Nenya
|
Samo ko bi mi še dovolil malo zapraviti na kakšnih sexi oblekicah bi bila še lepša . kar posledično seveda pomeni lažje bi se kur... z tistim,.. ne vem, on sicer ve zanj,... ne vem, morda mi ga pa kdaj le predstavi... kajti on je pač na žalost nesposoben Kako naj ti on dovoli zapravljati tvoj denar? Tisti moški, ki obtožujejo ženo k..banja ponavadi sami drugje namakajo. Kar bi pojasnilo sušo doma. Ali nimaš kakšnega brata, bratranca, sodelavcev, ki bi prišli, ko se boš odločila, da temu narediš konec, in ti ga pomagali postaviti pred vrata, če sem prav razumela tvoje nepremičnine? Če bo znorel, kot pišeš, ti bo s tem naredil neznansko uslugo, poklicala boš policijo in imela krasne dokaze, da je nasilen in nevaren. Ne vem zakaj imajo potem očetje tisto društvo, če lahko oče kar tako materi odvzame otroka. A res ne vidiš, da so to klasične privezovalne taktike - vzel ti bom otroka, ti kar pojdi; samomor bom naredil, ubil te bom itd. Kiki DOVOLJ izgovarjanja, situacija bo šla le še na slabše, zato je na tebi, da jo spremeniš. Če pa te skrbi kaj bodo rekli sosedje in če ti je tvoja služba in €, ki jih prinaša pred otrokovo in tvojo srečo pol pa trpi. Samo še tole, jaz bi bila neskončno žalostna, če mi kot materi hčerka ne bi zaupala težav take narave kot jih imaš ti. Prepričana sem tudi, da bi bila tvoji materi družba, v sedaj prazni hiši, samo dobrodošla. Rešen bi imela varstvo otroka (če mami ni več v službi), če pa tvoj kaj pride težit pa samo telefon in policijo, enkrat, dvakrat desetkrat. Pa vloži za ločitev! Imaš službo, mamo in svojega sončka, vse možnosti in kar je najpomembnejše veš kaj moraš storiti - manjka ti le pogum, evo in bežita z otrokom stran evo še naslovi varne hiše
< Sporočilo je popravil Nenya -- 15.7.2008 12:47:01 >
|