bamby
|
meti, neoprenske hlačke ali kopalne plenice so obvezne v bazenih, na morju pa ne. Če sama želiš jih pa lahko vseeno daš. IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, dobro da nisi imela Anaje v rokah Ne se zdej pred dopustom polomit, pa še ton ste v hiši dobili Zdaj štima, al morte imet še kake tonske vaje? Jasno, da Anaje nisem imela v rokah, Bog ne daj!, ker res ne vem, kaj bi od nje lahko še pobiral . Anajo je imela tašča in teta od mojega deca. Sta voziček pustili na začetku njive, pa peške z njo. S Timom sva pa za njimi potem prišla, ker sem mogla iti Tima iskat, ker se je s kolesom odpeljal do tetine bajte, ker je hotel za taščo in Anajo it, oni so pa po drugem hribu navzdol prišli. Je pa rse vse to ravno pred dopustom. Točno na nocojšnji večer čez teden dni jo bomo pa mi odrinili. Kar se pa tona tiče je pa prisoten zelo malo, ker ga ni potrebe, ker 24 ur nismo nič skupaj. On je v nočni, dopoldan spi, ob 2h vstane in poje, pol gre pa on k bajti, jaz pa na vikend, zvečer se pa 10 minut pogovarjava, če se, ker moram jaz mularijo spedenat in ob 21.30 že odrine od doma. Verjetno bodo res potrebne vaje, da bomo še znali kaj povedat
|