|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
4.7.2008 20:51:12   
alička
Malinov sladoled user posted image , mnajm. A ga je še kej ostal?
Maš pa prijazne sosede zvezdica!

Moram vam napisat, kaj mi je danes naša nardila. Jeva midve kosilo, ki ji nikakor ni šlo po grlu. Pa ji jaz rečem: Živa daj še malo jej, ker drugače bom žalostna. Ona pa se dvigne na trip trapu, me objame in reče: lada te mam mami. Človek bi se kar stopil. Po taki izjavi ne moreš več silit otroka naj je ričet, a ne user posted image user posted image .

Pa še tale: Ko sem klicala iz službe mojo mami se je od zadaj drla: Ajla je, Ajla!

< Sporočilo je popravil alička -- 4.7.2008 20:52:22 >

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.7.2008 21:58:59   
*zvezdica*
Ha ha, dobro se je Živa izmuznila ješprenju. Verjamem pa, da si se čist stopila. Znajo teli naši škratki kar dobro pihat na dušo.

Naš tud take poka, da se včasih reživa ko norca. V soboto smo bili na Uskovnici in ko smo prišli do koče so bile zunaj lesene mize...mi pa edini obiskovalci. Pa pride ven oskrbnica koče...Marcel pa gleda tiste lesene mize in reče oskrbnici:"Kje so pa prti?"...se mu je režala in rekla, da v hribih ni prtov na mizahuser posted image

Aliča, midve sva očitno edine še tle goruser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.7.2008 22:45:31   
Anonimen
Zudi jaz še svetim tu gor user posted image .

Hihi, sem se nasmejala izjavam otročkov. Tako so luštni in iskreni, da jih je veselje gledat. Naša ima pa finto, da po kosilu hoče malo sladoleda. Pa ji rečem, da danes pa ne. In je ene 5 sekund tiho, razmišlja, kako naj me obrne okrog, potem mi pa zleze v naročje, objame in tako milo reče ploosim, mami, enga, pokaže s prstkom enga. Ja, kaj naj, moramo imeti stalno zalogo sladoleda user posted image user posted image user posted image .

Danes je očka delal Kristini hišico na drevesu, pa še teraso spredaj user posted image , potem sva se hecala, da ko bo velika, bomo naredili še en prizidek zraven user posted image . Hišica je velik hit, jo hodi cel dan gledat, bom prilepila kakšno slikico.

A bo kaj dežja? Moje rastlinice so že čisto boge, tudi če jih zalivam. Edino kumar in bučk bo v izobilju, kaže. Pa začimbe tudi uspevajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.7.2008 14:29:26   
*zvezdica*
Hej hej, jes sm spet tukejuser posted image

Mali ravno spi, možek je šel na kolo...lazanja je pripravljena za v pečico...jaz imam pa spet mal "odvečnega časa".

Ja, Ankica teli naši lumpi nas vrtijo okrog prsta. Točno vedo kdaj kaj rečt in kako se obnašat, da dosežejo svoje. Mi se pa itak topimo zravenuser posted image

Dopoldan smo šli po dolgem času na Bled. Je mali kolesaril okrog jezer. Matr kr dobr jo je šibal, sam skrbi me, da bo mel musklfibr ker je res ful velik pregonu. Se je možek hecal, da mu bo števc na kolo naštimal...se bo konec poletja pomoje kar lepa številka pokazala ker je res kolesarski navdušenec.

za popestritev eno fotkico našega Lanca
user posted image

pa še obvezni "spalni element"
user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.7.2008 15:00:22   
alička
user posted image user posted image  Bravo Marcel, res je ze pravi Lance, če jo goni okrog jezera. Naša 1x - 2x obrne pedla na triciklu pol pa čaka, da jo guramo. Moram ji res naštimat kolo, ker ti triciki imajo zelo slab prenso. Mogoče ji bo šlo s kolesom bolje.

Zvezdica, a vi nimate nič ograjice na postelji ali se ne vidi. Živa bi po moje padla s postelje vsako noč če je ne bi imela. Dostikrat jo dobim nalimano na ograjico user posted image , 2x pa sem jo šla sredi noči reševat, ker je "padla" dol in se ujela med ograjico in rob postelje user posted image .

Nič grem naprej brat poročilo Banke Slovenije. Sem na 19-ti strani od 128-tih user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.7.2008 15:02:09   
alička
Ankica, a ti je včeraj ponoči zalilo zelenjavo? Pri nsa je kar dobro padalo.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
6.7.2008 8:31:19   
mojčika
Dobro jutro... da malo pokomentiram...

Z nastavkom je pri nas enako in tudi mi tepci smo nabavli Bebe confort, preden smo se pozanimali, še če jo sama dam gor, potegneva vse skupaj dol. Najraje bi ga kar vrgla, o tem, da bi lahko šla sama lulat, ni šansuser posted image

Sicer smo res popolnoma suhi, plenička gre gor samo za spanje.

*zvezdica* bravo za sosede, glede spanja vašega Marcela pa mene tudi zanima, meni je padla 4X s postelje 120cm, grozno, mi bomo še dolgo v prenosni postelji...

No zdaj pa malo na zrak,...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
6.7.2008 8:52:14   
Marelica
Dobro jutro!

Jaz sem si pa danes privoščila edini zajtrk v tednu, ki ga laho v miru pojem, ne da mi kdo od malih sitnari. Saj vem, se grozno sliši, ampak zadnje čase sploh ne morem v miru pojest enega samega obroka.user posted image Otroka sta itak prva na vrsti, ko sta pa sita, pa jima je dolgčas, če se jaz malo zase vsedem. Mali je sploh v enem kritičnem obdobju "samo mama velja", pa še nič ne kaže, da bi ga kaj minevalo. Če sem jaz na vidiku, sploh noče bit pri drugih. Zanimivo, da Katarina tega sploh ni dala skozi, če se prav spomnim.  Ni bila nikoli nevemako navezana name, mogoče zato, ker je nisem dolgo dojila. Ali pa zato, ker je punčka.user posted image  No, kakorkoli, danes zjutraj ju je ati popolnoma prevzel in se igra z njima, jaz pa sem v miru pojedla svoje kosmiče.user posted image

Vauuu, zvezdica, tale vaš Marcel je res pravi korenjak, zelo hitro osvaja kar zahtevne veščine. In da laho tako kilometrino naredi?? user posted image Naša še ne goni pedal sama, je pa res, da na kolo je še nismo dali.  Tricikel ji ni več zanimiv, edino takrat, ko se da malega vanj. Takrat pa zapaničari in hoče ona TUDI!!!user posted image

Mi nastavka z WC nismo kupili, sem ga pa že imela namen. Tako da hvala za opozorilo, bebe conforta potem res ne bomo.

Hehe, ampak izjave malih so pa svetske!!! Naša pa zdaj karkoli ugotovi, da nimamo doma, predlaga, da gremo KUPIT. Tako recimo, ko je ugotovila, da mama ima očala, ona pa ne : KUPIT! user posted image  Bonbone: KUPIT!... Čisto je obsedena s trgovino. Ste verjetno same opazile, da nisem napisala nobenega stavka. Naša namreč še vedno ne govori v stavkih. A vaši že vsi???

Aja, pa Dominika je začela klicat BIK! user posted image  Ji bomo morali enega bika v živo pokazat, da bo ugotovila svojo zmoto.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
6.7.2008 8:56:28   
Marelica
Ne vem, kaj sem zdaj predčasno stisnila, da mi je post kar poslalo.

Alička, kaj je to ajla???user posted image user posted image

No, zdaj pa mislim, da sem pokomentirala za nazaj. Mi si bomo danes en lušten piknik naredili pa upam, da končno gremo pogledat enega dojenčka k znancem. Včeraj je bil pa delovn dan pri moji mami. Sem cele roke žuljev pridelala.

No, dajte si naredit lepo nedeljo!!!user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
6.7.2008 9:23:52   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Za Marcelovo posteljo nimamo ograje. Takrat je nismo dobili, pa sva rekla da jo bova naknadno kupila. Ampak mali v 2 mesecih še ni padel iz postelje, tako da je ne rabi.

He he Marelica, a kar Bik je Dominikuser posted image . Tud naš mali bi po trgovinah hodil...pa vse bi kupil če bi se dalo.

Pri nas je pa novost v govoru...začel je uporabljati jaz za sebe in ti za npr. mene. Prej je bilo Marcel bo dal mamici...sedaj pa že kar lepo reče marcel ti bo daluser posted image

Midva sva danes sama...možek je šel na maraton Alpe...midva greva pa popoldan na en piknik.

Zdaj pa uživat na sončka

papa

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
6.7.2008 11:16:05   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Alička, kaj je to ajla???user posted image user posted image

To sem jaz user posted image , namesto Alja je pa Ajla.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
6.7.2008 11:19:17   
Anonimen
Dan!

Alička, mojo zelenjavo je zalila cev in zalivalka user posted image . Ni bilo kaplje dežja, okrog in okrog grmelo, pri nas nič. Bi bilo fajn, no, kaka dva dni, da bi malo namočilo. Sosed ima že čisto presušene pašnike, boge kravice, šele julij, pa je že kar kriza kaj naj jejo. Se pozna, da je kraški svet.

Naša tudi uspešno lula v kahlico, včasih gre še malo mimo, zdrži pa celo noč, jo moram pohvaliti, v 20.-ih dnevih je sedaj dvakrat ponoči lulala. Res  neverjetnen preskok v razvoju v dveh mesecih.

Aja, zvezdica, saj nisi nič firbčna, ti kar vprašaj user posted image .

A MArcel pa tak kolesar? Bo športnik user posted image . Naša mirno pusti, da jo midva potiskava okrog.

Jutri moram peljat našo psičko k veterinarju, na nogi se ji je naredila  ena rana, sicer nič krvava, le brez dlake je tam, pa ne vem, a jo je kakšna krava brcnila al kaj. Včeraj je bilo še vredu, danes pa že fajn šepa.

Aja, včeraj je imel moj ati piknik za sodelavce za upokojitev, sva šle še s Kristino malo pomagat. No, jaz sem pomagala, Kristina je pa uživala v Idrijci z babico. Kar nisem mogla verjet, v teku je stekla in skočila v vodo. Ven in spet not, cel dan bi, če bi ji pustili. Še en mesec nazaj ni bilo šanse, še lase sem ji s težavo umila, bazenov bala kot ne vem kaj, zdaj pa tako čofotanje user posted image .

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
6.7.2008 20:38:01   
Marelica
No, pri nas bomo še očitno nekaj časa rabili s plenicami. Danes se je frajlica zunaj pokakala na stopnice, pa to ni naredila prvič. Ampak se ji ne da dopovedat, da bo brez pleničke morala povedat za kakat in lulat. Škoda! Jaz samo upam, da bo enkrat do konca poletja osvojila tudi to. Ker potem v hladu je pa res težko odvajat. Tako da res bravo vsem vašim, ki to že znajo!!!

Smo pa danes res uspeli končno pogledat dojenčka. Teden do dva meseca mu manjka, pa ima že 6,5 kil, pa taki lepi čupavček.user posted image  

Uf, kako sta še naspidirana. Še skoz se sliši galama iz sobice. Katarina sedaj obvlada hitro plezanje iz postelje in nazaj (no, saj ima spuščeno stranico). Komaj obrnem hrbet, že je hops zunaj in pri Dominikovi postelji. Sploh več ne uboga, predrznica mala!

Joj pa še to. Danes me je tako presenetila, kako dobro pozna vse Nodijeve junake. Je dobila Nodi "kinder jajčko"  in v njej je poleg figurice še listek, kjer so vsi narisani. In je čisto vsakega prepoznala. Pa ni zdaj gledala Nodija že sigurno en teden. Hehe, so res bolj brihtni, kot si mogoče mislimo. Ko bi ji le še prepovedi tudi ostale tako v spominu!

Tako, danes imam preveč prostega časa očitno. Vam moram vsako malenkost prit povedat.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
7.7.2008 8:49:31   
mojčika
Dobro jutro, na hitro, danes sem sama, bom barvala fuge v kopalniciuser posted image , da bodo bele beleuser posted image

Tudi naša mala je naspidirana tako kot Marcel, naj samo povem, da je njen trebušček kockast, trd in prav nič otroški, prav nenavadno, na nogah ima pa tako trde mišičaste meče, da se vsi čudimo. Brez heca lahko za atijem teče tudi po več kilometrov in to ne v supergahuser posted image , midva se samo čudiva.

Ankica, mi pa v Belo hodimo in tudi brez premisleka je v vodi, jaz pa v tistih borih 20°c ne zdržim tudi minute neuser posted image

Tako na kratko malo kometnarja, zdaj pa zaviham rokave in na delouser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
7.7.2008 9:51:28   
Krista28
Eve nas z dopusta......blo je super, samo prekratko....drugič gremo za 10 dni.....

Čebelica Maja....v katerem kampu ste pa bili.....kako je pa urejen.....da vem za drugič....Mi smo bli v Lanterni in je blo super fajn...Otroka sta ful lepo spala, razen ene noči, ko je K. zganjal neko tegoto, tko da smo mal sosede zbudil, pa niso bli nič jezni....Z mojim sva ugotovila, da sva kupila napačen šotor, ker je bil najprej itak mišljen v malo drugačne namene, no pa vseeno....zdaj so mi pa ful všeč mobilni šotori....sam so ful dragi.....Vreme smo mel skoz lep, edino eno noč je par kapelj padlo, pa grmel....od ta malih se ni sploh noben zbudu. Kristjan se je ful navadu na vodo in je že pri zajtrku skoz govoru "koču bom" pa "pavu bom", je pa imel skoz rokavčke. Tukaj je bilo res super, ker imajo previjalnico, pa otroške bazene, pa na novo obdelane plaže (mal tlakovan, mal zlizane skale, mal pa proda), sam dostop je navadno po stopnicah, kar ni fajn za vozičke. Je pa tud Kristjan hotu bit skoz v vozičku, al se pa nosit. Po moje je poštekal, da je Nadja al v vozičku, al se pa nosi. Ta mala je bla pa tko pridna, da so sosedje, ki imajo 3 pridne otroke sam hvalil. Jst sm pa kar mal rasla.

Grem še mal vas prebrat, pa kasneje komentiram.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
7.7.2008 10:39:43   
Krista28
U Zvezdica, a Marcel pa tako hodi, pa ste šli brez nahrbtnika?

Plenice: pri nas z odvajanjem ne bo še nič. Je bil na morju kar brez, sam se je dostkrat polulal kar kjerkoli, ne da bi povedal....proti koncu pa sam prosil plenico, ker ga je verjetno rit bolela, ko se je usedal pri čiščenju kamenčkov iz croksic...

Eya  ful luštne fotke, imate eni res smisel za slikanje. Jst se neki trudim, ampak niso tolk posrečene...

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
7.7.2008 10:57:38   
Krista28
Nič grem naprej brat poročilo Banke Slovenije. Sem na 19-ti strani od 128-tih
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Kaj imaš ti  proti našim poročilomuser posted image user posted image .....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
7.7.2008 11:04:43   
barba
Čebelica Maja - te čist razumem zarad avta. Pri nas je megane redno na servisu vseke pol leta in nikol ni manj kot 500€. Ta teden ga damo v ceno za novga, pa ga mormo spet na servis peljat ker je neki crknilo.user posted image user posted image user posted image  Še sreča, da se ga rešimo in dobimo novo Toyoto. Komaj čakam!

Zvezdica - res maš fajn sosede. Nsi so bolj tko tko, bolj odvisno od vremena.user posted image

Naša Meta pa pravi: Dojenček priden bod, pa nč mamici nagajat.user posted image user posted image user posted image  Včasih tud trebuh poboža in da luščka. Po drugi strani pa pravi, da noče dojenčka.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
7.7.2008 13:13:00   
barba
OOoo, Krista si se le vrnila!user posted image  Sam, da je blo fajn. Mi šibamo pa naslednji torek. Komaj čakam!

Zvezdica - kolk je visok ta hrib k ste šli? Mi tud planiramo kakšen izlet v hribe, pa nevem kolk je prmern za nosečnico in Meto? Dej mi mal svetuj, prosim.
Aja, veš da bodo umaknili iz prodaje te vozičke Quinny kot ga maš ti. Jst sm bla pa ful vesela, da si bom zdej takga kupila.user posted image  user posted image  Si bom mogla enga druzga trikolesnika zamislit. Imam katera Jane trikolesnika? A ga ni Eya imela? Mal me zanima kako se obnese.

Pri nas grejo pa plenice počasi stran.user posted image  Meta veselo zbira nalepke vsakič ko gre lulat ali kakat na kahlico. Do zdaj se je 2x naredilo, da je prepozno povedala in je ušlo v hlače. Počasi bo!

Grem naprej delat, sam mi je tok vroče, da se mi prav ne da nekih pojasnil in tolmačenj zakonodaje pisat.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
7.7.2008 20:05:10   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

]Nič grem naprej brat poročilo Banke Slovenije. Sem na 19-ti strani od 128-tih
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Kaj imaš ti  proti našim poročilomuser posted image user posted image .....

Prov nč, sam prebart ga moram user posted image , hvala boga za un bold tisk ob strani - izveleček. Sem več ali manj sam tisto brala.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
7.7.2008 20:55:15   
eya
Joj, sem jezna kot sto user posted image   Ko smo bili v Londonu, sem v hotelu plačala nočitev s kartico, danes pa videla na izpiskih Mastercarda, da so namesto enkrat kar 2x računali po 145,50 funtov, oz. so me okoli prenesli za 183€user posted image  Ko sem plačevala, je na prvem listku pisalo "unable to authorise", zato je potegnila še drugič. Očitno pa je že prvič kartica čisto ok delala.

Sem se mogla mal skašljat, zdaj grem pa pritožbo napisat!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
7.7.2008 21:54:33   
eya
Barba, ja mi smo imeli Jane...no ga še imamo. Mogoče ga tudi prodamo, moram še mojega vprašat. Razen če bi ti nov model imela. Je pa fajn voziček, ful okreten, pa na majhno se zloži. Edino tista košara, ki se zloži v lupinico, ni prav fajn, oz. ima slabe ocene na testih. Drugače pa so tak voziček imeli tudi pri Nenyi.

A katera tako z glave ve, kateri avtosedež od 9-36 kg je med najbolj varnimi?

Uh, avtomobili, pri meni je danes avto normalno vžgal, potem pa ni hotela lučka za motor ugasnit, pa pisalo je engine fault. Potem ko sem ga parkrat prižgala in ugasnila, pa malo pogasirala (nasveti mojega), je pa kar ugasnila. Moram malo na servis poklicat, da vprašam, če ga je treba pripeljat pokazat...da nam ne bo ravno na morju nagajal!

Nodija pa tudi pri nas mali obvlada, pa vse junake zraven. Pa prav presenečena sem bila, ko so se po dveh mesecih v vrtcu slikali, pa je potem vse sovrtičkarje po imenu poznal. To so mi tudi vzgojiteljice rekle, kako pozna sovrtičkarje, tudi tiste, ki so iz drugih skupin.

Ankica, kaj pa danes, ste imeli kaj dežja...pri nas je ful lilo.

Hvala za info glede nastavka, bomo tudi mi kakega drugega kupili.

Bravo za kolesarja Marcela...pri nas so pa nogice še vedno prekratkeuser posted image

Bravo Živa, ful simpatičnouser posted image  Pa kako je že velika!

Pri nas je pa včeraj babi spraševala Žiga, če bo štrudelj, pa pravi mali "ja!", pa potem "ne", pa še ene dvakrat tako, potem pa sam zase reče "nagajaš malo"user posted image  Pa se ji prav zvito nasmejeuser posted image  Potem pa ga babi zafrkne in sama poje tisti košček štrudlja, mali pa "ti, ti babi", pa požuga zraven.

papa!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
7.7.2008 22:02:22   
alička
Uf, Eya tole s kartico pa ni luštno. A si že kej na banko vprašala, kaj ti je narediti? A moraš kar direktno hotelu poslat pritožbo?
Aja, pa še nekaj sem se spomnila, a si videla znesek na "papirnatem" izpisku, ali na netu. Ker na netu, ti zna pokazat znesek 2x vendar, dokler je zneske rdeče obarvan, pomeni, da ni bil sproveden (vsaj na Kliku je tako). Se je meni zgodilo, ko sem nekaj preko interneta kupovala, da robe nisem dobila znesek na Kliku pa se je pokazal že takoj po poslanem naročilu, vendar je ob koncu obračunskega obdobja izginil.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
7.7.2008 22:14:12   
eya
Hotel sem plačala v Londonu, na licu mesta, ne preko neta. In ko je prvikrat vlekla kartico, kao ni bila avtorizirana, drugič pa je uspelo. Zdaj pa vidim na izpiskih, da so mi dvakrat obračunali nočitev. Bom pa jutri še na banko klicala, čeprav dvomim, da se lahko na njih kaj zanesem, da mi bodo pomagaliuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
7.7.2008 22:22:24   
alička
Ne nisva se razumeli. Sprašujem te če si dvojni znesek videla na internetnem izpisku oz. porabi na kartici ali papirnatem? Ampak če prav štekam na papirnatem user posted image , ker potem je bilo dejansko dvakrat sprovedeno.

Mislim, da ti lahko pomaga tudi tisti slip na katerem piše, da transkacija ni uspela. Upam da boš zrihrala, ker tole ni mal denarja.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.