|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
13.7.2008 11:43:59   
Nasara88
Sr user posted image je vedno dam kopy paste, zdaj ko pa nisem pa me je ven vrglo user posted image

Inigo ful luškane slikice user posted image Pravi korenjak je ta vaš Brin user posted image user posted image user posted image

Blacky mi moramo široko previjati zanekrat do kotnrole 18.08. Kolki so še nezreli (2A in 1B). No meni osebno paše, da je povit v še kaj več kot samo pampersko, ker se mi zdi bolj stabilen pri nošenju.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
13.7.2008 11:47:42   
Nasara88
Ana2007 iskrene čestitke za Juljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
13.7.2008 12:21:40   
moya
Robika - kot kaže bova medve jutri na istem user posted image  user posted image , s tem da je med najinim pdp skoraj cel mesec razlike user posted image .. Sej bo, a ne user posted image user posted image

Motoristka - čestitke user posted image

Blacky - jst sem tud imela skoz v mislih datum 15.7, no in kot kaže bo celo res tako user posted image , kaj pa ti misliš, user posted image

Evo, zdej grem pa torbo pakirat in se kulirat, držte pestke !

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
13.7.2008 12:40:33   
bastian111
Novopečenim mamicam iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mi nimamo za enkrat krčev,tudi moj mali dviguje in suče glavico povijam pa ga na široko z eno planico in bom s tem nadeljevala do slikanje kolkov. Hranim ga na tri ure ponoči pa kako je včasih je samo enkrat ,včasih pa kar dvakrat. Upam da bo naprej šlo tako lepo .Tudi spimo lepo tak da sploh ne vemo ,če imamo pri hiši dojenčka.Na sprehod gremo zgodaj zjutraj in zelo pozno popoldne.Danes se bomo prvič skopali in upam da bo še lepše spal.Lepo se imejte in pridno odhajajte po male prince in priceske Juljijk! Lp Darja

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
13.7.2008 12:47:27   
maja24
Pepa6 sm na istem kokr ti,nič se ne dogaja razn otrdavanja in pa zmeri bol močnih M krčev to je pa tut vse.user posted image user posted image user posted image No ja bomo vidl kaj bo jutr G reku.
Zgleda da bom avgusta pršla na vrstouser posted image user posted image user posted image

Evo me Blacky30 se javlam na raport,še vedno 2v1user posted image user posted image user posted image .

Inigo prou fletkan je tale tvoj mali Brin,zej mam pa še večje lušteuser posted image user posted image

Motoristka in pa Ana čestitke user posted image user posted image user posted image

Kateri jest loh mojo cifro pošljem v primeru da me naša Blacky prehiti,kar me bo sigurno?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 13:01:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 13:02:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
13.7.2008 13:08:57   
sasi13
inigo kak lepi user posted image je.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1783
13.7.2008 13:13:46   
nanka
Nasara88 ja, davčno številko dobiš po pošti, ti jo davčna sama pošlje. Rojstni list in davčno dostaviš v službo, oziroma tisti starš po katerem bo otrok zavarovan. V kadrovski odaš dokumente in oni morajo prijavitit otroka, tako da ti dobiš kartico že na dom. Včasih do prvega pregleda še ni narejena, zato greš na prvo posvetovalnico z vsemi dokumenti, ki si jih dobila v porodnišnici in z zdravstveno kartico od tistega starša po katerem bo otrok zavarovan.

Natka je imela kolke 1A in 1B, široko ni potrebno povijat, morava pa opraviti kontrolo čez tri mesece. Jaz jo včasih povijem široko, včasih pa ne.

Inigo Brin je praviuser posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.7.2008 13:14:11 >

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
13.7.2008 13:18:05   
Nasara88
Nanka najlepša hvala za izčrpne informacije user posted image Kako pa je kaj z vlogo za otroški dodatek? A moram tudi tukaj počakati na davčno št. ali je rojstni list dovolj? Kaj se za predhodnje otroke odda kakšna nova vloga sedaj, ko se je število članov povečalo ?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
13.7.2008 13:23:14   
nanka
Jaz sem vlogo za otroški dodatek kar še enkrat izpolnila in dodala še Natko in to odnesla na CSD.  Tam so mi povedali, da bo nova odločba takrat, ko bo otrok dobil davčno številko, ampak to bodo tako oni sami preverili. Jaz sem novo vlogo že oddala. Pa ne pozabi odati še na občini zaradi vrtca, če imaš starejšega že v vrtcu, saj boš najbrž plačevala manj, ker se je družina povečala.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
13.7.2008 13:24:03   
Anonimen
najlepša hvala res iz srca punce za vse nasvete. bomo poskusili z čisto vsemi danes, pa upam da ne bo potrebe. revež je bil zjutraj tako zaspan, da je potem spal več kot 4 ure, čeprav se drugače zbuja na vsaki 2.

v zahvalo za odgovore, pa pošiljam slikico našega lukeca.

inigo, čudovita družinica ste user posted image user posted image user posted image user posted image

motoristka bravo bravo za dete user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 13.7.2008 13:26:32 >

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
13.7.2008 13:35:34   
Blacky30
Moya, ja, morda pa boš res tudi tu 15.7. cartala, morda pa že 14.7.user posted image  Jaz ne vem, če ne bo moje user posted image  spet zamujalo, tak da ..... bomo videli.
Lunica24, Luka je pravi srček, kako je lep!!!user posted image user posted image user posted image

Maja24, tudi, če jaz odpeketam, kar je mala verjetnostuser posted image , mi lahko pošlješ sms in ga bom posredovala Flower ali Almeri in bosta objavili veselo novičko. Verjetno ti nista poslali svoje tel. št., ker sta predvidevali, da boš rodila pred mano. In tudi boš!user posted image
Bastian, super, da tako uživate v novem življenju, izgleda, da Gal ni nič problematičen dojenček. Super!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
13.7.2008 13:38:30   
Blacky30
Danes pričakujemo ali novičke ali raport od:

- karamela6
- ksenci
- mojcek1
- papir
- lavita*

To so vse tiste, ki je njihov PDP že mimo oz. je danes! Javite se, da ne bomo v skrbeh!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
13.7.2008 13:46:03   
nanka
user posted image
user posted image

To sta naši tamali princeski. Zaenkrat še nisem uspela slikati vseh štirih, nikakor jih ne dobim skupaj. Vedno kdo manjka.

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.7.2008 13:47:28 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
13.7.2008 14:23:46   
Nasara88
Nanka  to pa sta res pravi princeski user posted image user posted image user posted image Daj pokaži nam še druga dva user posted image . Bom tudi jaz kar obe vlogi (za našega prvega in Patricka) izpolnila. Mogoče pa v kratkem pride davčna pa bom lahko kar oddala. Še enkrat hvala za vse informacije. Glede vrtca, pa bomo komaj vlogo oddali, saj gre naš prvič septembra v vrtec. Smo namenoma čakali z oddajo, da bomo 4je (oddati pa moramo do 15. avgusta).

Lunca tudi vajin ta mali je res pravi cukr user posted image user posted image user posted image Je malo našemu podoben se mi zdi user posted image No meni še ni uspel slikic na PC spravit.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
13.7.2008 14:30:46   
Anonimen
nasara meni se zdi, da so si vsi podobni user posted image user posted image skoraj v vsakem vidim malo našega cukra user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
13.7.2008 14:49:51   
dzanika
Ej punce ne mi luštu delat s temi slikcami. Joj kaki cukrčki!! Js bi tut že cartala!!!

Ma dones mi je pa tko grozn dan da to kr res ni! Men se zdi da se mi niti dihat ne da! Cel dan že ležim v pojstl pa gledam v luft. Povrh vsega pa še user posted image nč ne brca. Sem ga mogoče sam enkrat al pa dvakrat dons začutla. user posted image   Tko da mal še počakam drugač pa pol ko pride mami na obisk ji rečem da me pelje v P. da preverimo kaj se dogaja. Srček mu pa normalno bije... Pa še user posted image je v službi. Ma za znoret vam povem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 15:21:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 15:26:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1795
13.7.2008 15:39:32   
Senci
Motoristka čestitke za user posted image !!!

Danes je res en tak len in zaspan dan. Men se tud nič ne da, hkrati pa mi je dolgčas. Komaj čakam da mine danes. Jutri bo upajmo boljš.

Neposredna povezava do sporočila: 1796
13.7.2008 16:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

živjo, blacky za seznam   luka 3580 g, 53 cm

imam pa eno veliko veliko prošnjo za vse, ki ste že mamice in to je kakšen nasvet v zvezi s krči.
naš mali je danes star komaj 8 dni, pa je že včeraj ponoči trpel v krčih, danes pa spet. trajajo 2-3 uri nočno, krčevit jok, rdeč v obraz, napenja se, stiska kolena k sebi, nama se para srce, ampak se mi zdi da čisto nič ne pomaga. ga nosima, božama, masirama, ljubkujema, se pogovarjama z njim, ampak nama uspe ga pomirit kvečjem za par minut, potem pa spet od začetka. danes ga je občasno tako bolelo, da je dete še komaj dihalo od hudega... je moj potem skočil v dežurno lekarno in prinesel kapljice sab simplex, sva mu dala ored dojenjem in dete je res zaspalo, samo ne vem če so ravno te kapljice pomagale.

lepo lepo prosim za kakšen nasvet, kaj še pomaga, kaj naj kupiva, narediva, ker ne pomaga NIČ. moja prehrana ni kriva, ker ful ful pazim in sem črtala vso sveže sadje, zelenjavo, začimbe, težke stvari... iz jedilnika...

hvala

Čestitke najprej vsem novim mamicam!

Lunica pri nas se tudi ubadamo s krči. Pediatrinja nam je dala navodila, kako ga masirati - po trebuščku, krožno v smeri urinega kazalca ali pa obrnjenega na trebušček, ko ga nosiš na roki in masaža po hrbtku, tako da s svojo težo pritiska na trebušček in lažje potisne pline, ki napenjajo ven. Sicer pa sva v lekarni kupila sirup za dojenčke s krči, ki je bolj naraven kot sab simplex kapljice, predvsem ker je otroček še tako majhen.
Vem pa kako se počutita s tvojim, ko mali tako krčevito joka in mu ne moreš pomagati. Smo na istem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
13.7.2008 17:09:54   
Blacky30
Papir sporoča:

"Sporočam, da je danes na svet ob 13.02 prijokala Manca, velika 51 cm in težka 3260 g. Papir"

Končno si se rešila, iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa le uživajte v skupnih trenutkih!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
13.7.2008 17:15:35   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.)

2. pepa6 (PDP 9.7.)

3. maja24 (PDP 10.7.) - CTG v ponedeljek!

4. karamela6 (PDP 11.7.)

5. ksenci (PDP 11.7.)

6. mojcek1 (PDP 11.7.) - pregled 18.7.!

7. hruška debeluška (PDP 12.7.) - v torek CTG!

8. lavita* (PDP 13.7.)

9. kenya (PDP 13.7.) - v torek pregled!

10. klarazan (PDP 14.7.)

11. jocika (PDP 15.7.) - v sredo CTG in UZ!

12. SM10 (PDP 18.7.)

13. dzanika (PDP 18.7.)

14. lidija*** (PDP 18.7.)

15. lindy (PDP 19.7.)

16. SOncIca (PDP 20.7.) - v torek amnioskopija!

17. Yasminka (PDP 22.7.)

18. moya (PDP 30.7.) - v ponedeljek sprožitev poroda!
user posted image user posted image        user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
13.7.2008 17:16:22   
Blacky30
user posted image

nas user posted image  je 87, pričakujemo 87user posted image

user posted image

ancha20 PDP 1.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )???????
tedy PDP 2.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image Miša)
Presrečna PDP 2.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image )???????
alles PDP 2.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) - jaz bom kar atija gor vpisalauser posted image ??????????
taja 11 (26user posted image ) PDP 3.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ?????????
danica07 PDP 4.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )??????????
NinockaCK (35user posted image ) PDP 5.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )???????????
robika PDP 5.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image  Tija )
claude PDP 7.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????
jerebica PDP 7.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
malab PDP 7.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )???????????
KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ???????????
kaya333 PDP 9.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
pepa6 PDP 9.7.08 (1user posted image user posted image user posted image   )
maja24 (24user posted image ) PDP 10.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image Ela) 
ksenci PDP 11.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image Aljaž)
karamela6 (25user posted image ) PDP 11.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image Lara KR)
eva29 (29user posted image ) PDP 12.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )  ??????????
nosečka maja PDP 13.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????
kenya (34user posted image ) PDP 13.7.08 (2user posted image  user posted image  user posted image  Zoja, LJ )
lavita* (29user posted image ) PDP 13.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image SG) 
Martina* PDP 14.7.08 (2user posted image   user posted image user posted image )???????
klarazan (28user posted image )PDP 14.7.08 (3user posted image  user posted image   user posted image   CE)  
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )??????????
BiDa PDP 15.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )?????????
populis PDP 15.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image  Lara Brina; LJ ) pregled 1x tedensko
jocika PDP 15.7.08 (1user posted image user posted image  user posted image Patricija )
ina82 PDP 16.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image Luka ) 
tims PDP 16.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )
jantra PDP 16.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )???????????
zorz PDP 16.7.08 (1user posted image user posted image user posted image   ) ?????????????
Blacky 30 (32user posted image ) PDP 17.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image user posted image Teja; user posted image  Matic P) CTG 17.7.08
peri PDP 17.7.08 (2user posted image   user posted image  user posted image )
SM10 (30user posted image ) PDP 18.7.08 (1user posted image   user posted image  user posted image
lidija*** PDP 18.7.08 (3user posted image user posted image user posted image   )
dzanika PDP 18.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )
maruscha PDP 19.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )???????????
lindy PDP 19.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image Manca)
tincy82 (25user posted image ) PDP 19.7.08 (1user posted image user posted image user posted image   ) ???????????
tita13 PDP 20.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????????
SOncIca (32user posted imagePDP 20.7.08 (2user posted image   user posted image  user posted image LJ)
simarillion PDP 20.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image )
KristinaU PDP 20.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )?????????
orion lady PDP 21.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )??????????
3jeMi PDP 21.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )
user posted image
Yasminka (30user posted image ) PDP 22.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image Matej) 
cokoladka PDP 23.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????
Sanca1  (26user posted image ) PDP 23.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image user posted image Staša, user posted image Žan; LJ) ????????
muki5 PDP 24.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
karmi25 PDP 24.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????????
Hruška debeluška (24user posted image ) PDP 24.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image Noemi SG)
daska (30user posted image ) PDP 24.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image SG) pregled 15.7.08
 nika9 PDP 24.7.08  (1user posted image  user posted image user posted image IZ)
Mojcek1(29user posted image ) PDP 24.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image PO)  
soncek64 PDP 25.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )?????????
bambyblu PDP 25.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image )??????????
rovar_ka (23user posted image ) PDP 25.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image  Tia MB)
Suzanazagar PDP 25.7.08 (1 user posted image user posted image user posted image ) ????????? 
NyahRR PDP 26.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )
sandrine (23user posted image ) PDP 26.7.08 (1user posted image user posted image user posted image CE)  ?????????
lucijana PDP 26.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????
urska25 PDP 26.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image ) ???????????
Almera (31user posted image ) PDP 26.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image LJ)
Kikibonboncek PDP 26.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )??????????
CAC (33user posted image ) PDP 27.7.08 (1user posted image   user posted image  user posted image
Tanja24 PDP 27.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )??????????
ariana29 PDP 27.7.08 (2user posted image   user posted image user posted image )???????????
2 Sraki PDP 27.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )  ??????????
anikabd PDP 27.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )
Senci PDP 27.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )
shelly PDP 28.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????
veseljko PDP 28.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ?????????
SuzanaK PDP 28.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )  ??????????
mircek PDP 28.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
Majuska PDP 29.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image )
liju (27user posted image ) PDP 29.7.08 (2user posted image user posted image   user posted image Žan) predviden CR 21.7.08
lilie (25user posted image ) PDP 29.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
Angie_ PDP 29.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????
pikica** PDP 29.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
flower (24user posted image ) PDP 30.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image Lan MB) pregled in CTG 18.7.08
Urugu PDP 30.7.08 (2user posted image   user posted image user posted image )
moya PDP 30.7.08 (1user posted image user posted image  user posted image )
Sasula (32user posted image ) PDP 31.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )
klampfer PDP 31.7.2008 (1user posted image   user posted image user posted image   ) ??????????

nena22 (1user posted image user posted image user posted image )
ninica04 (1user posted image user posted image user posted image )
Balonchy (27user posted image ) (1user posted image user posted image user posted image ) čakamo na poročilo iz NSuser posted image
CIPRESA (2user posted image user posted image user posted image ) pričakuje user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
suzugov (26user posted image ) (2user posted image user posted image user posted image )
Zvezdica (1user posted image user posted image user posted image ) pričakuje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
pika74 (33user posted image ) (1user posted image user posted image user posted image )  
Rubin. (2user posted image user posted image user posted image ) zagledala user posted image , zdaj pa navijamouser posted image user posted image user posted image
s@nny (1user posted image user posted image user posted image )
jagodinka (1user posted image user posted image user posted image )

1user posted image =81
2user posted image =27
3user posted image = 2
5user posted image  =1
user posted image =10 

user posted image =60user posted image  
user posted image =18user posted image
user posted image  =19user posted image         

LINKI:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
http://www.novorojencek.com/
Seznam za v porodnišnico
Mere ploda
http://otrocarije.googlepages.com/
Sola za starše
Pesmice
Tiste z ????????' so se izgubileuser posted image user posted image user posted image  in nimamo podatkov o njih. Pridite kaj počvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.