Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 12:01:17
|
|
|
|
petarda
|
Nincy lepe fotke ...sam te je pa ful opeklo .....L je pa prava mamica ......o tvoji postavi pa itak nebi...očitno fajn treniraš pilates ...jaz svoje slike v kopalkah niti pod razno ne upam dat gor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 12:08:54
|
|
|
|
ada2
|
zakaj pa jaz ne morem videt slik
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 12:12:10
|
|
|
|
ada2
|
no, do zdaj sta otroka čofotala v bazenčku, zdaj jesta kot volka , potem imam pa v načrtu, da se gre počivat (upam, da mi bo uspelo ). Jutri gremo na Koroško na Najevsko lipo, drugi teden enkrat pa v Zagreb v ZOO, to je za Nušin RD.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 12:18:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zakaj pa jaz ne morem videt slik očitno sem jih jaz ravno ujela..ker jih zdaj tudi ne vidim ...tiste iz podelitve diplom pa mi ni ratalo ujeti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 12:22:47
|
|
|
|
*bubi*
|
nincy, še enkrat slikice prosim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 13:09:05
|
|
|
|
nincy
|
Nimam pojma zakaj ni več slik. Grem še enkrat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 13:12:25
|
|
|
|
nincy
|
Ta je pa od podelitve diplome:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 13:14:06
|
|
|
|
nincy
|
očitno fajn treniraš pilates ... Kaj je že to
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 13:50:23
|
|
|
|
*bubi*
|
kaka dama Pa kdaj so naši novembrčki tako zrasli? Ja, v teh južnih krajih se najde ful lepih hotelov za zelo spodobno ceno. Kakšna pa je bila plaža tukaj? Ej, me je prijelo, da bi šla še 1x na Djerbo. Ali pa na celino, saj verjetno ni velike razlike v ponudbi. Ampak s takim otrokom verjetno ne moreš it na noben izlet oz. ogled no, saj pri 40°C mi itak ne bi bilo za po puščavi hodit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 14:44:16
|
|
|
|
nincy
|
Plaža: Morje je kar čisto, tko ob obali je dosti morske solate (al kako se že reče temu , alg ni), ampak za plavat je čist vredu...sploh pa čist preveč topla voda, se ne moreš niti ohladit. Glede izletov...mi nismo šli nikamor, itak je s tako majhnim otrokom nemogoče, od sredine julija in avgusta pa izletov v Saharo zaradi vročine ne izvajajo. En dan smo šli v Sidi bou Said malo po nakupih, pa je bilo tako vroče, da si samo senco iskal. Glede cene hotela...Hotel 5*, all inclusive...391€ + 94 € letališka pristojbina. Je pa menda Tunizija cenejša kot Djerba (glede cen hotelov).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 17:55:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, to je res ugodna cena. Zdaj bo treba počasi gledat, kako je s plačilom za otroke. Mi bi morali npr. zdaj v Umagu tudi za bubija 50% cene plačat. Je pa depandansa vseeno toliko cenejša kot isti hotel, da se še vedno splača.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 21:32:14
|
|
|
|
ada2
|
Lepe slike nincy, L je res prava dama Mi smo se pa pred pol ure komaj uspeli v hišo pobrat. Sta bila še dva Adamova prijatelja na obisku, pa moj nečak in so imeli tolko dela .... pa res so bili ful pridni (in umazani ), me je kar presenetilo kako so se razumeli, glede na to, da so kar razlike v letih (12, 9, 5, 3 in pol, 2 in pol), pa Nuša je bila edina punca, ampak ni bilo niti 1x, da bi se kaj spričkali. Samo na koncu velika žalost, ko so morali vsak na svoj konec. smo se zmenili, da se jutri spet lahko igrajo (to, da mi odpotujemo za cel dan pa zamolčali )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 21:35:05
|
|
|
|
ada2
|
pa da vam še povem kako sem postala obsedena s pašteto mislim, prej je sploh nisem jedla, razen turistične (ribja z zelenjavo), zdaj me pa kar k hladilniku vleče po pašteto , no, jetrna še vedno ni po mojem okusu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 21:45:01
|
|
|
|
ada2
|
petarda, dragica, tebe pa pogosto zanese k marčevkam 2009 a nam moraš kaj povedat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.7.2008 8:10:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! pa da vam še povem kako sem postala obsedena s pašteto Jaz sem v službi za malico obvezno rabila sendvič s polnozrnato štručko, paradižnikom, solato in sirom. Sem knjižničarko pošiljala v kantino, ker sama med pavzo nisem mogla zaradi gužve Pa me ni pogruntala. Zdaj bi pa skoz šmorn jedla no, bubi pa palačinke, tak da se dobro razumeva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.7.2008 8:11:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda, dragica, tebe pa pogosto zanese k marčevkam 2009 a nam moraš kaj povedat Kak pa ti "vidiš" petardo? Ni skrita? No, vsekakor bom zelo vesela, če bo butnila še ena lepa novička
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.7.2008 8:12:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Mene tudi včasih preseneti, kako lepo se zna bubi zaigrat s kakim otrokom Sem prav vesela. Se res pozna vpliv vrtca. No, včasih se 2 lepo igrata, ko pride tretji, pa je gužva .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.7.2008 8:58:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kak pa ti "vidiš" petardo? Ni skrita? No, vsekakor bom zelo vesela, če bo butnila še ena lepa novička Opa, petarda. Nam imaš kaj za povedat? Pa zakaj so tvoja sporočila popravljena? Je zatajila anonimnost?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.7.2008 12:49:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Ena za lušte. Posteljica (košek) že čaka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 8:22:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Nedelja je, sonček sije,.... res ne bo nobene na RR? Pa vseeno vam skuham eno , mogoče pa le kateri pridiši
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 8:23:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, oprosti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 8:36:50
|
|
|
|
tincci
|
Oooo bubi, vi pa fantka čakate, sploh nisem vedela Boš lahko imela svoj lastni fuzbal tim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 9:08:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Oooo bubi, vi pa fantka čakate, sploh nisem vedela in od kod zdaj ta ideja? Smo že zadnjič ugotavljali, da je na tickerju tudi fantek narisan Mogoče pa bo res
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 12:20:31
|
|
|
|
ada2
|
pozdravljene! mi smo na počitku (razen Nuše, ki se še zmeraj podi zunaj). meni je itak spet slabo in komaj čakam, da bo kosilo (danes smo se pustili razvajati in kuha moja mami, pride pa še sestra z družino, tako, da nas bo 10). ok, bom zda vprašala: koliko novembrčkov še ima plenico? adama sicer skušam odvaditi in je povečini cel dan brez plenice, ampak ni se pa še zgodilo, da bi kdaj povedal ko bo lulal. še to, ko se že polula včasih ne pove in kar z mokrimi hlačami šiba dalje. ga očitno sploh ne moti ah, 1x bo že.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 12:26:09
|
|
|
|
*bubi*
|
ok, bom zda vprašala: koliko novembrčkov še ima plenico? mi smo se je rešili junija. Pomočnica vzgojiteljice mi je sama rekla, da ful zadržuje in naj ga raje pustim brez. Pa je bilo v vrtcu brez nesreč, doma pa se je prva dva dni polulal. Zdaj pa sam teče na wc. Edino zadnjič je imel pri babici nesrečo. Se je slišalo samo: ojoj, kaj pa se je zdaj zgodilo Ponoči je večinoma tudi že suh, zbiram pogum, da ga kar brez pustim. Samo če povem po pravici, se mi ne ljubi teh težkih jogijev dvigovat in postelj skoz preoblačit. Čez dan pa gre tudi brez spat.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?