Blacky30
|
Marička, spet se cmizdrim....le zakaj?? Ja, gledam Mein baby, pa sem ravno dva naravna poroda vidla, jojjjj, kak je to lepo!??!?!!? Klarazan, ko grem jaz rodit, me nadomestita flower in almera. Verjetno sta ti že poslali na zs svojo gsm št., v kolikor ne, pa ti jo bosta, ko jaz grem in v kolikor ti do takrat še ne bi rodila. Ni pa sploh nobene panike, lahko sms pošlješ meni, pa ga bom jaz posredovala iz P naprej njima, da ga tukaj gor objavita. Si videla, smo organizirane v nulo. Tims, meni se nonstop uliva ven, samo tako se mi je tudi na dan pregleda, pa je g. preveril in rekel, da to ni plodovnica, pač pa sem imela vnetje in sem dobila canesten vaginalete. In zdaj se mi dogaja enako. Nika9, to so normalne bolečine po orgazmu, ker "zmrdaš" maternico. Če še ni pripravljena na porod, potem so to samo neprijetne bolečine v trebuhu, križu, iz katerih ne bo nič, če pa je pripravljen, da pride ven, pa se iz tega lahko razvijejo popadki. HD, hvala za zajtrk. Sem ga ravnokar pojedla. No, o takem izcedku, ko ti govoriš, to imam tudi jaz. Pa urin mi tudi uide včasih, ga težko zadržim, sploh, če se ponoči prepozno zbudim in letim do wc-ja, mi včasih že gre kakšna kapljica. Ja, frutki so popadki zatajili, ko mi je pisala, samo je imela še vedno upanje, da pa bo ponoči vseeno kaj ratalo dalje. In občutek je ni varal! Pepa6, si se le oglasila pri nas?!?! Smo te že pogrešale!!!! Zdaj pa le ostani z nami do konca, ki pa je že zelo blizu! Inigo, welcome home!!!! Lepo, da si se oglasila, pa daj nam še dalje poročaj, kako vam gre. Pa seveda porodne zgodbe se veselim. Auroraa, super, da sta lahko šla domov, je verjetno Zarja tudi zelo vesela. Bogec mali, da ga tak pikajo v nogico, revček. Samo, če bo to pomagalo, da bo zdrav, tudi prav, pač mora to skozi dat, revček. Urugu, jaz prvič nisem imela poročnega lista zraven, pa ga nisem potrebovala. Pa tudi zdaj so ene rekle, da jih nihče ni prosil zanj. Tak da....ne sekiraj se. Yasminka, ne prehitevaj, ti si še daleč na spisku. Še bo čas, da se naješ planice pred porodom. Papir, o ti bogica, si še doma??? Jaz pa čakam na tvojo veselo novičko. Hja, nič, kaj pa češ druga, kot čakat. Saj dolgo več ne bo trajalo. Drži se, mislim nate. Flower, kaj te vem, jaz mislim, da bi lahko še šla na izlet, če te vožnja v avtu ne moti. Saj si še 14 dni do roka, pa noge lahko malo namočiš v morje, če ne druga. Ti si kar privošči. Lunica, te pa reči ksenci, naj se oglasi, ne pa da nas v take skrbi spravlja.
|