|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
11.7.2008 12:01:17   
petarda
Nincy lepe fotke user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam te je pa ful opeklo user posted image user posted image user posted image .....L je pa prava mamica user posted image ......o tvoji postavi pa itak nebi...očitno fajn treniraš pilates user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz svoje slike v kopalkah niti pod razno ne upam dat gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
11.7.2008 12:08:54   
ada2
zakaj pa jaz ne morem videt slikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
11.7.2008 12:12:10   
ada2
no, do zdaj sta otroka čofotala v bazenčku, zdaj jesta kot volkauser posted image , potem imam pa v načrtu, da se gre počivat (upam, da mi bo uspelouser posted image ).

Jutri gremo na Koroško na Najevsko lipo, drugi teden enkrat pa v Zagreb v ZOO, to je za Nušin RD.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
11.7.2008 12:18:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

zakaj pa jaz ne morem videt slikuser posted image user posted image user posted image user posted image

očitno sem jih jaz ravno ujela..ker jih zdaj tudi ne vidimuser posted image ...tiste iz podelitve diplom pa mi ni ratalo ujeti user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
11.7.2008 12:22:47   
*bubi*
nincy, še enkrat slikice prosim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
11.7.2008 13:09:05   
nincy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Nimam pojma zakaj ni več slik.

Grem še enkrat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
11.7.2008 13:12:25   
nincy
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ta je pa od podelitve diplome:

user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
11.7.2008 13:14:06   
nincy
očitno fajn treniraš pilates user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kaj je že to user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
11.7.2008 13:50:23   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  kaka dama user posted image  Pa kdaj so naši novembrčki tako zrasli?

Ja, v teh južnih krajih se najde ful lepih hotelov za zelo spodobno ceno. Kakšna pa je bila plaža tukaj?

Ej, me je prijelo, da bi šla še 1x na Djerbo. Ali pa na celino, saj verjetno ni velike razlike v ponudbi. Ampak s takim otrokom verjetno ne moreš it na noben izlet oz. ogled user posted image  no, saj pri 40°C mi itak ne bi bilo za po puščavi hodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
11.7.2008 14:44:16   
nincy
Plaža:
user posted image user posted image

Morje je kar čisto, tko ob obali je dosti morske solate (al kako se že reče temu user posted image , alg ni), ampak za plavat je čist vredu...sploh pa čist preveč topla voda, se ne moreš niti ohladit.

Glede izletov...mi nismo šli nikamor, itak je s tako majhnim otrokom nemogoče, od sredine julija in avgusta pa izletov v Saharo zaradi vročine ne izvajajo. En dan smo šli v Sidi bou Said malo po nakupih, pa je bilo tako vroče, da si samo senco iskal.
Glede cene hotela...Hotel 5*, all inclusive...391€ + 94 € letališka pristojbina.
Je pa menda Tunizija cenejša kot Djerba (glede cen hotelov).

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
11.7.2008 17:55:14   
*bubi*
Ja, to je res ugodna cena. Zdaj bo treba počasi gledat, kako je s plačilom za otroke.

Mi bi morali npr. zdaj v Umagu tudi za bubija 50% cene plačat. Je pa depandansa vseeno toliko cenejša kot isti hotel, da se še vedno splača.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
11.7.2008 21:32:14   
ada2
Lepe slike nincy, L je res prava damauser posted image

Mi smo se pa pred pol ure komaj uspeli v hišo pobrat. Sta bila še dva Adamova prijatelja na obisku, pa moj nečak in so imeli tolko delauser posted image .... pa res so bili ful pridni (in umazaniuser posted image ), me je kar presenetilo kako so se razumeli, glede na to, da so kar razlike v letih (12, 9, 5, 3 in pol, 2 in pol), pa Nuša je bila edina punca, ampak ni bilo niti 1x, da bi se kaj spričkali. Samo na koncu velika žalost, ko so morali vsak na svoj konec. smo se zmenili, da se jutri spet lahko igrajo (to, da mi odpotujemo za cel dan pa zamolčaliuser posted image )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
11.7.2008 21:35:05   
ada2
pa da vam še povem kako sem postala obsedena s paštetouser posted image user posted image user posted image

mislim, prej je sploh nisem jedla, razen turistične (ribja z zelenjavo), zdaj me pa kar k  hladilniku vleče po paštetouser posted image , no, jetrna še vedno ni po mojem okusuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
11.7.2008 21:45:01   
ada2
petarda, dragica, tebe pa pogosto zanese k marčevkam 2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a nam moraš kaj povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
12.7.2008 8:10:05   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

pa da vam še povem kako sem postala obsedena s pašteto

user posted image user posted image user posted image  Jaz sem v službi za malico obvezno rabila sendvič s polnozrnato štručko, paradižnikom, solato in sirom. Sem knjižničarko pošiljala v kantino, ker sama med pavzo nisem mogla zaradi gužve user posted image  Pa me ni pogruntala.

Zdaj bi pa skoz šmorn jedla user posted image  no, bubi pa palačinke, tak da se dobro razumeva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
12.7.2008 8:11:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda, dragica, tebe pa pogosto zanese k marčevkam 2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a nam moraš kaj povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kak pa ti "vidiš" petardo? Ni skrita? No, vsekakor bom zelo vesela, če bo butnila še ena lepa novička  user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.7.2008 8:12:45   
*bubi*
Mene tudi včasih preseneti, kako lepo se zna bubi zaigrat s kakim otrokom user posted image  Sem prav vesela. Se res pozna vpliv vrtca. No, včasih se 2 lepo igrata, ko pride tretji, pa je gužva user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.7.2008 8:58:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kak pa ti "vidiš" petardo? Ni skrita? No, vsekakor bom zelo vesela, če bo butnila še ena lepa novička  user posted image user posted image

Opa, petarda. Nam imaš kaj za povedat? user posted image user posted image  Pa zakaj so tvoja sporočila popravljena? Je zatajila anonimnost? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.7.2008 12:49:55   
*bubi*
Ena za lušte. Posteljica (košek) že čaka user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.7.2008 8:22:55   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Nedelja je, sonček sije,.... res ne bo nobene na RR? user posted image

Pa vseeno vam skuham eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče pa le kateri pridiši user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.7.2008 8:23:24   
*bubi*
Petarda, oprosti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.7.2008 8:36:50   
tincci
Oooo bubi,  vi pa fantka čakate, sploh nisem vedelauser posted image Boš lahko imela svoj lastni fuzbal timuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.7.2008 9:08:48   
*bubi*
Oooo bubi, vi pa fantka čakate, sploh nisem vedela

in od kod zdaj ta ideja? user posted image user posted image user posted image

Smo že zadnjič ugotavljali, da je na tickerju tudi fantek narisan user posted image

Mogoče pa bo res user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.7.2008 12:20:31   
ada2
pozdravljene!

mi smo na počitku (razen Nuše, ki se še zmeraj podi zunaj). meni je itak spet slabo in komaj čakam, da bo kosilo (danes smo se pustili razvajati in kuha moja mami, pride pa še sestra z družino, tako, da nas bo 10).

ok, bom zda vprašala: koliko novembrčkov še ima plenico? adama sicer skušam odvaditi in je povečini cel dan brez plenice, ampak ni se pa še zgodilo, da bi kdaj povedal ko bo lulal. še to, ko se že polula včasih ne pove in kar z mokrimi hlačami šiba dalje. ga očitno sploh ne motiuser posted image  ah, 1x bo že.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.7.2008 12:26:09   
*bubi*
ok, bom zda vprašala: koliko novembrčkov še ima plenico?

mi smo se je rešili junija. user posted image user posted image user posted image  Pomočnica vzgojiteljice mi je sama rekla, da ful zadržuje in naj ga raje pustim brez. Pa je bilo v vrtcu brez nesreč, doma pa se je prva dva dni polulal. Zdaj pa sam teče na wc.

Edino zadnjič je imel pri babici nesrečo. Se je slišalo samo: ojoj, kaj pa se je zdaj zgodilo user posted image user posted image user posted image

Ponoči je večinoma tudi že suh, zbiram pogum, da ga kar brez pustim. Samo če povem po pravici, se mi ne ljubi teh težkih jogijev dvigovat in postelj skoz preoblačit. Čez dan pa gre tudi brez spat.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?