|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
11.7.2008 11:45:30   
Blacky30
Ksenci, ja, trd trebuh otročka ne moti. To se samo maternica pripravlja na svojo največjo nalogo. user posted image

Marička, kak sem pametna, same globokoumne stresam..... berem zdaj knjigo Modrost rojevanja in se poskušam prepričat, da je porod čisto naravna stvar, da bom zmogla, ker je še vsaka in bom tudi jaz.

Strah me jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
11.7.2008 12:00:59   
papir
blacky tudi mene je po današnjem ginekološkem pregledu strah poroda,kajti danes me kar bolelo,kaj bo šele taklrat???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
11.7.2008 12:08:48   
pepa6
Blacky30 sama sem prebrala to knjigo, in me je kar fajn pripravila na porod, čeprav bo moj prvi. Psihično moram rečt da sem dobro pripravljena. Vsak me sprašuje če me je strah poroda, pa me ni.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
11.7.2008 12:13:34   
sonček85
jeeee več  je user posted image kotuser posted image   bravo dekleta.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
11.7.2008 12:15:06   
Motoristka
Zdravo!

Me nekaj zanima-ali rjav izcedek kaj pomeni?Včeraj zvečer sem ga imela, nato danes zjutraj je bil malo bolj rjav, pa več ga je bilo....me pa šraufa.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
11.7.2008 12:22:04   
Blacky30
Ja, motoristka, pomeni začetek!user posted image  Če te šraufa, bodo verjetno počasi prišli tudi pravi popadki. Vso srečo! Pa ostan na vezi!user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
11.7.2008 12:24:53   
sasula
prosim na pomoč. Danes sem imela ponovno ctg in zopet ni bil všeč zdravnici, rekla je, da je v ponedeljek zjutraj zopet, če pa ploda ne bi čutila, pa takoj v porodnišnico. Jaz pa ne vem .......... kaj to pomeni. Ne znajo mi po kmečko povedati kaj pomeni frekvenca ploda na ctg. Pravi, da krivulja ni šolska. Mene panika. Jaz plod čutim vsak dan več kot 10x. Zato me resnično skrbi. Prosim, če mi lahko katera po kmečko pove.user posted image user posted image

hvala, S

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
11.7.2008 12:30:53   
Majuska
Če otročka normalno čutiš, najbrž ni razloga za paniko. Zadnjič je mojo G. skrbel moj pritisk, pa je le malce nad normalnim, popoldne sem ga merila in je bilo ok.

Samo ne se preveč vznemirjat. V ponedeljek boš šla spet na ctg in bo vse ok ... user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
11.7.2008 12:32:24   
ksenci
sasula jz žal točno ne vem, kaj bi naj bilo narobe, če ti otročka lepo čutišuser posted image mogoče njegov srčni utripuser posted image daj a maš list od ctg-ja pa mal prepiš kako zgledajo podatki in krivulje na njem, pa bo mo pol pogledaleuser posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
11.7.2008 12:38:25   
sasula
kako naj prepišem, v številkah??? Lahko poskeniram????

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
11.7.2008 12:38:52   
Katy\o/
Še moje poročilo s pregleda. CTG raven še bolj kot prejšne dni. Otroček je pančal, srček pa je tiktakal čisto enakomerno. Dobila sem napotnico za CTG v P. In moram v nedeljo dopoldne tja na CTG, potem pa bodo oni povedali kako in kaj. Lahko da me že obdržijo, lahko pa celo pošljejo domov. Bomo videli. user posted image Torej, še vedno sem rekorderka v dnevih čez rok. user posted image  user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
11.7.2008 12:39:33   
Yasminka
Blacky - sej vas nočem prehitevat user posted image . Mi je pa zeloooo všeč termin od 15. do 18. Pa še 18. je polna luna. Bi šla kar takrat v P. Mi pa g. skoz govori, da bo verjetno mal prej (velik otrok, nizko leži, odprta 2 cm) Bomo vidli, kako se bo odločil.
Drugače imam pa res dost te vročine. Močno mi je zatekel palec na desni nogi... Ma sem čist deformirana user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 12:40:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
11.7.2008 12:41:04   
Katy\o/
Pa seveda, vse najboljše lunica!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
11.7.2008 12:42:17   
ksenci
podatki iz mojga današnjega ctg-ja na fdan pdp:

prvih 10 minut sem ležala na hrbtu, mali pa je spal in se njegov utrip giblje dokaj enakomirno okoli125-130

drugih 10 minut pa je bil buden in brca, sem ležala na levem boku, njegov utrip pa zelo skače- tudi od 115 in do skoraj 150.

meni je pol zdravnica rekla, da je to ok.

ne smeš pozabit, da je lahko včasih ctg- lažen, čudn da ti ni dala na ponovnegha, če ji nib okuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
11.7.2008 12:44:07   
sasula
sej sem bila na ctg včeraj popoldan uro in pol in danes zjutraj uro in poluser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
11.7.2008 12:52:41   
ksenci
primerjaj svoje podatke z mojimiuser posted image
tud mene jezi, da so zdravniki včasih prešlampasti oz. ne znajo razložit stari, in se ne zavedajo, da se mi pol sekiramo!

jz sm jezna, ker sem spet čakala več kot uro, pa sm bla pri zdravnici samo minuto in pol, da mi je rekla, da naj od zdaj naprej grem v porodnišnico.

mene je vaginalno pregledala le na prvem pregledu, ko mi je enaredila vaginalni uz in mislim, da še  tam okrog 30 tedna. pa me zlo jezi, kr nimam pojma kaj je z mojim MV in če sem morda že kaj odprtauser posted image

katy- saj bouser posted image user posted image user posted image
motoristka- jz bi šla v porodnišnicouser posted image user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
11.7.2008 12:57:13   
bastian111
Sasula,sama bi na tvojem mestu odšla v poro. in jim povedala kaj se je dogajalo pri osebni G. Saj so edino oni pristojni ,da lahko sprožijo porod prej.Nnočem te strašiti ampak po branju tvojih postov bi se vseeno odločila za odhod v p. Če ne drugega pa jim rečeš ,da danes nisi čutila toliko gibov pa zraven še mnenje tvoje G. o CTG in nivrag da te ne bi pogledali in dali točno mnenje.Želim ti vso srečo in seveda dober izid kar po mojem tudi bo.Saj že sami živci so včasih za kaj krvi,edino kar ti lahko povem je to da če se upočasni otroški utrip je nujen porod neizbežen.Zato pa le pod pod noge pa nam javi.Držim pesti!Lp Darja

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 12:57:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 13:13:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1570
11.7.2008 13:14:11   
tims
Lunica, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Frutka in Petra čestitke user posted image user posted image user posted image

Sasula, takle sem jest mela 14 dni nazaj. Je bila krivulja preveč enakomerna in to G. res ni všeč, s tem da je videla našo pupo kako brca. Potem sem šla v P. in so me notri zadržali in mi še dvakrat delali ctg. Dr. Pušenjak je reku, da dokler čutim otroka je ok, ctg pa je lahko pokazatelj da nekaj le ne štima, zato te dajo potem na ponovnega. Frekvenca gibanja srčka mora biti med 120 in 160 (najbolj pa je če se giba okoli 140). Čimbolj je razgiban, bolj bo G. zadovoljen. Jaz se na tvojem mestu ne bi preveč sekirala, vse dokler čutiš otroka. Pri meni je bilo točno to, da ker sem se sama obremenjevala kaj je narobe, je bila mala v P. tako mirna kot še nikoli in posledica tega je bila tudi krivulja kr neki. Boš vidla da bo vse ok, le na gibe pa bodi pozorna.

Drugače sem pa z današnjim pregledom zadovoljna. Ctg je bil ok, kljub temu, da je spet tako brcala v bušiju, da smo ves čas mogl iskat bitje srčka. Imela sem tudi vaginalni pregled in sem še čisto zaprta, tamala pa baje še zelooooooo visoko, tako da sem naročena 16.07. na rok.

Blacky, sem danes vprašala glede tega odtekanja vode in je rekla, da čutiš, pa ne moreš zadržat, se pravi, da pri meni potem tudi ni bila plodovnica. Mi je tudi dala Canesten svečke, da se bo notri vse lepo spucalo do prihoda pupe.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
11.7.2008 13:40:30   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

karamela, v kateri P so ti delali amnioskopijo? Zihr nisi bila v LJ?

Bila sem v KR. Baje, da so edini, ki še delajo ta pregled. Mi pa ni všeč. Sploh ne vem, če bom šla spet v ponedeljek. Danes je bilo vse uredu, ne vem zakaj bi mi non stop šarili tam not. Sicer krvavim (še) ne, ampak rjav izcedek pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 1572
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 13:42:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
11.7.2008 14:09:27   
Blacky30
Superca, da si se odločila, flower!!!user posted image user posted image user posted image  Uživaj še za nas.

Ne skrbi, glede tega, katera bo rodila, ti lahko sms pošljem.user posted image  Dnevno poročilo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 14:12:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?