Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 14:42:17
|
|
|
|
giotti
|
*Junona*, Tane, Crvicek (upam, da je niste pozabile!!!), borke po tistem grdem splavu ter odstranitvi pregrade, vse bomo še letos poleti čutile še en srček v sebi, prav? In ta srček bo bil še nsalednjih najman sto let Grem do konca popit zeleni čaj in se postavit na glavo (baje je to tudi fajn ) - mi gre danse malo na otročje, ampak sem ful vesela, da še ni konec poletja in kar skačem po stanovanju od sreče, da je spet sonček Navijam za vse vas, nas, ostale...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 14:45:46
|
|
|
|
tane
|
giotti, se podpišem pod tole, to poletje je naše poletje!!! če zdrživa do naslednjega tedna, kajne *Junona*
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 14:53:26
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Oj, Giottiiiiii, tebe se tudi spomnim Če je do ponedeljka ni, potem delam test. Upam, da bom zdržala tako dolgo če seveda hudič rdeči prej ne pride . A veš, da bom počas res postala vraževerna. Se mi zdi, da sem bolj nervozna, če sem napisana. Pa ti, kako si kaj? Vse ok? Kdaj je NE pričakuješ? Ponedeljek torej... no, bom ful navijala Tane, ti pa potem sreda, čutim, da se je nekaj zgodilo Jaz pa vam drug teden povem, če sem sploh v igri. Pojma nimam, kaj bo ta vikend, al bova kaj al ne. To pač ni samo po sebi umevno pri nama, zato je še toliko bolj odvisno od tistega tam zgoraj, kot rada rečem Če pa bova ta vikend, potem bom pa gotovo nosečka srečka. To pač vem, tako razmišljam in si ne dopust niti malo dvoma v to Srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 14:54:00
|
|
|
|
aqua77
|
Tane, kdaj boš delala testek?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 14:56:06
|
|
|
|
aqua77
|
Sem že zvedla!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 14:57:45
|
|
|
|
tane
|
giotti, upam da tvoji občutki ne varajo, če bo uspelo bo sigurno po zaslugi 'koga', ker sem itak mislila, da sva O že zamudila ali pa je sploh ni bilo in sva pač iz ljubezni in ne načrtno. Aqua77, če prej ne pride v sredo ali pa v četrtek zjutraj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:06:13
|
|
|
|
Tiki55
|
Drage nepričakovalke tane, *Junona*, aqua77... Ko vas tako berem, kar sama ratujem nestrpna z vami . aqua77 trinajstica je pa ta mesec srečna - julija imamo že 2 nosečki, ki jima je ratalo v 13. krogu Ni vrag, da se jima ne pridružiš . Držim pesti! giotti kar pridno . Brez trdega dela ne bo nič witto res lepo, da pikica pridno raste . Ta vam bo pa dal/dala vetra Lep ostanek dneva vam želim, šibam, se tipkamo jutri .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:11:50
|
|
|
|
tane
|
Tiki55, hvala za želje, ti mi vedno 'stojiš' ob strani. Zate pa zdaj držimo pesti, pa navijamo za 29.7.
< Sporočilo je popravil tane -- 15.7.2008 15:12:11 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:12:12
|
|
|
|
dini
|
ČESTITKE USEM PUNCAM - ZA TRUD, KI ŠE NI OBRODIL SADOV IN NOSEČKAM Pr meni se nekaj čudnega dogaja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:17:30
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini ČESTITKE USEM PUNCAM - ZA TRUD, KI ŠE NI OBRODIL SADOV IN NOSEČKAM Pr meni se nekaj čudnega dogaja Kaj čudnega se pa dogaja? Sem malce firbčna
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:20:36
|
|
|
|
dini
|
Ne vem kako bi opisala, občasno slabo, vrti, napet trebuh,..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:21:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Drage nepričakovalke tane, *Junona*, aqua77... Ko vas tako berem, kar sama ratujem nestrpna z vami . aqua77 trinajstica je pa ta mesec srečna - julija imamo že 2 nosečki, ki jima je ratalo v 13. krogu Ni vrag, da se jima ne pridružiš . Držim pesti! giotti kar pridno . Brez trdega dela ne bo nič witto res lepo, da pikica pridno raste . Ta vam bo pa dal/dala vetra Lep ostanek dneva vam želim, šibam, se tipkamo jutri . Oh Tiki, iz tvojih ust v naše vampke.... Jaz sem že kar mal pesimistična. Vsi ti krogi, pa čakanje, pa pregledi, v preteklosti pa še ss-ji. Mah, ne vem...
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:29:53
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ne vem kako bi opisala, občasno slabo, vrti, napet trebuh,.. Aaaaa, tole mi pa deluje nekam sumljivo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:30:23
|
|
|
|
tane
|
dini, mogoče je pa to to, kdaj je pa NE pričakuješ, te nisem zasledila na seznamu? to kar opisuješ so ta pravi znaki. aqua77, glavo pokonci, kot pravi tiki55, ta mesec je 13 že prinesla srečo. pa še tvoj papca čudežni matični mleček tako, da zna kaj biti. te pa razumem kako ti je oz. se raje ne bi postavljala v tvojo kožo, ker ti čakaš toliko dlje...pošiljam ti pa veliko pozitivne energije in močno držim pesti, pa ne vsak dan raje vsak drugi dan, pravijo da je bolje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 15:35:18
|
|
|
|
dini
|
Začetek meseca bi mogla bit pa je blo mal rdeče pa rjavo pomešano sam 2 dni in nč druzga. Sam se mi zdi da so to zafurale te tablete, tifol, dabroston pa to. Od takrat pa je use čudno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:05:56
|
|
|
|
tane
|
Oprosti saj morda si že napisala kje, zakaj pa so ti dali Dabroston? tifol pa ne vpliva na nič, ker so to le vitamini.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:11:33
|
|
|
|
dini
|
Ker sm nehala jemat kontracepcijske tablete sm imela en mesec ja enkrat je ni blo, zato mi jih je dala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:30:39
|
|
|
|
tane
|
aha, neredne, no glede tega ti p ažal ne znam več svetovati. meni se zdijo znaki t apravi, koliko je pa od zadnje O ali pa vsaj od zadnjega ? a je že čas za test?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:32:29
|
|
|
|
dini
|
Zadnja je bila začetek junija, jst sm delala marca tazadnjič test pa ni blo in od takrat nč več
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:39:21
|
|
|
|
pokica_
|
Vem, da ni prijetno delat test, tudi mene je tega strah, ampak verjetno je pri tebi res čas, da ga nardiš .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:40:15
|
|
|
|
dini
|
Nočm še razkirat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:53:35
|
|
|
|
pokica_
|
Ti čisto verjamem, saj sem sama na istem kot ti, mi M zamuja danes že 9-10 dni, pa ne mislim delat testa pred vikendom, če se že prej ne pokaže.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 16:59:29
|
|
|
|
dini
|
Ma ne vem kaj je to, use je čudno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 17:00:53
|
|
|
|
pokica_
|
Ko boš psihično pripravljena na test, ga boš nardila . Držim pesti za
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 17:07:30
|
|
|
|
dini
|
Ko bi le blo že enkrat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......