Marelica
|
Dobro jutro! Jaz sem si pa danes privoščila edini zajtrk v tednu, ki ga laho v miru pojem, ne da mi kdo od malih sitnari. Saj vem, se grozno sliši, ampak zadnje čase sploh ne morem v miru pojest enega samega obroka. Otroka sta itak prva na vrsti, ko sta pa sita, pa jima je dolgčas, če se jaz malo zase vsedem. Mali je sploh v enem kritičnem obdobju "samo mama velja", pa še nič ne kaže, da bi ga kaj minevalo. Če sem jaz na vidiku, sploh noče bit pri drugih. Zanimivo, da Katarina tega sploh ni dala skozi, če se prav spomnim. Ni bila nikoli nevemako navezana name, mogoče zato, ker je nisem dolgo dojila. Ali pa zato, ker je punčka. No, kakorkoli, danes zjutraj ju je ati popolnoma prevzel in se igra z njima, jaz pa sem v miru pojedla svoje kosmiče. Vauuu, zvezdica, tale vaš Marcel je res pravi korenjak, zelo hitro osvaja kar zahtevne veščine. In da laho tako kilometrino naredi?? Naša še ne goni pedal sama, je pa res, da na kolo je še nismo dali. Tricikel ji ni več zanimiv, edino takrat, ko se da malega vanj. Takrat pa zapaničari in hoče ona TUDI!!! Mi nastavka z WC nismo kupili, sem ga pa že imela namen. Tako da hvala za opozorilo, bebe conforta potem res ne bomo. Hehe, ampak izjave malih so pa svetske!!! Naša pa zdaj karkoli ugotovi, da nimamo doma, predlaga, da gremo KUPIT. Tako recimo, ko je ugotovila, da mama ima očala, ona pa ne : KUPIT! Bonbone: KUPIT!... Čisto je obsedena s trgovino. Ste verjetno same opazile, da nisem napisala nobenega stavka. Naša namreč še vedno ne govori v stavkih. A vaši že vsi??? Aja, pa Dominika je začela klicat BIK! Ji bomo morali enega bika v živo pokazat, da bo ugotovila svojo zmoto.
|