zalazoya
|
jutro mačke kako smo kej v tem deževnem jutru, men kar paše, sem čist naveličana vročine, pa tamičkanmu bo tud pasalo, kar se nogavičk tiče, jaz mojga čist poletno oblačim, ko pa pančka ali pa če se mi zdi, da je hladno in ima mrzle tačke pa nataknem kakšne lahke štunfke. kakanje, krčki, kupčki ja to je glavna okupacija tud pri nas, včeraj prvič ni kakal čez dan in sem se že zasekirala, tako da tistim, ki imate resne težave s kakico. No potem se je pa 23.30 začelo, jaz sem spala in me je moj kar zbudu (od veselja), ko se je moj ornk pokakal, tako da smo se preoblekli in do jutra še 2 x kakali. Je pa bošček danes skoz jamra k ga črviči, v četrtek smo začeli s kapljicami in je blo OK, včeraj jih zarad kakanja nisem nič dajala do danes ponoči in imamo spet veselico, revček moj. Kupčki, kdaj se nehajo podirat, jaz mojga vedno zbujam s tem , glih se napapca in zakinka in spet ta glup kupček, črviči ga pa glih tko Čišča jaz jo še kar imam, že 2 meseca, mi je G rekla naj bolj počivam, sam mene je to u full čudn kaj mislte sej je sam tak rumen izcedek a ma še kera težave, midva z mojim že med nosečnostjo nisva smela , zdej pa še tole,a je kak pameten nasvet. Plizzzz, da si ne bo druge najdu , revček. Naty žal mi je za kužiko, jaz sem imela dva, en me je zapustil ravno dve leti nazaj za rojstni dan, drug pa naslednje leto pa par dni prej, letos pa srečen rojstni dan saj sem 3 dni pred njim rodila najlepeš bitjece na svetu, drži se Eole men grejo obiski že kar malo na živce, še bolj pa če mi kam gremo se mi zdi da tamalemu nepaše, al je pa sam mami nervozna k nam ritem pokvarjo, se bomo že vnesli. Špelin kok je luštn se stiskat, crkljat in pančkat. Zdej grem pa dete zrihtat, jutranje umivanje in crklanje.
|