug teden.user posted image Pa celo rekel je, da on sploh ne bi sel, da mu je fajn doma, pa da dela. Halooooo, kaj pa jaz?? Me pa to ni nic fajn. Sej bi tud jaz rada, da se stanovanje cimprej konca, sam oddih pa clovek tud rabi, vsaj jaz.

-dojenje
-maline, hruska, jabolko
-krompircek, korencek, bucke, cvetaca, pol rumenjaka, ovseni kosmici
-kuhano jabolko+hruska+malo piskotka
-malo kasice za lahko noc+dojenje

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
15.7.2008 20:34:16   
sliva10
user posted image user posted image user posted image BRAVO MORAM POVEDAT DA SO PESTKE POMAGALE.user posted image user posted image user posted image
Mamuška hvala na skrbi in vse ostale , ampak ta teden je bil karuser posted image , pa še net je ven vrgl, pa moški, pa otroc, pol pa še tele trombociti pri A... Mal mi je bilo za znoretuser posted image  zdaj sem pa spet skulirana.
Kot že veste sva imela danes spet pregled pri hematologu.trombociti so sedaj povišni in imamo postinfekcisko trombocitozouser posted image Ker pa ima A 4xveč kg kot pri porodu ne delajo panikeuser posted image  HB. Hemoglobin še vedno nizek 89user posted image  Pa so rekli da ima lahko neki genskega in da je ta njegov hemoglobin nornalen. Zaj morava 3.9. na preiskave da potrdijo da je to njegov normalen hemoglobin, da ne bodo revčka cel življenje sekiraliuser posted image   imamo hipokromno makrocitno anemijouser posted image  ne me vprašat kaj je touser posted image
Tako vse je ok, po njihovo. HB.

se beremo pridem kasneje

< Sporočilo je popravil sliva10 -- 15.7.2008 20:36:53 >

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.7.2008 21:12:05   
jooly
Nam se pa ne bo treba selit!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sta se stric pa teta očitno pomenla in mi je sporočila, da ni frke. Uf, sem si oddahnila.

Tanayya... super za izvide, en opravek manj na dan user posted image

Scuba... tale tvoj nečak me mal spominja na unga fantka iz filma "Denis pokora" - se mi zdi da ma tak navihan nasmešek, k da je vsak hip ready za kšno traparijo user posted image user posted image  Tko da... čist paše h tvojim genom user posted image

Mi smo spet pokonc od 7h ko so pri sosedih začeli delavci ropotat.

Hej, mi mamo vsak dan razen nedelje tko. Delajo blok nasprot moje spalnice (oziroma blokovsko naselje - poleg tega, pridejo še trije user posted image ) in si prov želim, da bi kdaj zjutri zaspal... pa ni variante - so točni k urca. Ko odbije 7, se začne... klenk, klenk, puf, bum, beng, tink, brrrrrrr user posted image

kako jih odvadit od nočnega dojenja?

Se mi zdi, da se tega enostavno ne da na silo. Tko kot se vsak različno odstavi, eni začnejo spat celo noč že v porodnišnici, eni se zbujajo do 3. leta... in tud tuki se mi zdi, da bo sčasoma sama skužila, da je noč za spanje. Moja trenutno par noči že v redu spi, ampak jo pustim čist pri miru, dokler ne dobi pop...iz...ditis. Če se samo zbudi, jo pustim, da mal pogunđa, včasih clo vstane, pogleda naokol, se uleže nazaj, si zbaše dudo v usto in zaspi nazaj. Če se pa reeees začne dret, pa najprej dam mal čaja, pa spet mal počakam da pogunđa in če ne gre drugač, dam zizo, ki pa je itak bolj ko ne že izsušena, tko da od obupa ponavad zaspi user posted image

Imate kak nasvet kako ji izboljšati prebavo?

Gruška daje Taji donat z vodo. Probi.

Jedilniki... a se vam uspe striktno držat sistema hranjenja - zajtrk mleko, malica sadje, kosilo, malica jogurt, večerja kašica...?? Jst ne vem kako mi to rata, ampak včasih ji dam že dopoldan kak jogurt, kosila včasih sploh ne dočaka, včasih ga pa je ob 6h popoldan user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

oranza-jaz odkar pomnim, sem nora na sladkarije, vegi gor al pa dol

Jst tud. Se mi pa ful pozna na koži, ker mam res obupno. Ampak očitno še zmer ne tok, da bi se nehala basat s čokolado user posted image

Pa še user posted image za Anžka!

Grem pa zdele h prjatlci na balkoniado (beri: sedenje na balkonu, vsaka enga Ice-a, pa en kuuup enga čvekanjaaaaa)

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.7.2008 21:32:51   
tintin
Oranža: evo mogoče se jaz oglasim, ampak nič ne obljubimuser posted image
Jst bi tud recept za hobotnico....user posted image

Jooly: sem ful vesela, da se vam ni treba selit...user posted image user posted image

Mamuška
: super za avtosedež!  Če bo švical mu nabavi še Cooly prevleko (dobiš v Pikapolonici), je res fajn!

Sladkarije: ja, ko sem bila jaz en časa vege mi je blazno usekal na cukr...še zdaj, ko nisem ravno ljubiteljica mesa (jem ga max 1 na teden al pa še to ne...), mi včasih ob pomanjkanju energije seka na cukeruser posted image

Jedilnik - urnik:
zaenkrat se probam držat vsaj ur, če že ne vrstnega reda. Če se hočem držat vrstnega reda, moram extra za Vasjo kuhat, kar mi pa že fulllllllllllllllllllll najeda (midva namreč jeva kosilo okoli 16h, ko ima Vasja že malico...user posted image ).In pol so nam še v vrtcu na sestanku rekli, da naj probamo otroku vzpostavit isti ritem kot ga imajo v vrtcu: 8h zajtrk, 11.15-11.30 kosilo in pol spanje...Ja in kdaj naj grem jaz vmes še kaj ven?? Pa po opravkih...? Razen če doma čepim pa kuharim....
user posted image Tako da tudi pri nas včasih je: sadno kašo ob 9h pa pol še eno malico pa pol šele kosilo. Včasih kak obrok poštukam (zamaknem) z dojenjem itn.

Nočno pitje: če jaz Vasji ponoči dam lonček z vodo faše živčnega.....enako z dudo...ko se zbudi hoče zizaland in pika. HB je to zadnje čase samo 1-krat pa še to pred polnočjo...

se še tipkamo!

Bravo za Anžeta!!!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.7.2008 21:52:06   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Scuba... tale tvoj nečak me mal spominja na unga fantka iz filma "Denis pokora" - se mi zdi da ma tak navihan nasmešek, k da je vsak hip ready za kšno traparijo user posted image user posted image  Tko da... čist paše h tvojim genom user posted image

Pa dobr, sej nisem o mojem nečaku skoraj nič pisala, kako ti ga je pa ratal tko dobr opisat? Spustila sem samo un del da paše k mojim genom, tle si seveda falila user posted image Res je en tak prisrčen Denis pokora.. Nagajiv je 100 na uro, idej mu ne zmanjka, poleg tega je pa totalno hiperaktiven. Ampak drugače je pa totalen srček.. Recimo do Lane je ful zlat. Jo boža če joka, ji kaže knjigice in razlaga, ko je enkrat hotla zaspat in je pridrvel mimo maks, sem ga prosila če je lahko malo tišji, ker bo Lana zaspala. Je začel šepetat, ugasnil je radio, v DVD pa je vtaknil en meditacijski DVD, s totalno nežno glasbo in plapolanjem ognja, ki ga on obožuje. In mimogrede, star je komaj 2,5 leti. Tko da je res otroček ekstremov. Al je totalno nežen in zlat al pa taka pokora da je groza. Ko je začel pri slabih dveh letih hodit v vrtec sta se brat in njegova žena prav bala hodit po tamalega ker sta vsak dan dobila pridigo kaj vse je mali ušpičil user posted image . Super da se vam ne bo treba selit user posted image

Hobotnica
.. Do danes sem delala takole: v eno tako višjo ponev primerno za v pečico sem dala olivno olje in česen, čez na koščke narezan krompir in ali bučke ali pa malancane, čez pa hobotnico, prekrila s alu folijo in za cca dve uri v pečico brez odpiranja. Ratalo je ful omake, ker je hoba spustila vodo, krompir se je napol kuhal na pol peklo. Je blo dobro..
Danes pa sem naredila drugače. Sem jo najprej eno uro kuhala, potem pa sem v ponev dala vse isto kot prej, sam da nisem pokrila s folijo in pekla eno uro. Vmes sem zalivala s tisto vodo kjer se je prej kuhala hoba. Danes je blo meni in mojemu še mnogo mnogo bolje, ker je bil krompir bolj pečen, pravtako hoba.. To je vsa umetnost user posted image

Sliva zelo zelo sem vesela da je vse ok z A user posted image user posted image user posted image .

Jedilnik-urnik: Meni se kar rata držat enega pametnega urnika. Pri nas je edino problem to, ker moj sonček preveč je. Drugače pa ima okoli 7-8 mleko, potem okoli 11h12h sadno malico, okoli 3h kosilo in okoli 6h spet malico, v posteljo pa jo spoakmo še z mlekom. Problem je v tem, ker tista večerna malica ne more bit samo en majhen jogurtek al pa mal skute, ampak je spet 200ml sadne kašice. Mleko za uspavanje pa ne more bit manj kot 180 ml pa čeprav vem da nikakor ni tok lačna. Ampak še ko to poje se joka od togote. Zdej probavam da bi ji počasi zmanjševala vse obroke, da bi se ji mogoče skrčil želodček...

tiste ki ste hodile na plavanje v Lj vas lepo pozdravljata Tanja (se mi zdi da je Tanja) in Dan, sem ji danes srečala v SN.

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 15.7.2008 21:57:27 >

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
15.7.2008 22:07:20   
barika
uf, berem kolk vaši otroc pojejo...Martin poje zjutraj flašo mleka(odvisno enkrat med 8. in 10 zjutaj) , potem sadje (ok. 13-14), kosilo (17),večerja (po 19.)
seveda te ure variirajo +/- 1 ura, ker je gospod pač zaspanko ni se ne da motit, vmes pa pojije hektoliter vode, čaja, soka...pa ni čusdno, da  nič ne je.

Neposredna povezava do sporočila: 3914
15.7.2008 22:13:38   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Mamuška: super za avtosedež!  Če bo švical mu nabavi še Cooly prevleko (dobiš v Pikapolonici), je res fajn!

Tintin, a ista prevleka paše tut na mojega? Pa cena?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
15.7.2008 22:17:42   
sliva10
JOLLY  user posted image user posted image user posted image user posted image  Super da se ne selite. Uživaj na balconpartijuuser posted image

SCUBA sva se morali ravno zgrešit v SN OB 16 sem tja prišla iz svojo četicouser posted image   Škoda pa drugičuser posted image

A obroki pa urnik... zajtrk mal pred 8 potem gremo v nasad( kar je ostalo odborovnic mal obiramo) 12 malica okoli 6 kosilo oz. večerja. Moj fante ne mara pasirane hraneuser posted image  samo v koščkih. Pil bi pa gazirane pijačeuser posted image   seveda pa skoz bi bil na ziziuser posted image  tako da ure se ravno ne držimo preveč user posted image
Debeluška mislim da si se prav odločila, kaj bi dala da bi lahko jaz bila na porodniški - no saj sem vendar moram papirje urejat.. ni drugega, pač tako jeuser posted image

Dajica... VSE NAJBOLJŠE ZA 30!!!!!   mal pozna sm

Kanarka...  luštno deklico imaš, uživajte v novem stanovanju.

Sem hotla še kaj napisat  mi je vse z glave ven ušlo, saj ni čudnega če je pa ura že za spanje, sam ne za moje otrokeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sliva10 -- 15.7.2008 22:29:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3916
15.7.2008 22:25:15   
manca
Pri nas ima pa Maja najprej v postelji malo dojenja, nato pa čez kakšne pol ure zajtrk. Jeva zjutraj kruh + kislo smetano ali pa marmelado (danes sva kruh + rumenjak).
Kosilo imava med 11:30-12:00 (če kam gremo prej skuham, še vroče zaprem v aventov lonček ter dam v termo torbico).
Malica popoldanska pride tam med 15:00-16:00...sadje + malo skutke + piškotek, večerja je pa na vrsti med 18:30 - 19:00.

Spat mi hodi dvakrat na dan, seveda vsakič zahteva dojenje. Spi pa podnevi vsega skupaj od 3-5 ur.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
15.7.2008 22:31:18   
tintin
Manca, ja tudi obstaja za tvoj model....cena mislim, da je bila okol 15 evr. Moraš pa specificirat, da rabiš za Trimaxa, ker mislim, da je večja od moje.

Sicer pa blagor za spanje, meni spi 2-krat na dan po 25 min.user posted image Glih tolk, da vdihnem pred ponovno akcijo...user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
15.7.2008 22:31:45   
sliva10
user posted image

user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
15.7.2008 22:32:45   
barika
Spat mi hodi dvakrat na dan, seveda vsakič zahteva dojenje. Spi pa podnevi vsega skupaj od 3-5 ur.

uf, men v enem šusu odspi 3 ure, potem pa še 2, pa zjutaj, se more spočit, ko rit dvigne (dobesedno) in še mene zbudi, zaspi nazaj za 1 uro.
- danes se je zbudil, me zbudil z njegovim fake kašljanjem (seveda je stal v postelji, me gledal in "kašljal"), dokler se nisem zbudila, mu rečem dobro jutro, nazaj dobim nasmeh za milijon €, se pocarta, pa gre naprej spat.user posted image , potem je spal ko sma prišla iz sprehoda, pa za kosilo, pa na sprehodu dobro uro, zdej pa spet "tadolgega" spi

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
15.7.2008 22:41:15   
scubadiver
Tolk vam še spijo čez dan?????????? Če Lana sestavi 2xpol ure sem že čist happy user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
15.7.2008 22:43:35   
tintin
Evo, jedilnik že dolgo nisem napisala:

zajtrk: dojenje
malica: hruška, breskev, rižko
kosilo: špinača, krompir
malica: skuta s podl. sadjem
večerja: ml. kašica+dojenje

Vmes še malo dojenja seveda...

sem pa danes odkrila super ovsene kosmiče (tko da kak jogurt gostit al pa sadje) in sicer v Mullerju (drugje ne vem če jih prodajajo) od firme Koelln, piše pa gor Instant Hafer Locken (škatla 250g). So fulllll tanki in topljivi, ker so namenjeni za v mleko ali sok (tko za zdrav zajtrk)...no jaz jih dam malemu v jogurt in so zakon! user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
15.7.2008 22:46:27   
ajtak
Dober vecer...

Tolk vam še spijo čez dan?????????? Če Lana sestavi 2xpol ure sem že čist happy user posted image  

se podpisem!! Pa je prej 2×20min kot kaj drugega user posted image

no s hranjenjem nimamo tezav, lepo na 3-4 urce, ni vazno kaj samo da je dovolj user posted image

oranza, glede vrtca so nam na sestanku rekli, da jejo sami, potem samo malo dofutrajo ce je kdo se lacen user posted image , tko da bom  tud mogla kmalu zacet mal "ucit", ce bi rada dala malega s 1.oktorom v vrtec...

Lahko noc...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3923
15.7.2008 22:55:04   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

sem pa danes odkrila super ovsene kosmiče (tko da kak jogurt gostit al pa sadje) in sicer v Mullerju (drugje ne vem če jih prodajajo) od firme Koelln, piše pa gor Instant Hafer Locken (škatla 250g). So fulllll tanki in topljivi, ker so namenjeni za v mleko ali sok (tko za zdrav zajtrk)...no jaz jih dam malemu v jogurt in so zakon! user posted image

O hvala, to bom šla pa jest tud pogledat. Hvala user posted image .

Grem pančkat. Pa pa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
15.7.2008 23:15:45   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: barika

uf, men v enem šusu odspi 3 ure, potem pa še 2, pa zjutaj, se more spočit, ko rit dvigne (dobesedno) in še mene zbudi, zaspi nazaj za 1 uro.
- danes se je zbudil, me zbudil z njegovim fake kašljanjem (seveda je stal v postelji, me gledal in "kašljal"), dokler se nisem zbudila, mu rečem dobro jutro, nazaj dobim nasmeh za milijon €, se pocarta, pa gre naprej spat.user posted image , potem je spal ko sma prišla iz sprehoda, pa za kosilo, pa na sprehodu dobro uro, zdej pa spet "tadolgega" spi

naša je danes spala v celem dnevu 10 minut user posted image . zvečer je zaspala ob 20.45, imeli smo do sedaj 2 budnici.user posted image user posted image user posted image mene bo s časom pobralo. tarnate o odvečnih kg? jaz sem že v minusu. jutri grem na kontrolo krvi. bomo vidli. nazadnje mi je naročila dvojne vitaminske tablete. pridno papam.

nočko.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?