nyna84
|
Pa sej me samo en dan ni bilo na RR, pa spet novi dojenčki!!! Čestitam Gajka!!! Obilo cartanja in čim več prespanih noči želim celi družinici! Pa sayuri tudi, da ima končno ob sebi oba sončka! Zdej se pa že bojim, da bom jaz naslednja. Glede na to, da mi itak manjka samo še 18 dni in da sem količino magnesola že zmanjšala s 6 na 2 tableti na dan... Ufff! Me je ratalo kar mal strah. Naj počaka vsaj toliko, da dobim previjalno. karmar, iz tolmina sem - predaleč od tebe. Pa da ne bo pomote, v Tolminu je padlo včeraj samo par kapljic dežja, pa dela v Rožni dolini (občina Šempeter - Vrtojba), in dol so mel pa pestro. Sva lahko vesela, da je šipa pri najinem avtu samo spokala, ker večini jih je razbilo, tako da so imeli polne avte vode in toče. Ma sej v primeru sile imam potni nalog za rešilca, ma je vseeno nerodno če si brez avta, npr. kam dava Gajo, če me prime ponoči? A jo peljeva s sabo z rešilcem, bo še ona pri porodu? Obup! Upam da nama bodo uspeli že ta teden zamenjat šipo in tisti žmigowc (smerokaz), da bo avto vsaj voze, če že drugega ne. Ma kaj ko se te procedure tako vlečejo - pa zapisnik na zavarovalnici, potem čakaš cenilca, potem čakaš da si kdo vzame čas, da ti ga popravi ... Vse pridno likate. Ste me spomnile, da morem oprati še tetra plenice. Še dobro da vas imam, ker me daje taka skleroza, da je joj! Grem pa zdej tudi jaz likat. Sem se odločila, da bom zlikala posteljnino za , da bo bolj mehka, pa baldahin morem zlikat, pa majice od ... Bom videla, koliko časa bom vztrajala. Ne spadam med tiste, ki dosti likajo, prej med tiste, ki skoraj nič ne likajo. andrejaboris, držim pesti za izpit, če ni šel že mimo.