Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 16:24:16
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Sayuri še tukaj čestitke ob rojstvu dveh korenjakov Zare in Lovrota!! Upam, da ste se imele štajerske čveke fajn na srečanju. Gorenjskim še pa želim, da se tudi fajn na čvekajo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 16:29:47
|
|
|
|
betty
|
Sayuri - čestitke!!! Ja tudi jaz sem danes dobila dobropis od pikapolonice. 37,29 evrov. bo za flaske in dude, ker bom planičke kupila raje v milerju. baje so tam nemske in ne poljske. razlika je baje v kakovosti. glede koša za planičke pa tud jaz ne vem kaj bi. v pikapolonci imajo reklamo za brezkasetnega. a mislite, da nic ne bo prismrdelo ven in da je boljsi od kasetnega ali je fora samo v ceni???
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 16:38:52
|
|
|
|
kaja02
|
sayuri- čestitke ob rojstvu Zare in Lovra sedaj grem pa mal za nazaj brat, ste toliko napisale, da je kar nekaj strani za prebrat srečanje Štajerk je uspelo, zunaj se še ni pooblačilo, nič še ne kaže na dež, tako da me sigurno ne bomo krive za kakšen dež, čeprav bi kar pasal, a ne ? košuta, hvala za pijačo!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 16:40:23
|
|
|
|
gajka
|
košuta - sem čisto pozabila... Hvala za pijačo!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 16:56:52
|
|
|
|
ANA_P
|
danes pa bo res pravo srečanje na gorenjski bravo, babe. Začvekajte tako, da bo ponoči lilo iz neba , ker meni je vroččččeeeee! Aja, danes pripeljejo novo sedežno , joj kak sem vesela, končno sem pričakala to sedežno. Sva novo kupovala že eno leto, če ne več, pa kar nikoli se nisva odločila, očitno naši , res delajo že zdaj čudo, pa še na svet niso prikukali, ker zdaj pa misliva, da jo rabiva nujno , kot da bo mali že prvi dan skakal po njej in risanke gledal . Kak smo smešni....bodoči starši
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 17:11:31
|
|
|
|
anita goitan
|
ma tud jaz sem šla na teraso prečekirat če moje Gorenjke fejst navijajo, sam je še kar lepo Sem ravnokar spekla raffaelo pecivo, sedaj pride moj slavljenec domov. Jutri kot kaže bom pa sama, moj gre s kolegom na Rjavino, mogoče jo bom mahnla mal po štacunah
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 17:13:31
|
|
|
|
sandra123
|
No, štajerke, če bi se mi Gajka javila na telefon, ko sem jo klicala, bi že ob 13-ih vedele, da je Sayuri postala mamica , pa bi lahko še rojstvo Zare in Lovrota proslavile ...Upam, da ste kaj mislile name in da ste me pogrešale pri čveku
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 17:16:27
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Kako je pa kaj z Majo T. Štajerke, katera se kaj sliši z njo oj, maja je super in tamala je pri njej in je slišati tako srečna in zadovolna. Pohvalila je mb- porodnišnio in cel tim in pravi, da se full trudijo in so zelo rijazni. Zdaj pa morem letet, ker se grem zrihtat- gremo na festival Lent gledat padalce ob 18 uri. Papa
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 17:21:39
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin sayuri sporoča: Filip je danes postal bratec. Od 10:29 se je v Po rodila Zara (2490g, 48 cm) ob 10:31 pa Lovro (2600g, 49 cm) Vsi trije smo ok. Čestitke!!!! joj....kaj vidim - cmmoooooookkkkkk,cmok in
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 17:29:34
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 No, štajerke, če bi se mi Gajka javila na telefon, ko sem jo klicala, bi že ob 13-ih vedele, da je Sayuri postala mamica , pa bi lahko še rojstvo Zare in Lovrota proslavile ...Upam, da ste kaj mislile name in da ste me pogrešale pri čveku Če pa nisem slišala telefona! Sem imela 4 neodgovorjene klice (še 3 poleg tvojega), ko smo se domov spokale! Tebe smo pa valjda pogrešale! A si zdaj že bolje? So pa v Rustiki rahlo neudobni stoli za tako dolgo sedenje, sem imela na koncu že čisto razbolelo ta zadnjo in trtico. Ob prihodu domov sem pa mogla malo v horizontalo, ker me je že pošteno ščipalo v križu. Sem sicer zdaj malo bolje, ampak me je neka obilna belkasta sluz (kot tak orng smrkelj) prejle na WCju zaskrbela... Da ni to kak čep! Jaz še nisem v nizkem štartu in pika!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 17:29:52
|
|
|
|
anita goitan
|
karmar sem se nasmejala, ma ku simpl porod, pa še mojmu morm rečt da mu ni potrebno Nikona sabo vlačt
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 17:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav z rahlo zamudo, vendar iskreno in od srca. MajaT - moje ISKRENO VOŠČILO ob rojstvu male štručke Zare , ki se je odločila prikukati na svet kar mesec dni pred svojim PDP. Vse dobro družinici in novemu življenju!!! Sayuri - tudi vaši družinici ISKRENE ČESTITKE ob pridobitvi kar dvojne sreče hkrati !!! Veliko zdravja in dobrega počutja mamici in korenjakoma Zari in Lovru. Filipu in atiju pa zvrhano mero dobre volje, energije in ponosa! Mishel - čudovit posnetek vašega malega Davida !!! Res je pravi sladkorček...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 18:10:53
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Če pa nisem slišala telefona! Sem imela 4 neodgovorjene klice (še 3 poleg tvojega), ko smo se domov spokale! Tebe smo pa valjda pogrešale! A si zdaj že bolje? So pa v Rustiki rahlo neudobni stoli za tako dolgo sedenje, sem imela na koncu že čisto razbolelo ta zadnjo in trtico. Ob prihodu domov sem pa mogla malo v horizontalo, ker me je že pošteno ščipalo v križu. Sem sicer zdaj malo bolje, ampak me je neka obilna belkasta sluz (kot tak orng smrkelj) prejle na WCju zaskrbela... Da ni to kak čep! Jaz še nisem v nizkem štartu in pika! Gajka...sem bila potem malo boljše, pa so se krči popoldan spet pojavili .... Tista sluz, ki jo opisuješ....ja, čisto možno je, da gre za "ČEP"...Zgleda, da ste imele res dolg čvek, pa le glej, da ne boš sedaj naslednja na vrsti
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 18:23:43
|
|
|
|
tatly
|
SAYURI BRAVO!!!! ANA_P-mene je danes malo razpizdil g ker mi je prejsnjic rekel da mi jo bo stehtal,saj je tudi meni delal ultrazvok pa nisem nic vidla TEJKAZ-hvala pa upam da mas prav
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 18:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Štajersko srečanje je uspelo in je res kar traaaaajalo....... . Me veseli, da smo skupaj z gajko in košuto uspele spoznati še dve novi super punci Arany in kajo02. Škoda, da se nell ni uspela pridružit in so ji srečanje prekrižali drugi načrti, sandra123, tebe smo pa tudi pogrešale! Upam, da si v redu in si vsaj intenzivno počivala!!! Košuta, ti si se pa res izmuznila prva in kot je že omenila gajka, da ne boš naslednja po Mishelinem vzorcu ?! Prva je zapustila "omizje" in odšla prva na dolžnost . Sicer, če si pripravljena se pa naj kar zgodi....in res držim pesti, da bo vse ob svojem pravem(!) času. Hkrati si pa tako zvito poskrbela še za pijačo - hvala! Gorenjke, prijeten klepet želim!!! Naty13 - res luškana sobica in super, ker ste uporabili tako intenzivno barvo ! Tudi mi smo uporabili močne barve in sicer modro, zeleno in oranžno pa je lepo ratalo... Slik žal ne morem pokazat, ker še ni vse na svojem mestu, morda čez kakšne 14 dni.... Ooopa, gajka, čep in to.... ....da pa le košuta ni imela morda prav in boš .........hmmm....... ....Ne, ne, avgust je še vendarle daleč......
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 18:35:04
|
|
|
|
sandra123
|
Gajka toži o čudnem izcedku, jaz pa moram povedat, da se mi je trebuh ful spustil dol, ampak res ful spustil...me je moj ful opazoval, ko je prišel domov in mi rekel, da je trebuh ful spuščen ...ja, kaj pa naj naredim?????? Čakam lahko kdaj bo kaj konkretnega začelo dogajat, nič drugega mi ne preostane , me pa krči že cel dan dajejo s presledki seveda...sicer je pa itak vikend pred vrati in bom imela dragega skoraj es čas pri roki, če me kaj preseneti Gajka, upam, da so se krči in izcedek umirili
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 19:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Sem danes s pregleda prišla spet jezna in razočarana nad to G, ki nadomešča mojo. Sem se v 10 dneh zredila za 1,3 kg in je rekla, da mi ni baje potrebno toliko jest, saj baje počivam. Naslednji pregled imam: 21.7. (takrat je že moja G)+ ctg, +7kg K_a_t_j_a - .... ....sem se spet kar malo nasmejala, ker opisuješ G, katero sem tudi jaz zadnjič omenjala in nadomešča našo G. Ob kateri uri pa si imela včeraj popoldan pregled? Si ga imela okrog 15.00 ure? Ko sem jaz prišla, ni bilo nobene gneče in je bilo vse prazno. Le dve nosečki sta se pogovarjali na hodniku in sta bili na vrsti pred mano. In z eno sem še jaz prav prijetno klepetala, ko je šla druga naprej in kolikor je bilo pač časa. Si bila morda ena od njiju?! Saj hodiš v ZD CE, a ne? Naslednji pregled+CTG pa imava zopet na isti dan, ko se naša G že vrne z dopusta. Morda se celo srečava.....Naša G se baje v oktobru odpravlja v privatne vode, zato tudi preurejajo prostore na tistem hodniku, vsaj tako mi je povedala sestra pri nadomestni G..... Kako čas res hiti - danes sem na še 20 DNI do pdp..... magnezol - ste veliko spraševale, do kdaj naj bi se jemalo to reč. V ta namen sem vprašala farmacevtko v lekarni, ko sem šla še po zadnjih nakupih. Vendar mi ni znala dati odgovora. Naj bi o tem odločal osebni G. Jaz magnezola nisem jemala in sem jo vprašala, če je smiselno sedaj ob krčih v nogi oz. občasnem otrdevanju trebuha vzeti kakšnega, ko sem tako rekoč na koncu (37 teden)?! Po njeni (in tudi moji) presoji in logiki sedaj ni več potreben, saj ni več bojazni za prezgodnje popadke in prezgodnji porod... Bom pa še skušala povprašat prijateljico, katera je tudi v farmacevtskih vodah..... sandra, gajka - čim manj težav in vse dobro....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 19:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
karmar - ja, Japonska domislica, nimaš kaj!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 19:37:43
|
|
|
|
sandra123
|
Pablo, saj tebi bi pa že lahko dali odpustnico , no pa Gajka ima tudi prednost, tako, da če se je pri Gajki začela akcija, naj se čimprej reši in čimprej dobi svojo štručko v roke
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 20:00:05
|
|
|
|
astrea
|
čestitke, draga sayuri
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 20:05:28
|
|
|
|
tatly
|
ali katera ve ce bi si lahko kje kako izracunala koliko moja tehta po teh merah glavice,itd?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 20:15:03
|
|
|
|
Vilika
|
OOOOJ! SAYURI - ČESTITKE ZA DVA MALA KORENJAKA!!! Uspešno si premagala vse ovire in sedaj si zmagala. Veliko cartanja vsem skupaj želim! gajka - glede na napisano bi lahko res bil čep. Veliko sreče , če gre slučajno že zares. sandra - lahko bi še malo počakala, ampak če želita ven, nimaš kaj pomagat. Držimo pestke
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 20:29:42
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj! Sayuri čestitke, čestitke in lepo papcajte in pridno ratstite in fejst se cartajte!!! MIshel kaki mali cukerček, komaj čakam na mojega malega carteka! Si mi še večje lušte nardila, kot jih že imam! Tolko ste napisale, da ne morem komentirat, ker sploh več ne vem kera je kaj napisala! Mi smo se danes kopali v Aqualuna v Podčetrtku in je blo svetovno! Me je premamilo in sem tut jaz zaplavala! PPa se počutim odlično le zmatrana sem! Grem zdaj spat počasi in Lana dat spat! papa drage so ! Lepo in mirno noč!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 11.7.2008 20:30:14
|
|
|
|
Arany
|
Sayuri Iskrene čestitke ob rojstvu parčka Mishel David je res pravi cukrček Naty lepa sobica Srečanje v Celju je uspelo. Sem vesela da sem tudi v živo spoznala vsaj nekaj punc s foruma. Vse so super, čeprav o tem nisem dvomila . Košuta hvala za pijačo! Gajka mogoče je pa Košuta res prav napovedala, da boš ti naslednja na vrsti za porod. Vem da si sama želiš da bi še malo počakal, ampak kakorkoli se bo že stvar odvila, ti želim veliko sreče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
žandežaleimeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?sara (
19%)
lea (
20%)
lana (
25%)
eva (
36%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!