|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
14.7.2008 8:19:54   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image  Še vse spiteuser posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.7.2008 8:26:53   
gajka
Dobro jutro!

naty13 - hvala za user posted image . Je danes za mano tudi bolj zanič noč, ampak ne zaradi kakšnih krčev, ampak ker nikakor ne maram neviht in grmenja, pa je to celo noč trajalo... user posted image

sandra123 - kje pa se ti skrivaš danes zjutraj? A sta ti user posted image user posted image  končno dali malo mir in še poležavaš?

izabella08 - preveč pa se le ne z likanjem matrat! user posted image

Mene je pa zdajle kar malo prestrašilo dejstvo, da imam PDP že čez 14 dni! Že! user posted image  user posted image  A ima katera recept, kako to še podaljšat za vsaj nekaj dni? user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.7.2008 8:30:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kje pa ste vseuser posted image  Še vse spiteuser posted image

Po mojem punce malo izkoriščajo tole ohladitev in se še veselo pod kovtrom valjajo! user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.7.2008 8:30:38   
tejkaz
Dobro jutro

Spala bi super, če ne bi celo noč treskalo in ulivalo. Kakšno smo imeli včeraj v Medvodah. Sosedom je odneslo streho, veliko dreves je na tleh.
Meni se je pa spustil trebuh. V petek sem Nevievi razlagala da nimam pojma kako to izgleda in eto. Zdaj pa imam. Že tisto noč me ni nič več tiščalo v žlički, včeraj mi je pa še mami rekla da se mi je spustil. In sedaj je to očitno. Namesto da imam prsi naslonjene na trebuh imam sedaj trebuh naslonjen na noge ko sedim. Tišči me pa nič več.

Naty, glede noric. Če si jih ti prebolela, potem jih dokler si noseča, dojenček ne more dobit. Najbolj neprijetno je, da bi jih Nejc dobil ko bi se bratec že rodil. Ni pa nič nevarno. Nevarno bi bilo, če jih ti še ne bi prebolela. Pa še to najbolj v prvi polovici nosečnosti.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.7.2008 8:31:52   
buhtlčk
jutro

je fajn k se je mal shladil... je tko treskal, da je biu maček čist fertik
jst pa tud razmišljam, če bi zj po zajtrku še mal zaspala user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.7.2008 8:34:20   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Hehe, jaz tudi user posted image

Eno vprašanje. Ali katera ve, koliko šrilanških rupij je 1 Evro? Moj je našel na tleh 180 rupij, zdaj pa ne ve ali je bogat ali ni user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.7.2008 8:34:29   
tejkaz

jutro

je fajn k se je mal shladil... je tko treskal, da je biu maček čist fertik

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.7.2008 8:36:22   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, glede noric. Če si jih ti prebolela, potem jih dokler si noseča, dojenček ne more dobit. Najbolj neprijetno je, da bi jih Nejc dobil ko bi se bratec že rodil. Ni pa nič nevarno. Nevarno bi bilo, če jih ti še ne bi prebolela. Pa še to najbolj v prvi polovici nosečnosti.

Se mi je kar zdelo, da nisem v nevarnosti, če sem jih prebolela. Skrbi me to, ker jih lahko Nejc dobi šele čež 14 dni in če bi slučajno kakšen dan prej rodila, bi lahko prenesel na bratca. user posted image  Sem jaz na mojega bratca prenesla, ko je bil 6t star.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.7.2008 8:38:00   
naty13

Hehe, jaz tudi user posted image

Eno vprašanje. Ali katera ve, koliko šrilanških rupij je 1 Evro? Moj je našel na tleh 180 rupij, zdaj pa ne ve ali je bogat ali ni user posted image user posted image

Prav kakšne hude vsote denarja verjetno nima. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.7.2008 8:41:40   
naty13
Gajka, Tejka in ostale - očitno nas je vse zbudilo grmenje in treskanje. user posted image user posted image user posted image

Buhtlčk - jaz bi tudi še mal pospala, pa Nejc sigurno ne bi bil za. user posted image

Tejka- vašemu user posted image  pa povej, da se mu ne sme muditi dokler se v miru ne preselite. user posted image  Jaz pojma nimam, ali se mi je spustil trebuh ali ne, ker ga vsak dan vidim. Če pa koga vprašam, pa ne ve. user posted image  Mislim pa, da se mi še ni. Bom videla, ko bom dežurala ponoči na WC-ju. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.7.2008 8:42:01   
gajka

Po mojem je zdaj bogat! Samo na Šri Lanko se mora še prej preselit. Aja, pa eno banko lahko še prej v Sloveniji oropa. user posted image

By the way, tole sem našla: 1 rupija (Šri Lanka) = 0.0058 EUR user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.7.2008 8:55:47   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jaz pojma nimam, ali se mi je spustil trebuh ali ne, ker ga vsak dan vidim. Če pa koga vprašam, pa ne ve. user posted image  Mislim pa, da se mi še ni. Bom videla, ko bom dežurala ponoči na WC-ju. user posted image user posted image

Tudi meni se zdi, kot da je trebuh na istem mestu, ne občutim nobenih sprememb, sta pa včeraj in mami in oči komentirala da imam zdaj pa že ful nizko trebuh ???

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.7.2008 8:55:56   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Po mojem je zdaj bogat! Samo na Šri Lanko se mora še prej preselit. Aja, pa eno banko lahko še prej v Sloveniji oropa. user posted image

To pa je velik dnar. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tejka naslednjič bo tvoj user posted image  za pijačo dal. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.7.2008 8:56:21   
ozziebo

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.7.2008 8:57:52   
tejkaz

user posted image user posted image
Hvala

Naty, mene je grmenje zbujalo. Pa celo noč sem okna odpirala in zapirala. Ko je bil dež sem morala zapreti, ker so strešni in bi mi vse not neslo, ko je pa nehalo sem pa hitro odprla, da smo do zraka prišli. Je hitro soparno postalo.

Zdaj grem pa res malo ležati. Se mi je fino shladilo notri. Imam 22 stopinj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.7.2008 9:05:15   
gajka
Glede spuščanja trebuha: mene je pribl. 2 tedna nazaj ene 3 dni kar precej bolelo okrog spodnjega dela trebuha in v križu. Potem sem imela GP in sem to omenila G, ki je predvidevala, da je to od spuščanja trebuha in raztezanja vezi. Pa še res se mi zdi, da je bil to razlog, ker mi zdaj prsa ne počivajo več toliko na trebuhu, pri sedenju pa mi res trebuh malo bolj počiva na nogah. user posted image  Nisem pa zaradi tega prav nič bolj pogosto na WCju in tudi v klancih se še vedno zadiham. user posted image  Je pa res, da me user posted image  malo manj pod rebre tišči.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.7.2008 9:08:24   
*zvezdica*
Dobro jutro!
Zgleda, da nam vsem nevihta ni dala spati. Pri nas je bilo proti jutru prav grozno. Jaz se strel ful bojim...sploh ker nam je lani takle čas udarila v hišo...je blo prav grozno. Čist vse aparate nam je skurlo, pa dimnik je bil zanič in par ceglov na strehi. Smrdel je pa tko kot da bi cela hiša zgorela. Res je blo prav grozno.

Jaz tud nimam feelinga, da bi se mi trebuh spustil....alpa sploh ne vidim tegauser posted image

Tejka tvoj pa je bogat...le kam bo z denarjemuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.7.2008 9:10:35   
matejchi
169,8177 rupij je 1 €.

S kinom ni bilo včeraj nič, ker je začelo neurje in smo pol pospravljali. Še dobro, da smo bili doma, ker če ne bi na balkonu še okno odneslo.
V kuhinji pa mi je čez nova okna voda noter drla in sicer pri luknjici za roleto. Je bila v kuhinji taka tema in jaz veselo v kuhinjo, stopim v vodo in sem se komaj ujela, da nisem padla na rito.

Anita a ste imeli pri vas kaj veselo? Sosedu je padlo drevo na avto, enim čisto na vrhu je vse zalil, sedežna je zdaj "vodna"... jeb**** tako streho. Ponoči pa spet, rož ne rabim zalivat vsaj do septembra pomoje, če bojo sploh k sebi prišle.

Še dva nova dvojčka, sam je ni na seznamu,... hehehe Angelina je rodila!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.7.2008 9:24:50   
MATEJKA_
spuščanje trebuha - meni se je spustil že pred nekaj tedni, mapak nisem tega kako posebej čutla... edino kar je, da se zdaj še težje vstajam in obračam, če ležim in to je to... res pa je, da ima user posted image  zadnje čase finto in preizkuša z nogami trdnost mojih reber, ko na levem boku ležim user posted image .

otrdevanje trebuha - ta teden dopolnim 36. tednov in mi trebuh do zdaj še nič ni otrdeval. niti nimam nobenih krčev ali česar podobnega. mi je zadnjič rekla patronažna, ja češ, nosečniški popadki pa verjetne že zdaj veste kak izgledajo user posted image  pa sem ji kar rekla, da ne, ker res ne vem... prav nobenih bolečin, razen v križu in trebuni preponi, nimam - tudi od spodaj ne... user posted image user posted image user posted image

to noč pa nisem skoraj nič spala, zvečer enostavno nisem in nisem mogla zaspat, ponoči pa sem tudi samo na wc hodla. moj user posted image  je tako pozoren, da me vsakih ko grem na wc in ko priden iz njega vpraša, če je vse ok, pol pa nazaj zaspi. user posted image  

sem danes mislila it še v lekarno in v BC po bano, flaške in dude itd. no, pa me je user posted image  v soboto presenetil, pa je rekel, da bova kar zdaj to šla, da ne bom rabla sama vsega v ponedelje zjutraj tovorit user posted image user posted image user posted image . pa sva šla še v mullerja po plenice, bano pa sem največjo v pikapolonci našla.  no, danes pa sem še mislila v lekarno skočit, pa ne bo nič iz tega, ker še kar lije in grmi in bliska, da sploh ne upam prav ven it. glede na to kako je bilo včeraj...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.7.2008 9:43:20   
naty13

Naty, mene je grmenje zbujalo. Pa celo noč sem okna odpirala in zapirala. Ko je bil dež sem morala zapreti, ker so strešni in bi mi vse not neslo, ko je pa nehalo sem pa hitro odprla, da smo do zraka prišli. Je hitro soparno postalo.

Zdaj grem pa res malo ležati. Se mi je fino shladilo notri. Imam 22 stopinj.

Potem sva imeli pa enako noč. No, jaz sem imela še bolj pestro, ker sem morala še na WC letat.

Pa fajn se spočij. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.7.2008 9:46:05   
naty13

Glede spuščanja trebuha: mene je pribl. 2 tedna nazaj ene 3 dni kar precej bolelo okrog spodnjega dela trebuha in v križu. Potem sem imela GP in sem to omenila G, ki je predvidevala, da je to od spuščanja trebuha in raztezanja vezi. Pa še res se mi zdi, da je bil to razlog, ker mi zdaj prsa ne počivajo več toliko na trebuhu, pri sedenju pa mi res trebuh malo bolj počiva na nogah. user posted image  Nisem pa zaradi tega prav nič bolj pogosto na WCju in tudi v klancih se še vedno zadiham. user posted image  Je pa res, da me user posted image  malo manj pod rebre tišči.

Potem se je pa meni tudi spustil. Ketr pogrešam brce pod rebra ko sedim, oz jih čutim manj in manjkrat, pa še prejšnji teden me je v sp. delu trebuha in v križu bolelo tri dni. Potem je pa to to.user posted image  HB imam v sredo pregled, jo bom kar prosila naj me vaginalno pogleda, da vidim, če mam še spodnji štuk zaprt.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.7.2008 9:55:02   
nell
Dobro jutro babike!

Se pridružujem vsem ki imate za sabo neprespano noč...v največji meri zaradi nevihte, sem celo noč hodla gledat, če je kaka toča luknjo nardila na strešnih oknih...skos je bliskal, prav celo noč se je svetlo, pihal...groza...spala sem menda sam tko po 5 minut skp, pol pa auf. No verjetn me je zarad vsega tega straha in seveda zarad bibe še na wc tolk bolj tiščal...in proti jutru, ko je blo z nevihto najhuje, mi je še trebuh začel otrdevat in to kr fajn... se je hb zdej mal umiril...sem spila magnezol in upam das smo za dans dobri...ne bi šla še rodit...ne še no.

Tle pri nas se je spet orng potemnil...bi mogla it v trgovino pa ne vem al naj grem al kaj naj...verjetn še bom kr mal počakala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.7.2008 9:59:37   
sandra123
Jutro souser posted image , sem bolj kot ne prebedela to noč zaradi groznega treskanja in bliskanja, pa ravno tako kot ostale sem hodila nonstop na wc....ja, pa kakšna gužva je bila v najini posteljiuser posted image user posted image user posted image , kar 5 nas je skupaj spalo....je Tinka sredi noči prilezla k nama, pa ni bilo več veliko prostora za obračanjeuser posted image user posted image user posted image ...
No, moja princeska še vedno spiuser posted image , ker se je zbudila vsakič, ko je malo bolj zagrmelo....
Vidim, da ste tudi ostale začele ugotavljati, da so se vam spustilitrebuščkiuser posted image , no, samo, da nisem edinauser posted image , moj buši že kar cel teden sedi poleg mene na stoluuser posted image user posted image user posted image ....
Gajka, lepo, da si me pogrešala user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.7.2008 10:05:59   
bambi14
Jutro,
......pri nas na štajerskem je bilo celo noč isto, bliskanje in nalivi...zapiranje in odpiranje oken, prestrašen maček....kako je Slovenija majhna, ko pa imamo vsi isto vreme. Se mi je mojuser posted image kr zasmilil, ko celo noč ni dobro spal, zjutraj pa hajde v službo- jaz pa sem potegnila do 9.30.

Včeraj sva bila na pikniku pri kolegih- oNA JE IMELA pdp 11.07.  in je še kr veselo skakljala s trebuhom in si želela da bi šla rodit včeraj al pa danes, ker je tako vreme in ni vroče- upam, da ji bo ratalo(tamali ima že 4 kg)user posted image . Nonstop gledam telefon, če bo priletel kaki sms.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.7.2008 10:19:12   
tatly
oj dobro jutro se en cino od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
aja ANA_P -prejsnjic ko si me vprasala gdaj mam pregled sem se zmotla ...24.7 ga mamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?