Blacky30
|
Danes zjutraj pa ni nobenih novičk. Ja, včeraj zvečer pa je bilo pestro. Sva šla na večerjo k Pecu, pa prideva tja in zaprto. Jaz pa sem se tako veselila še svoje "zadnje večerje" zunaj in si v glavi že predstavljala, kakšno dobro sladico si bom privoščila za konec. Mmmmmm, vanili krema s toplimi borovnicami....mmmmmm. No in razočaranje. Nakar se odločiva, da greva pač na pizzo, ker sva vedela, da je tudi druga gostilna, ki jo imava rada, zaprta. Prideva do Barona na pizzo, hočeva sedeti veni na vrtu, zaprto. Greva noter, gosti sedijo, vse tiho, noben ne je, res čudno vzdušje. Pride natakar, pa pravi, da je vrt zaprt, ker nimajo elektrike, da imajo pravo razdejanje, da je popoldanska toča veliko uničila in da je tudi na pizzo potrebno čakat vsaj pol ure, ker so šele sedaj dobili elektriko in morajo peči konkretno zagret. Seveda sva počakala, ker sem rekla, da več ne grem kam drugam, ampak pizza je bila res drugačna. Zelo hrustljava, tak da so me prsti boleli od rezanja. Mojemu so še pozabili klobase gor dat dodatno, tak da je res že pisano gledal od vsega skup. No, pomenila sva se, malo obudila spomine na prihod Nejca, malo splanirala prihod in vse, kar je še treba postoriti in je bilo prav fajn. Tak da je bila ta najina romantična večerja prav pestra. Zimska, dobrodošla nazaj, komaj čakam na tvojo porodno zgodbo. Je morala biti fajna glede na to, da si prehitevala preko polne črte. Mojcek1, ja, kar vredu plan, samo daj ti to raje spremeni, da se mi ponoči začne in ne rodim dopoldan, pač pa zgodaj zjutraj, ok? Sonček85, oooooo, zamuja, kaj??? Super, to je zelo dober znak. No, želim ti vso srečo na UZ. Ja, lunica, zdaj sem se spomnila, da smo mi tudi Nejcu kuhali čaj proti krčem iz kamilice, janeža in kumine. Pa v lekarni sem kupila brinjevo mazilo in mu masirala trebušček v smeri urinega kazalca s tem mazilom. Sicer pa super za mirno noč!!!! Sončica, čestitke za negativen izvid. Super! Ja, tista reva pa je bila tinky. HD, to bi morda lahko bil začetek čepa. Se še nadaljuje? Ja, moram vam povedat, da je moj tudi imel srečo in dobil Canesten vaginalete brez recepta. Sicer so se ga usmilili šele v tretji lekarni, a hvala bogu, sem 3-dnevno terapijo že zaključila in upam, da bo zdaj mir. NyahRR, fajn zrihtaj na pregledu! Pepa6, danes boš imela najverjetneje še UZ po CTG-ju. Vsaj tako sem imela jaz, ko sem prišla na pregled 4 dni po PDP. In so me poslali kar dol rodit, ker je bilo premalo plodovnice.
|