Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 21:15:32
|
|
|
|
anita goitan
|
In kako blo na srečanju Gorenjk? Izgleda, da ste še vse v akciji, mi2 imava pečenje na terasi, uf in to ob taki uri
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 21:18:56
|
|
|
|
čipka
|
sayuri čestitke tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 21:21:12
|
|
|
|
gajka
|
Takole po hitrem postopku se me pa menda ja še ne boste znebile! Ta sluz se mi je popoldan še enkrat pojavila, ampak so krči HB ponehali. Sva bila z ravno na sprehodu s , pa se zaenkrat še dobro počutim. Mogoče pa je le samo lažni alarm (npr. kar konkretno večji izcedek?)... sandra123 - upam, da je s tabo vse OK. Dedci namreč po mojih izkušnjah take reči bolj pozno opazijo in če je tvoj opazil, je res nekaj na tem. Drži se! Je pa mojega današnji izcedek kar malo prestrašil, pa ravno on mi že dva dneva dopoveduje, da bo vse OK. tatly - tule lahko izračunaš težo ploda glede na mere po UZ: http://fetalmetrics.com:83/fm:Main.start_html. Rezultati so pa izračunani po različnih formulah.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 21:29:50
|
|
|
|
Erin
|
A ni še nobene gor od Gorenjk? No jaz sem se jim pridružila za kakih 20 minutk in so vse tkoooooo super Malce sem bila sicer zbegana katera je katera pa nervoza me je dajala da so se mi roke tresle (ja jaaaa..v živo sem preplašena k en pšanc ko se gre za spoznavanje novih ljudi ) potem sem se pa tko razgovorila da sem mensezdi samo jaz govorila se opravičujem... samo imam res tak občutek Moj je šel sedaj na en pirček pa bova potem dala slikce gor na album pa vam sporočim geslo potem, velja. Upam da so ratala kljub temu da so s telefončkom narejene...samo sem premišljevala...buhijev pa nisem v objektiv lovila...šment..a sem zmešana ane? Meni trebuh otrdeva že od 13 ure na cc 15-30 min, krčev HB ni, me je pa vseeno malce zaskrbelo zato sem pa tudi tako hitro šla s srečanja...saj niste hude kajne? Upam da se nekoč dobimo s štrucami vse nekje v Lj. da se malce bolje spoznamo... mislim da bo potem lažje ane?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 22:03:52
|
|
|
|
Muklla
|
Najprej, čestitke sayuri !!!! Ja, danes sem imela pregled. Nič posebnega, CTG in analiza urina. Vse je OK! Naslednji pregled imam 18. 7. Sem pa glede kg skupaj +12. Me je pa ponoči tako neki šraufal, da nisem do 4h zaspala. Sem povedala G in je rekla, da je CTG zaznal dva manjša popadka - o mama mija....in da se lahko vsak čas zgodi... Drgač pa, jst ne vem, kako zgleda, če ti trebuh otrdi. Me je G vprašala, če mi kej otrdeva, pa sem se smejala, ker ne vem kak je to ali pa nisem dovolj pozorna, pa je res trd. Sam ko me pa začrviči, se pa tud premaknit ne morm. Pol se je pa še tamala not guzila. Sem brala, da ste skeptične glede košov za plenice. Menda je za poleti fajn, drgač pa ne vem. Jst sem ga dobila od Tomee Tippee. So pa zanj kasete najceneje v Eleclercu. Stanejo 7,80 eurov (neki takega, ni 8). Aja, pa veste kaj se splača. Prijavit v DM babybonus. Dobite paket enih pleničk. Sem dobila letak, pa sem vidla. http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=2051 OK. Do PDP-ja imam še 18 dni. Sam naslednji teden je pa polna luna. Mogoč pa bo kej, bomo vidli. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 6:59:32
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. kuhana. Da nes spala super. Ša na WC ni bilo treba. Mulček tudi dobro pančka in ni bilo problema, ko se je moral ločiti od naju. Saj ima samo več miru (beri ati smrči ponoči, mami pa vstaja in se obrača celo noč ). Bo pa kmalu avf, ker se mi že nekaj premetava po postelji ( dobro, da obstajajo Babyfoni). Srečanje v KR - superrrrrrrrrrrrrr bo treba ponovit Takrat bodo že vozički, ampak ne vem, kam bi jih dale. Nas je bilo pa toliko, da so nas mimoidoči kar debelo gledali od kje je tolk na kupu. Ura je pa kar šibala. Vse punce ste prav fajn in mi je bilo super poklepetat. Prišla sta tudi od Tejke in Eva, ki je tak cukrček in tudi ne more bit nič pri miru tako kot naš Nejc. Pa Erin nas je prišla pogledat. Aja Erin, z moje strani imaš odpustnico. Smo bile pa skoraj vse , ki pričakujemo . Muklla - za pregled. Če je ctg zaznal popadke, bo pa počasi prišel čas. Se spomnim iz prve , ko sem šla 10 dni pred PDP-jem na ctg in mi G reče, kaj je zdaj to, vi imate popadke. Jaz pa nič čutila, sem ga kar debelo gledala. No, rodila sem čez 5 dni, vmes pa dala skozi 2 amnije. Srečanje Štajerk - to, da ste naredile pol šihta smo opazle, ker vas ni bilo popoldne nič prisotnih tukaj gor. Matr smo čveke vse skupaj. Košuta ti se pa pazi, da ne boš še v P zavila. Gajka - počivajjjjjjjjjjjjjjjj, čeprav si že tako daleč. Edino, če že želiš svojo štručko k sebi stisnit.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 7:22:47
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro, naty hvala za kavo, danes sem bolj zgodna, nisem mogla takoj za spat ko je moj ob 4ih vstal in šel via Kot na Rjavino! Sedaj že perem en stroj cot, kuham velik lonec stročjega fižola, potem bom kruh pekla in me mika da odbrzim do City parka mal pošnofat, v H&M je itak skoz neki znižano, oni ta glavnih razprodaj sploh nimajo. Naty&Erin hvala za hitro poročillo srečanja, jah jebeliš manjkala sem pa bi tud ena bla vmes, super da ste se mele fino! Obvezno potem z vozički! Punce se še beremo, uf se velikokrat spomnim na sayuri kako lepo certa Zaro in Lovra Se beremo tekom dneva!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 7:25:44
|
|
|
|
anita goitan
|
Punce čitam vremensko, ja seveda v ponedeljek bo dež, nevihte, seveda jaz grem v Kr na pregled, ma to je neverjetno
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 7:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro, lepo, brezskrbno in veselo jutro vsem ! Natyna že diši in privablja nas . Mene je zamikalo hitro sem pokukat, saj postaja tale naša tema vedno bolj napeta in zabavna . Srečno vsem !!! IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Pablo, saj tebi bi pa že lahko dali odpustnico Joj, rajši ne. Se za nekaj časa odpustnici še odpovem . Vsaj še 14 dni! Saj mi smo približno pripravljeni, samo naše gnezdece je še v "tornado stilu". Še malo, pa bo čira-čara vse na svojem mestu, čeprav smo še daleč od fines . Sicer pa upam na tisto pravilo, ki pravi nekako takole......da " učitelj pride, ko je učenec pripravljen"! Močno upam, da ravno pri nas ta "učitelj" ne preseneti prehitro, saj se učenec ubada še z gradbenimi deli...... ....... Super za Gorenjke, da ste se uspele dobit v večjem številu in da je klepetalnica v živo lepo uspela !
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 8:17:48
|
|
|
|
naty13
|
Pablo - saj si že dobila odpustnico. Očitno je Sandra spregledala. Anita - mislim, da sta dve bile. Ti pa si kuharica. ko berem, ne morem verjet, kaj vse naenkrat narediš za štedilnikom. Se dobesedno vrtiš za pultom s ponvami. Imaš pa lepe plane za danes. Res dobro izkoristiš vsako minutko.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 8:56:02
|
|
|
|
andrejaboris
|
Jutro! Naty hvala za , moram eno ornk šalco spit, da se zbudim. Nejc že spi v svoji sobici? Priden fant! Pablo saj se ti še ne rabi mudit. Lepo poštimajte vse! Anita ti pa si tak fajn skozi aktivna! Tak sem bla jaz pri Lanu, zdaj pa me vse 100x bolj matra!Fajn nakupuj! MI pa gremo danes popoldan na roj dan od nečakinje. Je stara 4 leta in bomo malo papcali z žara! POl pa peljema Lana k babici za dva dni - če bom zdržala brez njega, ker se jaz moram učit, dragi bo pa malo poštrihal dnevno in Lanovo sobico, če bo ratalo! lep vikend vsem! Pa počivajte nekje vv senčki!!!papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 9:40:52
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro so , sem že nekaj časa pokonci, pa mi je moj okupiral računalnik Naty, hvala za , se je prav prilegla po neprespani noči ...Danes pa jaz dobim s počitnic mojo princesko... , sva včeraj govorili po telefonu in me je vprašala, če sem že rodila , mi ni bilo nič jasno , sam Bog ve, kaj se ji mota po glavi...menda ja ne misli, da bi ji to prikrivala Upam, da je Gajka ok , Pablo, nisem nikjer zasledila, da so ti že dale odpustnico Midva z greva danes še po zadnje stvari za prihajajoča , da bo potem vse pripravljeno in bom brez skrbi... No, zdajle me je pa še moja frizerka klicala, da se naj takoj pri njej pojavim, da me še pobarva preden grem v Rim....ŠIBAM, ČAO
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.7.2008 9:43:01 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 9:55:44
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Dobro jutro! Lepo, da sta obe srečanji tako super uspeli . Mogoče se gorenjkam naslednjič še sama pridružim...sicer bomo pa skoraj pol qulandije zasedle če bi vse prišle + vozički . Vidim, da odpustnice že kar pridno talate. Če bo šlo tako naprej bo več avgustovk rodilo v juliju kot v avgustu . Midva z si bova ta vikend ukradla zase. je ravno peljal Marcela na počitnice k tašči in tastu (no, samo do jutri), midva pa danes šibneva mal v Tamar na izlet, pa na kosilce, zvečer pa na kako pijačko. Mal se je treba razvajat. Potem kar lep čas ne bova prišla na vrsto. Uživajte v sončni soboti in pridno cartajte svoje lepe bušije!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 9:57:29
|
|
|
|
dojenč
|
še pozdravček od mene.jaz pa danes delam.sem dala delavki frai soboto. moje počutje je tako bolj,že dva dni se čudno pocutim, slabost in vrtoglavica,ne močno ampak lih tolko da nisem razpoložena.vse mi gre na živce, z svojo ritjo pa nimam niti 1 sekunda mira.moja pikica veselo brca, pa tudi vsak dan poslušam zvoke ki jih izvaja v trebuščku(z angel saund), upam pa da še bo malo počakala.pregled tak imam 24..novopečene mamice kako je kaj z navihančki, pridite malo povedat, pa kaka slikca je tud dobrodošla . pazite mi na sebe, kajti vidim da gre za res.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 9:58:50
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Vidim, da imate nekatere že spet prav velikopotezne plane za danes. Pridne! pablo - kaj se tako otepaš odpustnice? To je pač ceh, ko dopolniš 37. tednov. Pol si pa tam! Ampak saj na odpustnici ni roka veljavnosti, jo lahko komot uporabiš šele čez kake 2-3 tedne. Samo zaupaj mi, če imaš kak skrivni recept stare mame, kako toliko časa zdržat! naty13 - pa nikar ne trosi ''neumnosti'' okrog, da te ne bo moj slišal in mislil, da je prav, da pohiti! sandra123 - kaj pa, če se je Tini kaj sanjalo? Ali pa ima kak šesti čut? Upam, da nima ravno toliko preroških sposobnosti in bosta vsaj še 2 tedna počakala. Lahko pa je slišala koga od odraslih govorit, da boš mogoče prej rodila, ker nosiš 2... Kako pa kaj trebuh? Se je že kaj dvignil nazaj? Jaz sem danes dala prat še zadnje reči za (tetra in povijalne plenice). Ampak bolj me skrbi, da sem celo včeraj dopoldan nabavila celo flaške z vodo in piškotke za v P... Slutnja? Uf, upam, da ne! Je pa mojega vse tako prestrašilo (pa tolk se je delal korajžnega ), da sem mu mogla danes pokazat, katere stvari za mora prinesti v P. Pa skoraj po vsakem obisku WCja me zaslišuje, če je še vse OK... Saj bo še siv in plešast postal!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 10:12:50
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jaz sem danes dala prat še zadnje reči za (tetra in povijalne plenice). Ampak bolj me skrbi, da sem celo včeraj dopoldan nabavila celo flaške z vodo in piškotke za v P... Slutnja? Uf, upam, da ne! Je pa mojega vse tako prestrašilo (pa tolk se je delal korajžnega ), da sem mu mogla danes pokazat, katere stvari za mora prinesti v P. Pa skoraj po vsakem obisku WCja me zaslišuje, če je še vse OK... Saj bo še siv in plešast postal! Saj je bilo pri nas enako. Dokler ni bilo nič, je bil korajžen kot , potem ko je bilo pa treba it, pa smo bili tam.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 10:16:59
|
|
|
|
karmar
|
Jutro!! Vidim da ste dobro razpoložene. Jaz sem si dala na obraz masko za kožo ( še vedno sem polna mozoljev ). Moj možek je pa šel travo okoli hiše pokosit, jaz pa na rač. Potem je pozvonilo in jaz seveda letim na balkon (pozabla na masko na frisu...videt samo oči...), moj pa hmal crknu od smeha. Je reku da naj se drugič prej pogledam v špegu, preden odprem komu, ki zvoni. Še dobro da je zvonil on, ker je rabu vodo za pit... Pol mi pa še reče da če se pripravljam- pajcam, da me da potem v pečico...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 10:19:05
|
|
|
|
cebrca
|
gajka odkar sem pripravila torbo za P, me tudi moj kar naprej sprašuje, če sem še u redu! Kaj češ, meni je pa fletno ko vidim, koliko ga skrbi za naju! Čvek v Qlandiji uspel 100 na uro, smo čisto omagale in sploh ne moremo na forum! Mene je včeraj vožnja kar dobro zdelala in sem se odločila, da zdaj pa res ne grem več za volan, bi mi bilo pa ful žal če včeraj ne bi šla. Punce SUPER STE! Sem pa ponoči vso vročino, ki sem jo nabrala v avtu prešvicala ven in sem zato bolj slabo spala. tejkaz 100x hvala, ker mi je bilo prišparanih nekaj km, se danes oreng pozna! Pa še vremensko napoved sem danes slišala. Očitno je bil včeraj čvek tako koncentriran da za jutri pri nas napovedujejo točo. Mal držte pesti, da je ne bo, ker pšenica še ni požeta! Toliko za danes, zdaj pa šibam malo pospravljat (spet ), ker so se mi za popoldne napovedali obiski in zdaj kot v paranoji vidim, da je vse "umazano". Ne hecam se. Rada bi samo vse v naprej pripravila, da bi lahko potem v miru sedela in čvekala!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 10:25:33
|
|
|
|
karmar
|
Cebrca ne se obremenjevat s pospravljanjem... Odpri tisto omaro, ki je najbolj prazna in zbutaj noter kolikor gre. Pol pa obrni tepih kontra in se sprehodi po hiši, da pobereš smeti. Še je kaka packa po tleh, jo pobriši in.....VOILA!!!
< Sporočilo je popravil karmar -- 12.7.2008 10:26:34 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 10:49:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Sayuri še tukaj čestitke ob rojstvu dveh korenjakov Zare in Lovrota!! Srečno, Nesojena avgustovka
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 11:21:26
|
|
|
|
anita goitan
|
evo mene sem nazaj, uf je vroče ker sem šla za avtom brez klime v LJ ker ga ima moj, no ja, sem kupila eno jopico št.68,pa ene nogavičke ala copatke, pa eno luštno kapco, nimam fotkiča ker ga spet ima moj (ja sem že povedala je na Rjavini)če ne vam bi poslikala. Sebi pa klupila nopv zavoj Mg300, uf pomoje mi bo neki časa tale mg smrdel , pa ene luštne gatke in štunfe take čist kratke za v P. Uf pa še v vale Novak sem si kupila knjigo O dojenju, avtroice Felc: http://www.mohorjeva.org/knjiga.php?id=743b Sedaj šibam kruh zamesit, pa še en stroj cot obest
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.7.2008 11:23:18 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 12:38:40
|
|
|
|
mishel
|
POROD Mogoče vam bo pomagalo, če vam napišem svojo izkušnjo glede začetka poroda . Mene je celo noč iz petka na soboto res moteče bolel križ. Nobenih bolečin nisem čutila spredaj v trebuhu, šele ko je bilo potrebno začet pritiskat med porodom sem bolečino začutila tam. Tako sem celo noč hodila na wc (menda na pol ure), ker sem misla da bo bolje, pa na blato sem šla ponoči menda petkrat, kar je za mene res ekstrem... Trebuh pa mi je tudi non stop otrdeval, bolečina pa sem čutila kot sem že napisala samo v križu. Zjutraj ko sem ustala, pa sem na wc papirju opazila rozasto sluz in to je bil čep, zato sem se odpravila v porodnišnico, odprta že pet cm! Tako da bolečine v križu so pogosto popadki. Sem pa imela srečo, da bolečina ni bila huda in sem se še do zadnje pol ure pred rojstvom Davida smejala in hecala z mojim . Pa srečno vsem!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 12:47:02
|
|
|
|
Erin
|
sayuri sporoča: Ojla rr-jevke. Sem še vedno na intenzivni in malih dveh nimam še ob sebi. Komaj čakam da ju vidim Jst sem ok le šivi malo bolijo.Lp sayuri upam da ti mala štrukla kmalu pripeljejo da se končno pocartate ...šivi bodo pa še nekaj časa malce skeleli , ampak se bo vse pozdravilo ane?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 12:47:53
|
|
|
|
iva77
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Anita - mislim, da sta dve bile. katera pa še??? jest še nevem kaj bo
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 13:17:23
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva77 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Anita - mislim, da sta dve bile. katera pa še??? jest še nevem kaj bo Arait in Nevaeva bosta imeli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
stari staršiwatershinese želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?da (
55%)
ne (
45%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!