|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.7.2008 21:15:32   
anita goitan
In kako blo na srečanju Gorenjk?user posted image Izgleda, da ste še vse v akciji, mi2 imava pečenje na terasi, uf in to ob taki uriuser posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.7.2008 21:18:56   
čipka
sayuri čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image      user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.7.2008 21:21:12   
gajka
Takole po hitrem postopku se me pa menda ja še ne boste znebile! user posted image  Ta sluz se mi je popoldan še enkrat pojavila, ampak so krči HB ponehali. Sva bila z user posted image  ravno na sprehodu s user posted image , pa se zaenkrat še dobro počutim. Mogoče pa je le samo lažni alarm (npr. kar konkretno večji izcedek?)... user posted image

sandra123 - upam, da je s tabo vse OK. Dedci namreč po mojih izkušnjah take reči bolj pozno opazijo in če je tvoj opazil, je res nekaj na tem. Drži se! user posted image  Je pa mojega današnji izcedek kar malo prestrašil, pa ravno on mi že dva dneva dopoveduje, da bo vse OK.

tatly - tule lahko izračunaš težo ploda glede na mere po UZ: http://fetalmetrics.com:83/fm:Main.start_html. Rezultati so pa izračunani po različnih formulah.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.7.2008 21:29:50   
Erin
A ni še nobene gor od Gorenjk?user posted image

No jaz sem se jim pridružila za kakih 20 minutk in so vse tkoooooo superuser posted image Malce sem bila sicer zbegana katera je katera pa nervoza me je dajala da so se mi roke tresle (ja jaaaa..v živo sem preplašena k en pšanc ko se gre za spoznavanje novih ljudiuser posted image ) potem sem se pa tko razgovorila da sem  mensezdi samo jaz govorilauser posted image user posted image user posted image se opravičujem...user posted image samo imam res tak občutekuser posted image

Moj je šel sedaj na en pirček pa bova potem dala slikce gor na album pa vam sporočim geslo potem, velja. Upam da so ratala kljub temu da so s telefončkom narejene...samo sem premišljevala...buhijev pa nisem v objektiv lovila...šment..a sem zmešana ane?user posted image user posted image

Meni trebuh otrdeva že od 13 ure na cc 15-30 min, krčev HB ni, me je pa vseeno malce zaskrbelo zato sem pa tudi tako hitro šla s srečanja...saj niste hude kajne?

Upam da se nekoč dobimo s štrucami vse nekje v Lj. da se malce bolje spoznamo... mislim da bo potem lažje ane?user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.7.2008 22:03:52   
Muklla
Najprej, čestitke sayuri user posted image user posted image !!!!

Ja, danes sem imela pregled. Nič posebnega, CTG in analiza urina. Vse je OK! Naslednji pregled imam 18. 7. Sem pa glede kg skupaj +12. Me je pa ponoči tako neki šraufal, da nisem do 4h zaspala. Sem povedala G in je rekla, da je CTG zaznal dva manjša popadka - o mama mija....in da se lahko vsak čas zgodi...

Drgač pa, jst ne vem, kako zgleda, če ti trebuh otrdi. Me je G vprašala, če mi kej otrdeva, pa sem se smejala, ker ne vem kak je to ali pa nisem dovolj pozorna, pa je res trd. Sam ko me pa začrviči, se pa tud premaknit ne morm. Pol se je pa še tamala not guzila.

Sem brala, da ste skeptične glede košov za plenice. Menda je za poleti fajn, drgač pa ne vem. Jst sem ga dobila od Tomee Tippee. So pa zanj kasete najceneje v Eleclercu. Stanejo 7,80 eurov (neki takega, ni 8).

Aja, pa veste kaj se splača. Prijavit v DM babybonus. Dobite paket enih pleničk. Sem dobila letak, pa sem vidla.
http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=2051

OK. Do PDP-ja imam še 18 dni. Sam naslednji teden je pa polna luna. Mogoč pa bo kej, bomo vidli.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
12.7.2008 6:59:32   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana. Da nes spala super. Ša na WC ni bilo treba. user posted image user posted image user posted image   Mulček tudi dobro pančka in ni bilo problema, ko se je moral ločiti od naju. user posted image  Saj ima samo več miru (beri ati smrči ponoči, mami pa vstaja in se obrača celo noč user posted image user posted image ). Bo pa kmalu avf, ker se mi že nekaj premetava po postelji ( dobro, da obstajajo Babyfoni).

Srečanje v KR - superrrrrrrrrrrrrr bo treba ponovit user posted image  Takrat bodo že vozički, ampak ne vem, kam bi jih dale. user posted image user posted image user posted image  Nas je bilo pa toliko, da so nas mimoidoči kar debelo gledali od kje je tolk user posted image  na kupu. user posted image user posted image user posted image  Ura je pa kar šibala. user posted image  Vse punce ste prav fajn in mi je bilo super poklepetat. Prišla sta tudi user posted image  od Tejke in Eva, ki je tak cukrček in tudi ne more bit nič pri miru tako kot naš Nejc. user posted image  Pa Erin nas je prišla pogledat. Aja Erin, z moje strani imaš odpustnico. user posted image user posted image user posted image  Smo bile pa skoraj vse user posted image , ki pričakujemo user posted image .

Muklla - user posted image user posted image user posted image  za pregled. Če je ctg zaznal popadke, bo pa počasi prišel čas. Se spomnim iz prve user posted image , ko sem šla 10 dni pred PDP-jem na ctg in mi G reče, kaj je zdaj to, vi imate popadke. Jaz pa nič čutila, sem ga kar debelo gledala.  No, rodila sem čez 5 dni, vmes pa dala skozi 2 amnije.

Srečanje Štajerk - to, da ste naredile pol šihta smo opazle, ker vas ni bilo popoldne nič prisotnih tukaj gor. Matr smo čveke vse skupaj. user posted image user posted image  Košuta ti se pa pazi, da ne boš še v P zavila.

Gajka - počivajjjjjjjjjjjjjjjj, čeprav si že tako daleč.user posted image  Edino, če že želiš svojo štručko k sebi stisnit. user posted image

pa pa

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
12.7.2008 7:22:47   
anita goitan
jutro,
naty hvala za kavo,
danes sem bolj zgodna, nisem mogla takoj za spat ko je moj ob 4ih vstal in šel via Kot na Rjavino! Sedaj že perem en stroj cot, kuham velik lonec stročjega fižola, potem bom kruh pekla in me mika da odbrzim do City parkauser posted image mal pošnofat, v H&M je itak skoz neki znižano, oni ta glavnih razprodaj sploh nimajo.

Naty&Erin hvala za hitro poročillo srečanja, jah jebeliš manjkala sem pa bi tud ena user posted image bla vmes, super da ste se mele fino! Obvezno potem z vozički!

Punce se še beremo, uf se velikokrat spomnim na sayuri kako lepo certa Zaro in Lovrauser posted image

Se beremo tekom dneva!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
12.7.2008 7:25:44   
anita goitan
Punce čitam vremensko, ja seveda v ponedeljek bo dež, nevihte, seveda jaz grem v Kr na pregled, ma to je neverjetnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
12.7.2008 7:34:55   
Anonimen

Dobro, lepo, brezskrbno in veselo jutro vsem user posted image ! Natyna user posted image že diši in privablja nas user posted image . Mene je zamikalo hitro sem pokukat, saj postaja tale naša tema vedno bolj napeta in zabavna user posted image . Srečno vsem user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Pablo, saj tebi bi pa že lahko dali odpustnico

Joj, rajši ne. Se za nekaj časa odpustnici še odpovem user posted image . Vsaj še 14 dni! Saj mi smo približno pripravljeni, samo naše gnezdece je še v "tornado stilu". Še malo, pa bo čira-čara vse na svojem mestu, čeprav smo še daleč od fines user posted image .

Sicer pa upam na tisto pravilo, ki pravi nekako takole......da " učitelj pride, ko je učenec pripravljen"!
Močno upam, da ravno pri nas ta "učitelj" ne preseneti prehitro, saj se učenec ubada še z gradbenimi deli......user posted image user posted image user posted image .......

Super za Gorenjke, da ste se uspele dobit v večjem številu in da je klepetalnica v živo lepo uspela user posted image !

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
12.7.2008 8:17:48   
naty13
Pablo - saj si že dobila odpustnico. Očitno je Sandra spregledala.

Anita - mislim, da sta dve user posted image  bile.  Ti pa si kuharica. ko berem, ne morem verjet, kaj vse naenkrat narediš za štedilnikom. Se dobesedno vrtiš za pultom s ponvami. user posted image user posted image user posted image user posted image  Imaš pa lepe plane za danes. Res dobro izkoristiš vsako minutko. user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
12.7.2008 8:56:02   
andrejaboris
Jutro!
Naty hvala za user posted image , moram eno ornk šalco spit, da se zbudim. Nejc že spi v svoji sobici? Priden fant!

Pablo saj se ti še ne rabi mudit. Lepo poštimajte vse!

Anita ti pa si tak fajn skozi aktivna! Tak sem bla jaz pri Lanu, zdaj pa me vse 100x bolj matra!Fajn nakupuj!

MI pa gremo danes popoldan na roj dan od nečakinje. Je stara 4 leta in bomo malo papcali z žara! POl pa peljema Lana k babici za dva dni - če bom zdržalauser posted image user posted image brez njega, ker se jaz moram učit, dragi bo pa malo poštrihal dnevno in Lanovo sobico, če bo ratalo!

lep vikend vsem! Pa počivajte nekje vv senčki!!!papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
12.7.2008 9:40:52   
sandra123
Jutro souser posted image , sem že nekaj časa pokonci, pa mi je moj user posted image okupiral računalnikuser posted image user posted image user posted image
Naty, hvala za user posted image , se je prav prilegla po neprespani nočiuser posted image ...Danes pa jaz dobim s počitnic mojo princesko...user posted image user posted image user posted image , sva včeraj govorili po telefonu in me je vprašala, če sem že rodilauser posted image , mi ni bilo nič jasnouser posted image user posted image user posted image , sam Bog ve, kaj se ji mota po glavi...menda ja ne misli, da bi ji to prikrivalauser posted image
Upam, da je Gajka okuser posted image , Pablo, nisem nikjer zasledila, da so ti že dale odpustnicouser posted image user posted image user posted image
Midva z user posted image greva danes še po zadnje stvari za prihajajoča user posted image user posted image , da bo potem vse pripravljeno in bom brez skrbi...

No, zdajle me je pa še moja frizerka klicala, da se naj takoj pri njej pojavim, da me še pobarva preden grem v Rim....ŠIBAM, ČAOuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.7.2008 9:43:01 >

Lp, Sandra

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
12.7.2008 9:55:44   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Lepo, da sta obe srečanji tako super uspeliuser posted image . Mogoče se gorenjkam naslednjič še sama pridružim...sicer bomo pa skoraj pol qulandije zasedle če bi vse prišle + vozički user posted image .

Vidim, da odpustnice že kar pridno talate. Če bo šlo tako naprej bo več avgustovk rodilo v juliju kot v avgustuuser posted image .

Midva z user posted image si bova ta vikend ukradla zase. user posted image je ravno peljal Marcela na počitnice k tašči in tastu (no, samo do jutri), midva pa danes šibneva mal v Tamar na izlet, pa na kosilce, zvečer pa na kako pijačko. Mal se je treba razvajat. Potem kar lep čas ne bova prišla na vrsto.

Uživajte v sončni soboti in pridno cartajte svoje lepe bušije!

Marcel in Zarja

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
12.7.2008 9:57:29   
dojenč
še pozdravček od mene.jaz pa danes delam.sem dala delavki frai soboto.user posted image moje počutje je tako bolj,že dva dni se čudno pocutim, slabost in vrtoglavica,ne močno ampak lih tolko da nisem razpoložena.vse mi gre na živce, z svojo ritjouser posted image  pa nimam niti 1 sekunda mira.moja pikica veselo brca, pa tudi vsak dan poslušam zvoke ki jih izvaja v trebuščku(z angel saund), upam pa da še bo malo počakala.pregled tak imam 24..novopečene mamice kako je kaj z navihančki, pridite malo povedat, pa kaka slikca je tud dobrodošlauser posted image .
pazite mi na sebe, kajti vidim da gre za res.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2439
12.7.2008 9:58:50   
gajka
Dobro jutro! Vidim, da imate nekatere že spet prav velikopotezne plane za danes. Pridne! user posted image

pablo - kaj se tako otepaš odpustnice? To je pač ceh, ko dopolniš 37. tednov. Pol si pa tam! user posted image  Ampak saj na odpustnici ni roka veljavnosti, jo lahko komot uporabiš šele čez kake 2-3 tedne. Samo zaupaj mi, če imaš kak skrivni recept stare mame, kako toliko časa zdržat! user posted image

naty13 - pa nikar ne trosi ''neumnosti'' okrog, da te ne bo moj user posted image  slišal in mislil, da je prav, da pohiti! user posted image

sandra123 - kaj pa, če se je Tini kaj sanjalo? Ali pa ima kak šesti čut? Upam, da nima ravno toliko preroških sposobnosti in bosta user posted image user posted image  vsaj še 2 tedna počakala. user posted image  Lahko pa je slišala koga od odraslih govorit, da boš mogoče prej rodila, ker nosiš 2... user posted image  Kako pa kaj trebuh? Se je že kaj dvignil nazaj?

Jaz sem danes dala prat še zadnje reči za user posted image  (tetra in povijalne plenice). Ampak bolj me skrbi, da sem celo včeraj dopoldan nabavila celo flaške z vodo in piškotke za v P...user posted image user posted image user posted image Slutnja? user posted image  Uf, upam, da ne! Je pa mojega user posted image  vse tako prestrašilo (pa tolk se je delal korajžnega user posted image ), da sem mu mogla danes pokazat, katere stvari za user posted image  mora prinesti v P. user posted image  Pa skoraj po vsakem obisku WCja me zaslišuje, če je še vse OK... Saj bo še siv in plešast postal! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
12.7.2008 10:12:50   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz sem danes dala prat še zadnje reči za user posted image  (tetra in povijalne plenice). Ampak bolj me skrbi, da sem celo včeraj dopoldan nabavila celo flaške z vodo in piškotke za v P...user posted image user posted image user posted image Slutnja? user posted image  Uf, upam, da ne! Je pa mojega user posted image  vse tako prestrašilo (pa tolk se je delal korajžnega user posted image ), da sem mu mogla danes pokazat, katere stvari za user posted image  mora prinesti v P. user posted image  Pa skoraj po vsakem obisku WCja me zaslišuje, če je še vse OK... Saj bo še siv in plešast postal! user posted image

Saj je bilo pri nas enako. Dokler ni bilo nič, je bil korajžen kot user posted image , potem ko je bilo pa treba it, pa smo bili tam. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
12.7.2008 10:16:59   
karmar
Jutro!!
Vidim da ste dobro razpoložene.user posted image
Jaz sem si dala na obraz masko za kožo ( še vedno sem polna mozoljevuser posted image ). Moj možek je pa šel travo okoli hiše pokosit, jaz pa na rač. Potem je pozvonilo in jaz seveda letim na balkon (pozabla na masko na frisu...videt samo oči...), moj user posted image  pa hmal crknu od smeha. Je reku da naj se drugič prej pogledam v špegu, preden odprem komu, ki zvoni. user posted image  Še dobro da je zvonil on, ker je rabu vodo za pit...user posted image
Pol mi pa še reče da če se pripravljam- pajcam, da me da potem v pečico... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2442
12.7.2008 10:19:05   
cebrca
gajka odkar sem pripravila torbo za P, me tudi moj kar naprej sprašuje, če sem še u redu! user posted image user posted image Kaj češ, meni je pa fletno ko vidim, koliko ga skrbi za naju!

Čvek v Qlandiji uspel 100 na uro, smo čisto omagale in sploh ne moremo na forum! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene je včeraj vožnja kar dobro zdelala in sem se odločila, da zdaj pa res ne grem več za volan, bi mi bilo pa ful žal če včeraj ne bi šla. Punce SUPER STE! Sem pa ponoči vso vročino, ki sem jo nabrala v avtu prešvicala ven in sem zato bolj slabo spala.  tejkaz 100x hvala, ker mi je bilo prišparanih nekaj km, se danes oreng pozna!

Pa še vremensko napoved sem danes slišala.user posted image user posted image Očitno je bil včeraj čvek tako koncentriran da za jutri pri nas napovedujejo točo. Mal držte pesti, da je ne bo, ker pšenica še ni požeta!

Toliko za danes, zdaj pa šibam malo pospravljat (spet user posted image user posted image user posted image ), ker so se mi za popoldne napovedali obiski in zdaj kot v paranoji vidim, da je vse "umazano". user posted image user posted image user posted image Ne hecam se. Rada bi samo vse v naprej pripravila, da bi lahko potem v miru sedela in čvekala!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
12.7.2008 10:25:33   
karmar
Cebrca ne se obremenjevat s pospravljanjem... Odpri tisto omaro, ki je najbolj prazna in zbutaj noter kolikor gre. Pol pa obrni tepih kontra in se sprehodi po hiši, da pobereš smeti. Še je kaka packa po tleh, jo pobriši in.....VOILA!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karmar -- 12.7.2008 10:26:34 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
12.7.2008 10:49:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Sayuri še tukaj čestitke ob rojstvu dveh korenjakov Zare in Lovrota!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno, Nesojena avgustovka

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
12.7.2008 11:21:26   
anita goitan
evo mene sem nazaj, uf je vroče ker sem šla za avtom brez klime v LJ ker ga ima moj, no ja, sem kupila eno jopico št.68,pa ene nogavičke ala copatke, pa eno luštno kapco, nimam fotkiča ker ga spet ima moj (ja sem že povedala je na Rjavini)če ne vam bi poslikala. Sebi pa klupila nopv zavoj Mg300, uf pomoje mi bo neki časa tale mg smrdeluser posted image , pa ene luštne gatke in štunfe take čist kratke za v P.
Uf pa še v vale Novak sem si kupila knjigo O dojenju, avtroice Felc: http://www.mohorjeva.org/knjiga.php?id=743b
Sedaj šibam kruh zamesit, pa še en stroj cot obestuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.7.2008 11:23:18 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
12.7.2008 12:38:40   
mishel
 POROD

Mogoče vam bo pomagalo, če vam napišem svojo izkušnjo glede začetka poroda . Mene je celo noč iz petka na soboto res moteče bolel križ. Nobenih bolečin nisem čutila spredaj v trebuhu, šele ko je bilo potrebno začet pritiskat med porodom sem bolečino začutila tam. Tako sem celo noč hodila na wc (menda na pol ure), ker sem misla da bo bolje, pa na blato sem šla ponoči menda petkrat, kar je za mene res ekstrem... Trebuh pa mi je tudi non stop otrdeval, bolečina pa sem čutila kot sem že napisala samo v križu. Zjutraj ko sem ustala, pa sem na wc papirju opazila rozasto sluz in to je bil čep, zato sem se odpravila v porodnišnico, odprta že pet cm! Tako da bolečine v križu so pogosto popadki. Sem pa imela srečo, da bolečina ni bila huda in sem se še do zadnje pol ure pred rojstvom Davida smejala in hecala z mojim user posted image . Pa srečno vsem!

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 2447
12.7.2008 12:47:02   
Erin
sayuri sporoča:

Ojla rr-jevke. Sem še vedno na intenzivni in malih dveh nimam še ob sebi. Komaj čakam da ju vidimuser posted image Jst sem ok le šivi malo bolijo.Lp

sayuri upam da ti mala štrukla kmalu pripeljejo da se končno pocartateuser posted image ...šivi bodo pa še nekaj časa malce skeleliuser posted image , ampak se bo vse pozdravilo ane?  user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
12.7.2008 12:47:53   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita - mislim, da sta dve user posted image  bile. 

katera pa še???

jest še nevem kaj bo user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
12.7.2008 13:17:23   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: iva77

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita - mislim, da sta dve user posted image  bile. 

katera pa še???

jest še nevem kaj bo user posted image

Arait in Nevaeva bosta imeli user posted image

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!