Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:51:50
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka hov pridna, sedi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:52:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kakega okusa pa je? po špargljih je najbolšega zgubila sem te, priznam, pa nisem blond HOV
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:52:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:52:51
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kakega okusa pa je? po špargljih je najbolšega zgubila sem te, priznam, pa nisem blond HOV po špargljiv lulanca(pardon) ful smdi...vsaj meni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:53:19
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba. kaki bejlis bi pasal ane lahko prideš k meni na enga, samo prinesi ga
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:53:35
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, brez pleničk za kopanje ti ga v noben bazen ne bodo dovolili dati Res nisi vedela? Carica jih ima, lahko jih pridete iskat zjutraj ko boste šli mimo, jih imam dovolj na zalogi in ti z veseljem kako odstopim Prvi smajli je pa mal napačen, tega sem mislila napopat Ne, ne Dolenjči, sem vedla , sej jih imam, sem jih nabavila zadnjič Samo neki sem po rr čekirala pa sem zasledila kopalne hlačke za doječke namesto pleničk, pa sem vprašala, če katera tukaj to prakticira? Dojila bi pa tudi jaz do 1. leta, če bo le šlo, čeprav me tudi do 1,5 let ne moti, samo da tega tandema ne vidim, ker mi "hecno" zgleda če pa vem se je otrok pri letu in pol malo pocrklja zvečer, mi ni tako grozno. Mamo tak primer zdele v žlahti preden sem sama dojila, mi je bilo to čist mim, zdej sem pa malo mnenje spremenila ah, sej bom vidla kako bo enkrat bo treba popkovnico prerezat Bamby, dala sem mu Hipp riževo kašico z okusom breskve in banane za sadje pa vem da ni za zvečer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:53:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Dolenjka za regres , ko bi se vsaj un naš magarec spomniu na nas delavce . Kaj misliš, kaj smo tolkle abonentke? Jp, regres je fajn sedu, se mi tko smeji. Zgleda da sem ga na vodi čutila že ko sem si tiste kopalke kupovala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:53:42
|
|
|
|
mala_pikica
|
Eh, punce meni je tudi fajn, da vsaka pove svoje mnenje. Janey mi gremo v kamp Straško pri mestu Novalja. Ti tvojemu kar reči, da naj v Novalji rezervira . Srečka nosečka, glede dojenja pa jaz mislim tako, da dokler je mamimici in fajn se pač naj dojita. Jaz do 3 let tudi definitivno nebi, tam maksimalno do 1,5 leta. Prvič se je Lana kar čez noč sama odstavila pri 10m in sem bila takrat prav malo žalostna. Čeprav mi je bilo kasneje fajn, ker sem videla kakšne probleme so imele nekatere z odstavljanjem. Luka pa je alergik in bi ga rada dojila vsaj minimalno do 1leta. Kati kati lepo se imejte na morju in previdno vožnjo!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:53:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba. kaki bejlis bi pasal ane NEEEE, jaz sem za "štark" zadeve - pa magari domač šnops
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:55:57
|
|
|
|
Janey
|
meti naša profesorica, družinska terapevtka je povedala, da se popkovine ne prereže, mama jo samo podaljšuje da raste z otrokom..sem se kar topila...kaka predavanja ma ta ženska...adijo kak je krasna ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:56:26
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba. kaki bejlis bi pasal ane NEEEE, jaz sem za "štark" zadeve - pa magari domač šnops to pa mam...ti samo pridi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:56:54
|
|
|
|
bamby
|
meti, neoprenske hlačke ali kopalne plenice so obvezne v bazenih, na morju pa ne. Če sama želiš jih pa lahko vseeno daš. IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, dobro da nisi imela Anaje v rokah Ne se zdej pred dopustom polomit, pa še ton ste v hiši dobili Zdaj štima, al morte imet še kake tonske vaje? Jasno, da Anaje nisem imela v rokah, Bog ne daj!, ker res ne vem, kaj bi od nje lahko še pobiral . Anajo je imela tašča in teta od mojega deca. Sta voziček pustili na začetku njive, pa peške z njo. S Timom sva pa za njimi potem prišla, ker sem mogla iti Tima iskat, ker se je s kolesom odpeljal do tetine bajte, ker je hotel za taščo in Anajo it, oni so pa po drugem hribu navzdol prišli. Je pa rse vse to ravno pred dopustom. Točno na nocojšnji večer čez teden dni jo bomo pa mi odrinili. Kar se pa tona tiče je pa prisoten zelo malo, ker ga ni potrebe, ker 24 ur nismo nič skupaj. On je v nočni, dopoldan spi, ob 2h vstane in poje, pol gre pa on k bajti, jaz pa na vikend, zvečer se pa 10 minut pogovarjava, če se, ker moram jaz mularijo spedenat in ob 21.30 že odrine od doma. Verjetno bodo res potrebne vaje, da bomo še znali kaj povedat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:57:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba. kaki bejlis bi pasal ane NEEEE, jaz sem za "štark" zadeve - pa magari domač šnops to pa mam...ti samo pridi Al pa ga ti kar na Tabor prinesi, ko boš tukaj okrog hodila. Pozvoni in ga ruknemo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:57:36
|
|
|
|
Janey
|
mala pikica jaaaa jaz bi šla v novaljo. kaj greste v prikolico al v te hiške mobilne? jaz bi ful šla, pa smo se preopozno spomnili in so polne bomo videli, mogoče pa res drug teden pa si za kavo? ti samo dan povej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:57:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kakega okusa pa je? po špargljih je najbolšega zgubila sem te, priznam, pa nisem blond HOV po špargljiv lulanca(pardon) ful smdi...vsaj meni o fa*
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:57:47
|
|
|
|
Bajsa
|
Itata uživajte na morju! Kati lep dopust na Pagu, upam, da vam ne bo prevroče! Pa le povej tvoji šefici kar ji gre! Regres ti pripada in pika. babji! Jaz sem prov inšpektorja za delo klicala in vprašala in je rekel da regres mora bit izplačan, da ni druge. Dolenjka za regres! Kaj bo , avtosedež ali stol za hranjenje? mogoče oboje Sayuri za parček! Končno smo dočakali avgustovska februarčka! Želiva vam veliiiiikooooo lepih trenutkov polnih nežnosti in smeha! Kati žal mi je za vašega žrebička Janey super da je Jakec tak jedec. Naša madam tud veselo malca. Za enkrat še ni nobenga problema, upam, da ga tud ne bo. No Dolenjka, zdele ob 22:52 berem tvoj post k si ga ob 22:19 napisala, al tm nek . Dons sem bolj zgodna, sam preden bom pršla do konca boste že vse spale No tok da vidte da sem na broju, zdej grem naprej brat, pa slikce prpopat pol pa še mal pokomentiram.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:58:07
|
|
|
|
MetiLu
|
Srečka nosečka, pol pa k men na jegra prlet ga mamo skoz na hladnem, ga nikol ne zmanjka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:58:57
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba. kaki bejlis bi pasal ane NEEEE, jaz sem za "štark" zadeve - pa magari domač šnops to pa mam...ti samo pridi Al pa ga ti kar na Tabor prinesi, ko boš tukaj okrog hodila. Pozvoni in ga ruknemo. jaz sem pa mislila da bi haus party nardile ko ni mačke doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:59:04
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Dolenjka za regres , ko bi se vsaj un naš magarec spomniu na nas delavce . Kaj misliš, kaj smo tolkle abonentke? Jp, regres je fajn sedu, se mi tko smeji. Zgleda da sem ga na vodi čutila že ko sem si tiste kopalke kupovala se bi se jaz tudi tko počutila če bi bla dons zvami , pa da sem regres dobla Zdaj pa glej da ga pametno zapraviš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:59:41
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey meti naša profesorica, družinska terapevtka je povedala, da se popkovine ne prereže, mama jo samo podaljšuje da raste z otrokom..sem se kar topila...kaka predavanja ma ta ženska...adijo kak je krasna ne uuuuuuuuuu hudo, prvič slišim, tale misel je pa tud men všeč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 23:00:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Srečka nosečka, pol pa k men na jegra prlet ga mamo skoz na hladnem, ga nikol ne zmanjka Hvala za vabilo, škoda, da nisi bližje - zdaj ravno imam čas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 23:01:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba. kaki bejlis bi pasal ane NEEEE, jaz sem za "štark" zadeve - pa magari domač šnops to pa mam...ti samo pridi Al pa ga ti kar na Tabor prinesi, ko boš tukaj okrog hodila. Pozvoni in ga ruknemo. jaz sem pa mislila da bi haus party nardile ko ni mačke doma A si mislila, našega mačkona?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 23:01:17
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Srečka nosečka, pol pa k men na jegra prlet ga mamo skoz na hladnem, ga nikol ne zmanjka Hvala za vabilo, škoda, da nisi bližje - zdaj ravno imam čas. dobro dobro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 23:01:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kaj ste pa pile Če zase povem še nič - ideja, da nekaj ruknem pa ni slaba. kaki bejlis bi pasal ane NEEEE, jaz sem za "štark" zadeve - pa magari domač šnops to pa mam...ti samo pridi Al pa ga ti kar na Tabor prinesi, ko boš tukaj okrog hodila. Pozvoni in ga ruknemo. jaz sem pa mislila da bi haus party nardile ko ni mačke doma A si mislila, našega mačkona? ne ne ...sej veš ko mačke ni doma, miši plešejo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 23:02:59
|
|
|
|
Janey
|
grem v kopalnico in pridem nazaj
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......