|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
11.7.2008 22:02:10   
gloria
Gigi zahvaljujem se za izčrpno poročilo......dosti stvari sem jedla to z regradovim kapsulami bom pa poskusla.....pa še kaj dodala....res ti hvala zlata siuser posted image
Mismis pri Sayuri se bi tud mogli dojenčki vrtet....ha,ha,hauser posted image
Sonček gdaj maš pa ti NS....sem te ža vprašala pa lahk da si mi odgovorila pa da nisem vidlauser posted image
Abra slabe misli stran.....jaz sem bila ista ko sem zvedla za okužbo....čist sem noter padla in se premirjala z drugimi primeri in ti lahk povem da mi je bilo še slabš....pol me je pa moj v roke prejel.....boš vidla da bo vse ok.....

....drug teden pa nič dogajanja....se vidi da so dopusti......zdej pa navijat za naše trepetalke da bodo zagledala ++++++++,nosečnice pa imele čim lepše uz in preglede.....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.7.2008 22:12:02   
Zvezdica
Rubin...zveni klišjsko ampak res vem kako se počutiš, zato draga moja vse kar lahko rečem je, da se izjokaj, nam jamraj kolikor želiš, da se le potem bolje počutiš.

Za prihodnost si dobila veliko pozitivnih besed, zato ko bo čas, KO BOŠ TI ČUTILA DA JE ČAS, kreni na novo. Zdaj pa uživaj s svojo malo miss, dragim, crkljajte se in sploh se imejte radi.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.7.2008 22:14:33   
Zvezdica
Zvezdica, čestitke za Medota , fant/punčka lepo raste...
Ni pa nobene nevarnosti, da bi dr. D zaletel ob pogledu na mojo jebozovno majčko, kajti ko se midva srečujeva, vedno samo peš vozi

Miška moja, sem mislila v kako steno, steber in to pešuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.7.2008 22:20:17   
lučka 25
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.7.2008 22:22:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Zvezdica, čestitke za Medota , fant/punčka lepo raste...
Ni pa nobene nevarnosti, da bi dr. D zaletel ob pogledu na mojo jebozovno majčko, kajti ko se midva srečujeva, vedno samo peš vozi

Miška moja, sem mislila v kako steno, steber in to pešuser posted image user posted image user posted image

obljubim, da če kdaj pride do tega, da mu bom dala umetno dihanjeuser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.7.2008 22:22:40   
mismis
Gloria, imaš prav, glede Sayurinih dojenčkov, evo grem popraviti seznam user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.7.2008 22:23:20   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ
Rubin - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.7.2008 22:26:31 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1182
    11.7.2008 22:28:17   
    gloria
    Mismis ti si pa hitra....svaka čas za seznam,res ga lepo rihtašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1183
    11.7.2008 22:45:48   
    Rubin.
    Punce zdaj ste me pa ganile, do solz.

Najprej se vam iz srca zahvaljujem za podporo in razumevanje. Rada bi poudarila, da ste res vse izjemne punce in morda se včasih niti ne zavedate, kako pomemben del ste v življenju mnogih. Kadarkoli je potrebno se lahko kdorkoli obrne na vas in ste mu pripravljene pomagat.
    Znate se iskreno veselit, kadar kateri uspe in iskreno sočustvovat, kadar kateri ne. Ste v veliko oporo in želim si, da takšne tudi ostanete.
    Vse ste enkratne res, vendar bi kljub temu izpostavila dve nežni dušici, ki sta srce in duša tega foruma, verjetno se strinjate z menoj: GIGI IN PIKOVIT, ki sta vedno dobre volje, optimistični, tudi kadar vama ne gre, ne postaneta zagrenjeni in namesto da bi jokali, nudita tolažbo drugim. Odkar sem na forumu še nisem zasledila pri vama slabe volje, sta vsem za vzgled. Res sta edinstveni in naj vaju nič na svetu ne spremeni.

Vsem, ki sodelujete tukaj gor ali pa samo berete, želim, da čimmprej ugledate magični plus in ostanete v blaženem stanju vseh 9 mesecev in to še kdaj ponovite, nato pa k sebi stisnete najlepše bitje pod soncem, ki vas bo klicalo MAMA. To je neopisljiv občutek radosti in veselja, za katerega se je vredno boriti in ki vam ga od srca privoščim.

Rada vas imam, Rubin.

Zahvala je namenjena: Gigi, Pikovit, mismis, Juliji, Zvezdici, Abri, Ledenki, Sapi, Nokes, Netki, Rožici, Gerthy, Giti, Gloriji, tassi, Piki74, Oktaviji, Bambi, Lučki, Kajsici, Arneji, mali 81, Mlinčki, Sončku, Hedvigi, Libi, Mački, Orto, dakcu, Lindi, Zorici, Pinki, Piji, DaisyE, če sem katero pozabila se ji iskreno opravičujem.

O ne, to ni slovo, tako hitro se me pa ne boste znebile user posted image , ampak nekako čutim, da je pravi čas da se vam zahvalim za vse, kar ste storile zame.

Imejte se skrajno lepo, brez skrbi imeli se bomo tudi mi.

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.7.2008 22:46:58 >

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1184
    11.7.2008 22:55:16   
    gigi1
    Julči nisem nič za slabo vzela, samo nimam se ravno za strokovnjaka user posted image . Sem šele kratek čas tukaj, pa en postopek imam za sabo. Je pa res, da sem študiozen tip in kar hitro znam zguglat kar iščem user posted image . Hvala ti za lepe besede user posted image . Malo sem pa zapostavila moje prijatelje zadnje čase. Če mi je pa tako lušno z vami user posted image . Bom mogla pravo mero najt, da me bo za vse dost user posted image

Abri važno je, da sta oba slišala, da je boljša varianta. Ostalo probaj odmislit. Bom malo pogledala, pa ti same dobre sporočim, da ne boš ti še slabega balasta brala. Prav? user posted image

Miška na tistem linku je vse sorte. Ne vem kaj si poslušala. Daj kakšnega bolj konkretnega user posted image .
    Jojojjj pa ne tolk dr.Dja matrat. Še ga rabiš, pa druge tud. Dej se posliki v tej majčki pa mi pošlji, da vidim, če je res tko jebozovna user posted image .
    Pridna si, da si seznam uredila. Pa sej to si zmer user posted image

Glorija malenkost user posted image

Rubinka tudi me te imamo rade user posted image .
    A vi že jutri štartate? Kako boš zdaj na morju? Saj veš, da se ne smeš kopati do konca naslednje M? Meni je dr.V rekel, da sam 2eh stvari ne smem: kopati se in slončkati. Vse ostalo lahko.
    Nisem te hotela prestrašiti, vendar me skrbi kako boš po tej vročini. No, saj važno je, da malo spremenite okolje. Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.7.2008 22:58:50 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1185
    11.7.2008 23:00:20   
    libi
    nato pa k sebi stisnete najlepše bitje pod soncem, ki vas bo klicalo MAMA. To je neopisljiv občutek radosti in veselja, za katerega se je vredno boriti in ki vam ga od srca privoščim.

Draga Rubin,
    najprej user posted image , res sem upala in verjela, da te občutki varajo, a spet se je izkazalo, da nam lastno telo nikoli ne laže.

Tako lepo si napisala, sem te mogla citirat in si želim, da še enkrat prebereš gornji stavek....in če boš še kdaj samo za sekundico podvomila vase--> ali bi ali ne bi šla v nov postopek, se vrni na ta post in preberi tvoje gornje besede.

(odgovor članu Rubin.)
    Neposredna povezava do sporočila: 1186
    11.7.2008 23:01:21   
    mismis
    Žiži, saj približno veš, kaj sem poslušala: Zaboravljaš...full mi sede tale komad zadnje čase...
    hm poslikati se v jebozovni majčki, to pa bi bil projekt, mogoče bi lahko našega pripravila, da to naredi.
    dr. D pa moram matrat, ker me ja zadnjič pustil na hladnem user posted image user posted image user posted image , pa še tako paše. Sicer pa tako ali tako veš, da matram samo tiste ljudi, ki so mi všeč, ostali se matrajo sami.

Rubin, zelo lepo si nam napisala, lepo se imejte na morčku, poskusi se malo sprostiti in pozabiti, sej vem da je lahko reči, ampak drugega nam tako ne preostane, kot vedno riniti naprej. Vem da si močno in da bo to stvar prebrodila, še posebaj ker ti stoji ob strani tvoja družina in pa seveda me, čveke čvekaste...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1187
    11.7.2008 23:08:44   
    libi
    hvala vam punce za častno mesto med navijačicami, sem prov mal naduvana zdej user posted image .
    Sm se mogla še mojmu pohvalt, da sem dobila častni prostor med vami.

Moram rečt, danes je bil lep dan, lepe novičke so kar in kar prihajale, vsakič ko sem gor uletela je bilo kaj lepega prebrati in še enkrat čestitke vsem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na Rubin bojo pa te novičke miceno mejčkeno počakale, da se lepo spočije na dopustu, da uživa z malo Miss in njenim dragim...da napolni baterije za nove boje v jeseni. Se mi zdi da dohtarji ne dajejo velikokrat tako veliko možnosti (kar 80%). Kvečjemu so večinoma bolj pesimistični, kot ne in raje povedo manjšo verjetnost, kot je pa možna.. Tako, da je situacija sigurno 100% zate Rubin. Pa še, ne pravijo za brezveze: v tretje gre rado!

(odgovor članu libi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1188
    11.7.2008 23:20:42   
    Rubin.
    Kako boš zdaj na morju?

Sem danes vprašala dr. kako je s tem, pa je rekla, da v morju se lahko kopam, v stoječih vodah pa ne, dokler imam izcedek. Pa še to je po moje mislila, bolj zaradi higiene kot kaj druga. No jaz prejšnič izcedka nisem imela že drugi dan, kako bo pa zdaj pa bomo videli. Verjemi mi, da se bom na morju bolj spočila kot doma user posted image . Gremo v hotel, tako da mi ne bo treba nič delat, pa še atija bomo imeli zraven, da bo mama lahko dala malo na off.

Glede slončkanja pa ti lahko povem, da ga že močno pogrešam user posted image , saj sem že od punkcije user posted image , ampak bo treba še malo počakat. Jaz zadnjič nisem čakala do m, sva pa pazila, hahaha ironično a ne?

No sedaj imamo že vse spakirano, gremo počasi med rjuhe, ovčke štet.

Imejte se skrajno lepo, se beremo in tipkamo čez kakšen teden.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1189
    11.7.2008 23:29:13   
    gigi1
    Rubin ti samo pazi nase. Glede slončakanja pa...ah raje ne pomislim koliko časa jaz nisem. Pa sej bo še čas za to user posted image . Lepo se imejte na morčku.

Miška ja spet si me zastrupila z Zaboravljaš. Pa glih mal sem zaboravila user posted image  Kaj je zdej, a bova kakšnega Hajnija? Pismu že dolga nismo nič pile tle gor!

Libi naša Gretka ima res dobro prijateljico. Prav vesela sem, da si nam se pridružila user posted image

Pikovitka kje si danes? A žuraš?

(odgovor članu Rubin.)
    Neposredna povezava do sporočila: 1190
    11.7.2008 23:46:39   
    Rubin.
    Miška ja spet si me zastrupila z Zaboravljaš

A tole si mislila?

http://www.youtube.com/watch?v=zVd90M6HBoI.

Res je lepa, pa on ima itak vse lepe.

Zdaj pa res brišem z rr user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.7.2008 23:47:05 >

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1191
    12.7.2008 0:30:07   
    pikovit
    Rubinka moja tako lepo si napisala,da sem kar jokat začela.Moj me pa samo debelo gledauser posted image Res mi je ful hudo in prav trpim z tabo.Jaz ti pa kjub temu predlagam,da greš na genetiko,če še nisi šla.Rabiš napotnico od svoje G in on od svoega zdravnika.
    Še eno vprašanje?Ali imaš mogoče pregrado?Tole velikrat povzroča splav.Drugače pa se strinjam z DR. da greš zopet v nov postopek.

Rubinka moja drži se,spočij in se nam še kaj javi.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
    Neposredna povezava do sporočila: 1192
    12.7.2008 0:31:58   
    pikovit
    Jaz pa zdej delam filane paprikeuser posted image Matr ampak sem nora kaj????user posted image user posted image

Gigi kar se tiče Menopura in Gonala je tako.Gonal je boljši-prečiščen.user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1193
    12.7.2008 0:41:20   
    pikovit
    Še to,se moram pihvalit,da sem danes na plesnih si zvila še ta drug gležen.Samo ne tako hudo kot prejšnjič.Avč boli pa vseeno.Matr sam sem res plajtravauser posted image Bo že.Ko se bom poročila,me ne bo več bolelouser posted image

Zdej pa lahko noč moje zlate punce.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1194
    12.7.2008 0:44:04   
    pikovit
     Glede slončakanja pa...ah raje ne pomislim koliko časa jaz nisem.

-Uf pa res že dolgo nisi.Pa zdej si kaj?user posted image

Pikovitka kje si danes? A žuraš?
    -Ma kakšen žur.So me vse pivske frendice pustile na cedilu,men se ga je pa danes tolk pil in žural.Uf user posted image user posted image user posted image user posted image
    [/quote]

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1195
    12.7.2008 6:23:40   
    gigi1
    Dobro jutro drage moje

Pikovitek Za Gonal in Menopur res nič kaj ne vem. To kar sta ti in Abra pisali. Meni je moj dr. V itak rekel, da bo ponovil terapijo, ker je zadovoljen z rezultatom. Ti si verjetno oba probala. Kateri je pa pri tebi bolje učinkoval?
    Nič še nismo slončkal. Dr. V je rekel nič do konca vseh izcedkov. Dokler karkoli krvavi je možnost infekcije zato odsvetuje. Jaz mu res slepo verjamem in zaupam. Zadnjič mi je še Pinki napisala kako se je potegnil zanjo in ji dvignil Gonal na max. Zdej je pa srečka nosečka user posted image . On je res izreden diagnostik. Mogoče bi ti lahko šla do njega s papirji na razgovor. Samo razgovor košta mislim da 17 ali 20 Eur. Če se odloči za UZ pa 35 E (pol unih 17 ali 20 ne plačaš). Jst sm bila takoj za UZ in mi je prec najdu pregrado...

Abra je veliko za prebrat. Zaenkrat sem najdla samo tisto kar si že ti...da se steče ko ustaneš in zato občutek, da mirovanje pomaga.
    Vzroka ponavadi ne vedo...hmmm meni se pa tisti tvoj kašelj na začetku po glavi plete user posted image ....to pravzaprav je lahko tak napor, če je lahko vožnja z avtom (pa tudi ta mi ni čist jasna, zakaj?)...bom še malo pobrskala, če je to kaj povezano.
    In zelo pomembno - nič slončkanja user posted image . Če on odsvetuje, pol res ne smeta. Saj sta se že navadila, a ne. Je pa poudaril, da orgazmi pa lahko. Torej...le ni tako hudo user posted image
    Pa kar tvojmu pusti nosit stvari. Na splošno po tanovem v nosečnosti velja pravilo do 3kg. Če je nosečnost BP Pušenjak pravi, da 5kg ni problem... Ti pa raje manj...

Sonček je in lep dan se dela. Naredite si ga še lepšega

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1196
    12.7.2008 7:57:27   
    nokes
    jutro zaspanke,

vsem en lep dan!!!

nokes

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1197
    12.7.2008 9:01:59   
    GITA14
    rubin zelo mi je žal
    spočij se na morju, da dobiš energijo za naprejuser posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1198
    12.7.2008 9:05:03   
    sonček33
    Gloria NS imam v ponedeljek!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu GITA14)
    Neposredna povezava do sporočila: 1199
    12.7.2008 11:04:04   
    gloria
    Sonček hvala....sem bila firbčnauser posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Prvi otrok
    Anjuša

Pri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?

18-21 (15%)

22-25 (31%)

26-29 (35%)

30-33 (14%)

34-37 (3%)

več kot 37 (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!