|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 20:31:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 20:41:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
   RE: Julijke 2008 IV. del
12.7.2008 20:55:24   
Motoristka
Zdravo!

Da se oglasim...od 8-19 sem imela popadke na 20 min...zdaj jih imam na 10 min-boli k hudičuser posted image ....čakam pa predihavam...poročam kako bo....

Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.7.2008 20:56:20   
Anonimen
ja blacky res je, začetni popadki so bili sicer boleči, ampak niti pod razno hudi, do 7 cm sem se še pogovarjala, smejala med popadki user posted image user posted image user posted image zares se je začelo šele po predrtju mehurja. je pa res kot si rekla... sam porod je bil ok in hiter, prej so me pa res sestre znervirale, ampak ok..

sasi žal ne vem kateri sestri sta bli, nisem ujela priimkovuser posted image

auroraam rees so nemočni ti pikeci pod lučko, ampak hvala bogu jim pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 21:02:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.7.2008 21:16:15   
papir
motoristka drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.7.2008 21:24:10   
klarazan
Katy/ouser posted image user posted image user posted image user posted image in iskrene čestitk!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ana user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke tudi tebi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Motoristka GO, GO, GO, zdej pa bo, mogoče že danes ali pa jutri...user posted image user posted image user posted image

Tolk, da se pofočkam,
včeri zvečer se je tisto šraufanje in tiščanje do 11 zvečer stopnjevalo na nekje 7min, pol je blo pa vsega konc, danes pa zgleda, da bo isti šmorn, nekje od 6-zvečer me vsake toliko časa zvije pa kar k tlom me potegne, pri tem me v dimljah močno zaboli, vse skupaj se stopnjuje in za vskič ko me zagrabi je huje ampak verjetno bo tako nekje do polnoči pol bo pa spet konc...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.7.2008 21:28:33   
karamela6
Katy\o/ in ana 2007 - Iskrene čestitke za vajini štručki! user posted image user posted image user posted image

Motoristka - drži se! GO GO GO GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pri meni nič novega. Nič ne dogaja. Očitno bejbika res uživa pr men. Kar naj se še malo spočije, ker potem ne bo miru, ko jo bomo non stop cartali.

Tako, raport opravljen, se beremo jutri ...

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.7.2008 21:42:36   
liju
Alo!
Da se vam javim.user posted image  Pri meni je bilo danes vse mirnouser posted image , brez šraufanja. Upam da tak tudi ostane do naslednjega vikenda.
Sem pa full hin, tako da grem kar ležečki.
blacky: Ja, jaz sem spraševala, pa hvala za link porodne zgodbe od Wilme, katera je res neverjetnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Spet za dve novi mamici.
Motoristka:Upam, da bomo lahko brale že jutri zjutraj lepo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo spite

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.7.2008 22:12:20   
Blacky30
Motoristka sporoča:

"Grem v porodno. Držite pesti."

Dihaj, dihaj, dihaj, vse smo s tabo!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.7.2008 22:14:24   
Blacky30
Motoristka sporoča:

"Ja, hvala. Zdaj se še čistim, potem pa tja - kako me je strah!!!"

user posted image user posted image user posted image Še predobro vem, kako se počuti, revica. Pa saj bo zmogla, ker bomo vse!!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 22:29:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 22:30:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.7.2008 22:31:37   
Blacky30
HD, tebe je nehalo matrat?

Neposredna povezava do sporočila: 1739
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 22:41:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.7.2008 22:45:04   
Blacky30
Mene so začetni popadki matrali samo spredaj spodaj kot M. Šele, ko so mi predrli mehur in so postali ful močni, je bil občasni kakšen zadaj, sicer pa še vedno spredaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1741
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 22:49:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.7.2008 23:01:30   
Balonchy
Ojla...

Spet jaz... Mene pa zanima katera je enkrat pisala o polnilu za črva - tiste drobne pikice (varianta stiropor)! Kje se da to naknadno dokupit???
Sem kolegici kupla črva, zdaj pa pravi, da se je full "poležal" oz, da so se te pikice v njem full skupaj stisnile...

Že vnaprej hvala za info...

Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.7.2008 23:25:58   
sasula
MEne nobena ni pogrešalauser posted image , pa vseeeno se vam javim. Včeraj sem pisala o ctg-ju .... ob 16h sem pričela fulllllllllllll krvaveti, živo rdeča kri mi je tekla po nogah in smo klicali rešilca. Še nikdar se nisem tako ustrašila. Dali so me na ctg, pregledali. Očitno se je zgodilo, da je vrat že tako kratek, da je prišlo do tega. Ctg ok, jaz pa nisem bila še odprta. Potem so me želeli obdržati notri a so me na koncu poslali domov, ker živim blizu porodnišnice.

Toliko o meniuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.7.2008 23:27:46   
Blacky30
Ojej, sasula, ti pa si preživela pravo agonijo. Samo, da je vse ok. Drži se in se lepo pocartaj.

Grem na balkon z dragim malo čvekat.user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.7.2008 23:52:16   
lindy
Motoristka navijamo zate !user posted image user posted image user posted image

Sasula zate pa držimo pesti, da bo le vse vredu!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
13.7.2008 1:03:52   
anikabd

Katy/  iskrene čestitke za princesko Emo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ana čestitke za princesko Julijo! user posted image user posted image user posted image user posted image
Motoristka vso srečo.user posted image Navijamo zate.user posted image user posted image user posted image

Sasula tudi tebiuser posted image .

Blacky 30 - Prebrala sem Wilmino zgodbo. Res je neverjetna.

Bo pa vaš user posted image res dobi lepo darilo od Nejca.
Mi lahko zaupaš kje se dobijo take lepe igračkeuser posted image ?
neboglasica - lepa porodna zgodba. user posted image Malo si mi vlila upanja in optimizma pred porodom. Zadnje čase me grabi panika zaradi poroda.user posted image

V četrtek me je začel boleti zobuser posted image . In je vedno huje. Zdaj pa ne vem ali naj grem zdaj k zobarju ali pa po porodu?
Na zadnje sem bila pri zobarju marca meseca in je bilo videti takrat vse O.Kuser posted image

Zdaj grem pa spat. Nočka.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
13.7.2008 7:40:26   
liju
Dobro jutro!
user posted image Pa da vam jaz danes postrežem z kavico user posted image
No za mano je obupna nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bilo mi je vroče, slabo, zdelo se mi je kot da sploh nimam zraka, mislim.....
Skoraj sem znorela, resnično. Pol sem sredi noči šla v dnevno spat in ob 6.00 je že priracal moj mišek in tako se je spanje zaključilo.user posted image Mi je včeraj kar v avtu zaspal, ko smo se vračali z piknika, tako da je spal skupaj kar 11 ur, te pa tak ni čuda ni več moral spat.
Kako je kaj z Motoristko? Je revica že rešena? Upam da.
Vidim, da pa ima že skoraj vsaka neke težave, tako da mislim, da že komaj čakamo našeuser posted image .
Ne vem katera je spraševala za boleče bradavice? Tudi jaz imam težave s tem, vendar od kar sem si jih začela mazat, se mi zdi da je malo boljše. Me pa je kar strah kaj bo, ko bom začela dojit, saj tisto šele pol boli kot user posted image .

Nič, grem malo pospravit postanovanju.
lp

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.7.2008 8:06:20   
sonček85
čestitke vsem srečnim mamicam,ostalim ,ki pa še čakajo pa da greste čim prej ,da boste že držale svoje štručke pri sebi.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.7.2008 8:23:20   
Senci
Nasarri 88, neboglasnici in lunici24 hvala za opis porodne izkušnje - ene malo lepše, druge malo manj, a najvažnejše je, da imate svoje sončke ob sebi in da je vse ok.

Katy\o/ in ani2007 čestitke za punčki user posted image user posted image user posted image !!!

Motoristka drži se - mogoče zdaj celo že ziba svojega sončkauser posted image

Balonchy, tu je link od tiste trgovine s polnili za sedalne vreče:

http://www.jabooz.com/salon/salon.html

Lep pozdrav ostalim souser posted image in držte se do konca!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?