|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
11.7.2008 23:03:37   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

grem v kopalnico in pridem nazajuser posted image user posted image

A si jo greš šele umit user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
11.7.2008 23:04:07   
MetiLu
sploh vas ne dohajam, neki pokometiram, pa že temo zamenjate user posted image  user posted image

jaz bom dones izdajalka 1. ker grem spat, sem skor ziher, da nimam take sreče, da bi Janez kljub obilni večerji dalj časa spal user posted image  user posted image  Moram bit jutri spočita, da bom fejst v kopalkah user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
11.7.2008 23:04:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Itata uživajte na morju!
Kati lep dopust na Pagu, upam, da vam ne bo prevroče! Pa le povej tvoji šefici kar ji gre! Regres ti pripada in pika. user posted image user posted image user posted image user posted image  babji! Jaz sem prov inšpektorja za delo klicala in vprašala in je rekel da regres mora bit izplačan, da ni druge.
Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image  za regres! Kaj bo , avtosedež ali stol za hranjenje? mogoče oboje user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image  za parček! Končno smo dočakali avgustovska februarčka! Želiva vam veliiiiikooooo lepih trenutkov polnih nežnosti in smeha!

Kati žal mi je za vašega žrebička user posted image

Janey super da je Jakec tak jedec. Naša madam tud veselo malca. Za enkrat še ni nobenga problema, upam, da ga tud ne bo.

No Dolenjka, zdele ob 22:52 berem tvoj post k si ga ob 22:19 napisala, al tm nek . Dons sem bolj zgodna, sam preden bom pršla do konca boste že vse spale user posted image

No tok da vidte da sem na broju, zdej grem naprej brat, pa slikce prpopat pol pa še mal pokomentiram.

Stara, a si ti ok? Neki si zgodnja danes, ni to v tvoji navadi user posted image

A kam bo šel regres? Tistega avtozica za 700 EUR ne bom kupila, ker kot sem danes rekla, ne bi blo fer, da ja carica ima, car pa ne, ker 2 pa res ne bomo kupovali! Sej sem nora, sam tolk pa ne user posted image

Kupila bova pa definitivno avtozic, sam moram mal naštudirat kater je poleg tega za 700 EUR še dober in tralalalalalala, pa en fajn stolček za papat bo padu, mogoče kar Slex, sam ga moram it mal pogledat pa še ostale, pa mal + in -, tko kot sem pri vozičku delala in sem dobro naredila user posted image  Pa jesensko garderobo bo treba carici kupiti. Sej nekaj imamo, sam bo treba še kar nekaj user posted image
A boste ve imela vreče pozimi v vozičkih?

Kje sem jaz a ne? Še poletje se ni dobr začel, pa me že zima skrbi! user posted image  user posted image  user posted image  Ja kaj pa naj, ko naš tko drva žaga tle zraven, valda da na zimo mislim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
11.7.2008 23:04:52   
ELMA
hehehehe , moj me sprašuje če grem spat , user posted image
Hitro grem da se nebo premislu .user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noćko jutri vas bom brala naprej user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
11.7.2008 23:06:12   
dolenjka
Đeni, a ti si se z zaflekano z nami pogovarjala? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
11.7.2008 23:07:06   
dolenjka
Nočko Meti in Elma!

Meti, fajn čofotejte ju3 in izkoristite prosti vikend user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
11.7.2008 23:07:43   
mlavla
čer..do tle sem vas uspela prebrat... tolk da sem mal na tekočem...user posted image

pa fajn je bilo v Kavalu z vami čvekat...!!user posted image

Drugač se pa menda zdele obeta kuhanje jote... tko da vas že zapuščam..in sem tud izdajalka za nocoj..user posted image

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
11.7.2008 23:08:00   
mala_pikica
Janey mi gremo v prikolico. Jasno, da sem za kavo, mi je praktično vseeno kateri dan, ker nimam nič obveznosti, le kakšen dan naprej bi mogla vedeti.

Bamby samo, da si cela ostala.

Moj je že tudi šel spati, ker gre jutri že ob 3.30 v Avstrijo. Gre s kolesom na neko turo, vožnje je pa za 7 ali 8 ur s kolesom. Zdaj vidite kakšnega športnika imam jaz domauser posted image user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
11.7.2008 23:08:01   
srečka nosečka
dolenjka - kakšne stolčke gledaš? Mi bi morali tudi enega nabavit - bo dedi častil. user posted image
Jap, pozimi bo mala sigurno v vreči. Sem že tudi jaz o tem razmišljala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
11.7.2008 23:08:25   
Janey
zobki umiti, umita, pajska tudi, tuškala se bom pa jutri dopoldan ko s emoj vrne, ker se ne upam zdaj, ker malega ne slišim izpod tuša. upam da bo lpo pančal danes.

sem pa tak vesela. sem si poskusla eno pižamo ki sem si jo iz amerike prinesla pa mi jebla še ena 2 mesca premala zdaj mi je pa ko ulitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
11.7.2008 23:08:28   
MetiLu
O Elma, pa dobr podebatirajta user posted image

Dolenjka, nas tud še tale jesenski šoping čaka, ko pridemo z morja. Če se boš pa poglobila v stolčke za hranjenje, se pa za rezultate analize priporočam, ker jaz bom spet kej na hitr kupila, pol mi pa ne bo všeč... user posted image
zdej pa res NOČKO user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
11.7.2008 23:08:39   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Itata uživajte na morju!
Kati lep dopust na Pagu, upam, da vam ne bo prevroče! Pa le povej tvoji šefici kar ji gre! Regres ti pripada in pika. user posted image user posted image user posted image user posted image  babji! Jaz sem prov inšpektorja za delo klicala in vprašala in je rekel da regres mora bit izplačan, da ni druge.
Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image  za regres! Kaj bo , avtosedež ali stol za hranjenje? mogoče oboje user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image  za parček! Končno smo dočakali avgustovska februarčka! Želiva vam veliiiiikooooo lepih trenutkov polnih nežnosti in smeha!

Kati žal mi je za vašega žrebička user posted image

Janey super da je Jakec tak jedec. Naša madam tud veselo malca. Za enkrat še ni nobenga problema, upam, da ga tud ne bo.

No Dolenjka, zdele ob 22:52 berem tvoj post k si ga ob 22:19 napisala, al tm nek . Dons sem bolj zgodna, sam preden bom pršla do konca boste že vse spale user posted image

No tok da vidte da sem na broju, zdej grem naprej brat, pa slikce prpopat pol pa še mal pokomentiram.

Stara, a si ti ok? Neki si zgodnja danes, ni to v tvoji navadi user posted image

A kam bo šel regres? Tistega avtozica za 700 EUR ne bom kupila, ker kot sem danes rekla, ne bi blo fer, da ja carica ima, car pa ne, ker 2 pa res ne bomo kupovali! Sej sem nora, sam tolk pa ne user posted image

Kupila bova pa definitivno avtozic, sam moram mal naštudirat kater je poleg tega za 700 EUR še dober in tralalalalalala, pa en fajn stolček za papat bo padu, mogoče kar Slex, sam ga moram it mal pogledat pa še ostale, pa mal + in -, tko kot sem pri vozičku delala in sem dobro naredila user posted image  Pa jesensko garderobo bo treba carici kupiti. Sej nekaj imamo, sam bo treba še kar nekaj user posted image
A boste ve imela vreče pozimi v vozičkih?

Kje sem jaz a ne? Še poletje se ni dobr začel, pa me že zima skrbi! user posted image  user posted image  user posted image  Ja kaj pa naj, ko naš tko drva žaga tle zraven, valda da na zimo mislim user posted image

dolenka..to me pa res zanima kako izgleda ta zic..k ma tako ceno? a je res tko hud?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
11.7.2008 23:08:44   
bamby
dolenjka, če bo zima mrzla, jo bom vsekakor pokrila čez noge z vrečo.

janey si jo je pa res šla šele umit user posted image . Po moje se ji kaj obeta user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
11.7.2008 23:08:45   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

grem v kopalnico in pridem nazajuser posted image user posted image

A si jo greš šele umit user posted image user posted image

see je nimam za kogauser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
11.7.2008 23:09:02   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Moj je že tudi šel spati, ker gre jutri že ob 3.30 v Avstrijo. Gre s kolesom na neko turo, vožnje je pa za 7 ali 8 ur s kolesom. Zdaj vidite kakšnega športnika imam jaz domauser posted image user posted image .

pol pa ni čudno, da z lahko vozek potiska do trikotne jase user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
11.7.2008 23:09:59   
Bajsa
Ja očitno se mi je res mal poslabšal user posted image
Sm glih iz kupatila pršla, s friški umito user posted image . Mater men tale aluluja spet tko špila, kokr nikol prej, sam ko sem bla noseča. Ni da ni, zjutraj, zvečer. Da nam mogla it kšn tester kupt user posted image  Ne sej ne, sej sam od enkrat nepazi, pa tud ne more gospodič ratat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
11.7.2008 23:10:06   
mlavla

zobki umiti, umita, pajska tudi, tuškala se bom pa jutri dopoldan ko s emoj vrne, ker se ne upam zdaj, ker malega ne slišim izpod tuša. upam da bo lpo pančal danes.

sem pa tak vesela. sem si poskusla eno pižamo ki sem si jo iz amerike prinesla pa mi jebla še ena 2 mesca premala zdaj mi je pa ko ulitauser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za tvojo linijo in zdrav način prehranjevanja??

psd: jst še akr tle visim ker mojga čakam,da pride iz kopalnice..user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
11.7.2008 23:11:13   
bamby

Še ena taka reva, ki je sama nocoj doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4668
11.7.2008 23:11:54   
Bajsa
O MLavla!
Meti kaj ste že kupil vi tistmu bratrancu za poročno darilo, sm, te to dons spraševala, pa sva pol kr mal zanimive, k vse tok čvekamo, pa ne smem nč zamudit, pa sm pozabla te še enkrat prašat. Drgač pa uživejte v termah!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
11.7.2008 23:12:28   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

pol pa ni čudno, da z lahko vozek potiska do trikotne jase user posted image  user posted image

sem ga zadnjič tut jaz in ne kolesarim 8 ur...je fuuul fajn, čeprav komaj čakam da lahko kupim ruzak

Neposredna povezava do sporočila: 4670
11.7.2008 23:12:33   
dolenjka

Ja očitno se mi je res mal poslabšal user posted image
Sm glih iz kupatila pršla, s friški umito user posted image . Mater men tale aluluja spet tko špila, kokr nikol prej, sam ko sem bla noseča. Ni da ni, zjutraj, zvečer. Da nam mogla it kšn tester kupt user posted image  Ne sej ne, sej sam od enkrat nepazi, pa tud ne more gospodič ratat user posted image

U a midve bova pa skupi tut tadrugič pestvale? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
11.7.2008 23:13:31   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Še ena taka reva, ki je sama nocoj doma user posted image

smo že triuser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
11.7.2008 23:13:36   
dolenjka
Mlavla, user posted image  dobesedno leži v njem user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
11.7.2008 23:14:01   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

sem ga zadnjič tut jaz in ne kolesarim 8 ur...je fuuul fajn, čeprav komaj čakam da lahko kupim ruzak

vsaka čast user posted image

Jaz se sploh ne upam, da ne pustim duše na Pohorju. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
11.7.2008 23:14:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Đeni, a ti si se z zaflekano z nami pogovarjala? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pardonuser posted image user posted image user posted image user posted image bom si drugič jo prej z vanišom umila na 90 da nebo kaj gor ostalo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......