|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
14.7.2008 20:40:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

****, a ti je vzel bris??? Ja 8 tednov čišče  je res too much, no vsaj krvi ni. Cuanto cuesta testiranje za HPV virus???

Ja, bris mi je lahko vzel, ker je tiste krvi res čisto malo, glih za pljunek, ampak je pa in to me kar že malo jezi. Sedaj sem imela ene 10 dni eno rumeno stvar sedaj pa spet rjava kri... fuj in fej.

Košta pa tam mal čez 30 euro. Ma meni se splača veš. Jaz sem sedaj sterilizirana in bom bolj malo hodila k ginekologu. Če sem pa negativna bom pa šla res glih na vsake 5 let enkrat. Če pa bom pozitivna se bom potrudila in šla vsaj enkrat letno in plačala še odvzem brisa.
Saj če bi bila v Sloveniji potem je to čist drugače...Tam pa ko moram vse plačat pa še predno najdem dobro ginekologinjo... bolje da vem pri čem sem. Saj me razumeš a ne??

Drugače sem se pa z Casermanom zmenila da bomo Omarja cepili  za rota virus 29. ko ima še pregled.

A je Alja kakala??? Moj tud že 3 dni spet ni in ga danes full zvija , ga moja mama ujčka sedaj, ker se meni že trga od njegovega  vreščanja...potem še jaz jokam ponavadi in imava duet.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.7.2008 20:41:03   
Estrella*
VALENTINA: Kje v Kr se boste dobile? Ob 11h bi meni celo lahko ratalo.
Fulll uštna slikca v tickerjuuser posted image  Sem razmišljala, da smo  ti, Darmar in jaz zelo usklajeni pri rojevanju otročkov. Prvorojenci dec 2002 v KR porodnišnici, mlajši pa 23,24 in 26 maja. Pa še vse tri imamo parčekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.7.2008 20:41:38   
Katina
Upam da mi bo mali pustil toliko časa da napišem tale post. danes je siten kot vreme user posted image .

Mi smo z morčka, kjer smo se imeli super. Komaj čakam, da ekspedicijo ponovimo. K sreči smo se vrnili živi in zdravi, saj smo imeli vso pot grozen naliv, bilo je polno vode na cesti. Kljub previdnosti smo se komaj izognili nesreči na AC, ko smo zapeljali v večjo lužo in nas je neslo v ograjo. HB se je dobro izteklo. Zgleda, da se za nekoga pred nami ni tako dobro izteklo, saj je bila ograja ravno na tem mestu že obripsana in kolesnice v travi.user posted image .

Žal nimam časa brat za nazaj čeprav me firbec matra kaj se je dogajalo.

Vsem čestitke za dopolnjene tedne. Mi imamo danes 2 meseca. joj, kako hitro beži čas.

Valentina2006, v sredo jaz žal ne morem. Se vam pa rade volje pridružim naslednjič.
CatJa: Moje sožalje user posted image .
SS:
user posted image
mya26: moja user posted image je imala zamašen solzevod.  sreči te v "operacijsko" ne spustijo zraven, ampak počakaš na hodniku. jaz sem našo na hodnik slišala tulit kot user posted image . Seveda je bila najglasnejša od user posted image ki so bili takrat tam. Peljat sem jo morala 2x, ker 1. niso uspešno predrli solzevodov. user posted image je kar hitro pozabila kako je bilo hudo, mene pa še zdaj sitsne ko se spomnim tistega joka.  Vendar se moraš zavedati, da so prehodni solzevodi zelo pomembni in HB, da se da to popravit.

Anery, tudi jaz puščam user posted image v varstvu ljudem, ki jim zaupam. Zaenkrat je bil v varstvu babic in moje sestre.
Taula, jaz na razprodaje sploh ne grem, ker me je groza konfekcijske številke na kateri sem pristala. Čevljev pa sploh ne morem kupovat, ker mi noga še vedno zateka in hodim kar v crocsih user posted image in to meni, ki sem nora na čevlje user posted image . Upam, da se žabica unese in neha sitnarit. Sicer pa ni čudno, saj je vreme res smotano.

jana81, vauuuuuuu kok boš sexi. Priznam, da sem user posted image od zavisti. Jaz kar ne zberem volje da bi shujšala. Vsako drugo stvar znam speljat do konca, to je pa moja ahilova peta user posted image .

Mislim, da sem se tudi jaz vpisala med tiste ki so dobile M. Vendar je tako čudna in hecna. Upam, da se ciklus unese. Kljub temu, da sem bila včasih zagovornica kontracepcijskih tabletk mi zdaj ne dišijo, ker se bojim njihovih stranskih učinkov. Mal bom še gruntala kakšno zaščito naj izberem.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.7.2008 20:45:40   
Estrella*
****: tole testiranje se mi ne zdi slaba ideja. Kje se pa da to opravit??Jaz bi se tud dala, da vidmo kam pes taco moliuser posted image

kakali tudi danes še nismo, kljub laktozi in masiranju s palčko pri vsakem previjanju. Samo prdi....user posted image  Jutri grem v akcijo s svečko.

Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.7.2008 20:46:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Jaz kar ne zberem volje da bi shujšala. Vsako drugo stvar znam speljat do konca, to je pa moja ahilova peta user posted image .

Hvala enako, kdaj bova udarili skupinsko dieto?? Morda bova pa pol bolj pridne če bova dve skupaj trpeli??

Ampak ti Katina, ko si se tako fajn držala za sladkorno,mi je čudno da sedaj ne zbereš volje user posted image user posted image user posted image

A greva od jutri naprej? Je tak lep datum 15.??user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.7.2008 20:51:16   
Anonimen

****: tole testiranje se mi ne zdi slaba ideja. Kje se pa da to opravit??Jaz bi se tud dala, da vidmo kam pes taco moliuser posted image

kakali tudi danes še nismo, kljub laktozi in masiranju s palčko pri vsakem previjanju. Samo prdi....user posted image  Jutri grem v akcijo s svečko.

Jaz grem na testiranje k mojemu G privat. Lahko greva skupaj, lahko pa počakaš da vidim koliko me bo vse skupaj test plus pregled prišlo pa se pol odločiš...
No jaz grem čez kake 14 dni. Moram počakat da se ta user posted image  čišča res ščisti!!!

Boga Alja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa trebuščka tud masiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.7.2008 21:22:23   
jana81

jana: koliko pa stane od JANE -ja center???Zanima me, ker je celoten program JANE kar zasoljen.

a veš da nimam pojma, sam po moje ni tk hudo, ker voziček tud ni bil tak velik glede na to, da imava košaro, jajčko in športnega, pa še torbo sva dobla zraven..vse skup je blo 650€ v akciji, redna ena je 740€...se bom pozanimala ok?
za barvo pisave sem že 1x spraševala na drugi temi, pa nisem dobla odgovora, sem pa videla da je ena imela z roza in modro napisano, pa še druge črke.

mya26 baje za dojenčka to ni boleče, samo prepiknejo in to je fertik v 2 minutah..vem ker je sestrična imela to,pa so rekli da ni jokala, ampak še ni bolje, še vedno ima gnojno učko, ima zamašene te solzevode na levi učki.

katina smo te že pogrešale...samo da ste vsi živi in zdravi.user posted image user posted image

hvala vsem za spodbudo pri kopalkah..sej jutr pa res začnem z telovadbo...je vrajtuser posted image user posted image ...bo pač pr pasu mal čez štrlel, jebi ga, sej bom Nejčka skos zraven nosla, da bojo vidl da sem rodila..user posted image user posted image user posted image  mal se hecam. Mi čist dol visi kaj si drugi mislijo, važn da mam tak čudovitega otročka.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 14.7.2008 21:24:01 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.7.2008 21:25:05   
Katina
Estrella* zakaj bi se tudi ti testirala za HPV? Boga Alja. Upam, da se kalu pokakca.

****, tudi Omarju želim, da se mu prebava uredi.

Glede hujšanja: sorry, jaz se še ne morem odločit za jutri, bom pa resno razmislila o tem da bi kmalu začela. Tudi jaz se sprašujem zakaj zdaj ne najdem volje: pomanjkanje časa za kuhanje zdravih jedi je bolj kot ne le izgovor user posted image . Zgleda, da me je bilo med user posted image res tako strah, da bi škodovala user posted image , da se nisem drznila grešit. Zdaj ko imam sama v rokah škarje in platno pa je motivacija nekaj izpuhtela in spet upam, da bodo šle kile same od sebe  stran od meneuser posted image .
Zdej grem pa kar spat. Danes sem sama dežurna ponoči in se grem rajši naspat da ne bom ju3 limonca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.7.2008 21:31:44   
tana7
Pozdravljene!

Samo na hitro, ker nas čaka kopanje, papanje in pančanje
do sedaj sem pa pospravljala

aja, dopoldan sem bila pri FRIZERJU!!! user posted image Končno sem se znebila narastka in malo skrajšala laske - cca. 3 cm konic mi je pobrala, pa je sedaj kar lepše. user posted image je baje skos spala, jo je user posted image čuval. Sem pa opazila da lahko cel dopoldan prespi, če je mir okoli nje (od 9.00, ko se napapa, pa do cca. 12.30).

soor - mislim, da ga res nikoli nismo imeli... jezik ima še vedno od močno belega pa do skoraj čistega, že vse te dni enako. Resno mislim, da smo ji tista dva dneva za brezveze dajali Daktarin. Očitno mora človek res vse sam preštudirat, preden začne dajati zdravila, ki ti jih predpišejo.

Enako glede temenice - mislim, da tudi tega nimamo. Po tisti uporabi kreme in šampona prejšnji teden, več nismo nič storili glede tega. Pa ima še vedno malo "suho" kožo po lasišču. Mustela ni torej nič spremenila. Pa tudi zadeva ni nič rumenkasta, niti se ne širi. Res je verjetno samo malo suha koža.

AD3 pri nas zaenkrat niso povzročile nobenih krčev, nobene spremembe nisem opazila, pa dajemo po 7 kapljic na dan že dober teden. Pred tem smo pa postopoma startali vsak dan eno kapljico več.

Igralna podlaga - tudi mi se še odločamo....Mislim pa, da jo že pošteno potrebujemo, ker vidim, da jo ful zanimajo stvari okoli nje...vse kar se premika in binglja... pa mobile smo skoraj že čisto znucaliuser posted image

obiski - mi smo tahujše že dali skozi, tahujšo gužvo mislim. Sedaj se bodo bolj poredko že eni zvrstili, v glavnem zaradi dopustov. Še dobro, da je ene odneslo na morje user posted image

hrana
- še vedno jem popolnoma vse (razen mesa seveda), gaziranih pijač in podobnega pa itak nikoli nisem marala
sem kaj zamešala, ali je ena res omenjala čokolado kot problematično? jaz pojem ful temne čokolade, posebej tiste s pomarančo user posted image user posted image

sicer smo imeli pa kar naporen vikend
v soboto smo imeli obiske - moja prijateljica s sinčkom in možem in drugim sinčkom v trebuščku (čez en mesec ima rok)
včeraj smo bili pa pri Brininem pradedku, dedek od user posted image - v Savinjski - in smo kasirali tudi malo toče. Se je tako usulo, da sem že razmišljala, kako bomo prišli nazj v LJ, ker bo ziher avto razsulo - no, na srečo potem ni bilo hudega

Neposredna povezava do sporočila: 2684
14.7.2008 21:32:08   
suzy85
Lep pozdravček!
Vidim, da ste majčice pridne tudi pri majskih hroščkih in da se strani lepo kopičijo! user posted image

Naša Eva pridno raste, jst pa sem večkrat utrujena in ne najdem časa ali volje, da bi kaj napisala! 19.6. sva imeli prvič P, kjer je Eva bila velika 56cm in tehtala 4.580g. Naslednjo P imava 5.8., 20.8. pa greva na pregled kolkov zaradi širokega povijanja.
Naša miška je drugače zelo pridna. Ponoči jeva 1x, drugače pa pridno spi in tudi dopoldne predrema. Jst sem večkrat nenaspana, ker si že od 3. tedna črpam mleko zaradi krast, ki so se mi naredile na bradavici, to pa je treba tudi ponoči. HB so se mi kraste že skoraj zacelile, pol bom pa spet poskusla dojit, če bo hotla vlečt. Mleka je zaenkrat še dovolj, tako da imam samo dve možnosti - dojenje ali črpanje.
Tudi za krst smo se začeli počasi pripravljati. Me pa zanima, če katera ve, kje bi lahko kupila krstno oblekico. Slišala sem, da bi jih naj imeli tudi v H&M, pa nisem prepričana.

Grem pod tuš, pa spet črpat mleko, pol pa spat!

Lahko noč!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
14.7.2008 21:35:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hvala vsem za spodbudo pri kopalkah..sej jutr pa res začnem z telovadbo...je vrajtuser posted image user posted image ...bo pač pr pasu mal čez štrlel, jebi ga, sej bom Nejčka skos zraven nosla, da bojo vidl da sem rodila..user posted image user posted image user posted image  mal se hecam. Mi čist dol visi kaj si drugi mislijo, važn da mam tak čudovitega otročka.

Jana jaz sem ti že enkrat napisala da tista kilca ali dve ki ju mogoče še imaš sta samo dekoracija....In samo čestitamo ti lahko da si tako hitro po porodu že tako postavna...user posted image user posted image user posted image

Mi se bomo pa še mal matrale...Oziroma orenk matrale user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
14.7.2008 21:37:42   
Kaja08
Živijo! eno vprašanje za tiste mamice, ki hranite user posted image  z AM - koliko obrokov imate na dan in koliko vaš user posted image  poje? Naš je star dobrih 6 tednov in ima kar 8 obrokov na dan, vse skupaj pa poje od 800 - 950 ml, odvisno od dneva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
14.7.2008 21:38:44   
tally

Joj Estrella* boga tvoja Alja, upam da se ji te prebava čimprej uredi.

Katina lepo da ste takole uživali na morju in hvala bogu da se je na Ac vse dobro končalo, za kg pa ne skrbi ko boš želela se jih boš znebila.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
14.7.2008 21:40:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Živijo! eno vprašanje za tiste mamice, ki hranite user posted image  z AM - koliko obrokov imate na dan in koliko vaš user posted image  poje? Naš je star dobrih 6 tednov in ima kar 8 obrokov na dan, vse skupaj pa poje od 800 - 950 ml, odvisno od dneva.

Moj je hranjen po steklenički ampak z mojim mlekom ( pumpam vsake 3 ure) tako da imam pregled koliko poje. Ker si tudi zapisujem. Star je 8 tednov poje pa 700 ml do 740ml na dan.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
14.7.2008 21:48:55   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Lep pozdravček!

Tudi za krst smo se začeli počasi pripravljati. Me pa zanima, če katera ve, kje bi lahko kupila krstno oblekico. Slišala sem, da bi jih naj imeli tudi v H&M, pa nisem prepričana.

Suzy85 jaz sem oblekice za krst videla v Pikapolonici

< Sporočilo je popravil tally -- 14.7.2008 21:50:56 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
14.7.2008 22:08:31   
Soncnica Sandra ***
Oj, oj!

Evo mene.
Preživeli obiske user posted image
Samo na hitro pokomentiram, potem pa v miževa deželo user posted image

Sesil in Estella: joj sej se vidi, da sem blond user posted image  da ne vem tega. Sem hotla mojemu user posted image  polazat kako se pride do albuma, ki ima geslo. Hvala za info user posted image

Špelin: user posted image user posted image user posted image  za 8 tednov user posted image user posted image user posted image  joj kako čas beži, kajne

Valenitna: user posted image user posted image user posted image   za 7 tednov  user posted image user posted image user posted image  Drugače pa meni glede srede sicer ustreza, vendar me bolj skrbi vreme user posted image

****: user posted image user posted image user posted image  za opravljen GP

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
14.7.2008 22:49:11   
Anitka
Jaz bom tudi šla pančat, ker sem že zeloooooooouser posted image user posted image

Nočko vsem skupaj

P.S. Imam novi slikci pod tickerjiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
14.7.2008 23:03:55   
valentina2006

VALENTINA: Kje v Kr se boste dobile? Ob 11h bi meni celo lahko ratalo.
Ja z MARTINO25 sva rekli, da v Qulandiji... je pa kraj lhk kjer koli, sam da bo čvek user posted image .

Fulll uštna slikca v tickerjuuser posted image  Sem razmišljala, da smo  ti, Darmar in jaz zelo usklajeni pri rojevanju otročkov. Prvorojenci dec 2002 v KR porodnišnici, mlajši pa 23,24 in 26 maja. Pa še vse tri imamo parčekuser posted image user posted image
Le kdaj bo pol nasledenuser posted image ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
14.7.2008 23:05:39   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Valentina2006, v sredo jaz žal ne morem. Se vam pa rade volje pridružim naslednjič.

Vedno dobrooodošla user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
14.7.2008 23:09:12   
Anonimen
S.Sandra: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2695
14.7.2008 23:12:24   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Valenitna: user posted image user posted image user posted image   za 7 tednov  user posted image user posted image user posted image  Drugače pa meni glede srede sicer ustreza, vendar me bolj skrbi vreme user posted image

Soncnica Sandra ***: Vreme user posted image . Kar se mene tiče lhk za kofi tud sneg pada user posted image ... itak majo nakupovalni centri garažo... Ma bolš bi blo, da neb dž padu, ma se neki ga full ne napovedujejo za sredo... bomo še jutr vidle kakšne so napovedi. Magar mi pošl številko mobija na ZS... da se lahko kontaktirava.

HVALA za geslo... fulllllllll lepoooooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 2696
14.7.2008 23:15:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Jana jaz sem ti že enkrat napisala da tista kilca ali dve ki ju mogoče še imaš sta samo dekoracija....In samo čestitamo ti lahko da si tako hitro po porodu že tako postavna...user posted image user posted image user posted image

Mi se bomo pa še mal matrale...Oziroma orenk matrale user posted image user posted image

oh **** hvala ti, ker si tak zlata.
Verjamem pa da boš tudi ti, ko boš zbrala voljo prišla do konca in se mi boš postavila ob bok...navijam zate. in za Katino tudi.

anitka kak to nardiš da maš 2 slikci in se spreminjajo?
Je pa tale tvoj Gal pravi korenjak.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 14.7.2008 23:17:46 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
14.7.2008 23:37:48   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
anitka kak to nardiš da maš 2 slikci in se spreminjajo?
Je pa tale tvoj Gal pravi korenjak.

Lahko zi tud jest pomagam. TUKI naložiš slikice, ma mislm, da sploh ni potrbn razlagat, je čist simpl. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
14.7.2008 23:40:24   
valentina2006
Skratka punce... tud jest se odpravljam... najprej pod tuš, pol pa v postlo...

LAHKO NOČ...

Neposredna povezava do sporočila: 2699
14.7.2008 23:41:27   
Anonimen
Valentina a veš da te jaz dostikrat pogrešam... vse tiste lepe slikce ki si jih limala pa napisi več barv velike lepe črke... eh, saj vem sedaj nimaš več tok cajta.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?