dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Itata uživajte na morju! Kati lep dopust na Pagu, upam, da vam ne bo prevroče! Pa le povej tvoji šefici kar ji gre! Regres ti pripada in pika. babji! Jaz sem prov inšpektorja za delo klicala in vprašala in je rekel da regres mora bit izplačan, da ni druge. Dolenjka za regres! Kaj bo , avtosedež ali stol za hranjenje? mogoče oboje Sayuri za parček! Končno smo dočakali avgustovska februarčka! Želiva vam veliiiiikooooo lepih trenutkov polnih nežnosti in smeha! Kati žal mi je za vašega žrebička Janey super da je Jakec tak jedec. Naša madam tud veselo malca. Za enkrat še ni nobenga problema, upam, da ga tud ne bo. No Dolenjka, zdele ob 22:52 berem tvoj post k si ga ob 22:19 napisala, al tm nek . Dons sem bolj zgodna, sam preden bom pršla do konca boste že vse spale No tok da vidte da sem na broju, zdej grem naprej brat, pa slikce prpopat pol pa še mal pokomentiram. Stara, a si ti ok? Neki si zgodnja danes, ni to v tvoji navadi A kam bo šel regres? Tistega avtozica za 700 EUR ne bom kupila, ker kot sem danes rekla, ne bi blo fer, da ja carica ima, car pa ne, ker 2 pa res ne bomo kupovali! Sej sem nora, sam tolk pa ne Kupila bova pa definitivno avtozic, sam moram mal naštudirat kater je poleg tega za 700 EUR še dober in tralalalalalala, pa en fajn stolček za papat bo padu, mogoče kar Slex, sam ga moram it mal pogledat pa še ostale, pa mal + in -, tko kot sem pri vozičku delala in sem dobro naredila Pa jesensko garderobo bo treba carici kupiti. Sej nekaj imamo, sam bo treba še kar nekaj A boste ve imela vreče pozimi v vozičkih? Kje sem jaz a ne? Še poletje se ni dobr začel, pa me že zima skrbi! Ja kaj pa naj, ko naš tko drva žaga tle zraven, valda da na zimo mislim