ČebelicaMaja
|
Krista, mi smo bili v AC Kažela, Medulin. Eya- zagotovo ti bodo reklamacijo upoštevali, samo obrni se na Eurocard v Sloveniji, sigurno imajo predstavnike, ki poskrbijo za take napake- po moje tak ni bilo nalašč, jaz imam z Angleži ful dobre izkušnje... Glede avtosedeža pa glej, da bo varnostni pas pettočkoven- enkrat sem gledala dokumentarca o nesrečah in je pokazalo kaj lahko naredi tritočkovni varnostni pas in sem se zaklela, da bom zagotovo kupila pettočkovnega... jaz bi kupila Britax ali pa Bebe Confort. Britax (Romer) se da še poležat, stane pa okoli 200€, res dober sedež. Katerega Quinnyja bodo nehali delat- mi imamo Freestylea in je super- ga ne zamenjam za nobenga druzga- je pa res težek in hvala bogu imamo Berlingota, da mi ga ni treba vsakič zlagat...samo je tako praktičen- sname se streha (na pol) da pihlja, obrača se v obe smeri, ležišče je lepo naravnost in trdno, okreten... aja edino to me pa res jezi, da vsaj jaz velikokrat preluknjam zračnico in mi spusti guma... ampak tako je pa pri vseh, ki so na zračnice... Zvezdica... upam, da si OK po taki nočni mori... saj bo minilo, sem pa brala o tem, da je to normalno za nosečnice... mene je parkrat dajala v prejšnji nosečnosti, v tej pa očitno nimam dovolj časa, baje moraš bit ful spočit, da padeš v tako globok sen, da sanjaš... Me je pa kar panika zagrabila, ko sem videla koliko avgustovk je že rodilo moram še kar nekaj zadev kupit, oprat, zlikat, stanovanje pospravit - kopalnico bomo še dokonca predelal in predsobo, pa v Ikeo sva mislila it naslednji teden...upam, da me res ne bo kaj prehitelo... ... danes moram še en seminar samo sklepe dopolnit, pa učno pripravo poslat, pa v knjižnico greva, ko se miška zbudi... jej, jej... nič, grem kaj konkretnega narest....lp