|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.7.2008 16:24:16   
K_a_t_j_a
Sayuri še tukaj čestitke ob rojstvu dveh korenjakov Zare in Lovrota!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste se imele štajerske čveke fajn na srečanju. user posted image
Gorenjskim še pa želim, da se tudi fajn na čvekajo.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.7.2008 16:29:47   
betty
Sayuri - čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz sem danes dobila dobropis od pikapolonice. 37,29 evrov. bo za flaske in dude, ker bom planičke kupila raje v milerju. baje so tam nemske in ne poljske. razlika je baje v kakovosti.
glede koša za planičke pa tud jaz ne vem kaj bi. v pikapolonci imajo reklamo za brezkasetnega. a mislite, da nic ne bo prismrdelo ven in da je boljsi od kasetnega ali je fora samo v ceni???

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.7.2008 16:38:52   
kaja02
sayuri- čestitke ob rojstvu Zare in Lovra

sedaj grem pa mal za nazaj brat, ste toliko napisale, da je kar nekaj strani za prebrat

srečanje Štajerk je uspelo, zunaj se še ni pooblačilo, nič še ne kaže na dež, tako da me sigurno ne bomo krive za kakšen dež, čeprav bi kar pasal, a ne ?

košuta, hvala za pijačo!!!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.7.2008 16:40:23   
gajka
košuta - sem čisto pozabila... Hvala za pijačo! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.7.2008 16:56:52   
ANA_P
danes pa bo res pravo srečanje na gorenjskiuser posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, babe. Začvekajte tako, da bo ponoči lilo iz neba user posted image user posted image user posted image user posted image , ker meni je vroččččeeeee!

Aja, danes pripeljejo novo sedežnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj kak sem vesela, končno sem pričakala to sedežno. Sva novo kupovala že eno leto, če ne več, pa kar nikoli se nisva odločila, očitno naši user posted image , res delajo že zdaj čudo, pa še na svet niso prikukali, ker zdaj pa misliva, da jo rabiva nujnouser posted image user posted image user posted image user posted image , kot da bo mali že prvi dan skakal po njej in risanke gledaluser posted image user posted image user posted image . Kak smo smešni....bodoči staršiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.7.2008 17:11:31   
anita goitan
ma tud jaz sem šla na teraso prečekirat če moje Gorenjke fejst navijajo, sam je še kar lepouser posted image Sem ravnokar spekla raffaelo pecivo, sedaj pride moj user posted image slavljenec domov. Jutri kot kaže bom pa sama, moj gre s kolegom na Rjavino, mogoče jo bom mahnla mal po štacunahuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.7.2008 17:13:31   
sandra123
No, štajerke, če bi se mi Gajka javila na telefon, ko sem jo klicala, bi že ob 13-ih vedele, da je Sayuri postala mamica user posted image user posted image user posted image , pa bi lahko še rojstvo Zare in Lovrota proslavileuser posted image ...Upam, da ste kaj mislile name in da ste me pogrešale pri čvekuuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.7.2008 17:14:15   
karmar
poglejte kako zgleda porod na japonskemuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=Jdl1D_vo4l4&feature=related

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.7.2008 17:16:27   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kako je pa kaj z Majo T.user posted image  Štajerke, katera se kaj sliši z njouser posted image

oj,
maja je super in tamala je pri njej in je slišati tako srečna in zadovolna. Pohvalila je mb- porodnišnio in cel tim in pravi, da se full trudijo in so zelo rijazni.

Zdaj pa morem letet, ker se grem zrihtat- gremo na festival Lent gledat padalce ob 18 uri.
Papa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.7.2008 17:21:39   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri sporoča:

Filip je danes postal bratec. Od 10:29 se je v Po rodila Zara (2490g, 48 cm) ob 10:31 pa Lovro (2600g, 49 cm) Vsi trije smo ok.

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj....kaj vidim - cmmoooooookkkkkk,cmok in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.7.2008 17:29:34   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

No, štajerke, če bi se mi Gajka javila na telefon, ko sem jo klicala, bi že ob 13-ih vedele, da je Sayuri postala mamica user posted image user posted image user posted image , pa bi lahko še rojstvo Zare in Lovrota proslavileuser posted image ...Upam, da ste kaj mislile name in da ste me pogrešale pri čvekuuser posted image

user posted image  Če pa nisem slišala telefona! Sem imela 4 neodgovorjene klice (še 3 poleg tvojega), ko smo se domov spokale! user posted image  Tebe smo pa valjda pogrešale! A si zdaj že bolje? So pa v Rustiki rahlo neudobni stoli za tako dolgo sedenje, sem imela na koncu že čisto razbolelo ta zadnjo in trtico. user posted image  Ob prihodu domov sem pa mogla malo v horizontalo, ker me je že pošteno ščipalo v križu. Sem sicer zdaj malo bolje, ampak me je neka obilna belkasta sluz (kot tak orng smrkelj) prejle na WCju zaskrbela... Da ni to kak čep! user posted image  Jaz še nisem v nizkem štartu in pika!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.7.2008 17:29:52   
anita goitan
karmaruser posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala, ma ku simpl porod, pa še mojmu morm rečt da mu ni potrebno Nikona sabo vlačtuser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.7.2008 17:41:37   
Anonimen

Čeprav z rahlo zamudo, vendar iskreno in od srca.
MajaT - moje ISKRENO VOŠČILO ob rojstvu male user posted image štručke  Zare user posted image   user posted image   user posted image , ki se je odločila prikukati na svet kar mesec dni pred svojim PDP. Vse dobro družinici user posted image in novemu življenju!!!
user posted image  user posted image  user posted image  

Sayuri - tudi vaši družinici ISKRENE ČESTITKE user posted image   user posted image   user posted image ob pridobitvi kar dvojne sreče hkrati user posted image   user posted image !!! Veliko zdravja in dobrega počutja mamici in korenjakoma user posted image Zari in user posted image Lovru. Filipu in atiju pa zvrhano mero dobre volje, energije in ponosa! user posted image user posted image user posted image

Mishel
- čudovit posnetek vašega malega Davida user posted image !!! Res je pravi sladkorček...

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.7.2008 18:10:53   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
user posted image  Če pa nisem slišala telefona! Sem imela 4 neodgovorjene klice (še 3 poleg tvojega), ko smo se domov spokale! user posted image  Tebe smo pa valjda pogrešale! A si zdaj že bolje? So pa v Rustiki rahlo neudobni stoli za tako dolgo sedenje, sem imela na koncu že čisto razbolelo ta zadnjo in trtico. user posted image  Ob prihodu domov sem pa mogla malo v horizontalo, ker me je že pošteno ščipalo v križu. Sem sicer zdaj malo bolje, ampak me je neka obilna belkasta sluz (kot tak orng smrkelj) prejle na WCju zaskrbela... Da ni to kak čep! user posted image  Jaz še nisem v nizkem štartu in pika!

Gajka...sem bila potem malo boljše, pa so se krči popoldan spet pojaviliuser posted image ....
Tista sluz, ki jo opisuješ....ja, čisto možno je, da gre za "ČEP"...Zgleda, da ste imele res dolg čvek, pa le glej, da ne boš sedaj naslednja na vrstiuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.7.2008 18:23:43   
tatly
user posted image SAYURI BRAVO!!!!
ANA_P-mene je danes malo razpizdil g ker mi je prejsnjic rekel da mi jo bo stehtal,saj je tudi meni delal ultrazvok pa nisem nic vidlauser posted image user posted image user posted image
TEJKAZ-hvala pa upam da mas pravuser posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.7.2008 18:27:44   
Anonimen

Štajersko srečanje je uspelo in je res kar traaaaajalo.......user posted image .  Me veseli, da smo skupaj z gajko in košuto uspele spoznati še dve novi super punci Arany in kajo02. Škoda, da se nell ni uspela pridružit in so ji srečanje prekrižali drugi načrti, sandra123, tebe smo pa tudi pogrešale! Upam, da si v redu in si vsaj intenzivno počivala!!! Košuta, ti si se pa res izmuznila prva in kot je že omenila gajka, da ne boš naslednja po Mishelinem vzorcu user posted image ?! Prva je zapustila "omizje" in odšla prva na dolžnost user posted image . Sicer, če si pripravljena se pa naj kar zgodi....in res držim pesti, da bo vse ob svojem pravem(!) času. Hkrati si pa tako zvito poskrbela še za pijačo - hvala!

Gorenjke, prijeten klepet želim!!!

Naty13 - res luškana sobica in super, ker ste uporabili tako intenzivno barvo user posted image ! Tudi mi smo uporabili močne barve in sicer modro, zeleno in oranžno pa je lepo ratalo... Slik žal ne morem pokazat, ker še ni vse na svojem mestu, morda čez kakšne 14 dni....

Ooopa, gajka, čep in to....user posted image ....da pa le košuta ni imela morda prav in boš .........hmmm.......user posted image ....Ne, ne, avgust je še vendarle daleč......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.7.2008 18:35:04   
sandra123
Gajka toži o čudnem izcedku, jaz pa moram povedat, da se mi je trebuh ful spustil dol, ampak res ful spustil...me je moj user posted image ful opazoval, ko je prišel domov in mi rekel, da je trebuh ful spuščenuser posted image ...ja, kaj pa naj naredim?????? Čakam lahko kdaj bo kaj konkretnega začelo dogajat, nič drugega mi ne preostane user posted image user posted image user posted image , me pa krči že cel dan dajejo s presledki seveda...sicer je pa itak vikend pred vrati in bom imela dragega skoraj es čas pri roki, če me kaj presenetiuser posted image
Gajka, upam, da so se krči in izcedek umirili user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.7.2008 19:23:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Sem danes s pregleda prišla spet jezna  user posted image user posted image in razočarana nad to G, ki nadomešča mojo. Sem se v 10 dneh zredila za 1,3 kg in je rekla, da mi ni baje potrebno toliko jest, saj baje počivam.user posted image user posted image
Naslednji pregled imam: 21.7. (takrat je že moja G)+ ctg, +7kg

K_a_t_j_a - ....user posted image ....sem se spet kar malo nasmejala, ker opisuješ user posted image G,  katero sem tudi jaz zadnjič omenjala in nadomešča našo user posted image G. Ob kateri uri pa si imela včeraj popoldan pregled? Si ga imela okrog 15.00 ure? Ko sem jaz prišla, ni bilo nobene gneče in je bilo vse prazno. Le dve nosečki sta se pogovarjali na hodniku in sta bili na vrsti pred mano. In z eno sem še jaz prav prijetno klepetala, ko je šla druga naprej in kolikor je bilo pač časa. Si bila morda ena od njiju?! Saj hodiš v ZD CE, a ne? Naslednji pregled+CTG pa imava zopet na isti dan, ko se naša G že vrne z dopusta. Morda se celo srečava.....Naša G se baje v oktobru odpravlja v privatne vode, zato tudi preurejajo prostore na tistem hodniku, vsaj tako mi je povedala sestra pri nadomestni G.....

Kako čas res hiti - danes sem na še 20 DNI do pdp.....

magnezol - ste veliko spraševale, do kdaj naj bi se jemalo to reč. V ta namen sem vprašala farmacevtko v lekarni, ko sem šla še po zadnjih nakupih. Vendar mi ni znala dati odgovora. Naj bi o tem odločal osebni G. Jaz magnezola nisem jemala in sem jo vprašala, če je smiselno sedaj ob krčih v nogi oz. občasnem otrdevanju trebuha vzeti kakšnega, ko sem tako rekoč na koncu (37 teden)?! Po njeni (in tudi moji) presoji in logiki sedaj ni več potreben, saj ni več bojazni za prezgodnje popadke in prezgodnji porod... Bom pa še skušala povprašat prijateljico, katera je tudi v farmacevtskih vodah.....

sandra, gajka - čim manj težav user posted image in vse dobro....

Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.7.2008 19:37:21   
Anonimen

karmar - user posted image   user posted image   user posted image   ja, Japonska domislica, nimaš kaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.7.2008 19:37:43   
sandra123
Pablo, saj tebi bi pa že lahko dali odpustnicouser posted image user posted image user posted image , no pa Gajka ima tudi prednost, tako, da če se je pri Gajki začela akcija, naj se čimprej reši in čimprej dobi svojo štručko v rokeuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.7.2008 20:00:05   
astrea
user posted image user posted image user posted image čestitke, draga sayuriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.7.2008 20:05:28   
tatly
ali katera ve ce bi si lahko kje kako izracunala koliko moja user posted image tehta po teh merah glavice,itd?

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.7.2008 20:15:03   
Vilika
OOOOJ!

user posted image user posted image user posted image
                  SAYURI - ČESTITKE ZA DVA MALA KORENJAKA!!!

Uspešno si premagala vse ovire in sedaj si zmagala. Veliko cartanja vsem skupaj želim!
                                          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka - glede na napisano bi lahko res bil čep. Veliko sreče user posted image   user posted image , če gre slučajno že zares.

sandra - lahko bi še malo počakala, ampak če želita user posted image user posted image ven, nimaš kaj pomagat. Držimo pestke user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.7.2008 20:29:42   
andrejaboris
Hoj!

Sayuri čestitke, čestitke in lepo papcajte in pridno ratstite in fejst se cartajte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIshel kaki mali cukerček, komaj čakam na mojega malega carteka! Si mi še večje lušte nardila, kot jih že imam!

Tolko ste napisale, da ne morem komentirat, ker sploh več ne vem kera je kaj napisala!

Mi smo se danes kopali v Aqualuna v Podčetrtku in je blo svetovno! Me je premamilo in sem tut jaz zaplavala! PPa se počutim odlično le zmatrana sem!

Grem zdaj spat počasi in Lana dat spat!

papa drage souser posted image ! Lepo in mirno noč!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.7.2008 20:30:14   
Arany
Sayuri  Iskrene čestitke ob rojstvu parčka user posted image

Mishel David je res pravi cukrček

Naty  lepa sobica

Srečanje v Celju
je uspelo. Sem vesela da sem tudi v živo spoznala vsaj nekaj punc s foruma. Vse so super, čeprav o tem nisem dvomila user posted image
Košuta hvala za pijačo!
Gajka mogoče je pa Košuta res prav napovedala, da boš ti naslednja na vrsti za porod. Vem da si sama želiš da bi user posted image še malo počakal, ampak kakorkoli se bo že stvar odvila, ti želim veliko sreče user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

žan
dežale

imeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?

sara (19%)

lea (20%)

lana (25%)

eva (36%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!