|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
11.7.2008 22:46:26   
Tanayya29
madonca sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,hehe.

Jaz pa danes nisem tečna,sm bla spet pr frizerju,jaooo,pa mam nove coteuser posted image user posted image user posted image in čevlje(kr pred razprodajo).
Sm zadovoljnauser posted image user posted image .

Desci pa.....tut če jih ni!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
11.7.2008 22:47:18   
Tanayya29
Joj mamuška ja,prigode,res!!!

Scuba,si še sama???

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
11.7.2008 22:50:41   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Jsm bla spet pr frizerju

Cak mal, a to si sla sam k njemu na obisk pa klepet, al te je friziral? K res ne vem, kaj bi ti lahko naredil, ker kokr sem te vceraj vidla, si imela super frizurco, ji ni nic manjkalouser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
11.7.2008 22:57:41   
Tanayya29
ma,ne...vzadnč me je ena zafušala,pa sm mal počakala,danes sm šla pa mal popravit,kar se je dalouser posted image user posted image user posted image .
Eh kompliciram,sam sm bla k goba prejuser posted image user posted image user posted image .Zdj je boljeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
11.7.2008 23:02:46   
scubadiver

Joj mamuška ja,prigode,res!!!

Scuba,si še sama???

Ne, je pršu domov pred kake pol ure..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3805
11.7.2008 23:04:59   
DEBELUŠKA30
Nisem likala user posted image user posted image user posted image , sem pa preložila od E2 cunjice, k jih je prerasla in tiste dala v previjalno, k so za zdaj user posted image user posted image user posted image !

Mamuška, hvala za vzpodbudo user posted image !

Tanayya, kaj pa ti delaš za računalnikom ob tej uri user posted image , a nečakaš Jana ob cesti user posted image user posted image user posted image !

Gruška, kako je kaj s tabo?

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Scuba,si še sama???

Ne, je pršu domov pred kake pol ure..

Scuba, a si mu dala lekcijo user posted image

Lahko noč, samo še počakam, da mi se slike posnamejo na računalnik, pa šibnem k mojmu user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 3806
11.7.2008 23:05:26   
manca
Mamuška ter Scuba user posted image user posted image user posted image

Mah, jaz bi svojga desca tut nekam poslala. Z Majo ga vidiva samo zjutraj predno gre v službo in zvečer ko pride. Če je sreča potem sta  na dan cca. 30-40 min skupaj. Pa še jutri ko je sobota misli it delat.
Potem mi pa danes zvečer teži, če sem premalo zmatrana in če sem nora ko mislim ob devetih se spravit šmerglat balkonsko ograjo tu pri nama...ja, kdo pa jo bo, če pa desca tko nč ni doma. Sem potem vsa naspidirana šmerglala ko nora in sem v roku ene ure končala. Jutri zvečer se spravim še barvat, ker če bom desca čakala bo prej novo leto. Da o tem, da previjalne za Majo še zmeraj ni naredil, raje ne govorim...sej ne vem, a bo prej res stara leto ali pa več.
Pa sem potem še domač grah spravila v skrinjo + še nekaj ribeza.

mah, bom šla kar spat...je bilo dovolj za danes.

lp, manca

p.s.: imamo novega pasjega lublenčkauser posted image ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 )

< Sporočilo je popravil manca -- 11.7.2008 23:09:32 >

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
12.7.2008 0:21:13   
kanarka
Guten abend

Jaaa, Oranža, to je bil tvoj Timon. Res čeden fantiček. Na sliki sploh ne zgleda kot še dojenček, zato me je zmedlo.

Ja Mamuška....uboga reva. Kaj nič pri tebi ne teče kot namazanouser posted image  

Moj je pa danes prvič vidu novo stanovanje in je bil čist navdušen. Bi kr welcome party  nardil...ampak sem jaz hudobna čarovnica to preprečla, ker vse kar rabim je počitnice in ne še dodatno pospravljanje. Jutri grem iskat stajco, če jo bom dobila, da jo končno sestavim in postavim v dnevno. Potem bo malo lažje pripravljat in pospravljat.

user posted image  

Da vidim Ajtak, če vsaj tole funkcionira...sam pol morem res vse v albume zlagat, da sem nalimam.

Grem spat, še komi gledam.
Nočko

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
12.7.2008 0:22:55   
kanarka
Funkcionira user posted image user posted image user posted image , da si vsaj sama malo zaploskam.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
12.7.2008 11:57:57   
ajtak
Saj ne morem verjet, da sem prva...

namesto kave skuham kar kosilo
user posted image  in upam, da vam tekne user posted image

Pri nas je vse v pripravah na piknik ob obletnici poroke user posted image . Ob 15h pridejo gostje.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
12.7.2008 15:57:38   
ajtak
no zdej sem sele sokirana... pa kje ste vse?? user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
12.7.2008 16:18:46   
scubadiver
Danes je pa res zatišje tle gor user posted image

Ajtak hvala za kosilo, je blo prav odlično user posted image . Uživajte na pikniku! 

kje pa ste vse??

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3812
12.7.2008 18:08:02   
levčica
No kaj pa se res tle dogaja? Štrajk?user posted image

JS mam pa eno vprašanjeuser posted image  Men mali med hranjenjem vztrajno tlači roke v usta (beri žlica v usta, žlica iz ust pa takoj v polna usta roka). Nardiva tako svinjarijo da ne vem če ga nibi kar v banji začela futrat pol pa sam tuš prklopm, pa je!user posted image  A je mela kera podobne težave in kako jih je rešila?

Pa nehite že štrajkat!user posted image

Aja, kako so pa pikniki uspel? Dajica sm se tut js hotla kr na tvojga prjavt, k si sigurn ponoč kej dobrga speklauser posted image !

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
12.7.2008 20:19:15   
martita
Ajtak, hitro, še 3 zobke nam nalimaj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
12.7.2008 20:19:35   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: levčica

user posted image  Men mali med hranjenjem vztrajno tlači roke v usta (beri žlica v usta, žlica iz ust pa takoj v polna usta roka). Nardiva tako svinjarijo da ne vem če ga nibi kar v banji začela futrat pol pa sam tuš prklopm, pa je!user posted image  A je mela kera podobne težave in kako jih je rešila?

Mi še vedno tko jemo user posted image  Razlika je sam v tem, da moja stlač v usta samo prst - (in to vedno kazalčkauser posted image ). Tko da, imam podobne težave, rešila jih pa še nisem. Ker če ji roko držim, tko renči zraven, da je ne morem več hrant  user posted image

Mi smo se cel dan potepal okrog, smo bli na izviru Kamniške bistrice, pa na Kraljevem hribu, pa v Paparottiju na pizzi, zdej morm pa otroke spucat (beri - zmetat v banjo) in jih dat spat, pol pa pridem še mal pogledat, če je konc štrajka user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
12.7.2008 20:25:48   
tintin
Uuu Martita - bravo za zobke, ste pa zloooooooooooo zobati!
Jooly, Levčica - ne bi komentirala, imam zadnje dni take težave pri hranjenju da je kaj...moj tolče z rokami po žlici, pizdi če mu kaj ni prav....ful imam svinjak non stop.
Vprašanje: na koliko ur ve hranite mladiče? Jaz na 3, pa se mi zdi, da mogoče prepogosto? user posted image user posted image Joj, ko sem samo dojila je bilo vse tko na easy...zdaj pa krnekiuser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
12.7.2008 20:32:06   
barika

p.s.: imamo novega pasjega lublenčka ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 )

mi tud, pa ni aktualen

Mamuška, dej se na izi, boš pregorela, potem bo pa qrc kej od tebe!! Taščo, mamo, pa deda pa pošl nekam (v 3 krasne), Scuba, ti pa isto (moj HB ne pije, pa ponočuje, ampak vseeno, jaz se tud rada kdaj spočijem, pa da skupaj jema)

iiiiiiiiiii kanarka, kok je luštna!!!user posted image user posted image

pri nas znamo pa nekaj novega, stat ob opori in plazit se po vseh štirih user posted image user posted image , zdej bo pa res en user posted image , ko jo bo mali šibal 100 na uro po stanovanju user posted image user posted image user posted image

Martita, a kr 3 zobe????user posted image user posted image user posted image

Levčica, jah, kr v banjo pa futratuser posted image user posted image , ko bom mela čas in voljo, pokažem, kok Martin jeuser posted image  potem je pa res samo še za pod tuš.user posted image
aja, jaz ga včasih, če ga hranim, da mi sedi na kolenih (kakšni obiski), dam eno roko za moj hrbet, za drugo ga pa  z eno roko držim. ampak je vse ok, dokler se vrtava glava ne začne premikat levo-desno 100 na uro.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
12.7.2008 20:33:26   
barika
Vprašanje: na koliko ur ve hranite mladiče? Jaz na 3, pa se mi zdi, da mogoče prepogosto? Joj, ko sem samo dojila je bilo vse tko na easy...zdaj pa krneki

mah čis odvisno...danes npr. je jedel okoli 8. zjutraj, pa potem skoraj ob 13. pa 16. in okrog 19.30, zdej pa spi.
danes sem mu prvič dala kravje mleko, bomo vidl...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
12.7.2008 21:46:52   
barika
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:03:08 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
12.7.2008 21:47:09   
barika
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
12.7.2008 23:16:08   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Jaaa, Oranža, to je bil tvoj Timon. Res čeden fantiček. Na sliki sploh ne zgleda kot še dojenček, zato me je zmedlo.

Hvalauser posted image user posted image . Tudi tvoja pupa je srčkanauser posted image Pa super za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image Zdej pa uživajteuser posted image

Dober večer,

No vidim da je dons res zatišje tuki, jst sm vas samo pozdravit pršla....smo dons končno zafugiral do konca in pol še vse pospravli, ju3 gremo pa na kosilo ker tašča praznuje 70. let, pol pa še fešta naprej doma....user posted image user posted image
Ajd lepo se imejte in lahko noč!

< Sporočilo je popravil Oranža -- 12.7.2008 23:17:13 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
12.7.2008 23:41:54   
Tanayya29
ojla.

mi smo šli pogledat na Zbiljsko noč,nč pametnega,razen,da sm vidla Alyo in P.Grašota,Taj je full vriskal,ker je blo tok folka,pa nč mu ni blo jasn,z Evo (od kolegice),sta bila tako posrečena,same očke so gledale iz vozička....Pa kako je poslušal Vesele Štajerkeuser posted image user posted image user posted image .
No,prvi koncert je uspešno za nami,žal smo ob pol desetih zapustili Zbilje,glih ko se je začeluser posted image user posted image user posted image .

Spat morm,komaj še stojim.... Nočko!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
12.7.2008 23:49:35   
Dajica
Ojla!

Zurka totalno uspela, podrobnosti in presenecenja porocam drugic.

Nocka

P.S.kanarka-full je kjuti tvoja pupika!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3823
13.7.2008 6:59:44   
jooly
Morgeeeen!!

Po moje lahko tale post eno uro pišem, pa ni bojazni da bi me kera prehitela user posted image  Mala se je zbudila ob 6.20, me pomolzla, pol sva pa vstale. Zdej jst jem zajtrk, ona se pa v dnevni igra z dojenčkom.
Upam da so vam dvignil plače in da boste danes prišle kej gor. Ampak sej vem da je povsod tko kot pri men - čez teden porodniška, za vikend pa delamo user posted image
No, še en kofe poiščem:

user posted image
tale mi je všeč - taka morska.

Zdej se je pa še ta velik zbudu, pa mala se je ornk nakidala, tko da... dan se začenja!! user posted image

< Sporočilo je popravil jooly -- 13.7.2008 7:00:52 >

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
13.7.2008 8:21:27   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Jooly hvala za kavico je res suuuuuuupeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr user posted image user posted image . Kje pa ste punce ? Sem mislila , da bom mela ful za prebrat ko pridem na RR in potem sok . NO upam, da boste prekinili z strajkom in kej fletnega napisale.

Mamuska : ful sem se nasmejala tvojemu postu , ampak verjamem da tebi ni bilo cisto nic smesno. Opis je bil res slikovit .

Scuba : tudi midva sva vceraj mela celo ackijo. Skregala sva se TRIKRAT v roku ene ure in to fejst. Najprej sva sla v mest je blo vse ok . Greva mimo Mcdonalda in se gospod spomne ,da bi jedel in mi rece naj grem kej iskat. Seveda nisem hotla it , ker je bla ful guzva pa tud lacna nisem bla. Sem mu rekla, naj gre sam in takoj kreg . Greva mal naprej in tam spet en Takeaway in pravi , da bi on jedel , ce mu grem nekaj iskati in mu recem ,da nebom in spet kreg. Nato sva sla v trgovino po hrano in tam mi zace mozgane prat , kako sem se spremenila ,da nisem vec ista in bla bla bla . No poj sem mu pa jest sredi trgovine povedala " malo bolj naglas" par stvari in Anglezi so se prav diskretno odmikali od naju user posted image user posted image .  No bistvu vsega krega je bilo ,da nisem takoj skocila , ko je rekel da bi jedel in seveda boh ne dej ,da bi sel sam iskati , ker bi mu krona z glave padla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No dost o tem

Spanje : Tri dni smo meli kar lepo spanje se je zbudila samo enkrat ponoci , sinoci je bilo pa groza. Se je zbujala vsako uro in pol user posted image user posted image user posted image . Sem cist crknena. Upam ,da se cim prej popravi ,da bo koncno mir.

Hrana : je pridna in poje vse kar ji dam . user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasca : pridem zacetk oktobra z tastom in bo tuki dva tedna. Bom pretrpela user posted image

Kanarka : cestitke za stanovanje in puncka je prava lepotica.

Cestitke za vse zobke in mini rojstne dneve .

No zdej pa grem do konca spit kavo , dokler je se mir pr bajt user posted image

Lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?