|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
12.7.2008 11:43:11   
gigi1
Hojla deklice. Jst mam spet pucanje na programu... Kakšen je vaš izgovor? Ja, kje pa ste?? V kakšni senčki? Borke na čakanju še s pirčkom v roki? Trepetalke in nosečke pa s kakšnim sokom ali vodico user posted image

Sončica draga iz tebe mormo pa prav s kleščam vlečt kakšne podatke user posted image . Dej nam mal večkrat zaupaj kako si in kaj se dogaja, pa kakšne pomembne datume, da bomo lahko navijale. Zdej nimamo veliko dela in bomo maksimalno navijale za naše nosečke user posted image

Nokica kako si? So te punce včeraj prestrašile s trojčki user posted image . Dvomim....vendar, če sta kaj user posted image  vmes se je lahko tudi kašna pikica prijela po klasični metodi user posted image . he, he... mal te še hecam. Verjetno sta pa res kar 2 korenjaka.

Hedika mislim, da sem ti še odgovor glede slikce dolžna. Na GK nimajo navade dajat slikco UZ, kako bo na leonišču ne vem. Morda pa res vprašaš in ti dajo. Probaj user posted image

Pikovitka a delaš? pridna, da si sred noči paprike kuhala. men se to ne zdi nič norega. Se mi nočna kuharija pogosto dogaja user posted image  (res pa je, da me imajo pogosto za malo munjeno user posted image )

Glorija se hladiš?

Miška kje si? A spet mojga Željkota poslušaš?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.7.2008 11:53:41   
mismis
Evo mene, sem bolj kot ne lenček in se izležavam na kavču s knjigo v roki. Željko danes ni še, kar še ni, pa še bo.
Kdaj pa ti odpotuješ proti Grčiji?

kasneje ti lohka  pošljem fotko jebozovne majčke, zdej se mi ne dauser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.7.2008 11:58:26   
ledenka
pokorno javljam, da sem tukaj user posted image  

rubin user posted image user posted image user posted image  zal mi je. nimam besed. ampak kaksna genetika morda res ne bi bila napacna poteza pred naslednjim poskusom.

abra user posted image user posted image user posted image  super za dobro NS!

zvezdica user posted image user posted image user posted image  vidis, da bo medo kar pri tebi ostal!

hedika, ti pa se malo, pa bos pikice videla user posted image  

gigi moja, tvoje cokolade so ful boljse kot kupljene *smajlikiseslini*

mismis, nepojasnjena N je najhuje user posted image  k pol se res zacnes verjet v to, da je psiha kriva. morda pa res obisk pri Agati?

pikovitek, a nisi ti na morju?

nokes user posted image  ogromen rezultat!

sigurno sem se kako pozabila user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.7.2008 11:59:18   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

kasneje ti lohka  pošljem fotko jebozovne majčke, zdej se mi ne dauser posted image user posted image

daj jo kar v album, jaz tudiiiii radovednaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
12.7.2008 12:04:59   
mismis
o Ice Ice Baby, si že nazaj. Kako je bilo? A je padel kakšen heineken ali dva?

majčke pa res ne bi dajala v album, ker je fotka takšna, da je slikan moj odsev v ogledalu,  pošlji mi mejl pa jo dobiš

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
12.7.2008 12:09:50   
ledenka
Heinekena pa tam res ne pijem... majo dosti drugega dobrega user posted image  je padu pircek ali dva user posted image  kaj vec zal ne, sem morala se avijon ulovit pa je cajta zmanjkalo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
12.7.2008 12:13:13   
gigi1
Miška ja user posted image  user posted image  user posted image  dej pošlji, da vidmo v(r)ažičko z hudim dekoltejem user posted image  user posted image  user posted image . A Željko pa šele na vrsto pride? kero knjigo pa zdej bereš? Spet neki pohotnega?
Trenutno berem Leonardove labode od Karen essex. Mislim, da še ni slovenskega prevoda. O času, ko je Leonardo slikal Zadnjo večerjo. Te zgodovinski romani so mi res všeč, sploh o Leonardu in Italiji v tistih časih.

Ajsika je back user posted image  user posted image .  Hvala, hvala user posted image . A si kakšne čokolatinčke domov prinesla?

Grem zdej še kosilo kuhat...sem tle nekje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
12.7.2008 12:18:09   
ledenka
gigi, seveda sem prinesla user posted image  sem imela celo uro casa za mali shopping user posted image  luksuz, ti recem!

mismis, majcka je pa user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
12.7.2008 12:18:11   
mismis
Žiži

fotko maš že na mejlu. Trenutno berem pa buklo od Amande Quick - Afroditina prstana, to je bolj žanr ala Danielle Steel, ampak na trenutke te zna toliko zapaliti. Sem včeraj, ko sem šla k dr. D odložila Juliette, zdej pa me je ta tako potegnila, da jo moram danes do konca prebrati.

Ti si pridna, kuhaš kosilo, no midva sva bolj pozno zajtrk pojedla, ker sva šla v food shoping, tako da še zdaj nisva lačna. Zdaj bom še malo kavčala, potem grem pa na sončka, braon boju lovitiuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
12.7.2008 12:19:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mismis, majcka je pa user posted image

thanks, a zdej razumeš zakaj je imel včeraj dr. D hm hm rahle problemeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
12.7.2008 12:23:34   
gigi1
Miška Ooooo hudooooo! Res ti fuuul paše!
Jst sem bila včeri v šopingu sem mogla kakšne 3/4 hlače za v Grčijo kupit (v četrtek grem), pol sem pa še jakno, pa še eno oblekco... Mah zapravla v iber. Me ni za spustit v štacuno user posted image

Kuham pa lečo z reberci. Je sicer bolj zimska hrana...sam se mi še ne da v štacuno pa nucam stvari, ki jih imam na lagerju user posted image

Ajsi ja vem, da je luksuz, če maš uro prostega časa. Se kar prileže user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
12.7.2008 12:27:01   
mismis
Žiži

a potem si shopingirala kot une bekbe v seks v mestu, super, sej jest se moram pa tudi še spraviti po kakšne 3/4 hlače in pa seveda kopalke,  čeprav če bova šla letos spet na FKK jih sploh ne bom rabilauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
12.7.2008 12:32:46   
gigi1
Mah, jaz dvomim, da se bom spravla v kopalke. Edin, če bom doma odkrila kakšne večje, ki so mi prav. Novih pa res ne mislim kupovat dokler teh 5 kil dol ne spravim. Nisem pa ljubitelj FKK. Nič takega...v savno hodim..ne vem zakaj mi FKK ne potegne.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
12.7.2008 12:36:47   
mismis
Žiži

jaz pa ravno savn ne maram, FKK mi je pa všeč, ker nimam na sebi nobenih mokrih kopalk...Vendar pa tudi jaz ne maram tistih FKK-jev, kjer folk leži en zraven drugega, bolj so mi všeč tiste, kjer je full placa med ljudmi.

Še najbolj so mi pa všeč samotne plaže, sej veš brez kopalk, pa morje in sonce, pa veterčekuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
12.7.2008 12:39:56   
mismis
Pikovit, kako kaj tvoja noga, se je gleženj že zacelil?
a to hodita na plesne pred poroko?

Včeraj se tudi meni ni dalo nikamor, sem se tudi bolj kot ne držala doma in mojega...Revež, se mi zdi, da bo naslednji teden spet planiral kakšno poslovno pot, samo da se malo spočije od mene. user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa gresta vidva na morje?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
12.7.2008 12:49:01   
gigi1
Miška jst tud savne nisem marala. Moj pa ful. Me je zadnjič v termah Olimja prepričal, da sem šla z njim v savna svet. Pa je res dobro. Imaš različne vrste. Jaz vročih finskih ne maram. Une okol 60-70 st. pa prenesem. Nabolj so mi všeč japonska in solna. Ker so mokre. Ful dobr. V solni si že piling nardiš, edin zoprn je če ti sol v rt zleze user posted image  user posted image  user posted image .

Aja ena je zadnjič govorila o limfni drenaži. Jaz si jo bom kar kmalu spet privoščila. Je hudo dobr. Sem bla kot prerojena po 2eh tretmajih (priporočajo sicer 3), pa še celulit je skoraj zginil.

Mislim, da je pikovitka rekla, da gre jutri na morje. Ja pismu ta noga user posted image  Bogica.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
12.7.2008 12:55:00   
mismis
Žiži

naš je pa tak sanjač, da je joj...Ko sva delala hišo, se je odločil, da bo on imel savno v bajti. Za ta namen je v zgornji kopalnici, čisto na vrhu, pusil prostor in pripravil vse napeljave (štrom), zdaj moramo pa samo še denar nabrati za savno. To bo pa še nekaj časa trajalo, glede na to, da morava najprej škarpo in ograjo narediti, da bo lahko moj user posted image prosto letal okoli.

Pri savnah pa ne maram tega, da se na majhen prostor natlači full ljudi in švica, joj to mi je full muka. zato bomo preložili obisk savne na tisti čas, ko jo bomo res imeli domauser posted image .

Zaenkra se fajn imejte vse skupaj, jaz pa se grem sončiti na balkon. Se tipkamo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
12.7.2008 12:57:14   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 14.07.
Sonček33 - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1218
    12.7.2008 13:28:38   
    ledenka
    faaak kolk je vroce zunaj... sem bla mal v centru user posted image  guzva za popi***, z biciklom se skor ne mores vozit, ker so neki odri pa gneca... zdaj morava pa na en obisk. eh...

imejte se skrajno lepo, punce user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1219
    12.7.2008 13:59:33   
    pikovit
    Evo mene,noga boliiiiiiiii.Ampak je 50% bolje.Sva šla z user posted image  v šoping-Emporium in mi je kupil od CK modrček,tange pa še eno hudo majčko-D.Perkins.Tako da je noga bolje,zdej me pa buča boliuser posted image Grem en tablet čveknt.

Jutri grem pa na morjeuser posted image user posted image user posted image moj zunaj rihta čoln,jaz pa kuham kosilo.Po kosilu pa še v šoping po hrano,avto spucat.Pol bo pa že noč počas.

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1220
    12.7.2008 14:01:22   
    pikovit
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mislim, da je pikovitka rekla, da gre jutri na morje. Ja pismu ta noga user posted image  Bogica.

Gigi pa še druga jeuser posted image .Ni istauser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1221
    12.7.2008 14:02:12   
    pikovit
    Mismis jst tud vidu jebozovno majčku i tebeuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1222
    12.7.2008 14:06:09   
    gigi1
    Pikica kdaj boš pa nazaj? te že pogrešam user posted image  user posted image
    Pismu pa kaj je s tem plesom? A te tvoj tolk nerodno vrti? Moj je bolj lesene sorte in ko pleševa se bolj premikava z noge na nogo user posted image  user posted image  user posted image . Če je preveč razpložen me tolk zavrti, da kar po tleh čofnem. Enkrat sem z roko na en stol priletela in mam še dans težave. Sem zdej kar previdna, pa ga keri drugi uvalim, ko ga navdušenje zagrabi user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1223
    12.7.2008 14:24:09   
    pikovit

Sem zdej kar previdna, pa ga keri drugi uvalim, ko ga navdušenje zagrabi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1224
    12.7.2008 15:11:34   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sem zdej kar previdna, pa ga keri drugi uvalim, ko ga navdušenje zagrabi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala za opozorilo, Pikovit zapomni si to, nikoli ne veš, kdaj nama to še zna prav priti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Skupni dopust
    polma

Stari starši hočejo z vami na dopust. Vi si mislite:

jupi, zastonj varstvo! (13%)

prav, fajn se razumemo, zakaj ne? (30%)

nisem za, ampak jih nočem prizadet , torej ja (11%)

oh, trpljenje, ne pa dopust (6%)

ni šans, to je naš dopust (40%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!